Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ο Γουίνι είναι πολυφορεμένος. Και εγώ δεν τον ήθελα αλλά τελικά τον έβαλα στο χαλί γιατί τον ζητούσε ο μικρός!

Δώρα διάβασες όσα σου έγραψα για τα στρώματα?

Συμφωνω οτι ειναι πολυφορεμενος..Οταν το ειπα στην κουμπαρα μου που γεννησε πριν 10 μερες μου ειχε πει και εμεις γουινι θελαμε..!Επισης ενα φιλικο μας ζευγαρι που η κοπελα ειναι 3 μηνων τους ειπα για τον γουινι κ μου ειπαν και εμεις αυτο θελουμε...Τελικα πηγα κ πηρα τα λουνευ που δεν τα εχω δει σε δωματιο φορεμενα ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω πως μου κόλλησε τωρα εμένα κ δεν θελω ηρωες!!! Θέλω πιο απλά πραγματακια...

Αυτο σημαινει οτι δεν θα ηθελες ουτε ζωακια??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Η αδελφη μου εχει σαν θεμα την ζουγκλα κ τα ζωακια ..Πολυ ωραια ειναι αν και νομιζω δεν ταιριαζουν σε ροζ δωματιο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αυτο σημαινει οτι δεν θα ηθελες ουτε ζωακια??

Εγω κεφτομαι κατι σε απαλα ροζ χρωματακια και ισως λιλα και φουξια...Τωρα θα θελα να εχει σαν διακοσμηση πεταλουδιτσες η νεραιδουλες...αλλα οχι tingerbell!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τα διάβασα Ελευθερία μου... Κατάλαβα οτι παρόλο που εσυ ειπες οτι δεν τρελαθηκες με το στρώμα σου συνεχίζεις να λες οτι ειναι καλυτερη σαν επιλογη το λατεξ ε?Καλά κατάλαβα??? Ειναι απο τα πιο ακριβα με λατεξ..

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί απλά το ήθελα πιο χοντρό και ενισχυμένο. Έχει λάτεξ στρώματα που έχουν και ελατήρια μέσα και είναι πιο χοντρά στο πάχος, εμένα είναι σκέτο λάτεξ.

Βέβαια στην cocomat που κοίταζα σήμερα σαν καλύτερο στρώμα μου δείξανε σκέτο λάτεξ και δεν ήταν παχύ όσο άλλα που είδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω κεφτομαι κατι σε απαλα ροζ χρωματακια και ισως λιλα και φουξια...Τωρα θα θελα να εχει σαν διακοσμηση πεταλουδιτσες η νεραιδουλες...αλλα οχι tingerbell!!!

Μ' άρεσει πολυ το λιλα κ το φουξια...Τελεια ιδεα κ οι πεταλουδες ή νεραιδες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί απλά το ήθελα πιο χοντρό και ενισχυμένο. Έχει λάτεξ στρώματα που έχουν και ελατήρια μέσα και είναι πιο χοντρά στο πάχος, εμένα είναι σκέτο λάτεξ.

Βέβαια στην cocomat που κοίταζα σήμερα σαν καλύτερο στρώμα μου δείξανε σκέτο λάτεξ και δεν ήταν παχύ όσο άλλα που είδα.

Ετσι κ αλλιώς νομίζω οτι το στρώμα λενε οι γιατροί δεν πρέπει να ειναι πολύ παχυ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μ' άρεσει πολυ το λιλα κ το φουξια...Τελεια ιδεα κ οι πεταλουδες ή νεραιδες...

Ειχες δει ενα μεγαλο αυτοκολλητο που εβαλα με μια πεταλουδα?Σκεφτομαι τωρα να το κανω παραγγελια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ετσι κ αλλιώς νομίζω οτι το στρώμα λενε οι γιατροί δεν πρέπει να ειναι πολύ παχυ!!

Εγώ αυτό που έμαθα σήμερα είναι πως το σωστό στρώμα πρέπει να είναι ημίσκληρο. Ούτε σκληρό, ούτε μαλακό!

Μάλλον στην mediastrom θα καταλήξω εγώ αν και θέλω ένα στρώμα για 3-4 χρόνια μόνο και σκέφτομαι λίγο το κόστος. 280 Ευρώ μου είπαν το δεύτερο φθηνότερο που μου άρεσε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ειχες δει ενα μεγαλο αυτοκολλητο που εβαλα με μια πεταλουδα?Σκεφτομαι τωρα να το κανω παραγγελια...

Σημερα το εβαλες?Πρεπει να το ειδα κ να μου αρεσε ..Το εχεις ευκαιρο να το δω να σου πω?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εγώ αυτό που έμαθα σήμερα είναι πως το σωστό στρώμα πρέπει να είναι ημίσκληρο. Ούτε σκληρό, ούτε μαλακό!

Μάλλον στην mediastrom θα καταλήξω εγώ αν και θέλω ένα στρώμα για 3-4 χρόνια μόνο και σκέφτομαι λίγο το κόστος. 280 Ευρώ μου είπαν το δεύτερο φθηνότερο που μου άρεσε.

Εγω της mediastrom εχω στο σπιτι για εμας.. Πολύ ευχαριστημένη είμαι..Μια φιλη μου που πήρε της βρεφικής σειράς ενα λεει οτι λακουβιάζει κ δεν ειναι λατεξ να φανταστεις να πεις πτι ειναι αφρωδες!! Τι να πω!!!

Μας εδειξε ενα εμας για ο μωρο αυτος προχτες που εχει λατεξ και ελατηρια(καπως τα ειπε)...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σημερα το εβαλες?Πρεπει να το ειδα κ να μου αρεσε ..Το εχεις ευκαιρο να το δω να σου πω?

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=640&category_id=1153&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

και διαλεγεις εσυ το χρωμα που θες να εχει..Σκεφτομαι να το βαλω πανω απο την κουνια

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωράκι όπως το ανέφερες το πρωί, πάνω από την κούνια δεν θα φαίνεται γιατί θα το κρύβει η κουνουπιέρα την οποία θα έχεις μέχρι να αρχίσει να τυλίγεται η μικρή. 1ον γιατί έτσι δείχνει πανέμορφη η κούνια και δεύτερον γιατί ακολουθεί καλοκαίρι και χρειάζεται!

Εμένα μωρέ δεν μου πολυαρέσει για παιδικό. Είναι σκούρο χρώμα...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...