Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κουκου τζα! Ήρθα κι εγώ! Σας διάβασα όσο γρήγορα μπορούσα.

Χθες πήγαμε γυναικολόγο και είδαμε τον μπεμπούλη μας! Όσο πάει δε φαίνεται καθαρά, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά. Είναι 824 γρ! Το ασβέστιο που είχαμε βρει στη β' επιπέδου εξαφανίστηκε κιόλας! Τον πετύχαμε και την ώρα που άνοιγε το στόμα του σαν να χασμουριόταν! Το κεφάλι ήταν πάνω και τα πόδια προς τα κάτω, αλλά μας είπε είναι νωρίς για να πάρει θέση. Ο τράχηλος εξακολουθεί να είναι 2,6εκ και δεν την ανησύχησε καθόλου τη γιατρό μου. Είπε είναι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια. Μου έγραψε και εξετάσεις να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου.

Μου ήρθε σπίτι και το πακέτο της babylino σήμερα! Έχει ένα πακέτο πάνες για νεογέννητα, ενα πακέτο μωρομάντηλα, σερβιέτες every day και ένα βαμβάκι. Όλα κανονικό μέγεθος!

Επίσης χτες το βράδυ το μωρό είχε λοξυγγα!!:) Χτυπούσε ρυθμικά για λίγη ώρα. Πλάκα είχε!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες πήγαμε γυναικολόγο και είδαμε τον μπεμπούλη μας! Όσο πάει δε φαίνεται καθαρά, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά. Είναι 824 γρ! Το ασβέστιο που είχαμε βρει στη β' επιπέδου εξαφανίστηκε κιόλας! Τον πετύχαμε και την ώρα που άνοιγε το στόμα του σαν να χασμουριόταν! Το κεφάλι ήταν πάνω και τα πόδια προς τα κάτω, αλλά μας είπε είναι νωρίς για να πάρει θέση. Ο τράχηλος εξακολουθεί να είναι 2,6εκ και δεν την ανησύχησε καθόλου τη γιατρό μου. Είπε είναι στα κατώτατα φυσιολογικά όρια. Μου έγραψε και εξετάσεις να κάνω και την καμπύλη ζαχάρου.

Μου ήρθε σπίτι και το πακέτο της babylino σήμερα! Έχει ένα πακέτο πάνες για νεογέννητα, ενα πακέτο μωρομάντηλα, σερβιέτες every day και ένα βαμβάκι. Όλα κανονικό μέγεθος!

Επίσης χτες το βράδυ το μωρό είχε λοξυγγα!!:) Χτυπούσε ρυθμικά για λίγη ώρα. Πλάκα είχε!

καλως την! αντε ολα μια χαρα, θα πιασετε κ το κιλο οπου ναναι!!:D

BJVqp3.png

Αχ Ανθή μου τι ωραία νέα!!! Μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σου ε??? Τέλεια!!! Δηλ.εγώ που θα πάω στις 31 του μηνός και θα έχω μπει μόλις στην 27η εβδομάδα πόσο θα είναι η μπουμπού?? Πως μεγαλώνουν ε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Ανθή μου τι ωραία νέα!!! Μεγάλωσε πολύ ο μπέμπης σου ε??? Τέλεια!!! Δηλ.εγώ που θα πάω στις 31 του μηνός και θα έχω μπει μόλις στην 27η εβδομάδα πόσο θα είναι η μπουμπού?? Πως μεγαλώνουν ε???

Ναι ρε, πώς μεγαλώνουν; Είναι ολόκληρα ανθρωπάκια!!! Ώρες ώρες δεν το χωράει το μυαλό μου!

LXEWp2.png

Ναι ρε, πώς μεγαλώνουν; Είναι ολόκληρα ανθρωπάκια!!! Ώρες ώρες δεν το χωράει το μυαλό μου!

Αν σκεφτείς οτι εγω γεννήθηκα καπου στο κιλο...φαντασου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αν σκεφτείς οτι εγω γεννήθηκα καπου στο κιλο...φαντασου!!!

Όλα λειτουργούν τώρα εκτός από τους πνεύμονες που υπολειτουργούν απ' ότι θυμάμαι..

Λοιπόν πάω να κάνω καμιά δουλίτσα και να μαγειρέψω πράσο με χοιρινό! Τα λέμε αργότερα!

LXEWp2.png

φρικαρα πολυ γιατι με βλεπω να ξεπερναω τα 30 αν παω με αυτο το ρυθμο! οποτε λεω να προσπαθησω λιγο

τα 30????? Γιατι καλε ποσα εχεις βαλει? κ εγω πειναω συνεχεια κ τρωω συνεχεια! νομιζω οτι τρωω πιο πολυ απο ολες σας! χαχαχαχααχ

σημερα εφαγα ηδη τοστ κ 2 φετες τσουρεκι!:P:p:p:p

εχω παρει 6 κιλα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσάκια φεύγω δεν άντεξα άλλο τα πολλά τα έκανα πάω να φάω κοτοσουπίτσα και να ξαπλώσω!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας δεν πρόλαβα να σας διαβάσω υπόσχομαι να έχω μελετήσει αύριο.Μπήκα για να σας δώσω αυτό τον σύνδεσμο να μπείτε αξίζει τον κόπο δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο συγκινήθηκα

http://eksypno.blogspot.com/2011/10/lennart-nilsson-12.html !Φιλιά

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ασε ασε κ εγω οταν μου ειπε 1 κιλο στην 26η εβδομαδα εμεινα!!!!

μπραβοοοοοοοο!!!!!!!1 πολύ ευχαρισταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!1

ποτε εστειλες κ σου τα στειλανε? ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωράκι εμενα ο παιδιατρο μου ειχε πει λατεξ στρωμα και λατεξ πηρα τον κοκοφοινικα μου τον ειχε αποκλεισει,

στη βαλιτσα για το μαιευτηριο εγω ειχα βαλει αυτα :

Πιτζάμα

Παντοφλάκια (ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αντιολισθητική σόλα!)

Νεσεσέρ (Κρέμα για θηλές, Σαμπουάν, Χτένες οδοντοβουρτσα και τα σχετικά)

Ρούχα εξόδου

Εσώρουχα

Φανελακια θηλασμου (τα ειχα παρει απο τα h&m) κι εμενα με βολεψαν παρα πολυ

Ρόμπα ή ζακετούλα

Επιθέματα στήθους

Πλαστικές σακούλες για άπλυτα (ΣΟΣ ΑΥΤΟ)

Έχετε στο νου σας οτι στα μαιευτηρια λογω των βρεφων εχει πολυ ζεστη

τωρα οσον αφορα τα τζατζαλα ματζαλα

Ρουχισμός

5 έως 10 εσωτερικά φανελάκια

5 έως 10 φορμάκια ύπνου

2 έως 3 κουβέρτες ύπνου για τον κρύο καιρό

5 έως 10 εξωτερικά φορμάκια για να φορά το μωρό κατά τη διάρκεια της ημέρας

3 έως 5 ζευγάρια κάλτσες ή μωρουδίστικα μποτάκια

3 έως 5 μικρές σαλιάρες για να προστατέψετε τα ρούχα από σάλια και γουλιες.

1 έως 3 καπέλα

Μπλουζάκια και ζακετάκια

1 ζευγαραι γαντακια

Ασπρόρουχα

3 έως 4 σεντόνια

1 έως 2 σελτεδάκια κρεβατιού

2 αδιάβροχα στρωματάκια για όταν το αλλάζετε

3 έως 4 κουβερτούλες αγκαλιάς

2 κουβέρτες, ελαφριές ή βαριές ανάλογα με τον καιρό

2 έως 3 μαλακές πετσέτες σώματος

2 έως 3 μαλακές πετσέτες προσώπου

3 έως 7 πανάκια για το ρέψιμο

Πάντα για την κούνια

κουνουπιερα προαιρετικα

Είδη προσωπικής υγιεινής

Βρεφικό σαπούνι ή υγρό αφρόλουτρο

Βρεφικό σαμπουάν

Μωρομάντηλα

Αλοιφή για τον ερεθισμό από την πάνα

Αποστειρωμένο βαμβάκι

Ψαλιδάκι ή νυχοκόπτης για το μωρό

Βούρτσα και χτένα για το μωρό

Είδη διατροφής

Σουτιέν θηλασμού και επιθέματα στήθους, αν σκοπεύετε να θηλάσετε.

Θήλαστρο και τα εξαρτήματά του

4 έως 10 μπιμπερόν και θηλές

Βούρτσες για το μπιμπερόν και τη θηλή, τσιμπίδα, εξοπλισμός για αποστείρωση.

Βρεφικό γάλα, αν σκοπεύετε να δώσετε ξένο γάλα.

Πιπίλα (αν θέλετε)

Επίπλωση

Κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό

Κρεβατάκι μωρού ή λίκνο (προαιρετικά)

Κούνια με στρώμα

Μπανάκι μωρού

Κάθισμα μωρού

Καρότσι

Σιφινιέρα ή κάποιο άλλο έπιπλο για την αποθήκευση του ρουχισμού

Ρηλαξ

Αργοτερα μπορει να χρειαστειτε παρκο

Εαν εχω ξεχασει κατι συμπληρωστε για να βοηθησουμε τις νεες μανουλες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κοριτσάκια φεύγω δεν άντεξα άλλο τα πολλά τα έκανα πάω να φάω κοτοσουπίτσα και να ξαπλώσω!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας δεν πρόλαβα να σας διαβάσω υπόσχομαι να έχω μελετήσει αύριο.Μπήκα για να σας δώσω αυτό τον σύνδεσμο να μπείτε αξίζει τον κόπο δεν έχω δει τίποτα παρόμοιο συγκινήθηκα

http://eksypno.blogspot.com/2011/10/lennart-nilsson-12.html !Φιλιά

αν σας πω οτι αηδιασα αντι να συγκινηθω θα με πειτε γαιδουρα???:shock::shock:

σχολαω τα λεμε μετα!!

BJVqp3.png

Kαλησπερα κοριτσια μου!!

Λοιπον σημερα αργησα να ξυπνησω (παλι 11:30) γιατι χθες βραδυ ειχαμε παει σινεμα κ αργησαμε ...

Τελικα καταλαβαινω και εγω οτι πλεον κουραζομαι περισσοτερο κ λαχανιαζω οπως ειπε κ η Μαργαριτα (αν θυμαμαι καλα).ξυπνησα , συμμαζεψα , μαγειρεψα φακες κ εκατσα να σας διαβασω..Οπως παντα ειπατε τοσα...

Γεωργια μου περαστικα σου κ να ξεκουραστεις...

Ανθη μου συγχαρητηρια για τα υπεροχα νεα ..Το μπεμπε σου μεγαλωσε πολυ!!Μπραβο!!Με το καλο!!

Εφη μου καλη επιτυχια με την β επιπεδου.

Οσο για τα χαπια??Μαλλλον ειμαι η μοναδικη που παιρνω 3 αμπουλες σιδηρο, 2 μαγνησιο, 2 φιλισιν κ 1 ασβεστιο...Ολα μου ειναι χαμηλα αρα ...χαπακωνομαι και εγω!!

Βρε κοριτσια δεν εχετε ορεξη για βολτα ??Εμενα μου την εχει βιδωσει θελω να παω ενα ταξιδακι...Ειχα συνηθισει αλλιως κ τωρα φοβαμαι τις μακρινες μετακινησεις...Βεβαια ρωτησα την γιατρο κ μου ειπε μπορω να παω ως το Ναυπλιο και ετσι πηρα κ εκλεισα για το επομενο σ-κ .Αντε να ξεσκασουμε λιγο!!!μετα με το μπεμπε δυσκολα θα πηγαινουμε ταξιδακια...!!Δεν πειραζει ομως γιατι θα μας αποζημιωνει εκεινο με την παρουσια του...

Παντως για την προετοιμασια του δωματιου , η καθεμια οπως νιωθει καλυτερα...Εμεις θα τα παραγγειλουμε αρχες του 7ου μηνα κ θα τα εχουμε μεχρι τα Χριστουγεννα το πολυ για να τα τακτοποιησουμε..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλησπερα κοριτσια μου!!

Λοιπον σημερα αργησα να ξυπνησω (παλι 11:30) γιατι χθες βραδυ ειχαμε παει σινεμα κ αργησαμε ...

Τελικα καταλαβαινω και εγω οτι πλεον κουραζομαι περισσοτερο κ λαχανιαζω οπως ειπε κ η Μαργαριτα (αν θυμαμαι καλα).ξυπνησα , συμμαζεψα , μαγειρεψα φακες κ εκατσα να σας διαβασω..Οπως παντα ειπατε τοσα...

Γεωργια μου περαστικα σου κ να ξεκουραστεις...

Ανθη μου συγχαρητηρια για τα υπεροχα νεα ..Το μπεμπε σου μεγαλωσε πολυ!!Μπραβο!!Με το καλο!!

Εφη μου καλη επιτυχια με την β επιπεδου.

Οσο για τα χαπια??Μαλλλον ειμαι η μοναδικη που παιρνω 3 αμπουλες σιδηρο, 2 μαγνησιο, 2 φιλισιν κ 1 ασβεστιο...Ολα μου ειναι χαμηλα αρα ...χαπακωνομαι και εγω!!

Βρε κοριτσια δεν εχετε ορεξη για βολτα ??Εμενα μου την εχει βιδωσει θελω να παω ενα ταξιδακι...Ειχα συνηθισει αλλιως κ τωρα φοβαμαι τις μακρινες μετακινησεις...Βεβαια ρωτησα την γιατρο κ μου ειπε μπορω να παω ως το Ναυπλιο και ετσι πηρα κ εκλεισα για το επομενο σ-κ .Αντε να ξεσκασουμε λιγο!!!μετα με το μπεμπε δυσκολα θα πηγαινουμε ταξιδακια...!!Δεν πειραζει ομως γιατι θα μας αποζημιωνει εκεινο με την παρουσια του...

Παντως για την προετοιμασια του δωματιου , η καθεμια οπως νιωθει καλυτερα...Εμεις θα τα παραγγειλουμε αρχες του 7ου μηνα κ θα τα εχουμε μεχρι τα Χριστουγεννα το πολυ για να τα τακτοποιησουμε..!

γεια σου σοφακι! καλα εκανες αφου μπορεις γιατι να μην πας???:P

πότε μπαίνεις στον μήνα σου??? μηπως για τα χριστουγεννα που θες να τα ετοιμασεις θα εχεις βαρυνει και θα κουραζεσαι ακομα πιο ευκολα???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...