Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Υπαρχουν παρα πολλα πιθανα σεναρια. Τη Δευτερα θα ξερει ακριβως τι γινεται. Οποτε τωρα θελει λιγο ψυχραιμια, υπομονη και ξεκουραση. 1 μερα εμεινε. Ελπιζουμε για το καλυτερο..

Έτσι είναι ναι.Εγω πάντως θα είχα πάει από χθες να κάνω,είμαι πολύ αγχωδης,οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω υπομονή😁

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τη διανυεις!Ποια διανυεις?Αυτη που θα συμπληρωθει!Παρτο απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δες'το.Η 10η σου εβδ. εχει κλεισει, το λεει και το τικερακι σου συμφωνα με την ΤΗΠ.Τωρα περπατας στην 11η δηλ. τη διανυεις.

Εμενα αλλιως μου τα εχει πει ο γιατρος μου και αλλιως τα σκεφτομαι.Τελος παντων σημασια εχει οτι περναει ο καιρος... και ας εχω μεινει εγω πιο πισω!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αληθεια επανερχεται μετα η κοιλια? κατι κορσεδες που υπαρχουν κανουν τιποτα ξερει καμια? πως μαζευεται μετα η κοιλια? η μενει κρεμασμενη?

Αστα να πανε!Αυτο με τους κορσεδες....Απο μεγαλες γυναικες ακουω πως ειναι καλοι στο να επαναφερουν την κοιλια.Ογιατρος μου ομως μου ειχε πει το αντιθετο.Μονο με γυμναστικη λεει.Και εγω στις αλλες 2 τον ακουσα, αλλα δε μπορω να πω οτι τα καταφερα.Τωρα δεν ξερω τι να κανω!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και πως γινεται? κανουνε εξετασεις και στο μωρο για να βρουν τον λογο που σταματησε η καρδουλα του ή μονο στην μητερα?

Στη μητερα μόνο!Για την θρομβοφιλία φάνηκε απο την κατάσταση του πλακούντα..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αστα να πανε!Αυτο με τους κορσεδες....Απο μεγαλες γυναικες ακουω πως ειναι καλοι στο να επαναφερουν την κοιλια.Ογιατρος μου ομως μου ειχε πει το αντιθετο.Μονο με γυμναστικη λεει.Και εγω στις αλλες 2 τον ακουσα, αλλα δε μπορω να πω οτι τα καταφερα.Τωρα δεν ξερω τι να κανω!

μια συναδελφος μου που ειχε παρει στην εγκυμοσυνη 35 κιλα (ελεοσ!!!!!!) εβαλε κορσε μετα σχεδον συνεχεια. λοιπον μου εδειξε την κοιλια της τωρα μετα απο 2 χρονια και ειναι απιστευτη! εντελως πλακα!! ουτε που θα το φανταζομουν οτι ειχε παρει τοσα κιλα!! απορω πως τα εχασε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

μια συναδελφος μου που ειχε παρει στην εγκυμοσυνη 35 κιλα (ελεοσ!!!!!!) εβαλε κορσε μετα σχεδον συνεχεια. λοιπον μου εδειξε την κοιλια της τωρα μετα απο 2 χρονια και ειναι απιστευτη! εντελως πλακα!! ουτε που θα το φανταζομουν οτι ειχε παρει τοσα κιλα!! απορω πως τα εχασε!

Παρε πληροφοριες να μας πεις!Τι κορσες ειναι αυτος και πως τον ζητας?Για ποσο καιρο τον φοραγε?Αχ, τι τραβαμε!!

geia sas!!!

tha gennisw k egw Ianouario to 2o paidaki moy!!! oi ormones einai anekselengktes...

Σου ευχομαι με το καλο!! Ποσο ειναι το πρωτο σου?

Στη μητερα μόνο!Για την θρομβοφιλία φάνηκε απο την κατάσταση του πλακούντα..

Εμενα φανηκε απο εξετασεις αιματος εξιδεικευμενες που καναμε με τον αντρα μου μετα τις αποβολες.

Διαφημίσεις

Και εγω ολα στη κοιλια,σαν να ειμαι 6 -7 μηνων ενα πραγμα.Οταν δε τους λεω οτι ειμαι στον 3ο μηνα κοιτανε τη κοιλια και γουρλωνουν τα ματια τους

:shock: :shock: :shock:

Χαχαχαχα κ εγω τα ιδια...σαν να ειμαι στον 6ο στα διδυμα κιολας!!! Μαλλον φταινε οτι ειναι απανωτες εγκυμουνες. Παντως εγω παντα ειχα κοιλια πλάκα, μετα οταν ημουν εγκυος δεν υπηρχε αυτη η κοιλια κ μετα επανηλθα στα φυσιολογικα μου σχεδον αμεσως. Απλα οταν καθομουν την ενιωθα να πεταει λιγο, αν εφτιαχνα γυμναστικη θα ηταν τελεια...αλλα βαριεμαι να γυμναζομαι κ δεν εχω χρονο.Τωρα πιστευω δε θα μπορεσω να μαζευτω οπως παλια....παει το κορμι πατριωτη!χαχαχαχα!Εκτος αν παω να χτυπηθω σε κανα γυμν.:rolleyes:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Βρε κοριτσακια μου στην 17η ειστε!Αφου η16η ειναι συμπληρωμενη και μετρας +1ημ.Αν υποθεσουμε οτι εισαι στην 1η ημ. εγκυμοσυνης δεν διανυεις την 1η εβδομαδα?Θα με τρελανετε?

Για παραδειγμα το τικερακι της μαργκο γραφει 11εβδ+2ημ. και την αλλη εβδομαδα θα κανει αυχενικη που σημαινει οτι συμφωνα με τους γιατρους θα διανυει την 13η στην οποια κανουν την αυχενικη.

Έχεις δίκιο μωρέ! Λάθος διατύπωση... Είμαι στην 17η εβδομάδα και νομίζω ότι οι 40 είναι πολυυυυυύ μακριά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ναι έχουμε κληρονομικότητα και εγώ κ ο άντρας μου και μας βγήκε τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη..χεχε!

Κληρονομικοτητα δεν υπαρχει στα ομοζυγωτικα διδυμα, ειναι τυχαιο γεγονος η διασπαση του ιδιου του γονιμοποιημενου ωαριου. Τα διζυγωτικά ειναι λογω κληρονομικοτητας ή εξωσωματικης.

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Sophie τι ειδους προετοιμασια κανεις για το παρτυ των γενεθλιων σου που λες? Δωσε μας καμια ιδεα!

Δεν θα κανω πολλα πραγματακια αλλα ξεκινησα να τα κανω απο σημερα να μην κουραστω πολυ..Κατ'αρχην σημερα πηγαμε στο σουπερ μαρκετ με τον αντρα μου κ πηραμε τα απαραιτητα.Λεω να φτιαξω ενα γλυκακι με σαβαγιαρ, κρεμα ζαχαροπλαστικης,σαντιγυ κ ανανα απο πανω.Ελεγα να βαλω φραουλες αλλα δεν βρηκα...(ατυχια)!

Επειτα θα φτιαξω κ μια μανιταροπιτα κ μαλλον μια σαλατα ceasar's.Τα υπολοιπα λεω να τα παραγγειλω γιατι μην πεσω με την μια στα βαρια...χαχαχα!Μαλλον πιτσες για συμπληρωμα.

Δεν σας ειπα [ηγα και εγω στα h&m mama σημερα το απογευμα.Πηρα ενα τζινακι φοβερο!!!Με τις εκπτωσεις εκανε 10 ευρω απο 40...!Και ενα μπλουζοφορεμα 5 ευρω απο 30!!τσαμπα σας λεω!!!Εχουν φερει κ την νεα κολεξιον αλλα θα περιμενω λιγακι μπας κ φουσκωσω γιατι ακομα δεν με λες κ εγκυο..Μαλλον θα τα παρω ολα μαζεμενα τα κιλα...!

Αχ τωρα που λετε για την θρομβοφιλια αρχισα να αγχωνομαι..Ποιες ειναι οι ειδικες εξετασεις που γινονται? Μηπως ειναι η κυστικη ινωση 'η λεω χαζομαρες??

Μαργκο με το καλο στην αυχενικη!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...