Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αληθεια? χαλια ειμαι :cry:

βραζω ενα κοτοπουλο κ δεν θελω ουτε να παω να το δω αν ειναι ετοιμο!

Αχαχα! οχι ετσι.. εγω δεν είμαι έτσι... δηλαδη εσυ εχεις τα συμπτώματα του 1ου τριμήνου τωρα ε;;:shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ στραβη εβδομαδα ! η πεθερα στο νοσοκομειο απο τη Δευτερα , ευτυχως βγηκε σημερα, χθες βραδυ δεν καθοταν ησυχη κ κοιμηθηκε εκει ο αντρας μου. πηγα κ εγω στη μανα μου, φοβομουν λιγο μονη σπιτι με τοσα που γινονται. τη Δευτερα πηγε το μωρο μου στη κηδεια του παλληκαριου που σας ελεγα κ τωρα πηγε σε μια αλλη κηδεια στα Τρικαλα. εχω κ την χαζη αναγουλα!!!

ολο δυσαρεστα ειμαι πρωι πρωι ε?? :Dσορυ!!!!!

α να σας πω κ κατι ευχαριστο!! χθες βραδυ που κοιμηθηκα στη μαμα την καταλαβα τη μπεμπα, ειμαι σιγουρη πλεον!!! μηπως τελικα περιμενε να κοιμηθω χωρις τον μπαμπα της για να κλωτσησει???:rolleyes::rolleyes:

BJVqp3.png

Αχαχα! οχι ετσι.. εγω δεν είμαι έτσι... δηλαδη εσυ εχεις τα συμπτώματα του 1ου τριμήνου τωρα ε;;:shock::shock:

ναι ρε γμτ,φοβαμαι μηπως ειναι καμια ιωση αν κ δεν εχω κανενα αλλο συμπτωμα!

BJVqp3.png

ελα μωρε μην αγχωνεσαι με τοσο τρεξιμο που θα εχουμε μετα θα τα χασουε θελοντας και μη!

Αναστασία ξέρεις τι με αγχώνει; στον 1ο μου εβαλα 16 και δεν έτρωγα σχεδον τιποτε...φαγητό ελαχιστο και με τραβούσε πολύ το σταφύλι...τα έχασα όλα +2 επιπλέον στον ενα χρόνο... τώρα με τόσες σοκολατες και γλυκισματα που τρώω πόσα θα φτάσω;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χθες πηγαμε με τον αντρα μου και ψωνισαμε για την μπεμπα μας καποια λιγα πραγματακια φορμακια..πιπιλες κουδουνιστρες,ρουχαλακια το κανω για πρωτη φορα αυτο και το συναισθημα ηταν φανταστικο!! να ψωνιζω για πρωτη φορα για το μωρακι μας!!

ααα κατι ακομα μηπως γνωριζετε βρε κοριτσια για την λεγομενη προικα μωρου και τι περιλαμβανει μεσα?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

γωγω μην ανησυχεις κι εγω νιωθω αναγουλες που και που δεν νομιζω οτι εχει σημασια που εισαι στο 2 τριμηνο,

Δωρα ιδιο γουστα μαλλον εχουμε ιδιο καροτσι ιδια ταπετσαρια υπαρχει και σε ροζ αυτη η ταπετσαρια εγω την πηρα στο γκρι γαλαζιο γιατι ειχα αγορακι αλλα και το ροζ ειναι τελειο το εχεις δει?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

πολυ στραβη εβδομαδα ! η πεθερα στο νοσοκομειο απο τη Δευτερα , ευτυχως βγηκε σημερα, χθες βραδυ δεν καθοταν ησυχη κ κοιμηθηκε εκει ο αντρας μου. πηγα κ εγω στη μανα μου, φοβομουν λιγο μονη σπιτι με τοσα που γινονται. τη Δευτερα πηγε το μωρο μου στη κηδεια του παλληκαριου που σας ελεγα κ τωρα πηγε σε μια αλλη κηδεια στα Τρικαλα. εχω κ την χαζη αναγουλα!!!

ολο δυσαρεστα ειμαι πρωι πρωι ε?? :Dσορυ!!!!!

α να σας πω κ κατι ευχαριστο!! χθες βραδυ που κοιμηθηκα στη μαμα την καταλαβα τη μπεμπα, ειμαι σιγουρη πλεον!!! μηπως τελικα περιμενε να κοιμηθω χωρις τον μπαμπα της για να κλωτσησει???:rolleyes::rolleyes:

χαχαχα ειδες κοριτσακι μου που αγχωνοσουν??τωρα απο δω και περα συνεχεια θα την νιωθεις!!

υπομονη σου επεσαν ολα μαζι θα περασουν ομως μην το βαζεις κατω!!και οι αναγουλες ειναι φυσιολογικες εγω που και που κανω ακομα εμετο...μην ανησυχεις!!

εμενα απο χθες πονανε τα λαιμα μου και φοβαμαι μην αρρωστησω.

B4Itp2.png

χθες πηγαμε με τον αντρα μου και ψωνισαμε για την μπεμπα μας καποια λιγα πραγματακια φορμακια..πιπιλες κουδουνιστρες,ρουχαλακια το κανω για πρωτη φορα αυτο και το συναισθημα ηταν φανταστικο!! να ψωνιζω για πρωτη φορα για το μωρακι μας!!

ααα κατι ακομα μηπως γνωριζετε βρε κοριτσια για την λεγομενη προικα μωρου και τι περιλαμβανει μεσα?

μεγεια σας!!!!! δεν ειναι τελεια!!!!!! και εγω τρελενομαι!!!!!!! αφου ψωνιζα και δεν πιστευα οτι ηταν για το δικό μου μωρό!!!!!!!!!!!!!!! η προικα:

πάντα, πάπλωμα, πανωσέντονο, κατωσέντονο, μαξιλαροθήκη, πάπλωμα, παπλωματοθήκη, κουνουπιέρα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γωγω μην ανησυχεις κι εγω νιωθω αναγουλες που και που δεν νομιζω οτι εχει σημασια που εισαι στο 2 τριμηνο,

Δωρα ιδιο γουστα μαλλον εχουμε ιδιο καροτσι ιδια ταπετσαρια υπαρχει και σε ροζ αυτη η ταπετσαρια εγω την πηρα στο γκρι γαλαζιο γιατι ειχα αγορακι αλλα και το ροζ ειναι τελειο το εχεις δει?

κ νομιζα οτι την ειχα γλιτωσει....!!

Δωρα τωρα ειδα την κουνια κ την προικα που λες κ ειναι τελεια!!! της νεκ εχει κ μια φιλη μου κ ειναι απιστευτα επιπλα!!! σταθερα κ καλης ποιοτητας!! κ εγω λεω να τα προτιμησω!!

BJVqp3.png

Η προίκα μωρού είναι αναλόγως την εταιρία..Καποιες βάζουν μόνο κουνουπιέρα,παπλωμα και παντα. Εγω χτες ειδα μια που θα την κλεισω μαλλον και ειχε και τα σεντονακια.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα ειδες κοριτσακι μου που αγχωνοσουν??τωρα απο δω και περα συνεχεια θα την νιωθεις!!

υπομονη σου επεσαν ολα μαζι θα περασουν ομως μην το βαζεις κατω!!και οι αναγουλες ειναι φυσιολογικες εγω που και που κανω ακομα εμετο...μην ανησυχεις!!

εμενα απο χθες πονανε τα λαιμα μου και φοβαμαι μην αρρωστησω.

πως να μην αρρωστησουμε με αυτο το κρυο???:evil:

θελω καλοριφερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BJVqp3.png

Αναστασία ξέρεις τι με αγχώνει; στον 1ο μου εβαλα 16 και δεν έτρωγα σχεδον τιποτε...φαγητό ελαχιστο και με τραβούσε πολύ το σταφύλι...τα έχασα όλα +2 επιπλέον στον ενα χρόνο... τώρα με τόσες σοκολατες και γλυκισματα που τρώω πόσα θα φτάσω;;;

αααα κοριτσια μην αγχωνεστε καθολου για τα κιλα σας..υπαρχουν και χειροτερα

ημουν 46 κιλα πριν μεινω εγκυος και τωρα εφτασα στα 56 και ειμαι ακομα στην 21 βδομαδα δλδ εγω που θα φτασω? που το σκαρι μου ειναι μικροκαμωμενο..και μενω και νυστικια πολλες φορες..τα πολλα κιλα τα πηρα απο την 17 βδομαδα :?:???:

B4Itp2.png

Την είδα ναι κ μου αρεσε πολυ! Αλλα δεν καταλαβα ποσο μικρη ειναι? Λεει 53cm ..στο υψος εννοει? Η στο φαρδος?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μεγεια σας!!!!! δεν ειναι τελεια!!!!!! και εγω τρελενομαι!!!!!!! αφου ψωνιζα και δεν πιστευα οτι ηταν για το δικό μου μωρό!!!!!!!!!!!!!!! η προικα:

πάντα, πάπλωμα, πανωσέντονο, κατωσέντονο, μαξιλαροθήκη, πάπλωμα, παπλωματοθήκη, κουνουπιέρα

τι μονο αυτα?? σαν λιγα μου φαινονται...:mad::mad:

B4Itp2.png

Την είδα ναι κ μου αρεσε πολυ! Αλλα δεν καταλαβα ποσο μικρη ειναι? Λεει 53cm ..στο υψος εννοει? Η στο φαρδος?

στο φαρδος λογικα! της φιλης μου ειναι στο τελειο υψος, ειναι πολυ ωραια κουνια!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...