Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πανέμορφη. Ειδικά η κούνια μου άρεσε από την αρχή που της είχες βάλει και μου είχε μείνει το όνομα 'Γιολάντα'. Όταν είπες πως καταλήγεις σε αυτήν κατάλαβα ποια είναι πριν ανοίξω την φώτο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σου Ελευθερία μου! Ρε συ δεν ξέρω με τα στρώματα εχω μπερδευτεί πολύ!! Ο θείος σου επέμενε για κοκοφοινικα ε? Τι να πω ρε συ!! Στο μαγαζί που πηγα χτες μου είπε κ επέμενε κιόλας ότι είναι καλύτερο αυτό με το λατεξ και το δουλεύει 15 χρόνια κ δεν θα το μετανιωσω... Δεν ξέρω κι εγώ πωλήτρια είμαι σε κάποιους λες την αλήθεια για κάποια προϊόντα κ σε κάποιους λες ψέματα γιατί αυτό θέλουν να ακούσουν... Τώρα εδώ ξέρω γω? Υποθέτω ο θείος σου θέλει το καλύτερο για σένα ε?

γει σας κοριτσακια! εγω το στρωμα που πηρα εχει κ κοκοφοινικα κ λατεξ κ μια στρωση που ειναι αντιπνοικτικο..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γει σας κοριτσακια! εγω το στρωμα που πηρα εχει κ κοκοφοινικα κ λατεξ κ μια στρωση που ειναι αντιπνοικτικο..

Γεια σου Αναστασία μου!!

Ποιας μάρκας είναι το στρώμα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοπελες και απο εμενα!!!!!

εχουμε καποιο νεο;;;;

εγεινε τίποτα;;;

εγω ήρθα σπίτι πριν λίγο,,, ζαλίζουμε συχνα αυτ΄΄ες τις μερες και δεν μπορώ καθόλου...:(:(:(:(

σήμερα φόρεσα μια μαλλίνη ζακέτα ήταν κρυαδούα.....

πήγα και σε ενα νηπιαγωγειο για την πρακτική μου, μανα μου τα μωρακια εκει 4-5 ετών.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοπελες και απο εμενα!!!!!

εχουμε καποιο νεο;;;;

εγεινε τίποτα;;;

εγω ήρθα σπίτι πριν λίγο,,, ζαλίζουμε συχνα αυτ΄΄ες τις μερες και δεν μπορώ καθόλου...:(:(:(:(

σήμερα φόρεσα μια μαλλίνη ζακέτα ήταν κρυαδούα.....

πήγα και σε ενα νηπιαγωγειο για την πρακτική μου, μανα μου τα μωρακια εκει 4-5 ετών.....

Γειά σου Νίκη μου!!! Τι ωραία σε ανανεωσαν λίγο τα παιδάκια ε??? Καλά κι εγω,εδω ειμαστε σπιτι μου με τον αντρα μου και τον αδερφο μου.Αυτοι ασχολούνται με τα λαπτοπ και το ps3 και εγω βαριεμαι!!!:?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!!!! Πηγαμε βολτα με τον αντρα μου στο βουνο στο καταφυγιο για τσαγακι ηταν πολυ ωραια! τωρα γυρισαμε. σημερα μαγειρεψα κοτοπουλο στο wok με πιπεριες καροτα κρεμμυδια μανιταρια κ σως απο μελι κ σογια μαζι με νουντλς τελειο!!!!!! αχ εχω σκασει κοριτσια σημερα νομιζω παραφαγα (ηταν πεντανοστιμο το ατιμο) κ μετα με επιασε διψα κ εχω δυσφορια νιωθω οτι θα ανατιναχτω! το μωρακι παλι δεν το νιωθω! μαλλον θα εχει παρει καμια περιεργη θεση (λεω να ειμαι αισιοδοξη κ να μην φρικαρω!!!!)..

επισης νιωθω συνεχεια γαργαλητο κατω απο τα πλευρα στο κεντρο ομως αναμεσα απο τα στηθη φανταστειτε. το εχει καμια αυτο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σου Αναστασία μου!!

Ποιας μάρκας είναι το στρώμα?

νομιζω της grecostrom αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι ειχα ζαλιστει εκεινη την μερα! θα ρωτησω τον αντρα μου

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Το στρωμα που δουλευουν αυτοί απο το καταστημα που πήγα εγω ειναι απο μια εταιρια στην Θεσ/νικη την Τερζοστρωμ... και αυτοί μου πρότειναν αυτο..

http://www.terzostrom.gr/index.php?page=products&cat_id=3&id=44#

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κ απο μενα!!!! Πηγαμε βολτα με τον αντρα μου στο βουνο στο καταφυγιο για τσαγακι ηταν πολυ ωραια! τωρα γυρισαμε. σημερα μαγειρεψα κοτοπουλο στο wok με πιπεριες καροτα κρεμμυδια μανιταρια κ σως απο μελι κ σογια μαζι με νουντλς τελειο!!!!!! αχ εχω σκασει κοριτσια σημερα νομιζω παραφαγα (ηταν πεντανοστιμο το ατιμο) κ μετα με επιασε διψα κ εχω δυσφορια νιωθω οτι θα ανατιναχτω! το μωρακι παλι δεν το νιωθω! μαλλον θα εχει παρει καμια περιεργη θεση (λεω να ειμαι αισιοδοξη κ να μην φρικαρω!!!!)..

επισης νιωθω συνεχεια γαργαλητο κατω απο τα πλευρα στο κεντρο ομως αναμεσα απο τα στηθη φανταστειτε. το εχει καμια αυτο?

Γεια σου Μαργαρίτα μου!!! Τελεια έκανες και την βολτίτσα σου σήμερα ε? Κι εμένα ο αντρας μου μετα το μεσημεριανό με πήγε βόλτα σε ενα μεγάλο πάρκο που έχουμε εδω με δεντρα και λιμνουλα με παπιες και χαζευαμε τις παπιες σαν χαζοι!! χαχ α!!Ειχε ήλιο και ήταν ωραία!!! Εκει ειχαμε βγαλει κ φωτο για τον γαμο!

Το μωρο μπορει να ειναι γυρισμενο προς τα μεσα κ να χτυπαει κ να μην το καταλαβαινεις ρε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια γιατί ζαλιζομαι τόσο πολύ;;;:(:(:( εχει εδώ και 3μερες:mad:

Μήπως σου έπεσε ο αιματοκρίτης σου αυτές τις μέρες?Εκανες εξετασεις τελευταια?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γειά σου Νίκη μου!!! Τι ωραία σε ανανεωσαν λίγο τα παιδάκια ε??? Καλά κι εγω,εδω ειμαστε σπιτι μου με τον αντρα μου και τον αδερφο μου.Αυτοι ασχολούνται με τα λαπτοπ και το ps3 και εγω βαριεμαι!!!:?

ναι ήταν πολύ ωραια... θα πηγαινω καθε δευτερα απο τις 7.45 μέχρι τις 1.05....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Το στρωμα που δουλευουν αυτοί απο το καταστημα που πήγα εγω ειναι απο μια εταιρια στην Θεσ/νικη την Τερζοστρωμ... και αυτοί μου πρότειναν αυτο..

http://www.terzostrom.gr/index.php?page=products&cat_id=3&id=44#

εγω επειδη δουλευω σε βιοτεχνια επιπλων κ συνεργαζομαστε με εταιρειες στρωματων σκεφτομαι να παρω απο κει σε τιμη χοντρικης. θα το ψαξω να δω

βρε κοριτσια γιατί ζαλιζομαι τόσο πολύ;;;:(:(:( εχει εδώ και 3μερες:mad:

γεια σου Νικη. χθες ζαλιζομουν κ εγω!ισως σου επεσε ο σιδηρος ή η πιεση!

τι τελεια στο βουνο! οταν σπουδαζε η αδερφη μου Αθηνα πηγαιναμε κ εμεις θυμαμαι, τελεια!! εμεις θα παμε για σουβλακια με κατι φιλους το βραδυ, παει περιπατο η διατροφη για σημερα!

BJVqp3.png

Γεια σου Μαργαρίτα μου!!! Τελεια έκανες και την βολτίτσα σου σήμερα ε? Κι εμένα ο αντρας μου μετα το μεσημεριανό με πήγε βόλτα σε ενα μεγάλο πάρκο που έχουμε εδω με δεντρα και λιμνουλα με παπιες και χαζευαμε τις παπιες σαν χαζοι!! χαχ α!!Ειχε ήλιο και ήταν ωραία!!! Εκει ειχαμε βγαλει κ φωτο για τον γαμο!

Το μωρο μπορει να ειναι γυρισμενο προς τα μεσα κ να χτυπαει κ να μην το καταλαβαινεις ρε!!

ναι κ εγω αυτο σκεφτομαι οτι θα εχει καμια περιεργη θεση κ γι αυτο δεν το αισθανομαι. κ εσεις βολτιτσα σημερα ωραια!!! ειχε τελεια μερα εδω... ουτε πολυ κρυο ουτε ζεστη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...