Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια βρήκα αυτό απο το site http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=32&la=1&sid=19&subm=1

Τα πάντα για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου!

Η βαλίτσα του μαιευτηρίου που θα ετοιμάσετε φροντίστε να περιέχει:

Για τη μαμά

arrow_news.gifΣουτιέν θηλασμού

arrow_news.gifΚρέμα για θηλές

arrow_news.gifΕπιθέματα θηλής

arrow_news.gifΘήλαστρο?

arrow_news.gifΝυχτικά θηλασμού

arrow_news.gifΡόμπα

arrow_news.gifΛαστέξ ?

arrow_news.gifΣλιπ μίας χρήσης

arrow_news.gifΣερβιέτες λοχείας

arrow_news.gifΕξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης σώματος

arrow_news.gifΝεσεσέρ καλλυντικών

arrow_news.gifΒαλίτσα μαιευτηρίου

Για το μωρό

arrow_news.gifΦορμάκια εσώρουχα

arrow_news.gifΦορμάκια εξώρουχα

arrow_news.gifΣουρωτά νυχτικάκια ?

arrow_news.gifΓαντάκια ύπνου

arrow_news.gifΠάνες αγκαλιάς

arrow_news.gifΛαβέτες ?

arrow_news.gifΠάνες

arrow_news.gifΟμφαλεπίδεσμοι ?

arrow_news.gifΠιπίλα & θήκη για πιπίλα

arrow_news.gifΚάθισμα αυτοκινήτου

arrow_news.gifΚουβέρτα

arrow_news.gifΖακετούλα ή σάκος εξόδου

arrow_news.gifΣκουφάκι εξόδου

arrow_news.gifΚαλτσάκια

Έβαλα ερωτηματικο σε αυτα που δεν καταλαβα τι είναι...

Κατα τ'αλλα

κρεβατάκι

καροτσάκι

καθησματακι αυτοκινητου

μπανακι-αλλαχτρα

ριλαξ

παρκοκρεβατο

ενδοεποικινωνία

μάρσιπος

για πιο μετα

καρεκλακι φαγητού

γιογιο

περπατούσα

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κουκου τζα! Ήρθα κι εγώ! Σας διάβασα όσο γρήγορα μπορούσα.

Χθες πήγαμε γυναικολόγο και είδαμε τον μπεμπούλη μας! Όσο πάει δε φαίνεται καθαρά, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά. Είναι 824 γρ! Το ασβέστιο που είχαμε βρει στη β' επιπέδου εξαφανίστηκε κιόλας! Τον πετύχαμε και την ώρα που άνοιγε το στόμα του σαν να χασμουριόταν! Το κεφάλι ήταν πάνω και τα πόδια προς τα κάτω, αλλά μας είπε είναι νωρίς για να πάρει θέση. Ο τράχηλος εξακολουθεί να είναι 2,6εκ και δεν την ανησύχησε καθόλου τη γιατρό μου. Είπε είναι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια. Μου έγραψε και εξετάσεις να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου.

Μου ήρθε σπίτι και το πακέτο της babylino σήμερα! Έχει ένα πακέτο πάνες για νεογέννητα, ενα πακέτο μωρομάντηλα, σερβιέτες every day και ένα βαμβάκι. Όλα κανονικό μέγεθος!

Επίσης χτες το βράδυ το μωρό είχε λοξυγγα!!:) Χτυπούσε ρυθμικά για λίγη ώρα. Πλάκα είχε!

Ανθη μου τι τελεια νεα ειναι αυτα? δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομαι!!ο μπεμπης εχει παρει τοσα γραμμαρια?πω πω λεβεντοπαιδο θα μας γινει!!τελειος!!!!!!!!!!!!!!κανονιστε να μας ερθετε απο το σπιτι!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

βρε κοριτσια δεν προλαβαινω να σας διαβασω σνιφ ,σνιφ,!!στα γρηγορα ομως θα τα καταφερω!! τι μου κανετε??

Τι κανεις Πόπη μου; εγω στη δουλεια ακόμα. σε μια ωρα θα σχολάσω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ανθη μου τι τελεια νεα ειναι αυτα? δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ χαιρομαι!!ο μπεμπης εχει παρει τοσα γραμμαρια?πω πω λεβεντοπαιδο θα μας γινει!!τελειος!!!!!!!!!!!!!!κανονιστε να μας ερθετε απο το σπιτι!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι δόξα το Θεό, όλα καλά!!! Έτσι να συνεχίζουμε! Θα έρθουμε σίγουρα μια απο αυτές τις μέρες που είναι και τα παιδιά εδώ!:)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Αχ να μπορούσε και κάποια να με βοηθήσει στην αγορά του στρώματος καλά θα ήταν!!!!!!

Λοιπόν ίσως βγάλεις μια άκρη από αυτά που θα σου πω εγώ. Έκανα σήμερα την βόλτα μου για το μονό στρωματάκι που θέλω. Το λάτεξ είναι φυσικό καουτσούκ και αν το δεις (έχει τρύπες ανάμεσα) επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και αποτρέπει την ανάπτυξη ακάραιων και αλλεργιών. Είναι ακριβότερο υλικό γι'αυτό και το σκέτο λάτεξ στρώμα είναι πιο ακριβό. Αυτό μου το είχε πει και ο θείος μου, εμένα είναι σκέτο λάτεξ της κούνιας.

Ο κοκοκοίνικας είναι πιο σκληρό, επεξεργασμένο υλικό και ευνοεί την ανάπτυξη ακάραιων και αλλεργιών συνάμα. Άλλοι λένε πως βγάζει και μια μυρωδιά.

Πάντως γενικότερα έχει σημασία το πάχος του στρώματος για τον απλούστατο λόγο πως όσο πιο παχύ είναι, τόσο πιο πολλά υλικά έχει άρα είναι καλύτερο. Επίσης μερικά έχουν απλά ελατήρια, άλλα επενδυμένα και τα δεύτερα είναι καλύτερα. Δηλαδή δώσε βάση στο εσωτερικό του στρώματος. Μερικά έχουν κάλυμα aloe vera που είναι αντιαλλεργικό.

Με απλά λόγια ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ:P

Κάτι άλλο σημαντικό. Το στρώμα το βρεφικό πρέπει οπωσδήποτε να έχει κάλλυμα να πλένεται. Εμένα το λάτεξ είναι μέσα σε ένα χοντρό βαμβακερό υλικό που βγαίνει και πλένεται και από πάνω έχει άλλο κάλυμα που πάλι βγαίνει και πλένεται, με φερμουάρ και αυτό.

Ξύπνησε ο Πρίγκηπας μου!!! Πάω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θήλαστρο? σε περιπτωση που θηλασεις να βγαζεις γαλα και να του δινεις, βεβαια αυτο το παρεχουν και στα μαιευτηριο

Λαστέξ ? το φορας μετα τη γεννα για τη χαλαρωση και το μαζεμα της κοιλιας δεν χρειαζεται στο μαιευτηριο αργοτερα μπορει

Σλιπ μίας χρήσης τα παρεχουν στο μαιευτηριο

Σερβιέτες λοχείας επισης κι αυτο

Για το μωρό

Σουρωτά νυχτικάκια ? νυχτικα που σουρωνουν απο κατω τετοιο φοραγανε στον γιο μου στο μαιευτηριο

Λαβέτες ? Οι λαβέτες είναι τα τετράγωνα πανάκια που μπαίνουν στον ώμο για να μη μας λερώσει το μωρό βγάζοντας γουλίτσες.

Ομφαλεπίδεσμοι ? για να προστατευεις τον ομφαλο μεχρι να πεσει δεν μου χρειαστηκε ποτε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Θήλαστρο? σε περιπτωση που θηλασεις να βγαζεις γαλα και να του δινεις, βεβαια αυτο το παρεχουν και στα μαιευτηριο

Λαστέξ ? το φορας μετα τη γεννα για τη χαλαρωση και το μαζεμα της κοιλιας δεν χρειαζεται στο μαιευτηριο αργοτερα μπορει

Σλιπ μίας χρήσης τα παρεχουν στο μαιευτηριο

Σερβιέτες λοχείας επισης κι αυτο

Για το μωρό

Σουρωτά νυχτικάκια ? νυχτικα που σουρωνουν απο κατω τετοιο φοραγανε στον γιο μου στο μαιευτηριο

Λαβέτες ? Οι λαβέτες είναι τα τετράγωνα πανάκια που μπαίνουν στον ώμο για να μη μας λερώσει το μωρό βγάζοντας γουλίτσες.

Ομφαλεπίδεσμοι ? για να προστατευεις τον ομφαλο μεχρι να πεσει δεν μου χρειαστηκε ποτε

Α! το ερωτηματικο στο θηλαστρο το έβαλα εννοοντας ότι δεν χρειαζετε:D

Αρα το λαστεξ είναιο κορσες

σλιπ εγω πηρα δικα μου οχι μιας χρησης

σερβιετες λοχιας δεν είχαν στο μεαιυτηριο πηρα δικες μου

λαβατες δεν χρησημοποιησα

ομφαλεπιδεσμους (είχα διαβασει οφθαλμεπιδεσμους:shock::shock: γιαυτο και έβαλα ερωτηματικο)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι κανεις Πόπη μου; εγω στη δουλεια ακόμα. σε μια ωρα θα σχολάσω...

υπομονη κοριτσι μου αντε θα σχολασεις και θα πας να ξεκουραστεις!!!!!!!!:P:p

B4Itp2.png

Α! το ερωτηματικο στο θηλαστρο το έβαλα εννοοντας ότι δεν χρειαζετε:D

Αρα το λαστεξ είναιο κορσες

σλιπ εγω πηρα δικα μου οχι μιας χρησης

σερβιετες λοχιας δεν είχαν στο μεαιυτηριο πηρα δικες μου

λαβατες δεν χρησημοποιησα

ομφαλεπιδεσμους (είχα διαβασει οφθαλμεπιδεσμους:shock::shock: γιαυτο και έβαλα ερωτηματικο)

βρε κοριτσια τια ειναι ολα αυτα?? με αγχωνουν ..ολα αυτα πρεπει να φοραμε??:(

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ναι δόξα το Θεό, όλα καλά!!! Έτσι να συνεχίζουμε! Θα έρθουμε σίγουρα μια απο αυτές τις μέρες που είναι και τα παιδιά εδώ!:)

Ανθη, σου εβαλα τις τιμες της βιοκλινικης. τις ειδες?????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

???ποια προσφορα??

χαχαχχαχαχα ξεχασα να βαλω το link γιουχου τραλαλλαλα ο'τι να ναι...

http://www.babynet.gr/el/domatio/paketa-prosforas/stella.html

B4Itp2.png

γεια σας κ παλι!!ηρθα να με σωσετε γιατι τσιμπολογαω συνεχεια το κριθαρακι και δε θα μεινει τιποτα για τον αντρουλη μου!!Δωρακι υπεροχο!να σαι καλα!

Ποπακι διαβασα που εκανες τα πρωτα ψωνια και πολυ χαρηκα!νομιζω πως ψυχολογικα εισαι καλυτερα ε;;πηγες στο μαθημα ανωδυνου χθες που ελεγες;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...