Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλέ μην ανησυχείς!!! Εσυ είσαι κ ψηλή όμως απ'ότι θυμάμαι... Τι να πω κι εγώ στα +7 με 1,62 ύψος?? Και τώρα είμαι στο γραφείο με τον Παναγιώτη κ σκέφτομαι τι θα φάω...

Αχ πηγα με την μαμα μου βόλτα στα μαγαζιά κ είδα διάφορα ρουχαλακια,μπουρζουαζίας κ κουβέρτες... Είναι τόσα αυτα που θέλουμε κ με πιάνει άγχος!!

και εμενα με πιανει αγχος αλλα σιγα σιγα ολα θα τα βρουμε μωρε πιστευω.. ε ειναι κ πρωτη φορα για μας ειναι λιγο πιο δυσκολο. προς το παρον θελω να πανε ολα καλα με την β επιπεδου που εχω την Τεταρτη. μακαρι να ειναι ολα καλα κ να μπορεσω να παω δουλεια παλι.

μιλαμε τι πεινα ειναι αυτη ρε συ? τρωω κ δεν χορταινω με τιποτα. τι πραγμα ειναι αυτο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχε σουξέ δηλ σήμερα το κριθαρακι ε?? Χα χα! Αύριο ο άντρας μου θέλει φακες... Εγώ θα έτρωγα κατι άλλο αλλά δεν πειράζει!

Τώρα τι θα μασουλισω όμως? Κανένα τοστακι!? Ας παμε σπίτι κ βλέπουμε..

τοστακι μια χαρα. κ εγω τωρα τσακισα μια φετα ψωμι με λιγο βουτυρο.

εφαγα λιγο κριθαρακι γιατι δεν προλαβα! μου το καταβροχθισαν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κορίτσια πήγα στην διαβητολόγο. μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ απλα θα προσεξω προληπτικα! αλλη καμπυλη δεν θα κανω απλα μου εδωσε ενα μηχανηματακι για να μετραω το ζαχαρο 2 φορες την εβδομαδα πρωι μεσσημερι βραδυ! μου εδωσε και μια λιστα με το τι πρεπει να τρωω για 15 μερες που θα ξανα παω!! το ασχημο ειναι οτι αυτες τις μερες μεχρι να ξαναπαω απαγορευεται τελειως η ζαχαρη!!!!!!!!:?:???:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κορίτσια πήγα στην διαβητολόγο. μου ειπε οτι δεν ειναι πολυ απλα θα προσεξω προληπτικα! αλλη καμπυλη δεν θα κανω απλα μου εδωσε ενα μηχανηματακι για να μετραω το ζαχαρο 2 φορες την εβδομαδα πρωι μεσσημερι βραδυ! μου εδωσε και μια λιστα με το τι πρεπει να τρωω για 15 μερες που θα ξανα παω!! το ασχημο ειναι οτι αυτες τις μερες μεχρι να ξαναπαω απαγορευεται τελειως η ζαχαρη!!!!!!!!:?:???:

δεν πειραζει Αναστασια μου! καλυτερα που σε βαζει σε λιγο προγραμμα για να κανεις κρατει με τα κιλακια κιολας. τωρα αυτα διαβαζω στο forum. εσυ ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν πειραζει Αναστασια μου! καλυτερα που σε βαζει σε λιγο προγραμμα για να κανεις κρατει με τα κιλακια κιολας. τωρα αυτα διαβαζω στο forum. εσυ ποσα εχεις παρει μεχρι τωρα?

5,5 σημερα ζυγιστηκα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ναι έχουμε περίπου 6 εβδομάδες διαφορά αλλά μπορεί σε αυτό τον μήνα να πάρεις μόνο 1 κιλό βρε!

ναι μη φας εχουμε γλαροσουπα! χαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι μη φας εχουμε γλαροσουπα! χαχαχαχα:P:p:p:p:p:p:p

Αχαχα ρε συ δεν είναι απίθανο. Στον γιο μου είχα βάλει ως τον 7ο 7 κιλά και γέννησα στα +9. Δηλαδή έβαλα σε 2 μήνες και μάλιστα τελευταίους 2 μόνο κιλά, δηλαδή τα κιλά του παιδιού. Και ούτε δίαιτα έκανα, ούτε καούρες είχα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχα ρε συ δεν είναι απίθανο. Στον γιο μου είχα βάλει ως τον 7ο 7 κιλά και γέννησα στα +9. Δηλαδή έβαλα σε 2 μήνες και μάλιστα τελευταίους 2 μόνο κιλά, δηλαδή τα κιλά του παιδιού. Και ούτε δίαιτα έκανα, ούτε καούρες είχα.

κοιτα πραγματικα πιστευω οτι θα παρω στανταρ 13 κιλακια. Ελπιζω μονο να μην παρω πολλα παραπανβ γιατι ποτε δεν ειχα καλο μεταβολισμο ειμαι κ 35 χρονων και δεν καιω οπως εκαιγα νεοτερη. οποτε τρεμω μην μεινω με 5 κιλα εξτρα και μου κατσουν γενικα. ασε που επειδη ειναι πρωτη φορα δεν εχω ιδεα τι να περιμενω κ πως θα αντιδρασει το σωμα μου. ποσα θα χασω στη γεννα κ μετα μεχρι να 40ντισω κ τετοια.

τα τελευταια 5 χρονια ημουν 59-60 κιλα παντα. με 1.70 υψος δεν ηταν τελειο αλλα ηταν αρκετα καλο. ελα ομως που τωρα ξεκινησα με 3,5 κιλα παραπανω που τα ειχα παρει στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τα 2 κ τα χριστουγεννα το 1,5!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

12-14 κιλά είναι τα νορμάλ, μην τρελλαίνεσαι. Εγώ έμεινα στα +2 γιατί απλά είχα τρομερές λιγούρες στον θηλασμό και έτρωγα με χίλια. Κάποια άλλη στην θέση μου θα είχε πάρει 10 κιλά! Πάντως μέσα σε 1 μήνα είχα χάσει 7 κιλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

12-14 κιλά είναι τα νορμάλ, μην τρελλαίνεσαι. Εγώ έμεινα στα +2 γιατί απλά είχα τρομερές λιγούρες στον θηλασμό και έτρωγα με χίλια. Κάποια άλλη στην θέση μου θα είχε πάρει 10 κιλά! Πάντως μέσα σε 1 μήνα είχα χάσει 7 κιλά!

οταν λες τρομερες λιγουρες εννοεις περισσοτερες απο οτι τωρα? τωρα εσυ πεινας? εγω ΟΛΗ ΜΕΡΑ θελω να τρωω. δηλαδη μπορει να θελω κ παραπανω μετα? κ πως ειναι δυνατον να χασω? χαχαχααχαχα με βλεπω βυτιοφορο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εξαφανιστηκα σημερα εε?? Το πρωι ειχαμε παει στον Αγιο Γερασιμο που ειχε λειτανια, μετα στην πεθερα μου που ειναι στο ιδιο μερος το σπιτι της, για φαγητο, οταν γυρισαμε ξαπλωσαμε λιγο και τωρα το βραδακι ειχα επισκεψεις λογω του γιου μου (Γερασιμος)! Πριν λιγο εφυγαν οι τελευταιοι και σας διαβασα.

Αυτο με τα κιλα ειναι πονεμενη ιστορια για 'μενα..Εγω ειμαι ηδη στα +7,5!!

Σε μια εβδομαδα εχω παρει 1 κιλο, και δεν καταλαβαινω πως!

Εντωμεταξυ μετα το φαγητο με πιανει ταχυπαλμια και για αυτο το λογο δεν μπορω να φαω και την ποσοτητα που ετρωγα.Αισθανομαι οτι ζοριζομαι περισσοτερο αν φαω παραπανω.

Οσο για το κριθαρακι απο δευτερα θα το φτιαξω σιγουρα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Όχι τώρα δεν έχω λιγούρες, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα. Γενικότερα όταν είμαι σπίτι και επειδή δεν κάθομαι ποτέ αλλά είμαι πάνω κάτω, τρώω περισσότερο αλλά δεν βάζω κιλά γιατί καίω τις θερμίδες. Στον θηλασμό είχα λιγούρες μεγάλες όμως!!

Αννούλα να χαίρεσαι τον γιόκα σου, πολύχρονος και τυχερός. Μόλις το θυμήθηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι τώρα δεν έχω λιγούρες, ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα. Γενικότερα όταν είμαι σπίτι και επειδή δεν κάθομαι ποτέ αλλά είμαι πάνω κάτω, τρώω περισσότερο αλλά δεν βάζω κιλά γιατί καίω τις θερμίδες. Στον θηλασμό είχα λιγούρες μεγάλες όμως!!

Αννούλα να χαίρεσαι τον γιόκα σου, πολύχρονος και τυχερός. Μόλις το θυμήθηκα!

Σε ευχαριστω Ελευθερια μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...