Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ πάλι τρώω και γλυκά και αρμυρά όχι πολλά αλλά το χειρότερο που κάνω συνειδητά είναι ότι τρώω το βράδυ κατά τις 10:30 που θα κοιμηθεί ο μικρός αλλά κορίτσια το φαγητό είναι απόλαυση και με τον μικρό στο τρέξιμο δε το ευχαριστιέμαι ανώ μόλις κοιμηθεί θα βάλω τα τοστάκια μου (2!!!) και θα κάτσω στην τηλεόραση να ξεκουραστώ.Το δικαιούμαι με τόσο τρέξιμο κατά τα άλλα όλη την υπόλοιπη μέρα είμαι πολύ μετρημένη με το γάλα μου το γιαούρτι μου το μεσημεριανό μου το φρούτο μου.Κυρία!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι τρώω και γλυκά και αρμυρά όχι πολλά αλλά το χειρότερο που κάνω συνειδητά είναι ότι τρώω το βράδυ κατά τις 10:30 που θα κοιμηθεί ο μικρός αλλά κορίτσια το φαγητό είναι απόλαυση και με τον μικρό στο τρέξιμο δε το ευχαριστιέμαι ανώ μόλις κοιμηθεί θα βάλω τα τοστάκια μου (2!!!) και θα κάτσω στην τηλεόραση να ξεκουραστώ.Το δικαιούμαι με τόσο τρέξιμο κατά τα άλλα όλη την υπόλοιπη μέρα είμαι πολύ μετρημένη με το γάλα μου το γιαούρτι μου το μεσημεριανό μου το φρούτο μου.Κυρία!

μπράβο!! μια χαρα!! εγω δεν τρωω γενικά πολύ! αλλά η απολευση μου ηταν γλυκιές λιχουδιές...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω τρωω πολυ..:oops: τρωω για 2 που λέμε.. και λιχουδιές αλλα και φαγητό.. γιαυτο δεν παραξενευομαι με τα κιλα που βάζω...

Αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να κρατηθω.. τι να κάνω;

Εφη στο καλο.. κοιμησου λιγο και για μένα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

επεστρεψα κ εγω!πηγα εφαγα ρεβυθια στη μαμα μου! εβρασα επιτελους κ το τεραστιο κοτοπουλο της γιαγιας, σε 3 φαγητα το μοιρασα!!! ενα αυριο με τραχανα κ τα αλλα καταψυξη! εγω προσπαθω πολυ τις τελευταιες μερες να μην τρωω γλυκα γιατι θα γινω βοδι. δεν πινω καθολου γαλα βρε κοριτσια, εσεις πινετε?

BJVqp3.png

επεστρεψα κ εγω!πηγα εφαγα ρεβυθια στη μαμα μου! εβρασα επιτελους κ το τεραστιο κοτοπουλο της γιαγιας, σε 3 φαγητα το μοιρασα!!! ενα αυριο με τραχανα κ τα αλλα καταψυξη! εγω προσπαθω πολυ τις τελευταιες μερες να μην τρωω γλυκα γιατι θα γινω βοδι. δεν πινω καθολου γαλα βρε κοριτσια, εσεις πινετε?

εγω δεν πίνω πολύ αλλα τρωω πολύ τυρι και γιαουρτι! ακόμα δεν εχω πάρει συμπήρωμα ασβεστίου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγω δεν πίνω πολύ αλλα τρωω πολύ τυρι και γιαουρτι! ακόμα δεν εχω πάρει συμπήρωμα ασβεστίου!

εγω παιρνω συμπληρωμα απο τον τριτο μηνα .τυρι τρωω λιγο αλλα γαλα +γιαουρτι εχω να φαω απο 10 χρονων!

BJVqp3.png

Εγώ δεν έπινα μέχρι τον προηγούμενο μήνα που με κατσάδιασε και τώρα πίνω η 2 ποτήρια γάλα σπάααανια ή ένα γάλα και ένα γιαούρτι έτσι μου είπε και το κάνω το ασβέστιό μου στις εξετάσεις ήταν λίγο χαμηλό εντάξει εμένα μου φάνηκε λογικό 9 μήνες εγκυμοσύνη και 14 μήνες θηλασμός τι να σου κάνω η γελάδα στέρεψα;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω τρωω πολυ..:oops: τρωω για 2 που λέμε.. και λιχουδιές αλλα και φαγητό.. γιαυτο δεν παραξενευομαι με τα κιλα που βάζω...

Αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να κρατηθω.. τι να κάνω;

Εφη στο καλο.. κοιμησου λιγο και για μένα:D

Εγώ τρώω και κοιμάμαι:shock:κακό και για το στομάχι μου και για τα κιλά αλλά κι εγω δεν κρατιέμαι;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ δεν έπινα μέχρι τον προηγούμενο μήνα που με κατσάδιασε και τώρα πίνω η 2 ποτήρια γάλα σπάααανια ή ένα γάλα και ένα γιαούρτι έτσι μου είπε και το κάνω το ασβέστιό μου στις εξετάσεις ήταν λίγο χαμηλό εντάξει εμένα μου φάνηκε λογικό 9 μήνες εγκυμοσύνη και 14 μήνες θηλασμός τι να σου κάνω η γελάδα στέρεψα;)

χαχαχαχα!! θηλασες τοσο ε??? μπραβοοοοοο!!!!!!! μακαρι να μπορεσω κ εγω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα λες βρε, ποσο να αντεξεις κ εσυ??:D

εγω εχω προβλημα με τη λακτοζη κ δεν με πιεσε καθολου η γιατρος. το ιδιο κ η μαμα μου , δεν ηπιε καθολου γαλα στις εγκυμοσυνες της. δοκιμασα να φαω γιαουρτι κ ειχα προβλημα με το στομαχι για 2 μερες.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καθόλου όμως.... ποτε δεν μου άρεσε και ούτε τώρα το πίνω...γαλακτοκομικα οκ δεν τρελλενομαι μπορει να φαω καμια φετα τυρι καθε μερα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχα!! θηλασες τοσο ε??? μπραβοοοοοο!!!!!!! μακαρι να μπορεσω κ εγω!!

Σας το εύχομαι να είναι τόσο εύκολο όσο ήταν για μένα δεν μπορώ πω και γάλα πολύ είχα:oops:και ο μικρός κατευθείαν θήλασε χωρίς πρόβλημα.Το μόνο που είχα ήταν ότι με έφαγε η κλεισούρα γιατι δεν κατάφερα να βγάλω με το θήλαστρο και αναγκαστηκά ήμουν συνέχεια στα γεύματά του εκεί μέχρι να μπουν οι στέρεες.

zxG9p3.png

owokp3.png

καθόλου όμως.... ποτε δεν μου άρεσε και ούτε τώρα το πίνω...γαλακτοκομικα οκ δεν τρελλενομαι μπορει να φαω καμια φετα τυρι καθε μερα...

δεν ειμαι η μονη δηλαδη!!! ωραια γιατι καποιες φιλες μου μου λενε οτι πρεπει να πιω με το ζορι γαλα για το παιδι μου κ να μην ειμαι εγωιστρια! αφου ομως δεν το αντεχει το στομαχι μου, τι να κανω??

BJVqp3.png

καλα λες βρε, ποσο να αντεξεις κ εσυ??:D

εγω εχω προβλημα με τη λακτοζη κ δεν με πιεσε καθολου η γιατρος. το ιδιο κ η μαμα μου , δεν ηπιε καθολου γαλα στις εγκυμοσυνες της. δοκιμασα να φαω γιαουρτι κ ειχα προβλημα με το στομαχι για 2 μερες.

Το ίδιο πρόβλημα έχει και μια συνάδελφος και παίρνει συμπλήρωμα ο γιατρός της δε την πιέζει είναι θέμα να τρως ένα γιαούρτι και να είναι σαν να έχεις φάει ένα ταψί φαγητό:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Σας το εύχομαι να είναι τόσο εύκολο όσο ήταν για μένα δεν μπορώ πω και γάλα πολύ είχα:oops:και ο μικρός κατευθείαν θήλασε χωρίς πρόβλημα.Το μόνο που είχα ήταν ότι με έφαγε η κλεισούρα γιατι δεν κατάφερα να βγάλω με το θήλαστρο και αναγκαστηκά ήμουν συνέχεια στα γεύματά του εκεί μέχρι να μπουν οι στέρεες.

μπραβο βρε, αφου αντεξες πραγματικα μπραβο! δεν ξερω θα αν εχω υπομονη για να θηλασω, κ για ποσο καιρο! ντρεπομαι που το λεω αλλα ετσι νιωθω!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...