Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera kai apo emena! Tha sas kouraso ligo simera giati eimai pali sto grafeio sto palavo pisi.

Ti kanete??

Dora oraia ayta pou les na pareis, kai h kounia argotera tha kanei kai gia agoraki.

Geomi ola kala me th mpempa ,bravo!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια,

αχ κι εμενα μου αρεσουν τα βιβλια αλλα τωρα που χρονος, εχω τοσα πραγματα να κανω τα σκεφτομαι και με πιανει πανικος,

λεω κατα τα μεσα του αλλου μηνα να φτιαξω τη βαλιτσα, ακουω που λετε οτι το δευτερο ερχεται νωριτερα το πρωτο το γεννησα 37 εβδ. το δευτερο ποσο νωριτερα?

Melina, etihe mono tou stis 37 ebd.??

Ti na sou po, noris htan gia prototoki.Sunenoisou me to giatro sou, omos de haneis tipota na eisai kai etoimi otan mpenis ston 9o.

Ναι όταν περασουν 10 χρονια δεν θα θυμομαστε τιποτα ετσι οπως παμε..

Μπραβο Γεωργια! μια χαρα η μπεμπουλα σου!!! Η αδελφη μου διαβαζει πολλα βιβλια και αυτο το βιβλιο που λες της άρεσε παρα πολυ!!

Αχ Αντωνία μου τρελαίνομαι για βιβλία αλλά τώρα με τον μικρό στο σπίτι που χρόνος για πολυτέλειες.Αν έχω λίγο χρόνο ανάμεσα στις δουλειές (που δεν τελειώνουν ποτέ δε ξέρω αν το έχετε διαπιστώσει :rolleyes:)προτιμώ πια να κοιμηθώ αισθάνομαι τρελή κούραση.Σε 10 χρόνια όπως παώ ούτε τα παιδιά δε θα θυμάμαι:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

μπραβο γεωργια μια χαρα η μπουμπου

Ευχαριστώ Μελίνα μου.Μωρέ μπράβο πρώτη φορά και τόσο γρήγορα εμένα ο πασάς δεν έβγαινε με τίποτα οπότε μόλις συμπλήρωσα τον 9ο με έβαλε με πρόκληση.Είχε βολευτεί ο πασάς:)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Αντωνία μου τρελαίνομαι για βιβλία αλλά τώρα με τον μικρό στο σπίτι που χρόνος για πολυτέλειες.Αν έχω λίγο χρόνο ανάμεσα στις δουλειές (που δεν τελειώνουν ποτέ δε ξέρω αν το έχετε διαπιστώσει :rolleyes:)προτιμώ πια να κοιμηθώ αισθάνομαι τρελή κούραση.Σε 10 χρόνια όπως παώ ούτε τα παιδιά δε θα θυμάμαι:tongue:

Η αλήθεια είναι ότι εγω δεν διαβαζω βιβλια για τους λόγους που είπες. προτιμω να κοιμηθω απο την κούραση μου... 1 βιβλιο διαβασα "Μ' αλλα λόγια Σ'αγαπω".

Ευχαριστώ Μελίνα μου.Μωρέ μπράβο πρώτη φορά και τόσο γρήγορα εμένα ο πασάς δεν έβγαινε με τίποτα οπότε μόλις συμπλήρωσα τον 9ο με έβαλε με πρόκληση.Είχε βολευτεί ο πασάς:)

Ακριβως και εμενα το ίδιο. με πρόκληση πήγα στις 40εβδομαδες και 3 μέρες.. και παλι δεν έλεγε να καταίβει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kai emena argise o protos , pira olo ton 9o, kai parolo pou spasan mona tous ta nera, den elege na katevi me tipota eihe sfinosei!!:)

Παρακαλαω το 2ο να ερθει απο μόνο του..ταλαιπωρηθηκα λιγο στον 1ο δεν θελω να περασω τα ίδια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Margarita apo vivlia eho diavasei ths Manta:

Vals me 12 theous, oraio.

H likaina ths Polis, apsogo.

Erotas san vrohi, oraio alla kani mia kilia ligo kourastiki sth mesi.

Einai enas suggrafeas Kefallonitis pou legetai Thanopoulos kai eho diavasei:

H ohia, polu oraio.

Oi afentes, to opoio me ksetrelane, einai isos to kalitero pou eho diavasei os tora.

Ayta ta 2 den einai mono erotika dihgountai kai gegonota pou sinevisan stin Ellada kai ohi mono.Eidika apo tous afentes, ematha pragmata pou oute sto sholio den eiha mathei.Isos kai na mas ta ihan pei alla tora mesa apo ayta ta vivlia kaise ayth thn ilikia ematha polla.I afigisi ginetai ypotithetai milontas gia mia oikogeneia apo to 1900 os simera.

καλημερα σε ολες!

Δωρακι η κουνια μου αρεσει πολυ! ειδικα σε ασπρο θα ειναι ακομα πιο ομορφη! εμεις χτες πηγαμε στο πρωτο μαγαζι κ χαζευαμε πραγματακια... τι τελεια που ειναι ολα αντε να διαλεξεις!!!!

κοριτσια κ εμενα σκληραινει ανα φασεις η κοιλια μου κ ειχα ανησυχησει λιγο... αλλα διαβασα ειναι νορμαλ...δεν νιωθω κ πολυ το μωρο απο χτες...τελος παντων φανταζομαι δεν θα το νιωθω συνεχεια ακομα ε? πειτε τιποτα οι πιο προχωρημενες ντε!

κατα τα αλλα απο πονακια ολο κ καλυτερα ειμαι... τελικα αυτη η ξεκουραση αποδιδει πολυ! χτες σχεδον καθολου πονος ολη μερα!

Γεωργια μου ευχαριστω για την προταση ελπιζω να πω καμια μερα στο βιβλιοπωλειο να δω αν το εχει. ειναι κ που δεν πολυβγαινω τωρα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Παρακαλαω το 2ο να ερθει απο μόνο του..ταλαιπωρηθηκα λιγο στον 1ο δεν θελω να περασω τα ίδια..

Ego den eiha katholou diastoli, ekana kaisariki.

Margarita apo vivlia eho diavasei ths Manta:

Vals me 12 theous, oraio.

H likaina ths Polis, apsogo.

Erotas san vrohi, oraio alla kani mia kilia ligo kourastiki sth mesi.

Einai enas suggrafeas Kefallonitis pou legetai Thanopoulos kai eho diavasei:

H ohia, polu oraio.

Oi afentes, to opoio me ksetrelane, einai isos to kalitero pou eho diavasei os tora.

Ayta ta 2 den einai mono erotika dihgountai kai gegonota pou sinevisan stin Ellada kai ohi mono.Eidika apo tous afentes, ematha pragmata pou oute sto sholio den eiha mathei.Isos kai na mas ta ihan pei alla tora mesa apo ayta ta vivlia kaise ayth thn ilikia ematha polla.I afigisi ginetai ypotithetai milontas gia mia oikogeneia apo to 1900 os simera.

ευχαριστω Αννουλα! θα τα σημειωσω τωρα αν ειναι να τα εχω οταν παω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα σε ολες!

Δωρακι η κουνια μου αρεσει πολυ! ειδικα σε ασπρο θα ειναι ακομα πιο ομορφη! εμεις χτες πηγαμε στο πρωτο μαγαζι κ χαζευαμε πραγματακια... τι τελεια που ειναι ολα αντε να διαλεξεις!!!!

κοριτσια κ εμενα σκληραινει ανα φασεις η κοιλια μου κ ειχα ανησυχησει λιγο... αλλα διαβασα ειναι νορμαλ...δεν νιωθω κ πολυ το μωρο απο χτες...τελος παντων φανταζομαι δεν θα το νιωθω συνεχεια ακομα ε? πειτε τιποτα οι πιο προχωρημενες ντε!

κατα τα αλλα απο πονακια ολο κ καλυτερα ειμαι... τελικα αυτη η ξεκουραση αποδιδει πολυ! χτες σχεδον καθολου πονος ολη μερα!

Γεωργια μου ευχαριστω για την προταση ελπιζω να πω καμια μερα στο βιβλιοπωλειο να δω αν το εχει. ειναι κ που δεν πολυβγαινω τωρα....

Margarita opos sou egrafa esu mpikes!!!

Min anisiheis an den to akous sinehia tora pou to ehis protoakousi.Se dio ebdomades, de tha se afini se isihia!!;)

ευχαριστω Αννουλα! θα τα σημειωσω τωρα αν ειναι να τα εχω οταν παω

To apogeuma pou tha eimai spiti, tha sou po kai kanena allo, giati tora de thimamai.

Ego den eiha katholou diastoli, ekana kaisariki.

Εχω ακούσει πολλες περιπτώσεις έτσι...εγω εκανα αλλα αργησα πολυ. μου εβαλε τους ορρούς στις 8 το πρωι και με επιασαν οι πονοι στις 430 το απογευμα.. ούτε με τους ορους δεν είχε συγκινηθει ο μπεμπης μου:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...