Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Έχεις δίκιο μωρέ! Λάθος διατύπωση... Είμαι στην 17η εβδομάδα και νομίζω ότι οι 40 είναι πολυυυυυύ μακριά!

Τoulala καλως ορισες!!! Με το καλο το μικράκι σου! Το 1ο σου ειναι?

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω εχω εμετους κ ναυτιες κ μιλαμε για πολυ χαλια. πλεον κυριως ναυτιες αλλα ξερεις ποιο ειναι το περιεργο? νιωθω καλυτερα οταν τρωω. αν ειμαι νηστικια δεν παλευεται..και επειδη ετρωγα ολα αμυλο (ψωμι φρυγανιες μακαρονια ρυζι) να τα τα 2 κιλακια απο τωρα!!!! αλλα δεν πειραζει τρωω οσο πιο υγιεινα γινεται. δεν ειναι κ η πιο καταληλη ωρα για διαιτα. με το στομαχι που εχω κιολας δεν παιζει...

Άστα να πάνε! Έχει πέσει πολύ πατάτα ειδικά τηγανιτή και ειδικά από έξω. Και τα σουβλάκια είχα ταράξει να πω την αμαρτία μου! Αλλά ήταν το μόνο που άντεχε το στομάχι μου. Τι να πω;

Τώρα που άρχισα να βελτιώνομαι θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω σωστή διατροφή. Αφού να φανταστείτε ούτε τυρί ούτε γάλα που ήταν από τα αγαπημένα μου δεν άντεχε το στομάχι μου! Μόνο junk food.. Ελπίζω να μην το αποκτήσει χούι το παιδί μου και τρώει μόνο πατάτες τηγανιτές και σουβλάκια:shock::confused:

Α σας το είπα;;; Μάλλον ΑΓΟΡΙ! Γερό να είναι! Ναι το πρώτο μου είναι! Καλώς σας βρήκα BLUBLU!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει στα ομοζυγωτικα διδυμα, ειναι τυχαιο γεγονος η διασπαση του ιδιου του γονιμοποιημενου ωαριου. Τα διζυγωτικά ειναι λογω κληρονομικοτητας ή εξωσωματικης.

Πάντως και οι δυο στο σόι μας έχουμε ομοζυγωματικά δίδυμα!!Τόσο τυχαίο πια??!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Πάντως και οι δυο στο σόι μας έχουμε ομοζυγωματικά δίδυμα!!Τόσο τυχαίο πια??!

Ναι lab ειναι τυχαίο, εχω μιλησει με πολλους γιατρους κλπ για το θεμα διδυμων κ ολοι μου ελεγαν το ιδιο. Δηλ, δεν σημαινει οτι κ τα διδυμα σου θα κανουν διδυμα, αυτο θα ισχυε σε ετεροζυγωτικά με φυσιολογ. συλληψη.Επισης η κληρονομικοτητα περναει μονο απο τα θηλυκα στα θηλυκα της οικογενειας κ οχι στα αρσενικα, κραταει 7 γενεες κ συνηθως γενια παρα γενια.Δηλ. η γιαγια κ μετα η εγγονη θα κανει διδυμα, κατι που δεν ισχυει ομως παντα.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Άστα να πάνε! Έχει πέσει πολύ πατάτα ειδικά τηγανιτή και ειδικά από έξω. Και τα σουβλάκια είχα ταράξει να πω την αμαρτία μου! Αλλά ήταν το μόνο που άντεχε το στομάχι μου. Τι να πω;

Τώρα που άρχισα να βελτιώνομαι θέλω να πιστεύω ότι θα κάνω σωστή διατροφή. Αφού να φανταστείτε ούτε τυρί ούτε γάλα που ήταν από τα αγαπημένα μου δεν άντεχε το στομάχι μου! Μόνο junk food.. Ελπίζω να μην το αποκτήσει χούι το παιδί μου και τρώει μόνο πατάτες τηγανιτές και σουβλάκια:shock::confused:

Α σας το είπα;;; Μάλλον ΑΓΟΡΙ! Γερό να είναι! Ναι το πρώτο μου είναι! Καλώς σας βρήκα BLUBLU!

Τουlala να χαιρεσαι το γιοκα σου λοιπον! Επειδη ειναι το πρωτο δεν περναει ο καιρος. Κ εγω τα ιδια ημουν, εσβηνα μερες σαν τον φανταρο. Τωρα με δυο μικρα μωρα ουτε το ονομα μου δε θυμαμαι...οποτε περναει ο καιρος!

8GTIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι lab ειναι τυχαίο, εχω μιλησει με πολλους γιατρους κλπ για το θεμα διδυμων κ ολοι μου ελεγαν το ιδιο. Δηλ, δεν σημαινει οτι κ τα διδυμα σου θα κανουν διδυμα, αυτο θα ισχυε σε ετεροζυγωτικά με φυσιολογ. συλληψη.Επισης η κληρονομικοτητα περναει μονο απο τα θηλυκα στα θηλυκα της οικογενειας κ οχι στα αρσενικα, κραταει 7 γενεες κ συνηθως γενια παρα γενια.Δηλ. η γιαγια κ μετα η εγγονη θα κανει διδυμα, κατι που δεν ισχυει ομως παντα.

Ο γιατρος μου πάντως εμένα μου είπε ότι είναι κληρονομικό από την δική μου πλευρά και ναι είναι όπως τα λες περναει από θηλυκο σε θηλυκό ό τι ακριβώς ισχύει κ σε μας δηλαδη,πράγμα που το έχω διαβάσει!Μην μπερδεύεσαι με τους γιατρούς..εγώ φροντίζω κυρίως να διαβάζω για να βρίσκω απαντήσεις στις απορίες μου!Οι γιατροί τα λένε όπως νομίζουν και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αυθεντία!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι πολλά που γράψατε από χθες!

Καλώς όρισαν τα νέα κορίτσια gwgw και toulala!

Καλώς να δεχτείτε και τα μωράκια σας! Σας διαβάζω και επανέρχομαι.

Jfnqp3.png

Το ειχα ψαξει εξονυχιστικα και βρηκα αυτο το πινακακι στο parents.gr

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

Eπισης για ριξτε μια ματια και εδω:

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

Αυτο που ειπα για τις 7 μερες ειναι για να βρουμε ποτε αλλαζουμε μηνα.Σορρυ αν δεν το διατυπωσα σωστα ..

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Άρα σε εμένα τελειώνει το πρώτο τρίμηνο στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Να φύγει μακριά , τόσο ψυχοφθόρο που είναι!

Jfnqp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Αυτο το θεμα παντως με τη θρομβωφιλια!Εγω μετα τα παιδια μου επαθα 2 αποβολες, και αφου το εψαξα μου βγηκε πως εχω θρομβωφιλια.Γιατι ομως να πρεπει να περναμε απο αυτη την ψιχοφθορα κατασταση μιας αποβολης (εσυ μαλιστα και 22 εβδομ.), και υστερα να μας λενε γι'αυτη την εξεταση που θα μπορουσαμε να κανουμε απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

Να υποθεσω οτι κανεις ενεσεις υπαρινης?Εγω αυτο κανω, 1 καθε πρωι.Τελος παντων αν ειναι να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια χαλαλι!!

Να σου πω εγώ τι κατάλαβα από τη δικιά μου εμπειρία; Σου λέει ο γιατρός ότι μια παλίνδρομη θεωρείται τυχαίο γεγονός στατιστικά ενώ η δεύτερη παλίνδρομη ή αποβολή δεν είναι τυχαία σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα.

Επίσης με τον γιατρό που είχα μου εξήγησε αυτό και μετά είπε ότι αυτές οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και με λίγα λόγια δεν μπορούν χωρίς αιτία δηλ. χωρίς δεύτερη παλίνδρομη να σου τις γράψουν εκτός αν πας και τις κάνεις έξω ιδιωτικά.

Τώρα ο γιατρός που έχω μου είπε το ίδιο πράγμα δηλ. ότι η μία είναι τυχαίο γεγονός αλλά μου είπε να παίρνω σαλοσπίρ για καλό και για κακό.

Jfnqp3.png

Δεν σας ειπα [ηγα και εγω στα h&m mama σημερα το απογευμα.Πηρα ενα τζινακι φοβερο!!!Με τις εκπτωσεις εκανε 10 ευρω απο 40...!Και ενα μπλουζοφορεμα 5 ευρω απο 30!!τσαμπα σας λεω!!!Εχουν φερει κ την νεα κολεξιον αλλα θα περιμενω λιγακι μπας κ φουσκωσω γιατι ακομα δεν με λες κ εγκυο..Μαλλον θα τα παρω ολα μαζεμενα τα κιλα...!

Που ακριβώς είναι τα h&m mama στο κέντρο; Τώρα που θα έρθω αθήνα λέω να πάω να πάρω κανένα τζινάκι για το χειμώνα!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως για τη γυμναστική που λέγατε εμένα με έσωσε η γιόγκα.

Πάντα βαριόμουν φρικτά τα γυμναστήρια. Πάντα πλήρωνα το μήνα και πήγαινα τον μισό. Οπότε δεν θα έλεγα ότι είμαι και πολύ της γυμναστικής.

Αλλά επειδή όσο περνάνε τα χρόνια μια συντήρηση τη χρειαζόμαστε και για αισθητικούς αλλά και για λόγους υγείας ξεκίνησα γιόγκα. Τα τελευταία 2 χρόνια πήγαινα ανελλιπώς εκτός από τότε που ήμουν την πρώτη φορά έγκυος και μετά ταλαιπωρήθηκα με την παλίνδρομη και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά.

Τώρα που θα περάσει το πρώτο τρίμηνο θα ρωτήσω το γιατρό μου αν θα με αφήσει να συνεχίσω γιατί λένε ότι γενικά η ήπια άσκηση κάνει καλό στην εγκυμοσύνη.

Α! κι εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι από τότε που ξεκίνησα είχα δει διαφορά στο σώμα μου (πιο σφιχτό πιο δυνατό) αλλά και στην ψυχολογία μου.

Jfnqp3.png

Να σου πω εγώ τι κατάλαβα από τη δικιά μου εμπειρία; Σου λέει ο γιατρός ότι μια παλίνδρομη θεωρείται τυχαίο γεγονός στατιστικά ενώ η δεύτερη παλίνδρομη ή αποβολή δεν είναι τυχαία σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα.

Επίσης με τον γιατρό που είχα μου εξήγησε αυτό και μετά είπε ότι αυτές οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και με λίγα λόγια δεν μπορούν χωρίς αιτία δηλ. χωρίς δεύτερη παλίνδρομη να σου τις γράψουν εκτός αν πας και τις κάνεις έξω ιδιωτικά.

Τώρα ο γιατρός που έχω μου είπε το ίδιο πράγμα δηλ. ότι η μία είναι τυχαίο γεγονός αλλά μου είπε να παίρνω σαλοσπίρ για καλό και για κακό.

Έτσι λένε οι γιατροί όλοι,τυχαίο γεγονος η πρώτη αποβολή...αλλά ποιός τους είπε ότι η καρδια μας μανας αντεχει να χάνει παιδιά μεχρι να της δώσει ο γιατρός το οκ να κάνει τις εξετάσεις???!η θρομβοφιλία κοστίζει ακριβά γενικά αλλά εμένα για πχ η αιματολόγος μου με έστειλε σε ένα εξιδεικευμένο ιατρειο κ τις εκανα με 250 ευρώ...μακάρι να τις ειχα κανει απο την πρωτη εγκυμοσυνη γιατι ετσι θα γλυτωνα τα 4000 ευρω που πληρωσα οταν εχασα το 2ο μου παιδακι κ εκανα καισαρικη...οποτε αν το σκεφτεις πιο ακριβά κοστίζει ετσι,,,όσο για το ψυχολογικο κοστος αυτό δεν το συζητώ,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Που ακριβώς είναι τα h&m mama στο κέντρο; Τώρα που θα έρθω αθήνα λέω να πάω να πάρω κανένα τζινάκι για το χειμώνα!

καλημερα Κασσανδρα! ειναι ακριβως πισω απο το attica! θα παω και εγω για τζιν αλλα επειδη εχει απο πανω υφασμα για την κοιλια ακομα δεν εχω και τοσο νομιζω. εχει ομως τρελλες εκπτωσεις! να πας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Έτσι λένε οι γιατροί όλοι,τυχαίο γεγονος η πρώτη αποβολή...αλλά ποιός τους είπε ότι η καρδια μας μανας αντεχει να χάνει παιδιά μεχρι να της δώσει ο γιατρός το οκ να κάνει τις εξετάσεις???!η θρομβοφιλία κοστίζει ακριβά γενικά αλλά εμένα για πχ η αιματολόγος μου με έστειλε σε ένα εξιδεικευμένο ιατρειο κ τις εκανα με 250 ευρώ...μακάρι να τις ειχα κανει απο την πρωτη εγκυμοσυνη γιατι ετσι θα γλυτωνα τα 4000 ευρω που πληρωσα οταν εχασα το 2ο μου παιδακι κ εκανα καισαρικη...οποτε αν το σκεφτεις πιο ακριβά κοστίζει ετσι,,,όσο για το ψυχολογικο κοστος αυτό δεν το συζητώ,,,

μα ποσο απαραδεκτα ειναι τα πραγματα στη χωρα μας? δηλαδη δεν φτανει που πρεπει να κανεις καισαρικη ενω εχεις χασει το μωρο σου, να εχεις να σκεφτεις οτι θα πληρωσεις και μια περιουσια γι αυτο... ελεος πραγματικα ελεος..

και εγω μετα την παλλινδρομη ειπα στον γιατρο μου να μου πει ποιες εξετασεις πρεπει να κανω για θρομβοφιλια και τετοια κ επειδη εχω ασφαλεια ιδιωτικη τις εκανα απο εκει. βγηκα θετικη στην ομοκυστεινη (ομοζυγη) και παιρνω προληπτικα σαλοσπιρ. η αιματολογος που πηγα να παρω και δευτερη γνωμη μου ειπε οτι εκεινη δεν θα μου εδινε τιποτα, παρα μονο filicin αλλα προληπτικα ας τα παρω. ιδωμεν....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...