Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρέπει να ξερω κιόλας τι θα βάλω! ειναι στανταρ αυτα που χρειαζομαστε η αναλογως το μαιευτηριο???? ναι ερμαρια τι ειναι???

ντουλαπες ειναι αναστασια μου!!με τα κυπριακα μας καποτε μπερδευομαστε!!!

ναι νομιζω καθε μαιευτηριο σε εσασ ζητα αλλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειαααααααααααααα

εφτασα κα εγω!!!

τι κανετε??

Απο το πρωι αισθητικο είσε εσύ:D:D:D

Εγω κλασσικα εδω μεχρι τις 5!!!

Κοριτσια ερωτηση: Εχετε και εσεις κραμπες στα ποδια;;;

Υποφερω παρα πολυ. Ψες ξύπνησα 4 φορες με αφορητους πόνους (κραμπα) ξυπνούσα τον αντρα μου να μου τεντώσει το πόδι... Μιλαμε για φριχτούς πόνους.. και επειδη ειναι το αριστερο φοβάμαι μην με πιασει την ώρα που οδηγώ και το αυτοκινητο μου είναι manual πως θα πατησω το αριστερο πατηδι δεν ξέρω πως το λετε εσεις:oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Υποφερω παρα πολυ. Ψες ξύπνησα 4 φορες με αφορητους πόνους (κραμπα) ξυπνούσα τον αντρα μου να μου τεντώσει το πόδι... Μιλαμε για φριχτούς πόνους.. και επειδη ειναι το αριστερο φοβάμαι μην με πιασει την ώρα που οδηγώ και το αυτοκινητο μου είναι manual πως θα πατησω το αριστερο πατηδι δεν ξέρω πως το λετε εσεις:oops:

οχι καλε γυρισα,πηγα απο την μαμα μαγειρεψα μπιφτεκια και πηγα και στο σχολειο και επιασα τον μικρο!!τωρα τον εβαλα να κοιμηθεικαι βρηκα λιγο χρονο!!!

απο οτι ξερω κραπες εχεις οτι εχεις ελειψη απο μαγνησιο ρωτα τον γιατρο σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

πρέπει να ξερω κιόλας τι θα βάλω! ειναι στανταρ αυτα που χρειαζομαστε η αναλογως το μαιευτηριο???? ναι ερμαρια τι ειναι???

χαχαχαχα νομιζα ότι λεγατε και εσεις αυτη την λέξη:rolleyes: τελος παντων ντουλαπια είναι:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οχι καλε γυρισα,πηγα απο την μαμα μαγειρεψα μπιφτεκια και πηγα και στο σχολειο και επιασα τον μικρο!!τωρα τον εβαλα να κοιμηθεικαι βρηκα λιγο χρονο!!!

απο οτι ξερω κραπες εχεις οτι εχεις ελειψη απο μαγνησιο ρωτα τον γιατρο σου!!!

ουφφ.. ναι το είχα ξανακουσει και εγω για την έλλειψη μαγνησιου αλλα τοσο πολυ ρε παιδι μου.. παρα πολυς πονος μιλαμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ουφφ.. ναι το είχα ξανακουσει και εγω για την έλλειψη μαγνησιου αλλα τοσο πολυ ρε παιδι μου.. παρα πολυς πονος μιλαμε...

ναι ποναει πολυ!!δεν παιρνεις μαγνησιο??εγω παιρνω ενα χαπι που ειναι ασβεστιο με μαγνησιο μαζι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα μια φορα μονο, αλλα με ρωτουσε συνεχεια η γιατρος μου αν εχω... εσυ το εχεις αναφερει στον γιατρο σου????

γειαααααααααααααα!!

κιολας μπηκες στην 7!!!ουαο:tongue::tongue::tongue::tongue:

α οι ντουλαπες ειναι???? τα ξερουμε!!! ;) ναι μπήκαμε στον 7ο Εφακη!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα μια φορα μονο, αλλα με ρωτουσε συνεχεια η γιατρος μου αν εχω... εσυ το εχεις αναφερει στον γιατρο σου????

ωρες ωρες το ξεχναμε οτι δεν καταλαμβαινετε καιτο γυριζουμε στο κυπριακο!!!:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν το αναφερα γιατι εδω και 1,5 βδομαδα είναι το ενοχλητικο.. θα της το πω στις 3/11 που έχω ραντεβου. Νομιζετε πρεπει να το πω;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οχι δεν το αναφερα γιατι εδω και 1,5 βδομαδα είναι το ενοχλητικο.. θα της το πω στις 3/11 που έχω ραντεβου. Νομιζετε πρεπει να το πω;

παρε καλε ενα τηλεφωνο και ρωτα!!μπορει να σου δωσει κατι να παρεις και να σταματησουν!!μην καθησεις να περιμενεις μεχρι τες 3/11

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βασικα ενα τηλ κανε και μπορει να σου να παρεις κανενα χαπακι μαγνησιο και να μην υποφερεις μωρε!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βασικα ενα τηλ κανε και μπορει να σου να παρεις κανενα χαπακι μαγνησιο και να μην υποφερεις μωρε!!!!
παρε καλε ενα τηλεφωνο και ρωτα!!μπορει να σου δωσει κατι να παρεις και να σταματησουν!!μην καθησεις να περιμενεις μεχρι τες 3/11

Λέτε ε;; Ασε να παρω τότε.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...