Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι μαλλον δεν θα το βαψω... Απλα εκφραζω την βαθια μου επιθυμια!!! :D:D

Θα ρωτησω την σπιτονοικοκυρα βεβαια...

Ααα καταλαβα...Παντως ρωτα δεν εχεις να χασεις τιποτα...Δεν θα ηταν κακο να το βαψετε..και σε περιπτωση που φυγετε το αλλαζετε παλι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα,

Δωρα πολυ ομορφη η κουνια και η προικα ειναι τελεια την χαζευα κι εγω, εγω στρωμα εχω παρει λατεξ εχω βαλει ταπετσαρια με μπορντουρα κι ενα μεγαλο αυτοκολλητο στον τοιχο πανω απο την κουνια

αυτο ειναι το αυτοκολλητο

http://www.kidsgallery.gr/product.asp?catid=709

αυτη η μπορντουρα

http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=1627&refid=18

κι αυτη η ταπετσαρια

http://www.kidplanet.gr/ocean_stripe_grey_21299.el.aspx

και το κρεβατι ειναι ασπρο με ασημι και εχει ζωγραφια το ιδιο με το αυτοκολλητο

απο κατω μεχρι τη μεση του τοιχου ξεκινα η ταπετσαρια μετα η μπορντουρα και μετα ο τοιχος ειναι λευκος και εχει στη μεση το αυτοκολλητο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα κι απο εμενα,

Δωρα πολυ ομορφη η κουνια και η προικα ειναι τελεια την χαζευα κι εγω, εγω στρωμα εχω παρει λατεξ εχω βαλει ταπετσαρια με μπορντουρα κι ενα μεγαλο αυτοκολλητο στον τοιχο πανω απο την κουνια

αυτο ειναι το αυτοκολλητο

http://www.kidsgallery.gr/product.asp?catid=709

αυτη η μπορντουρα

http://www.polychromo.gr/product.asp?catid=1627&refid=18

κι αυτη η ταπετσαρια

http://www.kidplanet.gr/ocean_stripe_grey_21299.el.aspx

και το κρεβατι ειναι ασπρο με ασημι και εχει ζωγραφια το ιδιο με το αυτοκολλητο

απο κατω μεχρι τη μεση του τοιχου ξεκινα η ταπετσαρια μετα η μπορντουρα και μετα ο τοιχος ειναι λευκος και εχει στη μεση το αυτοκολλητο

καλημεραααααααααααα

πολυ ωραια τα σχεδια που διαλεξες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Έφη! και εγω εδω!! έχει κρύο σήμερα..προς το παρον δηλαδη

Καλές τιμές είχε γενικά το μαγαζι αυτο... Την προίκα μας την δινει απο 280? στα 220?... Το κρεβατάκι απο 350? στα 300? και το στρωμα απο 100? στα 80?...

Εσύ Αντωνία μου τι στρωματάκι έχεις?Μου είπαν να μην προτιμησω με κοκοφοινικα αλλά σκετο λατεξ...

Εμενα είναι ορθοπεδικο δεν ξερω τι είναι απο μέσα:roll:

Ναι σκληραίνει..ειδικά όταν κουράζομαι η περπατάω πολύ!!! Λογικό είναι βρε! Πιστεύω δηλ.!!:tongue:

Και εμένα σκληραίνει ώρες ωρες. σχεδον καθημερινα. όταν αγχώνομαι ή όταν κουράζομαι, ή και στα καλα καθούμενα.. και εγω νομιζω ειναι φυσιολογικο αφού όπως είπε (δεν θυμαμαι ποια τώρα:oops:) χτες απο τωρα αρχιζουν οι συσπασεις Braxton hiks κατι ετσι λεγετε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γειτόνισσα περαστικα σου αρχικα!Πολυ καλα σου παιρνει ο γιατρος σου!!Εμενα παιρνει 1500 μαζι με 2 μαιες που εχει αλλα καθε φορα που παω παιρνει 50 ευρω και οταν εκανα αυχενικη κ β' επιπεδου σε αυτον 100...Το μητερα θα μας παει γυρω στα 2000 ευρω,,,εγω που θα ειναι η τριτη καισαρικη μεσα σε 3 χρονια κ εχω κ διδυμα λεω να απαιτησω καμια εκπτωση,,,:(τοσο καλη πελατισσα που ειμαι,,,:(

Ευχαριστώ Λαμπρινή μου την είδα την κοπελάρα μου εχθές μια χαρά όλα δόξα το Θεό άλλο κακό να μη μας βρει βρε παιδί μου μας μάτιασαν:PΕ πες τους στα τρία δεν έχουν το 1 δώρο?;):P

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα Έφη! και εγω εδω!! έχει κρύο σήμερα..προς το παρον δηλαδη

Εμενα είναι ορθοπεδικο δεν ξερω τι είναι απο μέσα:roll:

Και εμένα σκληραίνει ώρες ωρες. σχεδον καθημερινα. όταν αγχώνομαι ή όταν κουράζομαι, ή και στα καλα καθούμενα.. και εγω νομιζω ειναι φυσιολογικο αφού όπως είπε (δεν θυμαμαι ποια τώρα:oops:) χτες απο τωρα αρχιζουν οι συσπασεις Braxton hiks κατι ετσι λεγετε..

καλημερα αντωνια μου!!ναι αρχισε να αλαζει και εμας λιγο ο καιρος!!επιτελους!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εχεις απολυτο δικαιο!! μπερδευτηκα αρχικα αλλα ευτυχως που θυμαστε κατι παραπανω και μας θυμιζετε κι εμας;)

Κι εγω μπερδεύτηκα γιατι τα έκανα όλα την ίδια μέρα και δεν ρώτησα τι είναι τι ακριβώς:?ευτυχώς και να πεις ότι γεννήσαμε πριν από χρόοοονια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια πήγα κι εγω στο γιατρό χθές όλα καλά με την μπέμπα μου.Εσείς από ότι διαβάζω μελετάτε και διακοσμήτε μπράβο!Μελίνα τέλεια η διακόσμηση ουδέτερη.Μαργαρίτα εγω τελείωσα μετά κόπων και βασάνων την ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ πολύ μου άρεσε και έχω διαβάσει τα άπαντα της Μαντά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη θα σου πρότεινα Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.

zxG9p3.png

owokp3.png

εχεις απολυτο δικαιο!! μπερδευτηκα αρχικα αλλα ευτυχως που θυμαστε κατι παραπανω και μας θυμιζετε κι εμας;)

Κι εγω μπερδεύτηκα γιατι τα έκανα όλα την ίδια μέρα και δεν ρώτησα τι είναι τι ακριβώς:?ευτυχώς και να πεις ότι γεννήσαμε πριν από χρόοοονια;)

Ναι όταν περασουν 10 χρονια δεν θα θυμομαστε τιποτα ετσι οπως παμε..

Καλημέρα κορίτσια πήγα κι εγω στο γιατρό χθές όλα καλά με την μπέμπα μου.Εσείς από ότι διαβάζω μελετάτε και διακοσμήτε μπράβο!Μελίνα τέλεια η διακόσμηση ουδέτερη.Μαργαρίτα εγω τελείωσα μετά κόπων και βασάνων την ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ πολύ μου άρεσε και έχω διαβάσει τα άπαντα της Μαντά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη θα σου πρότεινα Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.

Μπραβο Γεωργια! μια χαρα η μπεμπουλα σου!!! Η αδελφη μου διαβαζει πολλα βιβλια και αυτο το βιβλιο που λες της άρεσε παρα πολυ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια,

αχ κι εμενα μου αρεσουν τα βιβλια αλλα τωρα που χρονος, εχω τοσα πραγματα να κανω τα σκεφτομαι και με πιανει πανικος,

λεω κατα τα μεσα του αλλου μηνα να φτιαξω τη βαλιτσα, ακουω που λετε οτι το δευτερο ερχεται νωριτερα το πρωτο το γεννησα 37 εβδ. το δευτερο ποσο νωριτερα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...