Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν εχω κανενα αιματολογο δει ακομα, αλλα ο ενδοκρινολογος μου μου εχει συστησει εναν, και τωρα που θα παω Αθηνα για αμνιοπαρακεντηση στις αρχες σεπτεμβριου θα παω να τον βρω να δω τι θα μου πει.Αυτη η εξεταση μπορει να γινει σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο εργαστηριο?

Ναι αλλά να ρωτήσεις γιατί δεν την κάνουν όλα!ααααααα!εγώ την έκανα στο ιασώ και πλήρωσα μόνο 29 ευρώ!αν σε βολεύει πήγαινε εκεί,,και τα αποτελέσματα βγαίνουν την ίδια μέρα το απόγευμα

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο στο αττικα ειναι διπλα απο το μετρο συνταγμα. θα σε βολεψει.

Συμφωνω απο Γαλατσι θα σε βολεψει το Συνταγμα..!αντε και καλα ψωνια!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τι κανετε κοριτσια εγω βαριεμαι σημερα απιστευτα...δεν εχω κουνηθει απο τον καναπε ολη μερα και τα ματια μου εχουν γινει σαν αυγα απο την tv εχω δει κανονικα ολο το προγραμμα...εχω αδεια αλλα στο χαλι που ειμαι ειμαι σπιτι..λειπουν και ολοι.. κ οσοι ειναι εδω τους αποφευγω γιατι μαλλον φαινομαι ολιγον τι εγκυος! κ θελω να το πω μετα την αυχενικη αν ολα ειναι καλα... δουλευει κ ο αντρας μου απογευμα 2-10 τωρα δηλαδη τον περιμενω.... δεν αντεχω καθολου μεσα στο σπιτι ρε γαμωτο... κ σκεφτομαι κ αλλες που καθονται μηνες και λεω μα ειμαι τοσο κακομαθημενη πια? απλα ειχα μαθει μια ζωη να ειμαι αρκετα δραστηρια κ τωρα που ειμαι ετσι χαλια μου εχει φανει "καπως"..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Kοριτσακια καθε βραδυ το στομαχι μου ειναι χαλια.Τωρα εβαλα τον αντρα μου να μου φτιαξει φιδε,αλλα αργει και εχω πολλα νευρα!!!!!

χμμμμ λες να κανω κ εγω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγώ clexane 0.8!

Την αιματολογο που θα παω τη λενε Μελισσαρη.Στο parents.gr ειδα καλα σχολια.

Μηπως ο γυναικολογος μου μου εδωσε τις 0.4 γιατι εγω τα εχανα πολυ νωρις τα εμβρυα και επειδη υπαρχουν 2 εγκυμοσυνες χωρις προβληματα, αυτος σου λεει φτανει αυτη η δοση?Εσυ ξεκινησες κατευθειαν με τις 0.8 η εκανες πρωτα αυτη την εξεταση?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

τι κανετε κοριτσια εγω βαριεμαι σημερα απιστευτα...δεν εχω κουνηθει απο τον καναπε ολη μερα και τα ματια μου εχουν γινει σαν αυγα απο την tv εχω δει κανονικα ολο το προγραμμα...εχω αδεια αλλα στο χαλι που ειμαι ειμαι σπιτι..λειπουν και ολοι.. κ οσοι ειναι εδω τους αποφευγω γιατι μαλλον φαινομαι ολιγον τι εγκυος! κ θελω να το πω μετα την αυχενικη αν ολα ειναι καλα... δουλευει κ ο αντρας μου απογευμα 2-10 τωρα δηλαδη τον περιμενω.... δεν αντεχω καθολου μεσα στο σπιτι ρε γαμωτο... κ σκεφτομαι κ αλλες που καθονται μηνες και λεω μα ειμαι τοσο κακομαθημενη πια? απλα ειχα μαθει μια ζωη να ειμαι αρκετα δραστηρια κ τωρα που ειμαι ετσι χαλια μου εχει φανει "καπως"..

Και εμενα τα ματια μου χαλια ειναι,μεχρι και πονοκεφαλο εκανα!

Εγω να δεις ποσο δραστηρια ημουνα,ολο βολτες εκοβα,αλλα μετα λογω ανωτερας βιας κοπηκανε ολα!οταν σου λεει ο γιατρος ή εσυ ή το μωρο τι κανεις? ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ακομα και αυτα που ποτε δεν φανταζοσουνα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

χμμμμ λες να κανω κ εγω?

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ κατι τετοιες στιγμες.Με μπολικο λεμονι και τυρι φετα μεσα..............μιαμ μιαμ μιαμ μου τρεχουν τα σαλια!Ρε που καταντησαμε,ουτε για το χαβιαρι τοσο πενεμα!!!Διαλειμμα για μαμ και επανερχομαι.................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ κατι τετοιες στιγμες.Με μπολικο λεμονι και τυρι φετα μεσα..............μιαμ μιαμ μιαμ μου τρεχουν τα σαλια!Ρε που καταντησαμε,ουτε για το χαβιαρι τοσο πενεμα!!!Διαλειμμα για μαμ και επανερχομαι.................

τελικα εφτιαξα κ εγω..παω να τον τσακισω! :tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Aντε κοριτσια και καλη σας ορεξη!!!Κοιτα τι μας κανει η εγκυμοσυνη , να λιγουρευοματσε τον φιδε...!

Οντως Μαργκο ειναι παραξενο οταν ενας δραστηριος ανθρωπος αναγκαζεται να κατσει μεσα αλλα οπως ειπε η προλαλησασα οταν σου λενε ή το μωρο ή εσυ ...εσυ κανεις τα παντα για εκεινο μιας και το περιμενουμε πως κ πως...!

Ανοιξατε αυτην την συζητηση για την θρομβοφιλια κ εχω αγχωθει λιγο..Και εγω ειχα μια αποβολη αλλα στην 5,5 εβδομαδα κ θεωρηθηκε τυχαιο γεγονος..Δεν καναμε περαιτερω εξετασεις.δηλαδη μπορει να τυχει κατι οσο το μωρακι μεγαλωνει? Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!!Εχω κανει οτι μου εχει πει η γιατρος μου κ απλα ευελπιστω....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Την αιματολογο που θα παω τη λενε Μελισσαρη.Στο parents.gr ειδα καλα σχολια.

Μηπως ο γυναικολογος μου μου εδωσε τις 0.4 γιατι εγω τα εχανα πολυ νωρις τα εμβρυα και επειδη υπαρχουν 2 εγκυμοσυνες χωρις προβληματα, αυτος σου λεει φτανει αυτη η δοση?Εσυ ξεκινησες κατευθειαν με τις 0.8 η εκανες πρωτα αυτη την εξεταση?

Ναι κ γω καλά σχόλια έχω ακούσει γι'αυτή!Είναι κ θέμα κιλών νομίζω.ξεκίνησα με 0,6 και πριν ενα μηνα μου αυξησε σε 0,8..τώρα περιμένω να δει τις εξετάσεις μου κ να μου πει πως θα κινηθώ με τη δόση..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Aντε κοριτσια και καλη σας ορεξη!!!Κοιτα τι μας κανει η εγκυμοσυνη , να λιγουρευοματσε τον φιδε...!

Οντως Μαργκο ειναι παραξενο οταν ενας δραστηριος ανθρωπος αναγκαζεται να κατσει μεσα αλλα οπως ειπε η προλαλησασα οταν σου λενε ή το μωρο ή εσυ ...εσυ κανεις τα παντα για εκεινο μιας και το περιμενουμε πως κ πως...!

Ανοιξατε αυτην την συζητηση για την θρομβοφιλια κ εχω αγχωθει λιγο..Και εγω ειχα μια αποβολη αλλα στην 5,5 εβδομαδα κ θεωρηθηκε τυχαιο γεγονος..Δεν καναμε περαιτερω εξετασεις.δηλαδη μπορει να τυχει κατι οσο το μωρακι μεγαλωνει? Δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι!!!Εχω κανει οτι μου εχει πει η γιατρος μου κ απλα ευελπιστω....

Καλού κακού θα έπρεπε να εχεις κανεις κ συ αυτη την εξεταση για θρομβοφιλία..δεν ξέρω αν μπορείς να την κάνεις τώρα που είσαι ήδη έγκυος!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Σας τσάκωσα.....!!!!

Αχ κ μενα το στομαχι μου γινεται χαλια μετα τις 7! Δεν ξερω γιατι!

Κοριτσια ποσο κοστιζει η αυχενική? Την πληρωνω σαν κανονικό υπέρηχο? Στις διδυμουλες ειχα κανει τροφοβλαστη, οποτε αυχενικη δεν εκανα.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...