Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τη περασμενη τεταρτη που επεσα κατω τοσο ειχα και εγω 33,5, μου αυξησε το σιδηρο απο τοτε σε 2 χαπια την ημερα αντι για 1.Ειναι ομως και ολα τα αλλα που σου ειπα, τα ρωτησα και εγω γιατι φοβηθηκα.Πρωινο τρως??

τωρα τ είδα αννα μου... ναι πάντα τρω δεν αντεχω να μην φάω το πρωι... στην αρχη στο πρώτο τρημινο ήταν 34.4 και τωρα επεε στο 33.7

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια!! καμια μεσα ακόμα ε; και εγω σημερα ζαλιζομαι... θα φαω κατι μπας και μου περάσει....

Και η Μαργαρίτα μακαρόνια θα διάλεγε!!!!!! Ειμαι σίγουρη!!!!!

Εσυ τώρα στον 7ο είσαι ε?? Αντε κοντεύουμε όλες στην τελική ευθεία!

Αχ,δεν σας είπα...Σημερα είδα μια γνωστη έξω και μου λέει καλά πάχυνες πολύ ε?? Ενώ ξέρει οτι είμαι έγκυος! Σιγα μου ήρθε να την πω,πες το λιγο πιο γλυκα και ευγενικα! Ηλίθια!!!! Ημουν με φορμες φαρδιες αλλα που να καταλάβει!!! Τι να πω!!Οκ γουσο μου κ καπελο μου αν εβαλα,μωρό έχω όχι βαμβάκι στην κοιλιά!!!!!

Τι λες καλε; Μα τι ηλιθιο κοσμο που έχει ρε παιδι μου... Συμφωνω με την Ελευθερια.. Ζηλια είναι.. οποιος μιλαει με τετοια κακια και δηθεν αθελα του ζηλευει..Ακους εκει.. μεινε και εσυ έγκυος και τα λέμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλημέρα Αντωνία μόνο εμείς τόσο πρωινές ε?Δε πρόλαβα να σας διαβάσω πολύ γιατι είμαι αρρωστούλα με το ζόρι έρχομαι για δουλειά γιατι έχω πολυ και δεν μπορώ να την αφήσω.Τι κάνετε σήμερα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κοριτσια!! καμια μεσα ακόμα ε; και εγω σημερα ζαλιζομαι... θα φαω κατι μπας και μου περάσει....

Τι λες καλε; Μα τι ηλιθιο κοσμο που έχει ρε παιδι μου... Συμφωνω με την Ελευθερια.. Ζηλια είναι.. οποιος μιλαει με τετοια κακια και δηθεν αθελα του ζηλευει..Ακους εκει.. μεινε και εσυ έγκυος και τα λέμε...

καλημερα αντωνια!!φαε κατι να σου περασει!!σου εδωσε σιδερο ο γιατρος?αν θυμαμαι καλα ηταν χαμηλο στες τελευταιες σου αναλυσεις

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλημέρα Αντωνία μόνο εμείς τόσο πρωινές ε?Δε πρόλαβα να σας διαβάσω πολύ γιατι είμαι αρρωστούλα με το ζόρι έρχομαι για δουλειά γιατι έχω πολυ και δεν μπορώ να την αφήσω.Τι κάνετε σήμερα?

Καλημερα Γεωργια μου!! Η δουλεια δεν μπορει να περιμενει; αρρωστη είσε αν μεινεις 1-2 μερες σπιτι δεν θα πουνε τιποτε. τι εχεις;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τώρα έφυγαν τα αγόρια αλλά ο μικρός δεν ήθελε πάλι να πάει παιδικό. Πολύ με στεναχωρεί αυτό το παιδί.

Καλημέρα Αντωνία, φάε κάτι γλυκό ή και αλμυρό. Οι ζαλάδες είναι ή από πτώση σακχάρου ή από πτώση πίεσης.

Γεωργία κρύωσες? Περαστικά και κουράγιο στην δουλειά!

Σήμερα μπαίνω στον 7ο!!!!:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα και απο μενα....

οταν αρχίζω και ζαλίζομαι δεν μπορω καθόλου, λέτε να επεσε κι αλλό ο αιματοκρίτης μου;

η μήπως χρειάζομαι σιδηρο; ακόμα δεν μου εχει γράψει σιδηρό η γιατρός μου γιατί είναι στο 83, ήταν 80 στο πρωτο τριμηνο, μου έβαλε να κανω εξετασεις σιδήρου σε 2-3 εβδομάδες για να δούμε αν έχει πέσει αν πέσει θα αρχίσω να παιρνω σίδηρο....

τώρα παίρνω καθε μεσημέρι ομεγα 3 και φυλλικό οξύ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα γεωργια μου παρε αδεια καλε δεν παιζουμε με αυτα!!

Καλημέρα! Τώρα έφυγαν τα αγόρια αλλά ο μικρός δεν ήθελε πάλι να πάει παιδικό. Πολύ με στεναχωρεί αυτό το παιδί.

Καλημέρα Αντωνία, φάε κάτι γλυκό ή και αλμυρό. Οι ζαλάδες είναι ή από πτώση σακχάρου ή από πτώση πίεσης.

καλημερα ελευθερια!!ουαο μπηκες στον 7 κοντεβεις!!!γιατι δεν θελει το παιδι να πηγαινει??

οταν αρχίζω και ζαλίζομαι δεν μπορω καθόλου, λέτε να επεσε κι αλλό ο αιματοκρίτης μου;

η μήπως χρειάζομαι σιδηρο; ακόμα δεν μου εχει γράψει σιδηρό η γιατρός μου γιατί είναι στο 83, ήταν 80 στο πρωτο τριμηνο, μου έβαλε να κανω εξετασεις σιδήρου σε 2-3 εβδομάδες για να δούμε αν έχει πέσει αν πέσει θα αρχίσω να παιρνω σίδηρο....

καλημερα νικη μου!1δεν παιρνεις καθολου σιδηρο?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Γεωργια μου!! Η δουλεια δεν μπορει να περιμενει; αρρωστη είσε αν μεινεις 1-2 μερες σπιτι δεν θα πουνε τιποτε. τι εχεις;

Μάλλον κάποια ίωση πρέπει να είναι συνάχι έχω χωρίς πυρετό αλλά με τρελό πόνο στα κόκαλα παντού:(Τη δουλειά πρέπει να την παραδώσω γιατι τη Δευτέρα θα πάρω άδεια μια εβδομάδα να ανέβουμε στην ...πεθερούλα μου:mad: οπότε δεν μπορώ να λείψω και τώρα:(:(Κάνω υπομονή αλλά εσείς οι δευτερομανούλες ξέρετε ότι και στο σπίτι δεν υπάρχει ξεκούραση τον κρατάει ο άντρας μου να κοιμηθώ λίγο αλλά έρχεται ο μικρός έξω από το δωμάτιο και φωνάζει που μαμά που?Ε τι να κάνω σηκώνομαι να παίξω:cry:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Ελευθερία στον έβδομο έ?Άντε με ένα καλό όλες μας!Μας φαντάζομαι να λέμε μπήκες στο μήνα σου ε???:DΕυχαριστώ κάποια ιωσούλα θα είναι που θα παέι θα περάσει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Νικη αναλυσεις για σιδηρο έκανες; δεν καταλαβαινω τις τιμες που γράφεις:roll:

εμενα ήταν 10,9 και μου είπε λιγο χαμηλη. μολιες τελειωσει το folicyl θα παρω ενα που περιεχει και φολικο και σιδηρο μεσα.. δεν θυμαμαι την ονομασια του foly.....

Καλημερα Ελευθερία. Η αληθεια είναι ότι η πιεση μου παντα ήταν λίγο χαμηλη και εχτες με πηρε τηλ η γιατρος για να μου πει να αρχισω σιδερο γιατι επεσε λιγο μου είπε. ήταν 10,9.

Αχ μωρε τα μικρούλια περνανε και αυτα φάσεις.. πως εμεις δενθελουμε να ρθουμε δουλεια.. ε και αυτά είναι στις μαυρες τους μεσα μεσα...εμενα σημερα ξύπνησε και δεν με ήθελε... ήθελε τον αντρα μου και την μαμα μου και μου έλεγε εσυ να φυγεις:shock:

Αντε Ελευθερία μου με το καλο και ο 7ος:D Πως περναει ο καιρος! ποτε γνωριστήκαμε και ποτε περασαν τοσοι μηνες... Δεν μου λες Ελευθερια απο δω και περα εχτος απο το dopler υπαρχει κατι αλλο που κάνουμε; δεν θυμάμαι:oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα φουκοκοιλιτσες!!

τι κανετε;;

περαστικα Γεωργια μου!κουραγιο,αν δεις τα σκουρα φυγε,γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρεισαι μωρε..

Αντωνια και Νικη να προσεχετε με τις ζαλαδες..ειναι πολυ υπουλες!

Ελευθερια μπηκες 7ο βρε;;αχουυυ,θα γεννησουμε κ δεν θα το παρουμε πρεφα καλε!τελεια!!μη στεναχωριεσαι με το μικρο.ειναι λογικο!θα του περασει,μην ανησυχεις!

Δωρα τελεια η κουνια!!με το καλο να τα παραγγειλετε..το στρωμα με προβληματιζει κ εμενα..μακαρι να ηξερα τι ειναι καλυτερο!!

οσο για την γνωστη σου,μπαινακης-βγενακης αγαπη μου!!γουστο σου κ καπελο σου που ειπες κ εσυ!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Νικη αναλυσεις για σιδηρο έκανες; δεν καταλαβαινω τις τιμες που γράφεις:roll:

εμενα ήταν 10,9 και μου είπε λιγο χαμηλη. μολιες τελειωσει το folicyl θα παρω ενα που περιεχει και φολικο και σιδηρο μεσα.. δεν θυμαμαι την ονομασια του foly.....

Καλημερα Ελευθερία. Η αληθεια είναι ότι η πιεση μου παντα ήταν λίγο χαμηλη και εχτες με πηρε τηλ η γιατρος για να μου πει να αρχισω σιδερο γιατι επεσε λιγο μου είπε. ήταν 10,9.

Αχ μωρε τα μικρούλια περνανε και αυτα φάσεις.. πως εμεις δενθελουμε να ρθουμε δουλεια.. ε και αυτά είναι στις μαυρες τους μεσα μεσα...εμενα σημερα ξύπνησε και δεν με ήθελε... ήθελε τον αντρα μου και την μαμα μου και μου έλεγε εσυ να φυγεις:shock:

Αντε Ελευθερία μου με το καλο και ο 7ος:D Πως περναει ο καιρος! ποτε γνωριστήκαμε και ποτε περασαν τοσοι μηνες... Δεν μου λες Ελευθερια απο δω και περα εχτος απο το dopler υπαρχει κατι αλλο που κάνουμε; δεν θυμάμαι:oops:

to folifer???εγω αυτο παιρνω!!δυο την ημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...