Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν θυμάμαι ειλικρινα..οτι και ναναι παντως είναι χαμηλο και χρειαζομαι σιδηρο..και ζαλιζομαι.... και ποναει και το ποδι μου πολυ απο τις κραμπες...

πηρες το γιατρο σου να του το πεις;μαγνησιο ειπες δεν παιρνεις ε;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφάκη δεν θέλει να πάει γιατί 'θέλει την μαμά του'. Ενώ στην αρχή γκρίνιαζε μόνο στην αρχή, την Τρίτη έκλαιγε από τις 8μιση που πήγε ως τις 12μιση που τον πήρα και με παρακάλεσε η βρεφονηπιαγωγός να τον αφήνω μόνο 3 ώρες, όχι 4. Μου είπε ό,τι είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής (είναι η 3η βδομάδα που πάει, ουσιαστικά 2,5 γιατί 2μέρες είχαν απεργία και μια δεν πήγε γιατί είχε πυρετό) και ό,τι όλα τα παιδιά κάποια στιγμή βγάζουν αντίδραση. Καλύτερα τώρα παρά στα μέσα της χρονιάς.

Αντωνία το 10,9 που λες εσύ είναι η αιμοσφαιρίνη που την μετράνε σε συνδιασμό με τον σίδηρο. Εμένα είναι 10,7!!!

Εκτός από το ντόπλερ κάποιες κάνουν το nst, τον καρδιοτοκογράφο στον 9ο. Εγώ δεν τον είχα κάνει στον γιο μου. Μου είχε πει πως δεν χρειάζεται.

Εγω nst και καρδιοτοκογραφο μου είπε πως επρεπε να κανω γιατι είχα περασει τις μερες μου.. το ντοπλερ δεν θυμαμαι να το έκανα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ παίρνω 2xσίδηρο, 1xασβέστιο και 1xfolidex δηλαδή φολλικό οξύ. Καλέ αυτά δεν είναι χάπια, συμπληρώματα είναι. Τα χρόνια μας δεν είναι για χάπια ακόμη:)

Έχω βάλει φακή να γίνεται. Πάω να φτιάξω κρεβάτια, να βάλω στα γρήγορα μια σκούπα και να πάω να κοιτάξω για στρώμα του μικρού. Μετά λαική και 11μιση θα τον πάρω. Ελπίζω να μην κλαίει το παιδάκι μου. Αχ πολύ στεναχωριέμαι...

εχεις δικιο για τα χαπια.αφου πηγα στο ικα να τα γραψω κ του λεω του γιατρου ''ηρθα να μου γραψετε τα συμπληρωματα'' και γελουσε!μου ειπε οτι πρωτη φορα του τα λενε ετσι,ε του λεω αφου συμπληρωματα ειναι!!

αντε κανε τις δουλιτσες σου να ξεχαστεις και μη στεναχωριεσαι για το μικρουλη οσο μπορεις!θα ηρεμησει!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα στις πρωινες τσουπρες! ευτυχως το βραδι ενιωθα κινησεις στην κοιλια μου κ ηρεμησα!

Βρε Γεωργια μου εισαι αρρωστουλα και πηγες στη δουλεια? μωρε δεν αξιζει να κουραζεσαι κ να εισαι κ εγκυος! κ τι θα παθουν αν λειψεις κ τωρα? συναχι εχεις ε? τουλαχιστον θα παρεις αδεια την αλλη εβδομαδα μπας κ ξεκουραστεις λιγο. αν νιωσεις ομως οτι χειροτερευεις φυγε κ πηγαινε να ξαπλωσεις! δεν παιζουμε με αυτα!

Ελευθερια μπηκες στον εβδομο ε? μπραβο! αντε περναει ο καιρος! κ εγω νιωθω την κοιλια μου να μεγαλωνει καθε μερα!!!! που θα φτασει δεν ξερω..

βρε κοριτσια λεω μετα την β επιπεδου να αρχισω καποια πραγματα κ εγω σιγα σιγα να προετοιμαζω... αλλα συγνωμη θα τα στησω κανονικα στο δωματιο απο τοσο νωρις? δεν ξερω μωρε το νιωθω γρουσουζια.... κολλημα που το εχω...

κοριτσια προσοχη στις ζαλαδες! εγω δεν εχω ακομα καθολου. απλα πειναω σαν λυκος ολη μερα. οποτε που να μεινω χωρις φαι!?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Λιτσα ακομη να την παρω τηλ.... όχι δεν πέρνω μαγνησιο....

Βρε Αντωνια μου γιατι δεν παιρνεις μαγνησιο δεν καταλαβα? ολες δεν παιρνουμε? οι μονο οσες εχουμε συσπασεις κ πονακια?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Βρε Αντωνια μου γιατι δεν παιρνεις μαγνησιο δεν καταλαβα? ολες δεν παιρνουμε? οι μονο οσες εχουμε συσπασεις κ πονακια?

Όλο λεω να παρω και ολο το αμελω....

νομιζω δεν είναι υποχρεωτικο το μαγνησιο. στον 1ο μου δεν έπερνα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Λιτσα ακομη να την παρω τηλ.... όχι δεν πέρνω μαγνησιο....

καλε παρε ενα τηλεφωνακι να της το πεις!γιατι να ταλαιπωρεισαι εφοσον υπαρχει λυση;;

καλημερα Μαργαριτα!ειναι αναλογα το γιατρο.εμενα μου εδωσε μαγνησιο απο την πρωτη μας συναντηση!!για να μην εχω πολλες κραμπες και πονους στη μητρα καθως μεγαλωνει,αν θυμαμαι καλα τα λογια του.πολλοι δε δινουν αν δεν υπαρχει λογος.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!

Τι κάνετε??

Ελευθερία άντε κι εσύ στον 7ο ε? Όντως περασε γρήγορα ο καιρός... Έχουμε καλή παρέα όμως ρε κορίτσια και νομίζω είμαστε απο τα καλύτερα φορουμ σε συζητήσεις ε???

Αντωνία μου κι εσύ ζαλιζεσαι??Κι εγώ χτες κάπως ήμουνα σε κάποια φάση,νόμιζα οτι ζαλίζομαι...

Γεωργία μου περαστικά μωρέ!Θέλει να προσέχουμε τωρα γιατι...ειναι υπουλος ο καιρος αυτος!

Νίκη μου,κι εγώ 2σιδηρο παιρνω,1 ασβεστιο και 1 φολλικο. Και έχω και ανεβασμενο και το σιδηρο κ την φεριτινη!Αυτα στα δινουν νομιζω ετσι κ αλλιως κ ας μην εεις πεσμενα νουμερα!

Μαργαριτα,δεν νομίζω βρε αγάπη μου να είναι γρουσουζιά...κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά απλά το μεταφράζω αγωνία να μην γινει κάτι τελικά... Δεν πιστευω οτι θα θελες μετα να τρεχεις τελευταια στιγμη!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου για τα επιπλακια,μην αγχωνεσαι!οπως αισθανεσαι καλυτερα θα πραξεις.αρκει να μην το αφησεις τελευταια στιγμη και τρεχεις μετα.

μπορεις να κοιτας,να αποφασισεις και οταν θελησεις,τα παραγγελνεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα Δωρακι!!σε ειχα στο μυαλο μου απο την ωρα που ξυπνησα!θα κανω το κριθαρακι σου σημερα!!θα φτιαξω κ μπριζολιτσες για λιγο τσιτσι που λενε κ στο χωριο μου κ ανυπομονω!!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα Λαμπρινή!!!

Καλημέρα Λιτσάκι!! Να το κάνεις το κριθαράκι θα το ευχαριστηθείτε!! Ευκολο και νοστιμο!!

Εμείς δεν ξέρω τι θα φάμε!!Μάλλον στην πεθερά πάλι αλλά δεν ειναι σιγουρο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...