Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μμμμμ... την είδα!! Θα έτρωγα όλο το wok!!!

Μόλις έκανα μακαρονια με σαλτσα γιατι σαν να ζαλιζόμουν λίγο...:rolleyes:

εγω τσακισα ενα γιαουρτακι με 4 παξιμαδακια λαδιου! ηθελα να φαω κ αλλο αλλα λεω να συγκρατηθω επιτελους!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ως συνηθως σπίτι τη βγαζω!!! αν και εχω βαρεθει τελειως!!! δεν μπορω να κανω και αλλιώς!!!!! και αν παμε καπου μονο με το αυτοκίνητο!!!!

καλα και εμεις με το αυτοκινητο πηγαμε δεν ειμαι για περπατηματα κ εγω! αλλα παρολαυτα πηρα τον αερα μου. ασε δεν μπορω με τιποτα μεσα στο σπιτι κλεισμενη....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω ως συνηθως σπίτι τη βγαζω!!! αν και εχω βαρεθει τελειως!!! δεν μπορω να κανω και αλλιώς!!!!! και αν παμε καπου μονο με το αυτοκίνητο!!!!

Μην νομίζεις οτι εγω που μπορώ να βγαίνω πάμε κ πουθενά? Σπιτι και πάλι σπίτι!! Μας αρέσει κιόλας να σου πω... αλλα΄ξερω ειναι αλλιως να ξερεις οτι δεν μπορεις να βγεις... Υπομονή!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλα και εμεις με το αυτοκινητο πηγαμε δεν ειμαι για περπατηματα κ εγω! αλλα παρολαυτα πηρα τον αερα μου. ασε δεν μπορω με τιποτα μεσα στο σπιτι κλεισμενη....

και εγω δεν μπορουσα αλλα αν πρεπει δεν μπορεις να κάνεις κ αλλιώς!! ασε με τέτοιο φόβο που ειχα με τις συσπασεις, και στο κρεβατι να μου ελεγε να μεινω θα εμενα!!!!

γιαουρτακι ε???? μμμμ καλό ειναι και αυτό!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μην νομίζεις οτι εγω που μπορώ να βγαίνω πάμε κ πουθενά? Σπιτι και πάλι σπίτι!! Μας αρέσει κιόλας να σου πω... αλλα΄ξερω ειναι αλλιως να ξερεις οτι δεν μπορεις να βγεις... Υπομονή!!

και δεν μπορω να κανω και τιποτα που καθομαι σπιτι! ουτε δουλειες ουτε τιποτα! μονο κανενα ευκολο φαγητο που δεν θελει πολυ ορθοστασια!! μία μία μετραω τις μέρες!!! και όχι μεχρι το τελος φυσικα! μεχρι τις 36 εβδομαδες!!! μετα θα αρχισω και να περπαταω!!!!!!και τις βόλτες μου!!! (αν φτασω μεχρι εκει !!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ε η αληθεια ειναι οτι αν εχω να επιλέξω αναμεσα στο γιαουρτι και τα μακαρονακια θα επιλέξω το 2ο!!! Ε κι εσείς πείτε την αλήθεια τι θα διαλέγατε??? ε,ε,ε??????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και δεν μπορω να κανω και τιποτα που καθομαι σπιτι! ουτε δουλειες ουτε τιποτα! μονο κανενα ευκολο φαγητο που δεν θελει πολυ ορθοστασια!! μία μία μετραω τις μέρες!!! και όχι μεχρι το τελος φυσικα! μεχρι τις 36 εβδομαδες!!! μετα θα αρχισω και να περπαταω!!!!!!και τις βόλτες μου!!! (αν φτασω μεχρι εκει !!)

Αντε καλέ θα φτάσεις και δεν θα το καταλάβεις!!! Λίγο έμεινε,η ουρά που λέμε!!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αντε καλέ θα φτάσεις και δεν θα το καταλάβεις!!! Λίγο έμεινε,η ουρά που λέμε!!!!:tongue::tongue:

ναι μωρέ! δεν εχω παράπονο!!!!! και δευτερον.... και εγω μακαρονια θα διάλεγα!!! χιιχιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μωρέ! δεν εχω παράπονο!!!!! και δευτερον.... και εγω μακαρονια θα διάλεγα!!! χιιχιχιχιχι

Και η Μαργαρίτα μακαρόνια θα διάλεγε!!!!!! Ειμαι σίγουρη!!!!!

Εσυ τώρα στον 7ο είσαι ε?? Αντε κοντεύουμε όλες στην τελική ευθεία!

Αχ,δεν σας είπα...Σημερα είδα μια γνωστη έξω και μου λέει καλά πάχυνες πολύ ε?? Ενώ ξέρει οτι είμαι έγκυος! Σιγα μου ήρθε να την πω,πες το λιγο πιο γλυκα και ευγενικα! Ηλίθια!!!! Ημουν με φορμες φαρδιες αλλα που να καταλάβει!!! Τι να πω!!Οκ γουσο μου κ καπελο μου αν εβαλα,μωρό έχω όχι βαμβάκι στην κοιλιά!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε η αληθεια ειναι οτι αν εχω να επιλέξω αναμεσα στο γιαουρτι και τα μακαρονακια θα επιλέξω το 2ο!!! Ε κι εσείς πείτε την αλήθεια τι θα διαλέγατε??? ε,ε,ε??????

και εγω αλλα εφαγα ρυζομακαρονα το μεσημερι...ασε που το γιαουρτι βοηθαει κ στο εντερο! κ τελευταια φτου φτου μια χαρα πηγαινω!!! (εν τω μεταξυ οποτε το λεω αυτο κατι γινεται φτου φτου σκορδα!!!!!)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αχ,δεν σας είπα...Σημερα είδα μια γνωστη έξω και μου λέει καλά πάχυνες πολύ ε?? Ενώ ξέρει οτι είμαι έγκυος! Σιγα μου ήρθε να την πω,πες το λιγο πιο γλυκα και ευγενικα! Ηλίθια!!!! Ημουν με φορμες φαρδιες αλλα που να καταλάβει!!! Τι να πω!!Οκ γουσο μου κ καπελο μου αν εβαλα,μωρό έχω όχι βαμβάκι στην κοιλιά!!!!!

συγνωμη αλλα πολυ μαλ...ενη η γνωστη σου! τι να πω υπαρχουν κατι φοβερα ζωα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

στον 7ο ναι!!! κοντευουμε!!!!

κ απο αλλες κοπελες το εχω ακουσει!! τι χοντροκομενες κουβεντες ρε συ!!!!!!!! τι να πεις!!!

κοριτσαρες σας καληνυχτωωωωω!!! φιλακιααααααα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλα ειναι μερικες!! Σα ζωα, ουτε να μιλησουν ξερουν ουτε τιποτα! Μιλανε πριν σκεφτουν καλα καλα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα. Πριν λίγο τέλιωσα το κοίμισμα. Όλες θα είστε απούσες αλλά νωρίτερα δεν καταφέρνω να μπω.

Δώρα μερικές είναι χοντροκομμένες ή ζηλιάρες! Εμένα πάντως μια που με είδε στον παιδίατρο προχθές δεν κατάλαβε καν πως είμαι έγκυος και όταν της είπα πως μπαίνω στο 7ο, σάστισε! Λέω να, υπάρχουν και γυναίκες καλοπροαίρετες που θέλουν να σε κάνουν να νιώσεις καλά με το σώμα σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...