Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

Εφακη καλη επιτυχια στο γιατρο!!με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου!!

Ελευθερια χαρα στο κουραγιο σου!!μεγαλη αποφαση ο μουσακας αλλα θα ανταμειφθεις το μεσημερι που θα τον φας!ο μικρος καλα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι ο γιος μου βήχει ακόμη, με μάσκα είναι αλλά κλαίει μωρέ στον παιδικό και πολύ στεναχωριέμαι...

αχ μωρε το ψυχακι μου..μηπως απο το κλαμα επιδεινωνεται η κατασταση με το λαιμο του;δεν τον κρατας λιγο μαζι σου μεχρι να ηρεμησει απο το βηχα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας!! Με το καλο να παρουμε ολες αγκαλια τα μπεμπακια μας!!

Ελευθερια περαστικα στο γιο σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Λιτσάκι αν τον κρατήσω σπίτι δεν θα ξαναπάει ποτέ σταθμό. Τώρα έχει κάνει μια αρχή. Μα δεν κλαίει ακριβώς, δεν βγάζει καν δάκρυ. Γκρίνια είναι και πείσμα μου είπε η βρεφονηπιαγωγός.

Ευχαριστώ Αννούλα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσάκι αν τον κρατήσω σπίτι δεν θα ξαναπάει ποτέ σταθμό. Τώρα έχει κάνει μια αρχή. Μα δεν κλαίει ακριβώς, δεν βγάζει καν δάκρυ. Γκρίνια είναι και πείσμα μου είπε η βρεφονηπιαγωγός.

Ευχαριστώ Αννούλα!

Τι εχει λαρυγγιτιδα?? Ακουω πολλα παιδια αυτες τις μερες.Κανετε aerolin & flixotite??

Ευχαριστώ Αννούλα!

ε,υπομονη και θα στρωσει μωρε.ποσο καιρο θα γκρινιαζει;θα βαρεθει!

περαστικουλια σας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πολύ πρωινές όλες σήμερα.

Άννα μου να χαίρεσαι τον γιό σου και γενικά όλη την οικογένεια με το καλό και το νέο σας μέλος.

Ελευθερία μου περαστικά στο γιό σου και τι να πω κουράγιο εσυ ξέρεις πως να το χειριστείς καλύτερα.

Αντωνία μου σπιτάκι σήμερα έ?Άντε να ευχαριστηθείς το γιό σου.

Έφη μου τα περάσα και σε καταλαβαίνω είπαμε θα σου λέμε διάφορα να ξεχαστείς και θα περάσει γρήγορα η ώρα να δεις το μπεμπάκι σου θα είναι όλα τέλεια!

Λιτσάκι Μελίνα εσείς καλά?Εγω καλύτερα σήμερα άντε γιατι έχω και ταξιδάκι τη Δευτέρα και ξέρετε τι δουλειές θέλει για να φύγεις και άλλες τόσες όταν γυρίσεις πρέπει να είμαστε καλά!

zxG9p3.png

owokp3.png

Άννα μου να χαίρεσαι τον γιό σου και γενικά όλη την οικογένεια με το καλό και το νέο σας μέλος.

Ελευθερία μου περαστικά στο γιό σου και τι να πω κουράγιο εσυ ξέρεις πως να το χειριστείς καλύτερα.

Έφη μου τα περάσα και σε καταλαβαίνω είπαμε θα σου λέμε διάφορα να ξεχαστείς και θα περάσει γρήγορα η ώρα να δεις το μπεμπάκι σου θα είναι όλα τέλεια!

Λιτσάκι Μελίνα εσείς καλά?Εγω καλύτερα σήμερα άντε γιατι έχω και ταξιδάκι τη Δευτέρα και ξέρετε τι δουλειές θέλει για να φύγεις και άλλες τόσες όταν γυρίσεις πρέπει να είμαστε καλά!

καλημερα Γεωργια!!εγω οσο βλεπω τη ζυγαρια κολλημενη ειμαι καλα!!χαχαχα

μπραβο που εισαι καλυτερα!πηγες δουλεια κανονικα να φανταστω ε;;

οσο για τις ετοιμασιες..τα χαπακια σου μη ξεχασεις!:tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

Τι εχει λαρυγγιτιδα?? Ακουω πολλα παιδια αυτες τις μερες.Κανετε aerolin & flixotite??

Όχι ίωση πέρασε και έμεινε βήχας. Μόνο Αερολίν και μάλιστα ως σήμερα είπε ο γιατρός αλλά ο βήχας δεν έχει υποχωρήσει και λέω να το κάνουμε ακόμη 1-2 μέρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε ευχαριστω Γεωργια!!

καλημερα Γεωργια!!εγω οσο βλεπω τη ζυγαρια κολλημενη ειμαι καλα!!χαχαχα

μπραβο που εισαι καλυτερα!πηγες δουλεια κανονικα να φανταστω ε;;

οσο για τις ετοιμασιες..τα χαπακια σου μη ξεχασεις!:tongue:

Μπράβο σου για τη ζυγαριά εγω έχω προβεί σε δραστικά μέτρα.Την έβαλα κάτω από το ντουλάπι και τρώω κανονικά:tongue::tongue:Στη δουλειά ο μαύρος τι να κάνω τα χαπάκια μου τα ετοίμασε ο άντρας μου δεν μου έχει εμπιστοσύνη πάντα κάτι ξεχνάω:oops:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...