Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Νικάκι μου μια χαρά είσαι κούκλα μου μη στεναχωριέσαι αμέσως θα φύγουν τα κιλάκια μας απλα΄τα λέμε για να μη ξεφύγουμε πολύ.Εσύ είσαι και μικρή ο μεταβολισμός θα τα κάψει όλα:P

οχι καλε δεν στεναχωριεμαι καθόλου,,,,, μια χαρα είναι... όσο για το μεταβολισμό μου το ξέρω, εγω πιο ευκολα βγάζω κιλα παρα βάζω, ενω τρωω κανονικά....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα μου να χαίρεσαι το παλικάρι σου

Ελευθερία μου περαστικά στο μικρο σου

Αντωνία μου μια χαρα σημερα στο σπιτακι σου

Εγω σημερα ειμαι χειροτερα απο χθες αλλα που θα παει στο χερι της ειναι θα περασει, παω να καθαρισω ψαρια, ψαροσουπα σημερα εχει το μενου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

http://www.amazon.com/Tinker-Bell-Mae-Whitman/dp/B000XUOIQY Η εικόνα που προσπαθώ να σας δείξω εδώ και τόοοοσο καιρό είναι σε αυτό το site ακριβώς πάνω από εκεί που λέει Product Description δείτε την και πές αν σας αρέσει γαι εικόνα στο παιδικό της μικρής και όλα τα υπόλοιπα σε ανοιχτό κίτρινο.

ομορφη ειναι πολυ και τα επιπλα θα ταιριζουν, εξαλλου εαν αρεσει σε σας σε μας περισσευει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

χαχαχα!!!μια χαρα ομορφη ειναι η εικονα!!αχ,εγω δε με βλεπω να καταληγω σε τιποτα και μαλλον ξεροσφυρι θα το εχω το δωματιακι της!!

Μπα μη το λές θα δεις κάποια στιγμή κάτι και θα σου κάνει κλικ και εγω για το δωμάτιο του μικρού έψαχνα και να τη η νεράιδα!Α στο μικρό λέω να βάλω http://www.klg.gr/ratatouis.html αυτή που κοιτάει το τοπίο δεν αντέχω άλλους κεραυνούς μακουιν έλεος!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσαρες! τοση ωρα διαβαζα αυτα που γραφατε! Γεωργια μου καλη η ιδεα με τη ζυγαρια? λες και εγω να την πεταξω απο το μπαλκονι να ξεμπερδευω???

απο διακοσμηση εμενα αυτο μου αρεσε περισσοτερο απο οσα βαλατε

http://www.funtosee.co.uk/stickers-for-babies/princess/funtosee-princess-room-makeover-kit και λεω να το παρω οταν ερθει η ωρα. ξερετε ποσο θα μου ερθει τελικα? η αποστολη ειναι δωρεαν?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ομορφη ειναι πολυ και τα επιπλα θα ταιριζουν, εξαλλου εαν αρεσει σε σας σε μας περισσευει

Μελίνα μου έχασα επεισόδια τι έπαθες καλέ?Κι εσύ αρρωστούλα?:(Ψαρόσουπα έ μπελαλίδικο πολύ αλλά πολύ ωραίο,εγω σήμερα έχω τσιπούρες στα κάρβουνα με βλήτα μιαμ μιαμ μου έλειψε το ψαράκι θα φάει κι ο μικρός όλο μιαμ κάνει στο ψάρι ο γατούλης μου:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

εγω σημερα δεν εχω ιδεα τι να φτιαξω. δεν θελω κρεας παλι! εχει μεινει λιγος πουρες απο χτες, λεω να κανω κ καμια ωραια σαλατα κ ισως τηγανισω κανενα αυγο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα! περαστικα στις αρρρωστουλες κ καλη επιτυχια Εφη στο γιατρο! Αννα να χαιρεσαι τον γιο σου!

ωραιες ιδεες εχετε βαλει για το δωματιο, κ εγω νομιζω οτι προτιμω πεταλουδιτσες αλλα ακομα δεν το εχω πολυσκεφτει! αντε να περασει το β' κ να παω κ εγω σε κανενα μαγαζι, τιποτα δεν εχω κοιταξει ακομα!

εμεις πιτσα θα φαμε, θα φτιαξει ο αντρας μου

BJVqp3.png

καλημερα! περαστικα στις αρρρωστουλες κ καλη επιτυχια Εφη στο γιατρο! Αννα να χαιρεσαι τον γιο σου!

ωραιες ιδεες εχετε βαλει για το δωματιο, κ εγω νομιζω οτι προτιμω πεταλουδιτσες αλλα ακομα δεν το εχω πολυσκεφτει! αντε να περασει το β' κ να παω κ εγω σε κανενα μαγαζι, τιποτα δεν εχω κοιταξει ακομα!

καλημερα Γωγω! και εγω το ιδιο περιμενω να παω στην β επιπεδου κ μετα να ξεκινησω τσαρκα στα μαγαζια. εχεις ιδεα που θα πας καθολου? εγω μαλλον απο κουνια θα ξεκινησω αλλα ακομα δεν θα αγορασω κατι.

πολυ καλη η ιδεα σου για πιτσα. λες να κανω κ εγω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γωγώ,με την ησυχία σου και εγώ μόνο κοιτάω προς το παρόν χιχι.Χθές μόνο έπλυνα το πρώτο καινούριο φορμάκι της μπέμπας και το χάζευα πόση ώρα.Έρχεται κι εσένα η σειρά σου!Μιαμ τυχερή με την πίτσα εγω όταν λέω θα φτιάξει πίτσα ο άντρας μου εννοώ θα την βγάλει από την κατάψυξη και θα τη βάλει στο φούρνο;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Γωγώ,με την ησυχία σου και εγώ μόνο κοιτάω προς το παρόν χιχι.Χθές μόνο έπλυνα το πρώτο καινούριο φορμάκι της μπέμπας και το χάζευα πόση ώρα.Έρχεται κι εσένα η σειρά σου!Μιαμ τυχερή με την πίτσα εγω όταν λέω θα φτιάξει πίτσα ο άντρας μου εννοώ θα την βγάλει από την κατάψυξη και θα τη βάλει στο φούρνο;)

χαχαχαχαχα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα σε όλες!!! Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι τι είπατε για να αναφερθώ προσωπικά στην καθεμία!! χα χα!!

Είμαι λίγο μπουκωμένη σήμερα... Και δεν έχω καθόλου κουράγιο!

Εσείς τι κάνετε????????????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα Γωγω! και εγω το ιδιο περιμενω να παω στην β επιπεδου κ μετα να ξεκινησω τσαρκα στα μαγαζια. εχεις ιδεα που θα πας καθολου? εγω μαλλον απο κουνια θα ξεκινησω αλλα ακομα δεν θα αγορασω κατι.

πολυ καλη η ιδεα σου για πιτσα. λες να κανω κ εγω?

κανε πιτσουλα διαιτης, με γαλουπουλα. light κασερι κ πρασινες πιπεριες!! μιαμ μιαμ!!

για ψωνια λεω να παω ηρα bebe, mothercare, prenatal,κ στον Καλεση. ειναι ενα μαγαζι εδω στη Λαρισα με μεγαλη ποικιλια, οι φιλες μου απο εκει ψωνισαν!

ειναι χαρωπη νοικοκυρα ο αντρας μου, κυριως τωρα που δεν δουλευει:D, του αρεσει πολυ, παλι καλα!!!

BJVqp3.png

Μελίνα μου έχασα επεισόδια τι έπαθες καλέ?Κι εσύ αρρωστούλα?:(Ψαρόσουπα έ μπελαλίδικο πολύ αλλά πολύ ωραίο,εγω σήμερα έχω τσιπούρες στα κάρβουνα με βλήτα μιαμ μιαμ μου έλειψε το ψαράκι θα φάει κι ο μικρός όλο μιαμ κάνει στο ψάρι ο γατούλης μου:tongue:

Μπουκωμενη ειμαι κι εγω τρεχη η μυτη μου και πονανε τα κοκαλα μου, ασε που φοβαμαι μη κολησω το μικρο, μπελαλιδικο το φαγακι μας αλλα τι να κανω βαρεθηκα το κρεας ειπα να κανω λιγο ψαρακι να φαει και ο μικρος,

Μαργαριτα για δες κι εδω

http://www.paperwall.gr/autokollita-toichou-funtosee-princess-room-makeover-p-6255.html

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...