Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχχαχαχα ξεχασα να βαλω το link γιουχου τραλαλλαλα ο'τι να ναι...

http://www.babynet.gr/el/domatio/paketa-prosforas/stella.html

υπαρχουν κ πιο οικονομικα! κ καλά! εμενα απο 400 μου το αφησε 320!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανθη, σου εβαλα τις τιμες της βιοκλινικης. τις ειδες?????????

Ναι τις είδα! Είναι για φτ ή κτ? Μπερδεύτηκα..:? Μια χαρά βολεύει που είναι κοντά το σπίτι σου! Και να ξεχάσεις κάτι πετάγεται κάποιος και το φέρνει.

Ο γιατρός έξτρα να φανταστώ. Μου είχε πει για 800 με 1000 η δικιά μου, δεν θυμάμαι.. Εσένα ο γιατρός σου πόσα σου ζήτησε; Μάλλον για δίκλινο ή τρίκλινο με βλέπω!

Φαντάζεσαι να πάρεις όλο το μήνα και γω το μισό και να γεννήσουμε μαζί?:)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

γεια σας κ παλι!!ηρθα να με σωσετε γιατι τσιμπολογαω συνεχεια το κριθαρακι και δε θα μεινει τιποτα για τον αντρουλη μου!!Δωρακι υπεροχο!να σαι καλα!

Ποπακι διαβασα που εκανες τα πρωτα ψωνια και πολυ χαρηκα!νομιζω πως ψυχολογικα εισαι καλυτερα ε;;πηγες στο μαθημα ανωδυνου χθες που ελεγες;;

πανω απο την κατσαρολα ειναι πιο νοστιμο!!! χιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

πανω απο την κατσαρολα ειναι πιο νοστιμο!!! χιχιχι

στο πυρεξ ειναι αλλα λεπτομερεια!σερβιρομαι κιολας εγω!!εχω παρει το πιατακι του καφε και βαζω συνεχεια βουναλακια!!ουτε ξερω ποσο εχω χλαπακιασει ηδη!!εφαγα κ λιγη ψαροσουπιτσα που ειχα περισσεμα!αχ μετα παραπονιεμαι για τα κιλα...

GjJbp3.png7IWup3.png

Ποπη μου η προσφορα ειναι τα 6 τεμαχια που λεει;δε μας τα εχει ολα φωτο ομως..το φοβαμαι λιγο...αρκετα φθηνα θα ελεγα!

ναι ετσι λεει 6 τεμ και εχει μονο φωτο το καροτσακι το παρκο και τιν κουνια ,με το στρωμα..αλλα περιλαμβανει και την προικα λεει..δεν ξερω ομως δεν μου φαινεται και πολυ ενταξει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι τις είδα! Είναι για φτ ή κτ? Μπερδεύτηκα..:? Μια χαρά βολεύει που είναι κοντά το σπίτι σου! Και να ξεχάσεις κάτι πετάγεται κάποιος και το φέρνει.

Ο γιατρός έξτρα να φανταστώ. Μου είχε πει για 800 με 1000 η δικιά μου, δεν θυμάμαι.. Εσένα ο γιατρός σου πόσα σου ζήτησε; Μάλλον για δίκλινο ή τρίκλινο με βλέπω!

Φαντάζεσαι να πάρεις όλο το μήνα και γω το μισό και να γεννήσουμε μαζί?:)

αν γινει ετσι κοριτσια μαζι και τις δυο θα ερχομαι να σας βλεπω!!!;);)

B4Itp2.png

ναι ετσι λεει 6 τεμ και εχει μονο φωτο το καροτσακι το παρκο και τιν κουνια ,με το στρωμα..αλλα περιλαμβανει και την προικα λεει..δεν ξερω ομως δεν μου φαινεται και πολυ ενταξει...

μωρε ξερω κ εγω;αν δεν τα δεις κ απο κοντα ειναι ρισκο..για ολα αυτα 410 νομιζω ειναι πολυ λιγα!μη βγαζω το μωρο βολτα και σε καθε λακουβα το μαζευω απο κατω και συναρμολογω το καροτσι με το μωρο αγκαλια!:shock:

GjJbp3.png7IWup3.png

Ανθη μου τι ομορφα τα νεα απο τον μπεμπακο σου!!ολοκληρο αντρακι!!!!!!φτου φτου!!

Ευχαριστώ Λιτσάκι μου!

Αναστασία τι έγινε με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Ιπποκράτειο? Σε πήρανε τηλ?

Πόπη και συ είχες κάτι μαθήματα χτες, έτσι?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

αυτες οι τιμες ειναι για καισαρικη του φ.τ. ειναι πιο φθηνες! χαχαχαχα φανταζεσαι?????????:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστώ Λιτσάκι μου!

Αναστασία τι έγινε με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο Ιπποκράτειο? Σε πήρανε τηλ?

Πόπη και συ είχες κάτι μαθήματα χτες, έτσι?

οχι δεν με πηραν! αλλα στην βιοκλινικη εχει δωρεαν μαθηματα ανωδυνου τοκετου από την 32η εβδομαδα!!!

ειναι 4 μαθηματα απο 1 ωρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κ παλι!!ηρθα να με σωσετε γιατι τσιμπολογαω συνεχεια το κριθαρακι και δε θα μεινει τιποτα για τον αντρουλη μου!!Δωρακι υπεροχο!να σαι καλα!

Ποπακι διαβασα που εκανες τα πρωτα ψωνια και πολυ χαρηκα!νομιζω πως ψυχολογικα εισαι καλυτερα ε;;πηγες στο μαθημα ανωδυνου χθες που ελεγες;;

ναι λιτσακι μου αστα τι ηταν και εκεινο που περασα?ευτυχως κρατησε για πολυ λιγο!!απο προχθες που ψωνισαμε μερικα πραγματακια για το μωρο κανω σαν τρελη..τα αραδιαζω ολα στο σαλονι και καθομαι και τα κοιταω και χαιρομαι!!:tongue::tongue:

απο το μαθημα την εκανα κοπανα χθες γιατι ειχαμε κοσμο στο σπιτι και εκλεισα καινουργιο ραντεβου στις 2 νοεμβριου!!

B4Itp2.png

ναι ναι!!!!!!!!:P:p

στο πυρεξ ειναι αλλα λεπτομερεια!σερβιρομαι κιολας εγω!!εχω παρει το πιατακι του καφε και βαζω συνεχεια βουναλακια!!ουτε ξερω ποσο εχω χλαπακιασει ηδη!!εφαγα κ λιγη ψαροσουπιτσα που ειχα περισσεμα!αχ μετα παραπονιεμαι για τα κιλα...

ελα μωρε κ εγω το ιδιο κανω! χιχιχι για δοκιμη κ καλά!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...