Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

to folifer???εγω αυτο παιρνω!!δυο την ημερα!!

καλημερα Εφακη!!σαν τις γιαγιαδες καταντησαμε με τοσα χαπια!!χαχα

εσεις τι παιρνετε ρε κοριτσια;;εμενα με εχει φλομωσει!2 σιδηρο,2 μαγνησιο,1 ασβεστιο κ ενα φιλισιν!ευτυχως τα συνταγογραφω στο κεντρο μανας κ παιδιου γιατι θελω κανα 20ευρω ανα 1,5 μηνα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

to folifer???εγω αυτο παιρνω!!δυο την ημερα!!

Ναι Έφη μου το folyfer:D

Θα το περνω στην θέση του folycil μου είπε...μόνο με νερο γιατι με οτιδηποτε άλλο δεν απορροφατε και χανει τα συστατικα του..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα γεωργια μου παρε αδεια καλε δεν παιζουμε με αυτα!!

καλημερα ελευθερια!!ουαο μπηκες στον 7 κοντεβεις!!!γιατι δεν θελει το παιδι να πηγαινει??

καλημερα νικη μου!1δεν παιρνεις καθολου σιδηρο?

καλημερα... οχι καθόλου γιατί ο σιδηρός μου ήταν καλός.... οχι περιμενε τωρα που το σκεφτομαι το φολλικό οξύ που παίρνω περιέχει σίδηρο μεσα αλλά δεν ειναι πολύ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Νικη αναλυσεις για σιδηρο έκανες; δεν καταλαβαινω τις τιμες που γράφεις:roll:

εμενα ήταν 10,9 και μου είπε λιγο χαμηλη. μολιες τελειωσει το folicyl θα παρω ενα που περιεχει και φολικο και σιδηρο μεσα.. δεν θυμαμαι την ονομασια του foly.....

ναι εκανα αλλά οι τιμές εμενα έτσι αναγαφοται οι φυσικέσ τιμες είναι 60-180 και εχω 83...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Αντωνια μου μηπως η αιμοσφαιρινη σου ηταν 10.9;

Λιτσα μου λες; δεν ξέρω δεν θυμάμαι τι μου είπε..τηλεφωνικα τα είπαμε και δεν εχω και το χαρτι.. το εστειλα απευθειας κοντα της...

Δηλαδη οι τιμες του σιδιρου είναι 60-180 και της αιμοσφαιρινης 12-18(π.χ)

Δεν καταλαβαινω απο τέτοια πράγματα ρε κοριτσια και δεν βγάζω άκρη συγχωρέστε με:oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Λιτσα μου λες; δεν ξέρω δεν θυμάμαι τι μου είπε..τηλεφωνικα τα είπαμε και δεν εχω και το χαρτι.. το εστειλα απευθειας κοντα της...

Δεν καταλαβαινω απο τέτοια πράγματα ρε κοριτσια και δεν βγάζω άκρη συγχωρέστε με:oops:

καλε ποιος καταλαβαινει;;χαχα

τοσα που ειναι τα ατιμα!!κ εγω τα χαρτια μου ειδα γιατι θυμομουν οτι μας ειχες πει για την αιμοσφαιρινη σου.

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα φουκοκοιλιτσες!!

τι κανετε;;

περαστικα Γεωργια μου!κουραγιο,αν δεις τα σκουρα φυγε,γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι μωρε..

Αντωνια και Νικη να προσεχετε με τις ζαλαδες..ειναι πολυ υπουλες!

Ελευθερια μπηκες 7ο βρε;;αχουυυ,θα γεννησουμε κ δεν θα το παρουμε πρεφα καλε!τελεια!!μη στεναχωριεσαι με το μικρο.ειναι λογικο!θα του περασει,μην ανησυχεις!

Δωρα τελεια η κουνια!!με το καλο να τα παραγγειλετε..το στρωμα με προβληματιζει κ εμενα..μακαρι να ηξερα τι ειναι καλυτερο!!

οσο για την γνωστη σου,μπαινακης-βγενακης αγαπη μου!!γουστο σου κ καπελο σου που ειπες κ εσυ!!

Καλημέρα Λιτσάκι,

με την παρέα σας πραγματικά αισθάνομαι καλύτερα!Εσύ πως είσαι σήμερα?Τα ίδια χάπια παίρνουμε χιχι!Εγώ όταν πηγαίνω ταξιδάκι το βλέπω που πρώτα βάζω τα χάπια μου σε νεσεσέρ και με κοιτάει ο άντρας μου και γελάει που υπολογίζω τις μέρες και τα χάπια:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Ελευθερία στον έβδομο έ?Άντε με ένα καλό όλες μας!Μας φαντάζομαι να λέμε μπήκες στο μήνα σου ε???:DΕυχαριστώ κάποια ιωσούλα θα είναι που θα παέι θα περάσει.

Αφού χτυπάει απλά την πόρτα απέξω ο μικρός σου, τυχερή είσαι. Γιατί εμένα ανεβαίνει στο κρεβάτι και χοροπηδάει και ενιότε πέφτει και επάνω μου!!

Ναι περνάει ο καιρός και δεν κατάλαβα καθόλου πως έφτασα στον 7ο αυτή την φορά! Περαστικά σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι αντωνια μου μόνο που της αιμοσφαιρίνης ειναι 11-15.5 κατί τετοιο εγώ εχω 11.5 αιμοσφαιρίνη αλλά μου είπε ειναι λόγο της εγκυμοσύνης

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Αφού χτυπάει απλά την πόρτα απέξω ο μικρός σου, τυχερή είσαι. Γιατί εμένα ανεβαίνει στο κρεβάτι και χοροπηδάει και ενιότε πέφτει και επάνω μου!!

Ναι περνάει ο καιρός και δεν κατάλαβα καθόλου πως έφτασα στον 7ο αυτή την φορά! Περαστικά σου!

Μια απτα ιδια και ο δικος μου:D

καλε ποιος καταλαβαινει;;χαχα

τοσα που ειναι τα ατιμα!!κ εγω τα χαρτια μου ειδα γιατι θυμομουν οτι μας ειχες πει για την αιμοσφαιρινη σου.

Δεν θυμάμαι ειλικρινα..οτι και ναναι παντως είναι χαμηλο και χρειαζομαι σιδηρο..και ζαλιζομαι.... και ποναει και το ποδι μου πολυ απο τις κραμπες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εφάκη δεν θέλει να πάει γιατί 'θέλει την μαμά του'. Ενώ στην αρχή γκρίνιαζε μόνο στην αρχή, την Τρίτη έκλαιγε από τις 8μιση που πήγε ως τις 12μιση που τον πήρα και με παρακάλεσε η βρεφονηπιαγωγός να τον αφήνω μόνο 3 ώρες, όχι 4. Μου είπε ό,τι είναι ακόμη σε στάδιο προσαρμογής (είναι η 3η βδομάδα που πάει, ουσιαστικά 2,5 γιατί 2μέρες είχαν απεργία και μια δεν πήγε γιατί είχε πυρετό) και ό,τι όλα τα παιδιά κάποια στιγμή βγάζουν αντίδραση. Καλύτερα τώρα παρά στα μέσα της χρονιάς.

Αντωνία το 10,9 που λες εσύ είναι η αιμοσφαιρίνη που την μετράνε σε συνδιασμό με τον σίδηρο. Εμένα είναι 10,7!!!

Εκτός από το ντόπλερ κάποιες κάνουν το nst, τον καρδιοτοκογράφο στον 9ο. Εγώ δεν τον είχα κάνει στον γιο μου. Μου είχε πει πως δεν χρειάζεται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Λιτσάκι,

με την παρέα σας πραγματικά αισθάνομαι καλύτερα!Εσύ πως είσαι σήμερα?Τα ίδια χάπια παίρνουμε χιχι!Εγώ όταν πηγαίνω ταξιδάκι το βλέπω που πρώτα βάζω τα χάπια μου σε νεσεσέρ και με κοιτάει ο άντρας μου και γελάει που υπολογίζω τις μέρες και τα χάπια:P

χαχαχαχα!κ εγω τα παιρνω μαζι μου στα ταξιδια αλλα τελικα καταληγω να μην ειμαι κ πολυ συνεπης στο να τα πιω.ειμαστε στη γυρα κ ξεχνιεμαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Χι χι μου τα κάνει κι εμένα αυτά αλλά όταν καταλαβαίνει ότι είμαι άρρωστη είναι πιο ήρεμος απλά όταν είμαι σπίτι του φαίνεται αδιανόητο να μην είμαι μαζί του.Και που απλώνω κάθεται δίπλα με τον πατέρα του να μου δίνουν μανταλάκια άντρες παιδί μου κολλημένοι με τις μανάδες τους (άλλο που δε θέλουμε;)).

Νομίζω κι εγω στη δεύτερη εγκυμοσύνη περνάει ο καιρός που ασχολούμαστε με τα παιδάκια μας και έχουμε πιο πολλές υποχρεώσεις αλλά στις εξετάσεις κολλάει ο άτιμος:?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ παίρνω 2xσίδηρο, 1xασβέστιο και 1xfolidex δηλαδή φολλικό οξύ. Καλέ αυτά δεν είναι χάπια, συμπληρώματα είναι. Τα χρόνια μας δεν είναι για χάπια ακόμη:)

Έχω βάλει φακή να γίνεται. Πάω να φτιάξω κρεβάτια, να βάλω στα γρήγορα μια σκούπα και να πάω να κοιτάξω για στρώμα του μικρού. Μετά λαική και 11μιση θα τον πάρω. Ελπίζω να μην κλαίει το παιδάκι μου. Αχ πολύ στεναχωριέμαι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...