Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τι μονο αυτα?? σαν λιγα μου φαινονται...:mad::mad:

Λίγα?? Ε οκ είναι αλλά ειναι ακριβές ρε συ πολυ!! 280? εχει αυτη που θελω κ μας την δινει 220?... Πιο πολλά απο μια κουνια σχεδον:shock:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααα κοριτσια μην αγχωνεστε καθολου για τα κιλα σας..υπαρχουν και χειροτερα

ημουν 46 κιλα πριν μεινω εγκυος και τωρα εφτασα στα 56 και ειμαι ακομα στην 21 βδομαδα δλδ εγω που θα φτασω? που το σκαρι μου ειναι μικροκαμωμενο..και μενω και νυστικια πολλες φορες..τα πολλα κιλα τα πηρα απο την 17 βδομαδα :?:???:

Και εγω εκεινες τις βδομαδες πηρα τα πολλα. και στον πρώτο μου πηρα πολλα στον 4ο και στον 7ο οποτε προετοιμαζομαι ότι και τον άλλο μηνα που θα μπω στον 7ο θα χτυπησω ακομα 3-4 κιλακια...δεν ήθελα να παρω παραπανω απο 12 αυτη τη φορα αλλα με βλέπω για περισσοτερα απο 16 της πρωτης φορας:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Λίγα?? Ε οκ είναι αλλά ειναι ακριβές ρε συ πολυ!! 280? εχει αυτη που θελω κ μας την δινει 220?... Πιο πολλά απο μια κουνια σχεδον:shock:

μα για αυτο το λεω επειδει οι τιμες τους ξεφευγουν παλι καλα 220 ειναι πολυ καλη τιμη..αλλα εχει μονο απο μια αλλαξια ετσι δεν ειναι?ολες οι προικες ετσι δεν ειναι?

αχ ιδεα δεν εχω...:?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Και εγω εκεινες τις βδομαδες πηρα τα πολλα. και στον πρώτο μου πηρα πολλα στον 4ο και στον 7ο οποτε προετοιμαζομαι ότι και τον άλλο μηνα που θα μπω στον 7ο θα χτυπησω ακομα 3-4 κιλακια...δεν ήθελα να παρω παραπανω απο 12 αυτη τη φορα αλλα με βλέπω για περισσοτερα απο 16 της πρωτης φορας:rolleyes:

εμενα η γιατρος μου, μου ειχε πει συνολικα καλα θα ηταν να εβαζα μεχρι 14 κιλα το πολυ γιατι ο οργανισμος μου ειναι πολυ λεπτοκαμωμενος...τωρα ειμαι ηδη στα +10 και ειμαι στα μισα της εγκυμοσυνης αρα ειμαι σιγουρη οτι θα φτασω συνολικα στα +20 σιγουρα..και η γιατρος μου λεει να προσεχω γιατι δεν θα τα αντεξει ο οργανισμος τοσα κιλα και θα δυσκολευτω πολυ..

τοσα χρονια ποτε δεν εχω κανει διαιτα και μου φαινεται τωρα θα πρεπει να ξεκινησω..τι πικρα να μην μπορεις να φας οτι σου τραβαει η ψυχη!!

B4Itp2.png

Εντάξει μωρέ, δε γράψατε και πολλά σε σχέση με άλλες μέρες. Σας διάβασα! Εγώ σήμερα πάω στη γιατρό θα μου γράψει εξετάσεις και θα με ζυγίσει......:shock:

Εγώ είμαι +7. Ξεκίνησα με 61 με 1.70 και τώρα το πρωί είμαι 68. Άρα το απόγευμα θα με βγάλει σίγουρα +8 στις 25w+2d. Να μη φάω πολυ σήμερα, χε χε!:)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι εντελως ασχετο?? σκουπιδια εχετε ??? σε μας βρε κοριτσια δεν παει αλλο, δεν υπαρχει μερος να περπατησεις, ουτε να παρκαρεις!!! παντου σκουπιδια!!! κ στην τηλεοραση μονο για την Αθηνα λενε, σε μας τι θα γινει?? ασχετο, αλλα δεν τα αντεχω αλλο!!!!

BJVqp3.png

Εντάξει μωρέ, δε γράψατε και πολλά σε σχέση με άλλες μέρες. Σας διάβασα! Εγώ σήμερα πάω στη γιατρό θα μου γράψει εξετάσεις και θα με ζυγίσει......:shock:

Εγώ είμαι +7. Ξεκίνησα με 61 με 1.70 και τώρα το πρωί είμαι 68. Άρα το απόγευμα θα με βγάλει σίγουρα +8 στις 25w+2d. Να μη φάω πολυ σήμερα, χε χε!:)

φαε Ανθη μου δεν εχεις αναγκη τι μονο +7? δεν βλεπεις εμενα? μια χαρα κουκλαρα μανουλα εισαι!!

B4Itp2.png

Kαλημερα σε ολη την παρεα!!Σημερα οι περισσοτερες κοιμηθηκαμε λιγο παραπανω ε?Εγω ξυπνησα 11:20 κ μεχρι να σηκωθω να φαω χαπια-πρωινο , να σας διαβασω..Πηγε 12:30!!!!

Για την προικα που λετε, εμενα το σετ εχει παντα-κουνουπιερα-παπλωμα 154 ευρω κ θα παρω κ τα σεντονια 49 ευρω.Στο συνολο 203 ευρω αλλα εχει ενα 10% εκπτωση αν θυμαμαι καλα..Παντως επειδη εχω κοιταξει πολυ στις προικες οι περισσοτερες μαρκες τα βγαζουν με 3 κομματια κ απο εκει κ επειτα αγοραζεις εσυ οτι αλλο θες.Σεντονια, μπουρνουζι, πετσετες..κλπ

Για την θεση του μωρου λεγατε πριν ?Εμενα στην β'επιπεδου ειχε το κεφαλι κατω κ μια εβδομαδα μετα το ειχε πανω ..αλλα ειπε κ η γιατρος οτι ειναι πολυ νωρις για να το κοιταμε αυτο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

να ρωτησω κατι εντελως ασχετο?? σκουπιδια εχετε ??? σε μας βρε κοριτσια δεν παει αλλο, δεν υπαρχει μερος να περπατησεις, ουτε να παρκαρεις!!! παντου σκουπιδια!!! κ στην τηλεοραση μονο για την Αθηνα λενε, σε μας τι θα γινει?? ασχετο, αλλα δεν τα αντεχω αλλο!!!!

και θεσααλονικη τα ιδια ειναι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ανθη μου μια χαρα ειναι τα κιλα σου σε σχεση με το υψος σου..!Φαε τωρα που μπορεις κ να δεις θα τα χασεις ολα!!Εγω ξεκινησα 59 κιλα κ 1.60 υψος και τωρα ειμαι 63 κιλα..Δεν μου πολυφαινεται οτι ειμαι εγκυος αλλα ειμαι και κοντη ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εμεις σε λιγο δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι μας απο τον σωρο σκουπιδιων...!Χαλι η κατασταση!Ευτυχως που εχει κρυο κ δεν μυριζουν τοσο εντονα οσο οταν εχει ζεστη!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

10-12 μου είχε πει.. ενταξει και εμενα γελούσε όταν τον περασμενο μηνα εδειξε +3 κιλα και μου έλεγε "μα είναι δυνατον εσυ να εβαλες 3 κιλα;" επειδη και εγω σχετικα λεπτοκαμωτη είμαι.. ξεκινησα με 53 και υψος 1,69 τωρα είμαι 58 κιλα...ήμουν....αν συνεχισω έτσι όμως σιγουρα θα με κατσαδιάσει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εμεις σε λιγο δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι μας απο τον σωρο σκουπιδιων...!Χαλι η κατασταση!Ευτυχως που εχει κρυο κ δεν μυριζουν τοσο εντονα οσο οταν εχει ζεστη!!
και θεσααλονικη τα ιδια ειναι!!!!!

δεν αντεχω αλλο, θελω να παω μια βολτα κ το σκεφτομαι!!

BJVqp3.png

Ανθη μου μια χαρα ειναι τα κιλα σου σε σχεση με το υψος σου..!Φαε τωρα που μπορεις κ να δεις θα τα χασεις ολα!!Εγω ξεκινησα 59 κιλα κ 1.60 υψος και τωρα ειμαι 63 κιλα..Δεν μου πολυφαινεται οτι ειμαι εγκυος αλλα ειμαι και κοντη ε??

τι κοντη? μια χαρα εισαι!!! εμενα η κοιλιτσα μου ειναι σαν μπαλα μυτερη!!! χεχεχε απο πισω δεν φενεται !!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κοντη? μια χαρα εισαι!!! εμενα η κοιλιτσα μου ειναι σαν μπαλα μυτερη!!! χεχεχε απο πισω δεν φενεται !!

μυτερη δε λενε οτι γινεται οταν εχεις αγορι??? αν κ τη δικη μου μυτερη θα την ελεγα κ εχω κοριτσι!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...