Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εγω που τον ρωτησα προχθες μου ειπε οτι θα με ενημερωσει για το τι να παρω στη βαλιτσα.αλλα για το θεμα του μωρου κ το τι χρειαζεται πρεπει να βρω απο πριν παιδιατρο να ενημερωθω;;

Εμενα στην λιστα που που είχε δώσει η γυναικολογος εγραφε και τα απαραιτητα της μητερας και τα απαραιτητα του μωρού. θυμαμαι που εγραφε σαμπουαν και αφρολουτρα και κρεμα για τον ποπο τους και μου ειπε δεν χρειαζετε να παρω απο αυτα γιατι εχει στην κλινικη.

Αχ να μπορούσε και κάποια να με βοηθήσει στην αγορά του στρώματος καλά θα ήταν!!!!!!

Ούτε εγω μπορω να σε βοηθήσω για αυτο.... γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο; κατι θε ξερει παραπανω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα στην λιστα που που είχε δώσει η γυναικολογος εγραφε και τα απαραιτητα της μητερας και τα απαραιτητα του μωρού. θυμαμαι που εγραφε σαμπουαν και αφρολουτρα και κρεμα για τον ποπο τους και μου ειπε δεν χρειαζετε να παρω απο αυτα γιατι εχει στην κλινικη.

Ούτε εγω μπορω να σε βοηθήσω για αυτο.... γιατι δεν ρωτας τον παιδιατρο; κατι θε ξερει παραπανω

απλα απο οτι εχω ακουσει εδω στην ελλαδα δεν βαζουν ρουχα για τα παιδακια μονο αυτο εξοδου που θα φυγουν απο την κλινικη ενω εμεις τα βαζουμε ολα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

απλα απο οτι εχω ακουσει εδω στην ελλαδα δεν βαζουν ρουχα για τα παιδακια μονο αυτο εξοδου που θα φυγουν απο την κλινικη ενω εμεις τα βαζουμε ολα!!

ναι,εδω στις ιδιωτικες κλινικες δε χρειαζεται να παρουμε τπτ για το μωρο στη βαλιτσα.τα παρεχει ολα η κλινικη.

GjJbp3.png7IWup3.png

ναι,εδω στις ιδιωτικες κλινικες δε χρειαζεται να παρουμε τπτ για το μωρο στη βαλιτσα.τα παρεχει ολα η κλινικη.

εμας ειναι αλιως εμεις βαζουμε τα ρουχα του μωρου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αλήθεια;;; δεν το ήξερα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

πειναω !! παιρνω μαζι μου στη δουλεια 1 φετα κεικ+1 τοστ κ τα εχω φαει κ τα δυο. ηπια κ τον καφε μου κ τωρα παλι πειναω!!!!!κ επειδη χθες εφαγα κ σουβλακια κ γλυκα σημερα λεω να ειναι μερα αυστηρης διαιτας. να δω πως θα αντεξω

BJVqp3.png

1.Αννιτα -πητ 15/12/2012 Ιασω Λαρισας κοριτσακι

2.Αννιτα Τσουπανη- πητ 17-20/12/2012 αγορακι

3.trianmeli ΠΗΤ 9/1/2012 κοριτσακι

4.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

5.female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

6.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

7.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

8.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

9.geomi-πητ 2/2/2012 κοριτσακι

10.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

11.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

12.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

13.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

14.tsourekimou -πητ 11/2/12 προγρ. Κ.Τ.-Θεσ/νικη αγορακι

15. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

16.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

17.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

18.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

19.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

20.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

21.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι σιγουρα!!

22.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

23.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

24.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

25. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

26.ΗΛΙΑΝΝΑ25 πητ 10/3/2012 αγορακι

δυσκολευτικα αλλα την βρηκα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πειναω !! παιρνω μαζι μου στη δουλεια 1 φετα κεικ+1 τοστ κ τα εχω φαει κ τα δυο. ηπια κ τον καφε μου κ τωρα παλι πειναω!!!!!κ επειδη χθες εφαγα κ σουβλακια κ γλυκα σημερα λεω να ειναι μερα αυστηρης διαιτας. να δω πως θα αντεξω

δεν αντεχω να κανω διαιτα τωρα!!!μετα την γεννα!!!

θα κανω μακαρονια για σημερα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...