Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εχω ακούσει πολλες περιπτώσεις έτσι...εγω εκανα αλλα αργησα πολυ. μου εβαλε τους ορρούς στις 8 το πρωι και με επιασαν οι πονοι στις 430 το απογευμα.. ούτε με τους ορους δεν είχε συγκινηθει ο μπεμπης μου:rolleyes:

δεν ηθελε να αφησει τη μανουλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακι ειχα πλακουντα επιπωματικο και επαθα αποκολληση 36 εβδ και 6 ημερ. με τρελλη αιμοραγια και γεννησα με καισαρικη ενα μπομπο 2800 ευτυχως ολα πηγαν καλα τωρα ευτυχως δεν εχω προβλημα με τον πλακουντα αλλα θα γεννησω νωριτερα, καθως καισαρικη, το ποσο δεν το ξερω ακομα ελπιζω μονο να μην ερθει νωριτερα απο το προκαθορισμενο ραντεβου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κοριτσια η πίεση που νιώθω χαμηλα στην κοιλια (τελειως χαμηλα όμως, εκει που είναι αρχικα η μήτρα) είναι και αυτα συσπάσεις;;;:confused:

αντωνια αυτο το παθαινω κι εγω ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε οτι το μωρο εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και με πιεζει, λιγο νωρις δεν ειναι να εχει ηδη γυρισει?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια η πίεση που νιώθω χαμηλα στην κοιλια (τελειως χαμηλα όμως, εκει που είναι αρχικα η μήτρα) είναι και αυτα συσπάσεις;;;:confused:

Δεν νομιζω να ειναι συσπασεις. στις συσπασεις πετρωνει η κοιλια. αυτο το παθαινεις συνεχεια η μονο αν κουραστεις? κ εγω χτες που περπατησα λιγακι παραπανω ενιωθα βαρος κ τραβηγματα χαμηλα. οχι πονο ομως. καπως ετσι νιωθεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αντωνια αυτο το παθαινω κι εγω ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε οτι το μωρο εχει γυρισει με το κεφαλι προς τα κατω και με πιεζει, λιγο νωρις δεν ειναι να εχει ηδη γυρισει?

Αναστασια λες να γύρισε απο τώρα;; δεν ξέρω.. και εμένα λίγο νωρις μου φένετε για να γυρισουν.. κατσε να βαλω μια αναζητηση στο google να δω αν γραφει για το ποτε περνουν θέση..

Δεν νομιζω να ειναι συσπασεις. στις συσπασεις πετρωνει η κοιλια. αυτο το παθαινεις συνεχεια η μονο αν κουραστεις? κ εγω χτες που περπατησα λιγακι παραπανω ενιωθα βαρος κ τραβηγματα χαμηλα. οχι πονο ομως. καπως ετσι νιωθεις?

Ναι Μαργαριτα μου κατι έτσι νιώθω.παραπανω σαν βαρος όμως παρα για τραβηγματα... το παθαίνω συχνά αλλα οχι αναγκαστηκα οταν κουραζομαι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Η Μελινα ειμαι εγω, αντωνια εμενα μου ειπαν οτι καλο ειναι να εχει παρει θεση μεχρι την 32 εβδομαδα εαν εισαι πρωτοτοκη στις δευτεροτοκες μπορει και αργοτερα δεν ξερω εμενα μου ειπε να ξεκουραζομαι οσο μπορω πραγμα δυσκολο αλλα το προσπαθω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Η Μελινα ειμαι εγω, αντωνια εμενα μου ειπαν οτι καλο ειναι να εχει παρει θεση μεχρι την 32 εβδομαδα εαν εισαι πρωτοτοκη στις δευτεροτοκες μπορει και αργοτερα δεν ξερω εμενα μου ειπε να ξεκουραζομαι οσο μπορω πραγμα δυσκολο αλλα το προσπαθω

Οχ ναι μπερδευτικα Μελινα μου..

Εγω να σου πω δεν ρωτησα αλλα αποτι θυμάμαι ο 1ος μου μεσα του 7ου γυρισε νομιζω.... Για να σου ειπε ο γιατρος σου όμως σημαινει θα γυριζουν και απο τώρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kai emena proxthes sto b' epipedou htan me to kefali pros ta kato.De nomizo omos oti ayto simenei pos ehei parei thesi.Mporei kallista na xanagirisei tora poy iparhi horos.Oti pire thesi tha to poume pio meta pou tha einai pio megalo kai an ehi to kefali pros ta kato.

Kai ego molis girisa apo mia volta sta magazia kai niotho piesi pros ta kato tora.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kai emena proxthes sto b' epipedou htan me to kefali pros ta kato.De nomizo omos oti ayto simenei pos ehei parei thesi.Mporei kallista na janagirisei tora poy iparhi horos.Oti pire thesi tha to poume pio meta pou tha einai pio megalo kai an ehi to kefali pros ta kato.

Kai ego molis girisa apo mia volta sta magazia kai niotho piesi pros ta kato tora.

Εχεις δίκαιο Άννα μου. εξαλλου εμενα ο μεγαλος είχε παρει θεση μεσα 7ου και την μέρα που είχα παει να γεννησω γυρισε το κεφαλακι του ελαφρα στο πλάι. κατα την διαρκεια του τοκετού με διαφορες στασεις που με έβαζε η μαία ηρθε στην σωστη θέση παλι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Σήμερα κοιμήθηκα πολύ!!Τωρα ξύπνησα!!!

Εδω όλα τα μαγαζιά μα όλα ειναι κλειστά για την απάντηση στην Μέρκελ! Εκεί τι λέει???

Μελίνα,μάλλον έχουμε το ίδιο γούστο γιατι ακριβώς έτσι σκεφτόμουν τις ρίγες στον τοίχο!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημέρα σας! τι κάνετε??????? δεν πρόλαβα να σας διαβασω ακόμα!!!

εγω που λέτε εχθες πήρα τα αποτελέσματα πο τις εξετασεις που εκανα. ειδα ανεβασμενα τα λευκα και αρχισα να κλαίω!!! μετα μιλησα με τη γιατρο και ευτυχως μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να συμβαινει στην εγκυμοσυνη!

μετα, απο την καμουλη που εκανα η τελευταια μετρηση ειναι λιγο πιο ανεβασμενη με οριο 120 εχω 136. και μου ειπε να παω σε μια διαβητολογο να μου πει τι ακριβως να τρωω κ τι να αποφευγω....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σας! τι κάνετε??????? δεν πρόλαβα να σας διαβασω ακόμα!!!

εγω που λέτε εχθες πήρα τα αποτελέσματα πο τις εξετασεις που εκανα. ειδα ανεβασμενα τα λευκα και αρχισα να κλαίω!!! μετα μιλησα με τη γιατρο και ευτυχως μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να συμβαινει στην εγκυμοσυνη!

μετα, απο την καμουλη που εκανα η τελευταια μετρηση ειναι λιγο πιο ανεβασμενη με οριο 120 εχω 136. και μου ειπε να παω σε μια διαβητολογο να μου πει τι ακριβως να τρωω κ τι να αποφευγω....

Καλημέρα Αναστασία μου!! Μην ανησυχείς για τα λευκά κι εγώ απο την αρχή της εγκυμοσύνης ανεβασμενα εχω λίγο.Εσύ πόσο ανεβασμενα απο το οριο τα έχεις??

Οσο για το ότι πρέπει να πας σε διαβητολόγο οκ δεν έγινε και τίποτα ρε συ απλα θα σου περιορίσει τα γλυκα και τα φαγητα με ζαχαρη νομιζω...Αντε δεν θα βαλεις κ κιλά ετσι!!!!!;)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...