Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν αντεχω αλλο, θελω να παω μια βολτα κ το σκεφτομαι!!

ε ειναι να μην το σκευτεσαι!!! εφου περπαταμε και κραταμε την αναπνοη μας!!! και μεχρι να παρουμε ανασα φτανουμε στον επόμενο κάδο!!! ελεος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μυτερη δε λενε οτι γινεται οταν εχεις αγορι??? αν κ τη δικη μου μυτερη θα την ελεγα κ εχω κοριτσι!

ναι ετσι λένε! πιο μετα θα φανεί σε σενα αν ειναι σίγουρα μυτερη, να μεγαλωσει κι άλλο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι ετσι λένε! πιο μετα θα φανεί σε σενα αν ειναι σίγουρα μυτερη, να μεγαλωσει κι άλλο!!!

ναι εννοειται δεν ειναι μεγαλη ακομα απλα δεν εχει απλωσει καθολου στο πλαι!!! αλλα εχω μελλον ακομα!!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Επειδη ειδα οτι ρωτησατε τιμες εμεις πηραμε ολο το σετ με 489 ευρω.Νομιζω οτι η τιμη που βρηκαμε δεν υπαρχει γιατι ολα μαζι αν τα παρεις ενα-ενα κοστιζουν πολυ παραπανω.Βεβαια δεν ειμαι εμπειρη για να πω αν θα χρειαστουν ολα αυτα αλλα στην αρχη θα εχουμε το μωρο να κοιμαται διπλα μας μεσα στην καλαθουνα απο το σετ...

Σόφη από πού πήρατε το peg perego on track switch;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ναι εννοειται δεν ειναι μεγαλη ακομα απλα δεν εχει απλωσει καθολου στο πλαι!!! αλλα εχω μελλον ακομα!!!:D

Εμενα παλι ειναι μικρη η κοιλια κ εχει απλωσει στο πλαι..Σαν να παχυνα φαινεται..!Ελαχιστοι καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος κ αναλογα τα ρουχα βεβαια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Σόφη από πού πήρατε το peg perego on track switch;

Απο το λητω.Το ειχε προσφορα την μερα που πηγαμε στο χρωμα που ηθελα caramello.Πηραμε το σετ 3 σε 1 489 ευρω μονο!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα τσούπρες!!Σόφη στον αστερια θα την παρεις την προίκα??καλη η τιμη!!

και εδω απεργουν σχεδον ολοι..οσο για τα σκουπιδια κι εδω απελπιστικη η κατασταση..:(

Καλημερα Λαμπρινη μου!!Ολα στον Αστερια τα ειδα κ τα διαλεξα.Κουνια, αλλαξιερα, στρωμα, προικα κ σεντονακια...Ολα θα εχουν σχεδιο τα baby looney tunes..Ειναι πολυ σουπερ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εμενα παλι ειναι μικρη η κοιλια κ εχει απλωσει στο πλαι..Σαν να παχυνα φαινεται..!Ελαχιστοι καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος κ αναλογα τα ρουχα βεβαια...

Εμενα είναι μυτερη και ανετα καταλαβαινεις οτι ειμαι έγκυος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Απο το λητω.Το ειχε προσφορα την μερα που πηγαμε στο χρωμα που ηθελα caramello.Πηραμε το σετ 3 σε 1 489 ευρω μονο!!!

Πολύ καλά το πήρατε! Εμείς που κοιτούσαμε χτές το καρότσι είχε 350 μόνο του σε ένα μαγαζί που είχε και καλές τιμές. Ούτε στο ιντερνετ δεν το βρίσκεις σε τόσο καλή τιμή! Εκθεσιακό ήταν; Και μόνο εκείνη τη μέρα το είχε προσφορά; Να πάμε κι εκεί καμιά βόλτα μπας κα βρούμε καμιά τέτοια προσφορά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Πολύ καλά το πήρατε! Εμείς που κοιτούσαμε χτές το καρότσι είχε 350 μόνο του σε ένα μαγαζί που είχε και καλές τιμές. Ούτε στο ιντερνετ δεν το βρίσκεις σε τόσο καλή τιμή! Εκθεσιακό ήταν; Και μόνο εκείνη τη μέρα το είχε προσφορά; Να πάμε κι εκεί καμιά βόλτα μπας κα βρούμε καμιά τέτοια προσφορά!

Οχι δεν ηταν εκθεσιακο.Μας το εκαναν παραγγελια κ ηρθε μετα σπο μερικες μερες...Να καταλαβεις οι κουτες απ'εξω λενε την κανονικη τιμη, που ειναι στο συνολο 700 ευρω!!!

Το σετ περιλαμβανει καροτσι αναστρεψιμο, πορτ-μπεμπε,καθισμα αυτοκινητου κ τσαντα ολα ασορτι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ανθη μου ειχα ξαναπαει στο καταστημα κ μια κοπελα ειχε σημειωσει το καροτσι που με ενδιαφερει κ το τηλεφωνο μου.Εγω ομως της ειχα πει οτι ηθελα να κανω πρωτα την β'επιπεδου κ μετα να παραγγειλω το καροτσι.Ετσι μια μερα μετα απο την β' επιπεδου , 2 λεπτα πριν φυγουμε για το καταστημα με παιρνει τηλ στο σπιτι κ μου λεει εχω να σας πω..Της ειπα ερχομαστε κ μου τα ειπε απο κοντα για την τιμη που ηταν 80 ευρω κατω απο της προηγουμενης φορας.Μας ειχαν πει 570 ενα μηνα πριν.Επισης μου ειπε οτι οι τιμες του ιντερνετ δεν ειναι οι σωστες γι'αυτο να πηγαινω απο εκει...

Ετσι λοιπον το παραγγειλαμε.Και το παραλαβαμε μεσα σε 1 εβδομαδα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...