Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι δεν ηταν εκθεσιακο.Μας το εκαναν παραγγελια κ ηρθε μετα σπο μερικες μερες...Να καταλαβεις οι κουτες απ'εξω λενε την κανονικη τιμη, που ειναι στο συνολο 700 ευρω!!!

Το σετ περιλαμβανει καροτσι αναστρεψιμο, πορτ-μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου κ τσαντα ολα ασορτι...

Αχ μπράβο! Πολύ καλή προσφορά! Να έχουμε το νου μας δηλαδή για τέτοια! Δεν ξέρω μπορεί να το καθυστερήσω το καρότσι αφού και χειμωνιάτικα δεν θα το πάμε πουθενά το μωρό στην αρχή τουλάχιστον. Στις εκπτώσεις τον Ιανουάριο κάνουν εκπτώσεις σε τέτοια είδη άραγε;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Λαμπρινη μου!!Ολα στον Αστερια τα ειδα κ τα διαλεξα.Κουνια, αλλαξιερα, στρωμα, προικα κ σεντονακια...Ολα θα εχουν σχεδιο τα baby looney tunes..Ειναι πολυ σουπερ...

Ωραια!Θα το επισκεφτουμε κ μεις μαλλον να παρουμε καμια ροζ προικούλα:):)

γενικα εχει ωραια πραγματα ναι ειχα παει κ οταν ημουν εγκυος στον μπεμπη!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κορίτσια τι τρώτε σήμερα; Εγώ λέω να κάνω φακές.

Εγω εκανα μπιφτεκια στο Grill.Μαλλον θα τηγανισω κ πατατες..

Φακες ισως κανω αυριο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ωραια!Θα το επισκεφτουμε κ μεις μαλλον να παρουμε καμια ροζ προικούλα:):)

γενικα εχει ωραια πραγματα ναι ειχα παει κ οταν ημουν εγκυος στον μπεμπη!

Εγω που πηγα κ ειδα 3-4 μαγαζια ακομη καταλαβα οτι εχει καλη ποιοτητα κ μεγαλη ποικιλια βεβαια..Εχει κ κατι προσφορες στον επανω οροφο αλλα δεν ανεβηκα ..Ξετρελαθηκα με τα σχεδια του και δεν ηθελα να δω κατι αλλο ..Τωρα απλα περιμενουμε κ αρχες Νοεμβρη θα κανουμε την παραγγελια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια τι τρώτε σήμερα; Εγώ λέω να κάνω φακές.

εγω θα φάω πρασόρυζο! το εστειλε η μαμα νου!!! :)

Εγω εκανα μπιφτεκια στο Grill.Μαλλον θα τηγανισω κ πατατες..

Φακες ισως κανω αυριο..

πατατες τηγανιτες ε????? μμμμμμμμμ τρελένομαιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ο καιρος σας πως είναι;

εμας το πρωι εκανε κρυο. αν και έχει ήλιο η θερμοκρασια ειναι χαμηλη! θα πρεπει να κανω και τα δικα μου τα ερμαρια σιγα σιγα να βρω τα χειμερινα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια εφυγα για λίγο γιατι εβαλα σκουπα και σφουγγαρισα... Κουραστηκα αλλα τι να κανεις!

Εμείς θα παμε στην πεθερα να φαμε,εχει γεμιστα λαδερα με κοκκινες πιπεριές!! Μιαμ!!

Κορίτσια αν παραγγείλω τα επιπλα σε καμια βδομάδα μου ειπε οτι σε 20-25μερες θα τα έχω..και ερχονατι και τα στηνουν αυτοι και αν εχει ελλατωμα οτιδηποτε δεν τους πληρωνω,το παιρνουν πισω και το αντικαθιστουν!Αλλα στα nek baby ειπε 1 στα 1000 να εχει προβλημα! Παντως πρεπει να τα παρουμε σιγα σιγα γιατι ειπαν οτι κλεινουν πολλες εταιριες τον Δεκεμβριο και φοβαμαι μηπως δεν προλαβουμε!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Gia sas koritsakia ti mou kanete?edo arxise ligo to krio.fagate?ti fagito kanate?exo pourgouri kai kotopoulo.gia sou dora mou oraia i epilogi sou gia epiplakia:)gia sou anastasaki ise ston 7?etimases valitsa ego akoma.xionise stin ellada apo oti akousame?ax ti oraia.

Γειά σου Αννίτακι!!! Καλά είσαι??? Εγω εδώ προσπαθώ αν είδες στα μηνυματα,να διαλέξω επιπλα!! Και στρώμα!!! Εσυ τι στρώμα παρειγγειλες??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ο καιρος σας πως είναι;

εμας το πρωι εκανε κρυο. αν και έχει ήλιο η θερμοκρασια ειναι χαμηλη! θα πρεπει να κανω και τα δικα μου τα ερμαρια σιγα σιγα να βρω τα χειμερινα..

και εδω εχει ηλιο αλλα κανει κρυο!! να ρωτησω κατι?? τα αρμαρια που γραφεις τι ειναι?????

Κορίτσια εφυγα για λίγο γιατι εβαλα σκουπα και σφουγγαρισα... Κουραστηκα αλλα τι να κανεις!

Εμείς θα παμε στην πεθερα να φαμε,εχει γεμιστα λαδερα με κοκκινες πιπεριές!! Μιαμ!!

Κορίτσια αν παραγγείλω τα επιπλα σε καμια βδομάδα μου ειπε οτι σε 20-25μερες θα τα έχω..και ερχονατι και τα στηνουν αυτοι και αν εχει ελλατωμα οτιδηποτε δεν τους πληρωνω,το παιρνουν πισω και το αντικαθιστουν!Αλλα στα nek baby ειπε 1 στα 1000 να εχει προβλημα! Παντως πρεπει να τα παρουμε σιγα σιγα γιατι ειπαν οτι κλεινουν πολλες εταιριες τον Δεκεμβριο και φοβαμαι μηπως δεν προλαβουμε!!!!

πολλοι λενε οτι θα τα παραδωσουν σε ταδε μερες αλλα μετα ολο και κατι συμβαινει... οχι οτι δεν θα προλαβεις, απλά να τα εχεις ετοιμα... ασε που με τις απεργιες αν ειναι εισαγωγης δεν ξερεις τι γινεται....

Gia sas koritsakia ti mou kanete?edo arxise ligo to krio.fagate?ti fagito kanate?exo pourgouri kai kotopoulo.gia sou dora mou oraia i epilogi sou gia epiplakia:)gia sou anastasaki ise ston 7?etimases valitsa ego akoma.xionise stin ellada apo oti akousame?ax ti oraia.

εγω εφαγα πρασορυζο! ναι μπήκαμε στον 7ο!! βαλίτσα θα ετοιμασω στον 8ο πρωτα ο θεός! εσυ που μενεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εδω εχει ηλιο αλλα κανει κρυο!! να ρωτησω κατι?? τα αρμαρια που γραφεις τι ειναι?????

πολλοι λενε οτι θα τα παραδωσουν σε ταδε μερες αλλα μετα ολο και κατι συμβαινει... οχι οτι δεν θα προλαβεις, απλά να τα εχεις ετοιμα... ασε που με τις απεργιες αν ειναι εισαγωγης δεν ξερεις τι γινεται....

εγω εφαγα πρασορυζο! ναι μπήκαμε στον 7ο!! βαλίτσα θα ετοιμασω στον 8ο πρωτα ο θεός! εσυ που μενεις???

Οι περισσότεροι λένε 1,5-2 μήνες εμας εδω..

Ερμαρια ηθελα να γράψω:D

Λενε στον 7ο να την ετοιμασεις. βεβαια και εγω στον 8ο την ετοιμασα και τώρα στον 8ο θα την ετοιμάσω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Οι περισσότεροι λένε 1,5-2 μήνες εμας εδω..

Ερμαρια ηθελα να γράψω:D

Λενε στον 7ο να την ετοιμασεις. βεβαια και εγω στον 8ο την ετοιμασα και τώρα στον 8ο θα την ετοιμάσω..

πρέπει να ξερω κιόλας τι θα βάλω! ειναι στανταρ αυτα που χρειαζομαστε η αναλογως το μαιευτηριο???? ναι ερμαρια τι ειναι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...