Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανθη μου δεν ρωτησα ακομα, αλλα απο αλλες κοπελες που γεννησαν περυσι ξερω στα 1000 ευρω ειτε φυσιολογικα ειτε καισαρικη τα ιδια παιρνει. εσενα???

Και μένα κάπου τόσο παίρνει θυμάμαι. Δεν συγκράτησα ακριβώς το ποσό γιατί είχα πάθει σοκ:D. Μου είχε πει ότι είτε στο νοσοκομείο είτε στην κλινική παίρνει τα ίδια.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ξέρω εμένα! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρα 9 σύνολο!:tongue:

Μπράβο βρε Ελευθερία! Αχ πολύ με αγχώνει το θέμα. Δεν θα τα καταφέρω να πάρω λίγα, κι αν θα πάρω πολλά δε θα μπορώ να τα χάσω. Ετσι νιώθω. Ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω δίαιτα.. Ουφ! Αστο καλό! Πρέπει απλά να το πάρω απόφαση..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

πόσο να ειναι αραγε το μεγεθος του; τωρα στο μέγεθος του μαντορινιού το υπολογίζω αλλά δεν ξερω στα σίγουρα
http://zoobooz.com/icons-pregnancy.php?page=3 διαλεξε απο εδω αποθηκευσετο στον υπολογιστη σου και μετα πανε στον πινακα ελεγχου κ ανοιξε την επιλογη avatar

μαλλον θα μου πει τι να αποφευγω υποθετω,... γιατι δεν ηταν πολυ υψηλο...

Εμενα γιατι δεν δουλεύει;;;:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχχαχαχα ξεχασα να βαλω το link γιουχου τραλαλλαλα ο'τι να ναι...

http://www.babynet.gr/el/domatio/paketa-prosforas/stella.html

Καλλιοπακι καλη η προσφορα βεβαια αλλα δεν λεει αναλυτικα τι ειναι το καθενα. κ αν θελεις να πας να τα δεις πρωτα τι κανεις? δεν βρηκα να εχει πουθενα το σαιτ διευθυνση. ασε που καροτσι δεν θελω. εχει να πεσει πολυ ψαξιμο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ξέρω εμένα! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρα 9 σύνολο!:tongue:

Ελευθερια μπραβο με τα κιλα! εγω ηδη εχω παρει 6 οποτε το ξεχναμε για τα 10! χαχαχα κ ειδικα ετσι που τρωω συνεχεια!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μπράβο βρε Ελευθερία! Αχ πολύ με αγχώνει το θέμα. Δεν θα τα καταφέρω να πάρω λίγα, κι αν θα πάρω πολλά δε θα μπορώ να τα χάσω. Ετσι νιώθω. Ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω δίαιτα.. Ουφ! Αστο καλό! Πρέπει απλά να το πάρω απόφαση..

Μην ανησυχείς. Άλλες παίρνουν πολλά και τα χάνουν αμέσως. Εγώ τα 9 δεν τα έχασα, ξεκίνησα με +2 αυτή την εγκυμοσύνη λόγω θηλασμού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν είναι καμία μέσα???

εγω ειμαι εδω!! εκανα για βραδινο το κριθαρακι κ εγω κ το τσακισαμε! ηρθανε κ τα πεθερικα μου κ εκει που νομιζα θα εχω κ αυριο τελικα δεν εμεινε τιποτα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι αλλα εσυ εισαι ενα μηνα πανω απο μενα!:P:p:p:p

Καλέ μην ανησυχείς!!! Εσυ είσαι κ ψηλή όμως απ'ότι θυμάμαι... Τι να πω κι εγώ στα +7 με 1,62 ύψος?? Και τώρα είμαι στο γραφείο με τον Παναγιώτη κ σκέφτομαι τι θα φάω...

Αχ πηγα με την μαμα μου βόλτα στα μαγαζιά κ είδα διάφορα ρουχαλακια,μπουρζουαζίας κ κουβέρτες... Είναι τόσα αυτα που θέλουμε κ με πιάνει άγχος!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω ειμαι εδω!! εκανα για βραδινο το κριθαρακι κ εγω κ το τσακισαμε! ηρθανε κ τα πεθερικα μου κ εκει που νομιζα θα εχω κ αυριο τελικα δεν εμεινε τιποτα!!!

Είχε σουξέ δηλ σήμερα το κριθαρακι ε?? Χα χα! Αύριο ο άντρας μου θέλει φακες... Εγώ θα έτρωγα κατι άλλο αλλά δεν πειράζει!

Τώρα τι θα μασουλισω όμως? Κανένα τοστακι!? Ας παμε σπίτι κ βλέπουμε..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...