Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Εξαφανιστηκα σημερα εε?? Το πρωι ειχαμε παει στον Αγιο Γερασιμο που ειχε λειτανια, μετα στην πεθερα μου που ειναι στο ιδιο μερος το σπιτι της, για φαγητο, οταν γυρισαμε ξαπλωσαμε λιγο και τωρα το βραδακι ειχα επισκεψεις λογω του γιου μου (Γερασιμος)! Πριν λιγο εφυγαν οι τελευταιοι και σας διαβασα.

Αυτο με τα κιλα ειναι πονεμενη ιστορια για 'μενα..Εγω ειμαι ηδη στα +7,5!!

Σε μια εβδομαδα εχω παρει 1 κιλο, και δεν καταλαβαινω πως!

Εντωμεταξυ μετα το φαγητο με πιανει ταχυπαλμια και για αυτο το λογο δεν μπορω να φαω και την ποσοτητα που ετρωγα.Αισθανομαι οτι ζοριζομαι περισσοτερο αν φαω παραπανω.

Οσο για το κριθαρακι απο δευτερα θα το φτιαξω σιγουρα!!

Γεια σου Αννα μου!Να χαιρεσαι το γιο σου κ με το καλο να υποδεχτειτε την μπουμπουκα σας!!

Παλι για τα κιλα λεμε ε?Εγω μεχρι τωρα εχω παρει 3-3,5 μαλλον.Η γιατρος μου ειχε πει εξ'αρχης να παρω 10-12 μμιας και ειχα λιγα παραπανω .Ημουν 59 κιλα κ 1,60 υψος.Παχια δεν ημουν αλλα ειχα λιγη κοιλιτσα παραπανω..

Τωρα στα ποσα θα καταληξω δεν ξερω ...Θα δουμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα μου εχω παει στον Αγιο Γερασιμο..Πολυ ωραια ηταν και ειχαν πανηγυρι, Αυγουστος ηταν νομιζω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σου Αννα μου!Να χαιρεσαι το γιο σου κ με το καλο να υποδεχτειτε την μπουμπουκα σας!!

Παλι για τα κιλα λεμε ε?Εγω μεχρι τωρα εχω παρει 3-3,5 μαλλον.Η γιατρος μου ειχε πει εξ'αρχης να παρω 10-12 μμιας και ειχα λιγα παραπανω .Ημουν 59 κιλα κ 1,60 υψος.Παχια δεν ημουν αλλα ειχα λιγη κοιλιτσα παραπανω..

Τωρα στα ποσα θα καταληξω δεν ξερω ...Θα δουμε...

Ειδα το μηνυμα σου και επανηλθα.

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ευχομαι και εσυ με το καλο!!

Ειμαι και εγω 1,60 υψος και ξεκινησα την εγκυμοσυνη αυτη απο τα 58. Τωρα ειμαι 65,3!!

Στα αγορια ξεκιναγα και τις 2 φορες απο τα 59 και εφτανα 78.Για να δουμε τωρα, ελπιζω να μη φτασω τα 78 αυτη τη φορα , γιατι απο τα ημερολογια εγκυμοσυνης των αγοριων βλεπω οτι την 23η εβδ. ημουν στα 69 κιλα.Δλδ σχεδον 4 κιλα επανω.Τι να πω θα δειξει!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ειδα το μηνυμα σου και επανηλθα.

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου και ευχομαι και εσυ με το καλο!!

Ειμαι και εγω 1,60 υψος και ξεκινησα την εγκυμοσυνη αυτη απο τα 58. Τωρα ειμαι 65,3!!

Στα αγορια ξεκιναγα και τις 2 φορες απο τα 59 και εφτανα 78.Για να δουμε τωρα, ελπιζω να μη φτασω τα 78 αυτη τη φορα , γιατι απο τα ημερολογια εγκυμοσυνης των αγοριων βλεπω οτι την 23η εβδ. ημουν στα 69 κιλα.Δλδ σχεδον 4 κιλα επανω.Τι να πω θα δειξει!!

Α καταλαβα ειμαστε στα ιδια κυβικα ..Μονο που εσυ εχεις κανει ηδη 2 παιδακια.Εγω ειμαι 63,5 περιπου τωρα κ βλεπουμε...!αντε σε καληνυχτω να ξεκουραστεις !Θα τα πουμε αυριο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Αννα μου εχω παει στον Αγιο Γερασιμο..Πολυ ωραια ηταν και ειχαν πανηγυρι, Αυγουστος ηταν νομιζω...

Ναι, στις 16 Αυγουστου γιορταζουν παλι τον Αγιο και κανουν παλι λιτανεια, γιατι τοτε υποτιθεται οτι ειναι και ο κοσμος περισσοτερος, λογω του Αυγουστου.Η κανονικη γιορτη ομως του Αγιου Γερασιμου και συμφωνα με το ημερολογιο ειναι στις 20 Οκτωβριου..Σημερα γιορταζουν οι Γερασιμαδες.Τον Αυγουστο ειναι καθαρα εμπορικο.Οπως αντιστοιχα κανουν και στα υπολοιπα νησια του ιονιου, εχουν καθιερωσει μια μερα τον Αυγουστο για να γιορταζουν τον Αγιο τους, για τον ιδο λογο, ενω στην πραγματικοτητα η κανονικη γιορτη του ονοματος ειναι αλλη ημερομ.Ο Αγιος Διονυσιος ειναι Δεκεμβρη, οπως και ο Αγιος Σπυριδονας π.χ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Να προλάβω να πω κι εγώ τα χρόνια μου πολλά στην Αννα για τον μικρό της!!Αννα μου να τον χαιρεστε!!!!

Δωρα μου γεια σου..Πως παει η αναζητηση διακοσμησης?Καταληξατε καπου?Θα βαλετε ταπετσαρια?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Δωρα μου γεια σου..Πως παει η αναζητηση διακοσμησης?Καταληξατε καπου?Θα βαλετε ταπετσαρια?

Δεν ξέρω καθόλου...όσο τα ψάχνω νομίζω μπερδεύομαι πιο πολύ!!!! Εσύ τι σκέφτεσαι τελικά? Εγώ είναι που δεν θέλω και φιγούρες απο μινι,winnie και τετοια..:?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παντως μου αρεσαν πολυ τα σχεδια που ειχατε βαλει το πρωι , με κατι πεταλουδες ή ενα δεντρο μεγαλο που ειδα ...

Εμεις θελαμε τον winnie στην αρχη για να παρω ασορτι προικα αλλα οταν τελικα ειδα τα baby looney tunes ...δεν ξερω τι εγινε μεσα μου!!Μου εκαναν κλικ κ ειπα παει τελειωσε..Τα αυτοκολλητα τα εχουμε ηδη αγορασει και οι τοιχοι ειναι βαμενοι εδω κ 1,5 χρονο που μπηκαμε στο πσιτι.Εχω ενα τοιχο λαχανι εναν μπεζ κ αλλον ενα λαχανι.Μεσα στο δωματιο υπαρχει ενας λαχανι καναπες κ θα προστεθει αργοτερα κουνια κ σιφινιερα στο χρωμα του ξυλου ανοιχτο δηλαδη με ζαχαρι...

Κατα τάλλα η προικα κ τα αυτοκολλητα θα δωσουν χρωμα...

Γιατι εσυ δεν θες ηρωες κ τετοια?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αν δεν θες μπορεις να βαλεις λουλουδια, κυκλους , πεταλουδες..Υπαρχει νομιζω ποικιλια σε τετοια πραγματα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο Γουίνι είναι πολυφορεμένος. Και εγώ δεν τον ήθελα αλλά τελικά τον έβαλα στο χαλί γιατί τον ζητούσε ο μικρός!

Δώρα διάβασες όσα σου έγραψα για τα στρώματα?

Τα διάβασα Ελευθερία μου... Κατάλαβα οτι παρόλο που εσυ ειπες οτι δεν τρελαθηκες με το στρώμα σου συνεχίζεις να λες οτι ειναι καλυτερη σαν επιλογη το λατεξ ε?Καλά κατάλαβα??? Ειναι απο τα πιο ακριβα με λατεξ..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...