Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα!!

Γεωργια περαστικα, αχ σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι να μη μπορεις να λειψεις απο τη δουλεια σου!!!υπομονη!!!

Αντωνια και Νικη μηπως ειναι η εποχη των ζαλαδων?? με πιανει κ εμενα!!

Μαργαριτα κ εγω το ιδιο σκεφτομαι για τα επιπλα! μαλλον θα κανω οτι εκανε κ μια φιλη μου: τα παρηγγειλε, εβαψε κ το δωματιο αλλα της τα παραδωσανε μολις γεννησε κ τα παρελαβε ο αντρας της. δε νομιζω να τα στησω νωριτερα, θα το σκεφτω!

εμεις κοτοπουλο με τραχανα σημερα!!! το αγαπημενο μου φαγητο!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν σου πω το ειδα χθες αυτο κ μου εκανε κλικ.προς το παρον εδω γερνω,να το βαλω πανω απο την κουνια της!μου αρεσε πολυ!δε θελω να βαλω κ πολλα πολλα αλλα να μην ειναι κ αδειο!

Κι εγώ για πάνω απο την κούνια έλεγα να το βάλω αλλά ρε συ σκεφτηκα αν μπει και η κουνουπιερα θα το κρύψει,ετσι δεν ειναι??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ αυτο ειναι ομορφο,αλλα θελει νομιζω σκουρο τοιχο κ εγω εχω λευκο.

εχει παρα πολλα χρωματα να διαλεξεις. εγω εχω λιλα τοιχο πολυ ανοιχτο. ιχως λοιπον εβαζα λιλα λιγο πιο σκουρο η καφε ανοιχτο. θα δω πρωτα τα επιπλα πως θα κατσουν κ μετα θα κανω την διακοσμηση. το αναποδο δεν μου φαινεται σωστο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα!!

Γεωργια περαστικα, αχ σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι να μη μπορεις να λειψεις απο τη δουλεια σου!!!υπομονη!!!

Μαργαριτα κ εγω το ιδιο σκεφτομαι για τα επιπλα! μαλλον θα κανω οτι εκανε κ μια φιλη μου: τα παρηγγειλε, εβαψε κ το δωματιο αλλα της τα παραδωσανε μολις γεννησε κ τα παρελαβε ο αντρας της. δε νομιζω να τα στησω νωριτερα, θα το σκεφτω!

Καλημερα Γωγουλα! τι κανεις? θελω να μου πεις την συνταγη λατρευω τον τραχανα! να σε ρωτησω εσυ το ξανανιωσες το μωρο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

καλημερα Γωγω!!

εγω παλι βρε κοριτσια,αν δεν τα εχω ετοιμα απο νωρις,νομιζω οτι θα γεννησω προωρα απο το αγχος μου!χειροτερα θα ειμαι δλδ!αλλωστε ειμαι της αποψης πως ο,τι ειναι να γινει,θα γινει,ειτε τα εχω ετοιμα,ειτε οχι.γι'αυτο λεω,οπως αισθανεται η καθεμια καλυτερα,γιατι πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε εμεις καλα κ ηρεμες!

GjJbp3.png7IWup3.png

ηρθα και εγω!!!εχω νεα με πηρα απο τον γιατρο που θα κανω την β επιπεδου και μου αλλαξαν την μερα γιατι κατι ετυχε του γιατρου με εβαλας αυριο η ωρα 2!!!!!!

Άντε τυχερούλα μια ώρα αρχύτερα ε????? Τέλεια!!! Με το καλό να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγώ για πάνω απο την κούνια έλεγα να το βάλω αλλά ρε συ σκεφτηκα αν μπει και η κουνουπιερα θα το κρύψει,ετσι δεν ειναι??

ε,την κουνουπιερα δε θα την εχεις απλωμενη συνεχεια μωρε..εγω μπορει το χειμωνα να μην την εχω κ καθολου πανω απο την κουνια.οταν ειναι μαζεμενη,αφηνει χωρο αν θελεις για διακοσμητικο στον τοιχο.ετσι πιστευω,τουλαχιστον.

ηρθα και εγω!!!εχω νεα με πηρα απο τον γιατρο που θα κανω την β επιπεδου και μου αλλαξαν την μερα γιατι κατι ετυχε του γιατρου με εβαλας αυριο η ωρα 2!!!!!!

τελεια Εφακη!αντε μια ωρα αρχυτερα θα δεις τον μικρουλη σου!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Άντε τυχερούλα μια ώρα αρχύτερα ε????? Τέλεια!!! Με το καλό να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

ναι πολυ το χαρηκα!!θα δω το μωρο μου!!!!!

η βουλα σημερα θα εκανε την β επιπεδου??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κ εγω εχω ενα σωρο να πλυνω(απ'αυτα που μας δωσανε) κ πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα..

εγω είπα μεσα στα Χριστούγεννα θα τα ετοιμάσω.. εχω καιρο ακόμα...

Ρε κορίτσια τωρα που το σκέφτομαι..κ τα επιπλα τα παραγγελνουμε πες.. Όλα τα υπόλοιπα πως θα βγάλω άκρη?Τα ψιλολόγια δηλ!! Πόσα να πάρω και απο τι?

Εγω ειχα υπολογισει 1 ρούχο καθε μερα + 2-3 εξτρα για απροοπτες καταστασεις (π.χ βγαινουν τα ουρα εξω, εμετος κτλ κτλ) δηλαδή:

κατα τη γνωμη μου

10 κορμάκια-φανελάκια για μέσα (καλυτερα 0-3 γιαυτο παρε τα μισα μακρομανικα και τα αλλα μισα κοντομανικα)

10 ολοσομα φορμάκια (απο αυτά που καλυπτουν τις πατούσες) (προτιμηστε με κουμπια απο κατω να ανοιγουν εύκολα για το άλλαγμα παννας)

6-7 καλτσούλες

1-2 γαντακια

1-2 ζακετούλες

2 κουβερτουλες

Επισης σημαντικο είναι αν χρησιμοποιησεις καλαθούνα η πορτ μπεμπε να παρεις και γυρω στα 10 σεντονακια γιατι αν κρινω απο εμενα αλλαζα πολυ συχνα λόγω του ότι έκανε εμετο πανω το περιττό γάλα και μύριζε πολύ..

Αυτα για το σπιτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα Γωγω!!

εγω παλι βρε κοριτσια,αν δεν τα εχω ετοιμα απο νωρις,νομιζω οτι θα γεννησω προωρα απο το αγχος μου!χειροτερα θα ειμαι δλδ!αλλωστε ειμαι της αποψης πως ο,τι ειναι να γινει,θα γινει,ειτε τα εχω ετοιμα,ειτε οχι.γι'αυτο λεω,οπως αισθανεται η καθεμια καλυτερα,γιατι πανω απο ολα πρεπει να ειμαστε εμεις καλα κ ηρεμες!

Ουφ κι εγώ ετσι ειμαι σαν κι εσενα...τα θελω ολα νωρις ετοιμα και τακτοποιημένα... Ο αντρας μου πάλι λεει νωρίς είναι... Και ρωτω εγώ πάλι... Αν λέω αν, κούφια η ώρα και κουνιέμαι κ απο την θεση μου, το μωράκι μας θελει να ερθει νωριτερα στον κόσμο τι θα κάνουμε?? Θα παρακαλάμε να μας ετοιμάσουν τα πραγματα όλα οι άλλοι???:?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αντε βρε! εφτασε η ωρα δηλαδη μπραβο! τι ωραια που θα δεις το μωρακι σου! ευχομαι ολα να ειναι τελεια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...