Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μωρε ξερω κ εγω;αν δεν τα δεις κ απο κοντα ειναι ρισκο..για ολα αυτα 410 νομιζω ειναι πολυ λιγα!μη βγαζω το μωρο βολτα και σε καθε λακουβα το μαζευω απο κατω και συναρμολογω το καροτσι με το μωρο αγκαλια!:shock:

χαχαχα το φανταζεσαι?? μακρια ,,μακρια..ενοειται για αυτο και εμενα δεν με ενθουσιασε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στο πυρεξ ειναι αλλα λεπτομερεια!σερβιρομαι κιολας εγω!!εχω παρει το πιατακι του καφε και βαζω συνεχεια βουναλακια!!ουτε ξερω ποσο εχω χλαπακιασει ηδη!!εφαγα κ λιγη ψαροσουπιτσα που ειχα περισσεμα!αχ μετα παραπονιεμαι για τα κιλα...

Αχ αυτά τα κιλά! Η γιατρός μου είπε να προσέχω από δω και πέρα! Στόχος σε όλη την εγκυμοσύνη ήταν να πάρω 12 κιλά..:| και τους τελευταίους μήνες παίρνεις πιο πολλά!

Εγω δεν μπορώ να πω ότι τρώω παραπάνω από παλιά! Πάντα έκανα τις ατασταλίες μου, έτρωγα τα γλυκά μου, τις πίτσες μου όταν ήμασταν παρέα μαζεμένοι. Μόνο την μικρή αδερφή μου ξέρω που πήρε 8 κιλα σύνολο, αλλά πρόσεχε πάρα πολύ λόγω διαβήτη. Σαν να έκανε δίαιτα.

Εσείς ξέρετε καμία που να πήρε γύρω στα 10 κιλά?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ευχαριστώ Λιτσάκι μου!

Αναστασία τι έγινε με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Ιπποκράτειο? Σε πήρανε τηλ?

Πόπη και συ είχες κάτι μαθήματα χτες, έτσι?

ναι Ανθη μου αλλα την εκανα κοπανα γιατι ηταν τα παιδια σπιτι !!εκλεισα ραντεβου για 2 νοεμβριου!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

οχι δεν με πηραν! αλλα στην βιοκλινικη εχει δωρεαν μαθηματα ανωδυνου τοκετου από την 32η εβδομαδα!!!

ειναι 4 μαθηματα απο 1 ωρα!

Να ξαναπάρεις τηλ αν ενδιαφέρεσαι. Μην το αφήνεις. Τι στο καλό δεν χωράει ένα ακόμη άτομο? Πίεσε τους λιγο! Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα τα μαθήματα στο Ιπποκράτειο!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα κιλά! Η γιατρός μου είπε να προσέχω από δω και πέρα! Στόχος σε όλη την εγκυμοσύνη ήταν να πάρω 12 κιλά..:| και τους τελευταίους μήνες παίρνεις πιο πολλά!

Εγω δεν μπορώ να πω ότι τρώω παραπάνω από παλιά! Πάντα έκανα τις ατασταλίες μου, έτρωγα τα γλυκά μου, τις πίτσες μου όταν ήμασταν παρέα μαζεμένοι. Μόνο την μικρή αδερφή μου ξέρω που πήρε 8 κιλα σύνολο, αλλά πρόσεχε πάρα πολύ λόγω διαβήτη. Σαν να έκανε δίαιτα.

αχ πονεμενο θεμα αναφερεις τωρα...αν και καταφερα να χασω 2 κιλακια...ειμαι τωρα στα + 8 ..αλλα 3 μερες δεν τρωω σχεδον τπτ (που λεει ο λογος) στον 7 μηνα μπαινουν πολλα κιλα..

αχ τι θα κανουμε δεν εχω καμια ορεξη να στερουμαι φαγητο κ λιχουδιες..

B4Itp2.png

μια φιλη μου πηρε 8 κ μια ξαδερφη μου 7!αυτες οι 2 βεβαια το εκαναν για τη σιλουετα την οποια παντα φροντιζαν και κατα τη γνωμη μου καταπιεστηκαν και δεν ξερω κ κατα ποσο ηταν καλο για το μωρο..ειδικα της ξαδερφης καθε τρεις κ λιγο αρρωστο ειναι το καημενακι μου..εχει πιει τρελες αντιβιωσεις κ ακομη δεν χρονισε καν!!μπορει να ειναι τυχαιο.

τωρα σε γενικες γραμμες τα 15 κιλα,φιλες κ γνωστες τα εχουν στο νερο..

κ εμενα ο στοχος 12 ειναι..για να δουμε..

αυτο με τα κιλα στους τελευταιους μηνες,δεν ειναι κανονας.πολλες παιρνουν λιγα επειδη εχουν καουρες ή τους πιεχει το μωρο και δεν μπορουν να φαν ποσοτητες.

GjJbp3.png7IWup3.png

Να ξαναπάρεις τηλ αν ενδιαφέρεσαι. Μην το αφήνεις. Τι στο καλό δεν χωράει ένα ακόμη άτομο? Πίεσε τους λιγο! Έχω ακούσει ότι είναι πολύ ενδιαφέροντα τα μαθήματα στο Ιπποκράτειο!

Ανθη λες και εγω να παρω απο τωρα για να κλεισω για τα μαθηματα στο ιποκρατειο? η μηπως ειναι πολυ νωρις ακομα? ειμαι στην 21 βδομαδα..και αν ναι εχεις το τηλ τους για να τους παρω?

B4Itp2.png

αχ πονεμενο θεμα αναφερεις τωρα...αν και καταφερα να χασω 2 κιλακια...ειμαι τωρα στα + 8 ..αλλα 3 μερες δεν τρωω σχεδον τπτ (που λεει ο λογος) στον 7 μηνα μπαινουν πολλα κιλα..

αχ τι θα κανουμε δεν εχω καμια ορεξη να στερουμαι φαγητο κ λιχουδιες..

δε θα στερεισαι κ δε θα μενεις νηστικη καλε..προς Θεου!εγκυος εισαι!αν βλεπεις οτι ξεφευγεις,ελεγχε το βαρος σου και προσπαθησε να το κρατας σταθερο.εγω εβαλα αποτομα 2,5 κιλα περιπου μεσα σε 15 μερες,επαθα ενα σοκ και τον τελευταιο μηνα πηρα μονο 1 χωρις να στερουμαι.απλα προσεχω να μην τρωω μεγαλες ποσοτητες οταν δεν εχω κριθαρακι!!χαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

δε θα στερεισαι κ δε θα μενεις νηστικη καλε..προς Θεου!εγκυος εισαι!αν βλεπεις οτι ξεφευγεις,ελεγχε το βαρος σου και προσπαθησε να το κρατας σταθερο.εγω εβαλα αποτομα 2,5 κιλα περιπου μεσα σε 15 μερες,επαθα ενα σοκ και τον τελευταιο μηνα πηρα μονο 1 χωρις να στερουμαι.απλα προσεχω να μην τρωω μεγαλες ποσοτητες οταν δεν εχω κριθαρακι!!χαχα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

3 μερες την εβγαλα με βραστες πατατες και κουνουπιδι και τυρι..μια χαρα διαιτα..εχασα ομως 2 κιλα..τωρα απο δω και περα θα προσεχω παρα πολυ...και τα βραστα μια χαρα ειναι!!

B4Itp2.png

Ανθη λες και εγω να παρω απο τωρα για να κλεισω για τα μαθηματα στο ιποκρατειο? η μηπως ειναι πολυ νωρις ακομα? ειμαι στην 21 βδομαδα..και αν ναι εχεις το τηλ τους για να τους παρω?

παρε! εμενα μου ειπε πως επρεπε να παρω νωριτερα! 2313312017

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μηπως σε μελετανε;;;πιες χυμους πορτοκαλι να μην κυλησεις αν σε τριγυρναει!

μα τοση πολυ μελετη λες να επεσε??αχχαχαχαχαχ μακαρι να περασει ετσι και να μην με ριξει...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...