Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θα βαλεις τελικα ταπετσαρια? εγω δεν θελω κατι να με δεσμευει ρε γμτ. δεν ξερω καθολου. ισως κανενα αυτοκολητο μεγαλο να βαλω μονο. ισως να μην βαλω κ τιποτα στον τοιχο κ παιξω με διακοσμηση για να μπορω να αλλαζω. ισως βαλω καμια ομορφη αφισα μεσα σε πινακα. η πολλα μικρα πινακακια σε συνθεση. δεν εχω ιδεα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλε τοσες ιδεες εχεις!!τι δεν εχεις ιδεα;;

εγω εχω καταληξει στα αυτοκολλητα,αλλα δεν ξερω ακομη σε ποια!θα το ψαξω..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κ εγω εχω σαστισει με τα τζινγκιρ μινγκιρ!!πρεπει σιγα σιγα να κανουμε λιστα!τουλαχιστον ξερω οτι θα τα παρω απο τα τζαμπο κ ο,τι βλεπω θα το αρπαζω.τωρα,το ποσα και απο τι,ειναι ενα θεμα!βλεποντας κ κανοντας!

αχ,πουρε εχω πεθυμησει κ εγω!εχω λιμπιστει κεφτεδακια με πουρεδακο!σπιτικο με φετουλα κ τριμμενο τυρακι!!!

τι ειναι τα τζινγκιρ μινγκιρ ??? χαχαχαχαχαχχαχαχα τελειο!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χαχαχααχχαχαχαχαχα λες? ντρεπομαι λιγο!!!!!! μπα θα μπουμε απο την πισω μερια που ειναι τα παιδικα γρηγορα! που να μπαινω με καροτσακι να με κοιτανε κ ολοι καλα καλα δεν την παλευω!!!!! παντως θα παρω ενα φωτιστικο λουλουδακι σε ροζ σιγουρα!!!! το εχεις κ εσυ αυτο?

Το έχω κι εγώ αυτό!! Νόμίζω σε όλα τα κοριτσίστικα δωμάτια θα το βρείς!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες,

τι κανετε; ελπιζω να ειστε ολες καλα

Γεωργια περαστικα, εγω στη θεση σου θα εφευγα, σε καταλαβαινω ειμαι κι εγω χαλια δεν μπορω να μιλησω, ειμαι μπουκωμενη, τρεχει η μυτη μου, πονανε ολα μου τα κοκαλα, κι απο το πρωι εχω αρχισει δουλειες, ευτυχως ο μικρος παει βολτα με τον πατερα μου κι εχω λιγο χρονο, παντως κουραγιο. μου!

Αντωνια και Νικη να προσεχετε με τις ζαλαδες, το παθαινω κι εγω και πηρα το γιατρο μου τηλεφωνο μου ειπε τι αλλο φυσικα πολυ προσοχη να μη μενω νηστικη πολλες ωρες και να παω να κανω και μια εξεταση σιδηρου.

Ελευθερια μπηκες 7ο αντε με το καλο, κι εγω σημερα αυτο σκεφτομουνα κοντευω τα μισα του 7ου πως περασε ετσι ο καιρος καλα το λεει η Λιτσα θα γεννησουμε και δεν θα το παρουμε πρεφα.

Εφτιαξε ο καιρος μακαρι να μεινει ετσι εχω γυναικα το Σαββατοκυριακο να κανω γενικη και να στρωσω την αλλη κυριακη θα κανω τα γενεθλια του μωρου γινομαστε ενος θα σβησουμε και κερακι

αχ τι ωραια Μελινακι τα πρωτα του γενεθλια! πρεπει να εισαι πολυ συγκινημενη! εγω νομιζω οτι θα κλαιω συνεχεια!!!!! Περαστικα σου κ εσενα κ σταματα τις δουλειες αρρωστη γυναικα! κατσε κατω!;);)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγώ σκέφτομαι για αυτό το αυτοκόλλητο αν δεν καταλήξω τελικά σε ταπετσαρια...

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=640&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το έχω κι εγώ αυτό!! Νόμίζω σε όλα τα κοριτσίστικα δωμάτια θα το βρείς!! χα χα

ειναι ομορφο αναμενο? φανταζομαι να θηλαζω και να εχω μονο αυτο το φως για να μην πολυξυπναει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μάλλον εννοεί τα τζιντζιλι μιντζιλι!! χα χα χα!!! :tongue::tongue::tongue:

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα εμεις τα λεμε τζατζαλα ματζαλα! χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=640&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Πολυ ομορφο σχεδιο! εγω ειχα δει κ αυτο απο εκει που μου αρεσε

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=213&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αν σου πω το ειδα χθες αυτο κ μου εκανε κλικ.προς το παρον εδω γερνω,να το βαλω πανω απο την κουνια της!μου αρεσε πολυ!δε θελω να βαλω κ πολλα πολλα αλλα να μην ειναι κ αδειο!

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα εμεις τα λεμε τζατζαλα ματζαλα! χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!!

μωρε να τα λεμε ξερουμε!να τα αγορασουμε δε ξερουμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

ειναι ομορφο αναμενο? φανταζομαι να θηλαζω και να εχω μονο αυτο το φως για να μην πολυξυπναει...

Το αναψα για να δοκιμασω αν ειναι οκ αλλα μόνο με την λάμπα χωρίς το λουλουδι απο πάνω... Ωραιο ειναι ομως απο οτι το ειδα στο ικεα αναμμενο!

όσο για τα τζιτζιλο μαντζαλα.... χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!! Ελεος,μπερδευεται η γλώσσα μας ε??:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πολυ ομορφο σχεδιο! εγω ειχα δει κ αυτο απο εκει που μου αρεσε

http://www.sticky.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=213&category_id=1154&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26

κ αυτο ειναι ομορφο,αλλα θελει νομιζω σκουρο τοιχο κ εγω εχω λευκο.

GjJbp3.png7IWup3.png

αλλα κ αυτο με τα πινακακια μου αρεσει σαν ιδεα. να βρω διαφορες ομορφες εικονες να τις τυπωσω λουλουδακια γατακια διαφορα κ να τα βαλω σε συνθεση σε μικρες κορνιζουλες. κ οποτε τα βαρεθω τα αλλαζω. ας πουμε 5 κορνιζακια στη σειρα ωραια θα ηταν. το ειχα κανει μια φιλη μου στην κουζινα με φωτογραφιες απο ζυμαρικα οσπρια κ τετοια. ηταν πολυ ωραιο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...