Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μα ποσο απαραδεκτα ειναι τα πραγματα στη χωρα μας? δηλαδη δεν φτανει που πρεπει να κανεις καισαρικη ενω εχεις χασει το μωρο σου, να εχεις να σκεφτεις οτι θα πληρωσεις και μια περιουσια γι αυτο... ελεος πραγματικα ελεος..

και εγω μετα την παλλινδρομη ειπα στον γιατρο μου να μου πει ποιες εξετασεις πρεπει να κανω για θρομβοφιλια και τετοια κ επειδη εχω ασφαλεια ιδιωτικη τις εκανα απο εκει. βγηκα θετικη στην ομοκυστεινη (ομοζυγη) και παιρνω προληπτικα σαλοσπιρ. η αιματολογος που πηγα να παρω και δευτερη γνωμη μου ειπε οτι εκεινη δεν θα μου εδινε τιποτα, παρα μονο filicin αλλα προληπτικα ας τα παρω. ιδωμεν....

Αυτό ακριβώς!Στην Ευρωπη οι εξετάσεις αυτές περιλαμβάνονται στον προγενετικό έλεγχο...αλλά τί να πεις...??!και όσο μπλέκεις με γιατρούς τόσο χειρότερα...ο ένας λέει το ένα ,ο άλλος το άλλο και παρε παρε φαρμακα...:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γιατρος μου πάντως εμένα μου είπε ότι είναι κληρονομικό από την δική μου πλευρά και ναι είναι όπως τα λες περναει από θηλυκο σε θηλυκό ό τι ακριβώς ισχύει κ σε μας δηλαδη,πράγμα που το έχω διαβάσει!Μην μπερδεύεσαι με τους γιατρούς..εγώ φροντίζω κυρίως να διαβάζω για να βρίσκω απαντήσεις στις απορίες μου!Οι γιατροί τα λένε όπως νομίζουν και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αυθεντία!

Labc μου δεν μπερδευομαι με γιατρους, εχω διαβασει πολλά για διδυμα κ οχι μονο στο ιντερνετ αλλα κυριως σε βιβλια. Στην προκειμένη περιπτωση φανταζομαι οτι οι γιατροι ειναι αυθεντιες, οσο κανεις μπορει κ πρεπει να ειναι στο επαγγελμα του. Δεν λεω οτι ολοι ειναι γνωστες. Ακομη πολλά δεν ειναι κ τοσο ξεκαθαρα. Εβλεπα εδω κ καποιο καιρο για εναν πατερα με διδυμα απο θεσ.νικη που μονο οι αντρες κληρονομουσαν το να κανουν διδυμα. Βγαλε ακρη....

Παντως αν θελεις να σου συστησω μερικά βιβλια για διδυμα κ για την ψυχολογια τους αργοτερα, με χαρα να σε βοηθησω!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Έτσι λένε οι γιατροί όλοι,τυχαίο γεγονος η πρώτη αποβολή...αλλά ποιός τους είπε ότι η καρδια μας μανας αντεχει να χάνει παιδιά μεχρι να της δώσει ο γιατρός το οκ να κάνει τις εξετάσεις???!η θρομβοφιλία κοστίζει ακριβά γενικά αλλά εμένα για πχ η αιματολόγος μου με έστειλε σε ένα εξιδεικευμένο ιατρειο κ τις εκανα με 250 ευρώ...μακάρι να τις ειχα κανει απο την πρωτη εγκυμοσυνη γιατι ετσι θα γλυτωνα τα 4000 ευρω που πληρωσα οταν εχασα το 2ο μου παιδακι κ εκανα καισαρικη...οποτε αν το σκεφτεις πιο ακριβά κοστίζει ετσι,,,όσο για το ψυχολογικο κοστος αυτό δεν το συζητώ,,,

Συμφωνώ απλά οι γιατροί και τα ταμεία δεν κινούνται με όρους ψυχολογικού κόστους. Λες και είσαι μια μηχανή που προσπαθείς να συλλάβεις, μένεις έγκυος ,εντάξει μωρέ δεν πήγε καλά, θα κάνεις άλλο το παθαίνουν πολλές και διάφορα τέτοια που ακούς.

Jfnqp3.png

καλημερα Κασσανδρα! ειναι ακριβως πισω απο το attica! θα παω και εγω για τζιν αλλα επειδη εχει απο πανω υφασμα για την κοιλια ακομα δεν εχω και τοσο νομιζω. εχει ομως τρελλες εκπτωσεις! να πας!

Ναι θα πάω κι εγώ για το χειμώνα το θέλω που θα έχει φουσκώσει η κοιλίτσα. Με τις τιμές που λες ότι έχει είναι ευκαιρία.

Jfnqp3.png

μα ποσο απαραδεκτα ειναι τα πραγματα στη χωρα μας? δηλαδη δεν φτανει που πρεπει να κανεις καισαρικη ενω εχεις χασει το μωρο σου, να εχεις να σκεφτεις οτι θα πληρωσεις και μια περιουσια γι αυτο... ελεος πραγματικα ελεος..

και εγω μετα την παλλινδρομη ειπα στον γιατρο μου να μου πει ποιες εξετασεις πρεπει να κανω για θρομβοφιλια και τετοια κ επειδη εχω ασφαλεια ιδιωτικη τις εκανα απο εκει. βγηκα θετικη στην ομοκυστεινη (ομοζυγη) και παιρνω προληπτικα σαλοσπιρ. η αιματολογος που πηγα να παρω και δευτερη γνωμη μου ειπε οτι εκεινη δεν θα μου εδινε τιποτα, παρα μονο filicin αλλα προληπτικα ας τα παρω. ιδωμεν....

Ναι κι εγώ το ίδιο. Προληπτικά. Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Κασσανδρα! ειναι ακριβως πισω απο το attica! θα παω και εγω για τζιν αλλα επειδη εχει απο πανω υφασμα για την κοιλια ακομα δεν εχω και τοσο νομιζω. εχει ομως τρελλες εκπτωσεις! να πας!

Κασσαδρα επειδη δεν ξερω προς τα που θα ειστε να σου πω οτι εχει H&m και στο RIVER WEST που ειναι διπλα στα ΙΚΕΑ στον Κηφισο κ στο athens heart στην Πειραιως.εγω εκει πηγα...

Ολα τα τζιν εχουν μεγαλο λαστιχο στην κοιλια.Το πηρα εγω κ ας μην εχω ακομη πολλη κοιλια.Το γυρισω διπλο κ κατεβει πιο χαμηλα.Αργοτερα θα χρησιμευσει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Labc μου δεν μπερδευομαι με γιατρους, εχω διαβασει πολλά για διδυμα κ οχι μονο στο ιντερνετ αλλα κυριως σε βιβλια. Στην προκειμένη περιπτωση φανταζομαι οτι οι γιατροι ειναι αυθεντιες, οσο κανεις μπορει κ πρεπει να ειναι στο επαγγελμα του. Δεν λεω οτι ολοι ειναι γνωστες. Ακομη πολλά δεν ειναι κ τοσο ξεκαθαρα. Εβλεπα εδω κ καποιο καιρο για εναν πατερα με διδυμα απο θεσ.νικη που μονο οι αντρες κληρονομουσαν το να κανουν διδυμα. Βγαλε ακρη....

Παντως αν θελεις να σου συστησω μερικά βιβλια για διδυμα κ για την ψυχολογια τους αργοτερα, με χαρα να σε βοηθησω!

Eυχαριστω πολύ!Να΄σαι καλα!Έχω ήδη διαβάσει αρκετα!Δυστυχως οι γιατροι μιλουν βάση των εμπειριων τους και στατιστικα απο οσα εχουν διαβασει,,,αυθεντιες δεν ειναι!απλοι ανθρωποι ειναι που βοηθουν οσο μπορουν και λενε την γνωμη τους ως μορφωμενοι και διαβασμενοι αλλα ως εκει...!ολα τα αλλα εξαλλου ειναι στα χερια του Θεού!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Έτσι λένε οι γιατροί όλοι,τυχαίο γεγονος η πρώτη αποβολή...αλλά ποιός τους είπε ότι η καρδια μας μανας αντεχει να χάνει παιδιά μεχρι να της δώσει ο γιατρός το οκ να κάνει τις εξετάσεις???!η θρομβοφιλία κοστίζει ακριβά γενικά αλλά εμένα για πχ η αιματολόγος μου με έστειλε σε ένα εξιδεικευμένο ιατρειο κ τις εκανα με 250 ευρώ...μακάρι να τις ειχα κανει απο την πρωτη εγκυμοσυνη γιατι ετσι θα γλυτωνα τα 4000 ευρω που πληρωσα οταν εχασα το 2ο μου παιδακι κ εκανα καισαρικη...οποτε αν το σκεφτεις πιο ακριβά κοστίζει ετσι,,,όσο για το ψυχολογικο κοστος αυτό δεν το συζητώ,,,

Οντως, το ψυχολογικο σοκ ειναι το χειροτερο που παθαινεις ειδικα αν εισαι σε μεγαλο μηνα.Και εμεις οταν καναμε αυτες τις εξετασεις τις χρυσοπληρωσαμε.Τι να πω και εγω ειναι να μη σου τυχει!

Εσυ labc τωρα που κανεις τις ενεσεις σου ειπε ο γιατρος σου για μια εξεταση που κανουν καθε μηνα για να ελεγχουν το αιμα?

Εμενα δε μου ειπε τιποτα πανω σ'αυτο αλλα αν διαβασεις στο forum του parents.gr στην ενοτητα <<κοριτσια υπαρινης>> θα δεις οτι λενε πολλες οτι κανουν την εξεταση αυτη καθε μηνα.Μολις το ειχα διαβασει τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα.

Στην Ελλαδα ειμαστε παντως, αλλα λεει ο ενας γιατρος και αλλα ο αλλος!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οντως, το ψυχολογικο σοκ ειναι το χειροτερο που παθαινεις ειδικα αν εισαι σε μεγαλο μηνα.Και εμεις οταν καναμε αυτες τις εξετασεις τις χρυσοπληρωσαμε.Τι να πω και εγω ειναι να μη σου τυχει!

Εσυ labc τωρα που κανεις τις ενεσεις σου ειπε ο γιατρος σου για μια εξεταση που κανουν καθε μηνα για να ελεγχουν το αιμα?

Εμενα δε μου ειπε τιποτα πανω σ'αυτο αλλα αν διαβασεις στο forum του parents.gr στην ενοτητα <<κοριτσια υπαρινης>> θα δεις οτι λενε πολλες οτι κανουν την εξεταση αυτη καθε μηνα.Μολις το ειχα διαβασει τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω τιποτα.

Στην Ελλαδα ειμαστε παντως, αλλα λεει ο ενας γιατρος και αλλα ο αλλος!!

Δε σου είπε τίποτα???????Αν ειναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!Πρέπει να κάνεις μια φορά τον μήνα εξέταση anti-Xa για να δεις αν σε καλύπτει η δόση ηπαρίνης που παίρνεις!Και ανάλογα τα αποτελέσματα αυξάνεις,μειώνεις ή διατηρείς τη δόση...Πω πω!Αν θες στείλε μου πμ με ποιον αιματολόγο έχεις!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δε σου είπε τίποτα???????Αν ειναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!Πρέπει να κάνεις μια φορά τον μήνα εξέταση anti-Xa για να δεις αν σε καλύπτει η δόση ηπαρίνης που παίρνεις!Και ανάλογα τα αποτελέσματα αυξάνεις,μειώνεις ή διατηρείς τη δόση...Πω πω!Αν θες στείλε μου πμ με ποιον αιματολόγο έχεις!

Δεν εχω κανενα αιματολογο δει ακομα, αλλα ο ενδοκρινολογος μου μου εχει συστησει εναν, και τωρα που θα παω Αθηνα για αμνιοπαρακεντηση στις αρχες σεπτεμβριου θα παω να τον βρω να δω τι θα μου πει.Αυτη η εξεταση μπορει να γινει σε οποιοδηποτε μικροβιολογικο εργαστηριο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Θετικη στην ομοκυστεινη τι σημαινει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κασσαδρα επειδη δεν ξερω προς τα που θα ειστε να σου πω οτι εχει H&m και στο RIVER WEST που ειναι διπλα στα ΙΚΕΑ στον Κηφισο κ στο athens heart στην Πειραιως.εγω εκει πηγα...

Ολα τα τζιν εχουν μεγαλο λαστιχο στην κοιλια.Το πηρα εγω κ ας μην εχω ακομη πολλη κοιλια.Το γυρισω διπλο κ κατεβει πιο χαμηλα.Αργοτερα θα χρησιμευσει...

Στο Athens Heart πας με συγκοινωνία; Εγώ μάλλον θα πάω σε αυτό που είναι στο attica. Μένω προς Γαλάτσι

Jfnqp3.png

Θετικη στην ομοκυστεινη τι σημαινει?

ειναι μια απο τις διαφορες εξετασεις που εκανα για θρομβοφιλια αλλα κ οι 2 ιατροι ειπανε οτι συγκεκριμενα αυτη δεν επηρεαζει. τι να σου πω δεν ξερω κατι παραπανω. παντως παιρνω προληπτικα σαλοσπιρ. ελπιζω να πανε ολα καλα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Στο Athens Heart πας με συγκοινωνία; Εγώ μάλλον θα πάω σε αυτό που είναι στο attica. Μένω προς Γαλάτσι

αυτο στο αττικα ειναι διπλα απο το μετρο συνταγμα. θα σε βολεψει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...