Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Όχι ίωση πέρασε και έμεινε βήχας. Μόνο Αερολίν και μάλιστα ως σήμερα είπε ο γιατρός αλλά ο βήχας δεν έχει υποχωρήσει και λέω να το κάνουμε ακόμη 1-2 μέρες.

Ετοιμαζουν τιποτα για την 28η?? Η θα πουν μονο τραγουδακια??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο σου για τη ζυγαριά εγω έχω προβεί σε δραστικά μέτρα.Την έβαλα κάτω από το ντουλάπι και τρώω κανονικά:tongue::tongue:Στη δουλειά ο μαύρος τι να κάνω τα χαπάκια μου τα ετοίμασε ο άντρας μου δεν μου έχει εμπιστοσύνη πάντα κάτι ξεχνάω:oops:

χαχαχαχα!!εγω νιωθω ανασφαλεια ετσι!δεν μπορω!ανεβαινω σχεδον καθημερινα για να μη χανω την μπαλα!λιγο που πηγα στη μανουλα μου θεσσαλονικη κ αφεθηκα,εβαλα 2.5 κιλα σε 15 μερες και μου ηρθε κολπος!!

μπραβο στον αντρα για τα χαπακια!

GjJbp3.png7IWup3.png

http://www.amazon.com/Tinker-Bell-Mae-Whitman/dp/B000XUOIQY Η εικόνα που προσπαθώ να σας δείξω εδώ και τόοοοσο καιρό είναι σε αυτό το site ακριβώς πάνω από εκεί που λέει Product Description δείτε την και πές αν σας αρέσει γαι εικόνα στο παιδικό της μικρής και όλα τα υπόλοιπα σε ανοιχτό κίτρινο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσια... ειδα που μηλουσατε εχτες για τα κιλά εγω είμαι στα +4....

βρε κοριτσια δεν ειχαμε νεα απο τη βουλα ακομη; λετε να εγινε κάτι; :(

καλημερα Νικη!!μια χαρα ειναι τα κιλακια σου!εισαι κ ηδη αδυνατη αν δεν κανω λαθος,οποτε μια χαρα σε παιρνει!!και λιγα εχεις παρει μη σου πω..

πως πας απο ζαλαδες;εισαι καλυτερα;

για τη βουλα δεν πιστευω να εγινε κατι,απλα δε θα βρηκε χρονο να μας πει.ηδη ειχε πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο και ειχε αραιωσει.εμεις οπως κ να εχει,ευχομαστε να ειναι καλα και να μπει να μας πει τα ομορφα νεα της!

GjJbp3.png7IWup3.png

χαχαχαχα!!εγω νιωθω ανασφαλεια ετσι!δεν μπορω!ανεβαινω σχεδον καθημερινα για να μη χανω την μπαλα!λιγο που πηγα στη μανουλα μου θεσσαλονικη κ αφεθηκα,εβαλα 2.5 κιλα σε 15 μερες και μου ηρθε κολπος!!

μπραβο στον αντρα για τα χαπακια!

Κι εγώ στα λημέρια σου πάω Βέροια στα πεθερικά τι είναι αυτό ρε παιδί μου δεν υπάρχει στενό χωρίς 2 ζαχαροπλαστεία και μπουγατσάδικα.+ 12 θα έρθω να το θυμηθείτε:(

zxG9p3.png

owokp3.png

http://www.amazon.com/Tinker-Bell-Mae-Whitman/dp/B000XUOIQY Η εικόνα που προσπαθώ να σας δείξω εδώ και τόοοοσο καιρό είναι σε αυτό το site ακριβώς πάνω από εκεί που λέει Product Description δείτε την και πές αν σας αρέσει γαι εικόνα στο παιδικό της μικρής και όλα τα υπόλοιπα σε ανοιχτό κίτρινο.

αν και δεν ειμαι φαν των τινγκερμπελ και λοιπα,φανταζομαι πως θα ειναι ομορφο!!αυτο σκεφτεσαι να το βαλεις σε αυτοκολλητο ή να το ζωγραφισετε;

GjJbp3.png7IWup3.png

Κι εγώ στα λημέρια σου πάω Βέροια στα πεθερικά τι είναι αυτό ρε παιδί μου δεν υπάρχει στενό χωρίς 2 ζαχαροπλαστεία και μπουγατσάδικα.+ 12 θα έρθω να το θυμηθείτε:(

παρε μαζι σου τη ζυγαρια να σωθεις!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα Νικη!!μια χαρα ειναι τα κιλακια σου!εισαι κ ηδη αδυνατη αν δεν κανω λαθος,οποτε μια χαρα σε παιρνει!!και λιγα εχεις παρει μη σου πω..

πως πας απο ζαλαδες;εισαι καλυτερα;

για τη βουλα δεν πιστευω να εγινε κατι,απλα δε θα βρηκε χρονο να μας πει.ηδη ειχε πολυ δουλεια τον τελευταιο καιρο και ειχε αραιωσει.εμεις οπως κ να εχει,ευχομαστε να ειναι καλα και να μπει να μας πει τα ομορφα νεα της!

ναι είμαι αδυνατη ειμαι 1.60 και ήμουν 45κιλα και τωρα 49....καλά είναι.....:)

ααα οι ζαλαδες δεν λένε να φύγουν πανε και ερχονται, από τι διαβασα ετσι συμβαινει αυτό το διαστημα στην εγκυμοσύνη....

ναι για τη βουλα μάλλον δικαιο εχεις......δεν θα βρήκε χρόνο... θα περιμενουμε τότε:)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

αν και δεν ειμαι φαν των τινγκερμπελ και λοιπα,φανταζομαι πως θα ειναι ομορφο!!αυτο σκεφτεσαι να το βαλεις σε αυτοκολλητο ή να το ζωγραφισετε;

όχι σε αυτοκόλλητο το σπίτι που μένουμε αυτή τη στιγμή είναι με ενοίκιο και δεν μπορώ για να το ζωγραφίσω.Έχω τρελαθεί με την ηρεμία που έχει στο πρόσωπό της και εγω έλεγα ότι δεν θέλω γλυκανάλατα αλλά όπως λέμε και στο χωριό μου ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι;)

zxG9p3.png

owokp3.png

όχι σε αυτοκόλλητο το σπίτι που μένουμε αυτή τη στιγμή είναι με ενοίκιο και δεν μπορώ για να το ζωγραφίσω.Έχω τρελαθεί με την ηρεμία που έχει στο πρόσωπό της και εγω έλεγα ότι δεν θέλω γλυκανάλατα αλλά όπως λέμε και στο χωριό μου ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι;)

χαχαχα!!!μια χαρα ομορφη ειναι η εικονα!!αχ,εγω δε με βλεπω να καταληγω σε τιποτα και μαλλον ξεροσφυρι θα το εχω το δωματιακι της!!

GjJbp3.png7IWup3.png

ναι είμαι αδυνατη ειμαι 1.60 και ήμουν 45κιλα και τωρα 49....καλά είναι.....:)

ααα οι ζαλαδες δεν λένε να φύγουν πανε και ερχονται, από τι διαβασα ετσι συμβαινει αυτό το διαστημα στην εγκυμοσύνη....

ναι για τη βουλα μάλλον δικαιο εχεις......δεν θα βρήκε χρόνο... θα περιμενουμε τότε:)

Νικάκι μου μια χαρά είσαι κούκλα μου μη στεναχωριέσαι αμέσως θα φύγουν τα κιλάκια μας απλα΄τα λέμε για να μη ξεφύγουμε πολύ.Εσύ είσαι και μικρή ο μεταβολισμός θα τα κάψει όλα:P

zxG9p3.png

owokp3.png

http://beta.newsbomb.gr/diethnh/story/87057/nekro-to-koritsaki-poy-chtyphthhke-apo-dyo-forthga

κοριτσια δειτε αυτό αν θελετε ειναι για ενα κοριτσακι απο την κινα αν το εχετε ακουσει που το πατισανε απο πανω δυο φορτιγά....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...