Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε??? εγω δεν πηγα δουλεια σημερα απεργουμε!!!!

εχω απο χθες τρομερη αναγουλα , ειναι φυσιολογικο? ειχα κ λιγο ζαλαδα χθες αλλα αυτο νομιζω οτι οφειλεται στο αυχενικο που με βασανιζει εδω κ χρονια. γιατι αναγουλα ομως?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω απο χθες τρομερη αναγουλα , ειναι φυσιολογικο? ειχα κ λιγο ζαλαδα χθες αλλα αυτο νομιζω οτι οφειλεται στο αυχενικο που με βασανιζει εδω κ χρονια. γιατι αναγουλα ομως?

Ε που και που εχουμε κ αναγουλες...Μηπως εφαγες βαρια?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εγω νιωθω ζαλαδες και αναγούλες καποιες μερες...ζαλαδες καθημερινα... φυσιολογικο είναι μην ανησυχεις..

καλημέρα σας! τι κάνετε??????? δεν πρόλαβα να σας διαβασω ακόμα!!!

εγω που λέτε εχθες πήρα τα αποτελέσματα πο τις εξετασεις που εκανα. ειδα ανεβασμενα τα λευκα και αρχισα να κλαίω!!! μετα μιλησα με τη γιατρο και ευτυχως μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να συμβαινει στην εγκυμοσυνη!

μετα, απο την καμουλη που εκανα η τελευταια μετρηση ειναι λιγο πιο ανεβασμενη με οριο 120 εχω 136. και μου ειπε να παω σε μια διαβητολογο να μου πει τι ακριβως να τρωω κ τι να αποφευγω....

Μην ανησυχεις και εμενα τα λευκα ηταν ανεβασμένα και όταν την ρώτησα μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη παντα είναι ανεβασμένα;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπα ψαρακια εφαγα χθες κ ενα τοστ το βραδυ! δεν ειχα το πρωτο τριμηνο κ εχω τωρα?τι να πω ρε γμτ!

Παιρνεις σιδγρο? Αν ναι να το παιρνεις κ μετα απο μιση ωρα να τρως...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αναστασία μου!! Μην ανησυχείς για τα λευκά κι εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης ανεβασμενα εχω λίγο.Εσύ πόσο ανεβασμενα απο το οριο τα έχεις??

Οσο για το ότι πρέπει να πας σε διαβητολόγο οκ δεν έγινε και τίποτα ρε συ απλα θα σου περιορίσει τα γλυκα και τα φαγητα με ζαχαρη νομιζω...Αντε δεν θα βαλεις κ κιλά ετσι!!!!!;)

το οριο ειναι 10,5 και εγω εχω 11,0. ναι ενταξει οτι μου πει θα τρωω αλλωστε!! αλλα το τι γλυκο ετρωγα δεν λεγεται! απαραιτητος καθε μερα!!!! και πριν μια εβδομαδα που ειχα ραντεβου στη γιατρο και με ζυγισε ημουν σχεδον 5 κιλά πανω απο την αρχη την εγκυμοσυνης!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το οριο ειναι 10,5 και εγω εχω 11,0. ναι ενταξει οτι μου πει θα τρωω αλλωστε!! αλλα το τι γλυκο ετρωγα δεν λεγεται! απαραιτητος καθε μερα!!!! και πριν μια εβδομαδα που ειχα ραντεβου στη γιατρο και με ζυγισε ημουν σχεδον 5 κιλά πανω απο την αρχη την εγκυμοσυνης!

Α!!!!!! Το δικό μου εργαστήριο δίνει φυσ.τιμές στα λευκά μέχρι 11. Οπότε εισαι εντάξει!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παιρνεις σιδγρο? Αν ναι να το παιρνεις κ μετα απο μιση ωρα να τρως...

ναι ετσι το παιρνω μου ειχε πει η γιατρος!

δεν πειραζει Αναστασια, να σου πω οσες γνωστες μου πηγαν σε διατροφολογο τελικα γεννησαν κ δεν τους εμεινε ουτε ενα κιλο! οποτε σε καλο θα σου βγει:D

BJVqp3.png

Καλημερα κοριτσια σε ολες !!

πω πω πολυ υπνο εχει λιγη ωρα που ξυπνησα,τωρα τελευταια η υπνηλια με εχει τρελανει και νιωθω οτι χανω και ολη την μερα μου..:P:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

και εγω 5 κιλα πανω είμαι και τα 3 τα πήρα όλα στον 4ο....μεχρι τες 3 του Νιόβρη που θα ξαναπαω ε δεν θα πηρα ακομα 2-3:shock::shock::shock::shock::shock:αμααααααααανννννν

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

και εγω νιωθω ζαλαδες και αναγούλες καποιες μερες...ζαλαδες καθημερινα... φυσιολογικο είναι μην ανησυχεις..

αληθεια? χαλια ειμαι :cry:

βραζω ενα κοτοπουλο κ δεν θελω ουτε να παω να το δω αν ειναι ετοιμο!

BJVqp3.png

πω πω πολυ υπνο εχει λιγη ωρα που ξυπνησα,τωρα τελευταια η υπνηλια με εχει τρελανει και νιωθω οτι χανω και ολη την μερα μου..:P:p

Χα χα χα!! Καλημέρα!!!! Κι εγώ στις 11 και κατι ξύπνησα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Αναστασία μου!! Μην ανησυχείς για τα λευκά κι εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης ανεβασμενα εχω λίγο.Εσύ πόσο ανεβασμενα απο το οριο τα έχεις??

Οσο για το ότι πρέπει να πας σε διαβητολόγο οκ δεν έγινε και τίποτα ρε συ απλα θα σου περιορίσει τα γλυκα και τα φαγητα με ζαχαρη νομιζω...Αντε δεν θα βαλεις κ κιλά ετσι!!!!!;)

αυτο ειναι καλό!!;)

και εγω 5 κιλα πανω είμαι και τα 3 τα πήρα όλα στον 4ο....μεχρι τες 3 του Νιόβρη που θα ξαναπαω ε δεν θα πηρα ακομα 2-3:shock::shock::shock::shock::shock:αμααααααααανννννν

ελα μωρε μην αγχωνεσαι με τοσο τρεξιμο που θα εχουμε μετα θα τα χασουε θελοντας και μη!

ναι ετσι το παιρνω μου ειχε πει η γιατρος!

δεν πειραζει Αναστασια, να σου πω οσες γνωστες μου πηγαν σε διατροφολογο τελικα γεννησαν κ δεν τους εμεινε ουτε ενα κιλο! οποτε σε καλο θα σου βγει:D

ναι!!!:D:D

Α!!!!!! Το δικό μου εργαστήριο δίνει φυσ.τιμές στα λευκά μέχρι 11. Οπότε εισαι εντάξει!!!!!!!!

αα με συμφερει τοτε!! κραταω το δικό σου!! χεχεχε;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα!! και εγω 10:10 σηκωθηκα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερούδια κι από μένα!!!

Πόσες σελίδες γράψατε από χτες το απόγευμα άραγε; Δεν ξέρω αν θα τις διαβάσω όλες. Εμείς πήγαμε μια βόλτα για ψώνια χτες και πελάγωσα. Πήγαμε ΙΚΕΑ για κάτι μικροπράγματα και μετά κοιτάξαμε για καρότσι κ λίγο για κρεβατάκι. Έχω καταμπερδευτεί.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...