Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

oxi δεν τα εχω δει... αλλα αφου το λες εσ θα τα δω.....:D:D:D:D:D

για το χρωμα καλυτερα κατι απαλό ξεκουράζει και τα ματια... αν ήταν το δωματιο του μωρου κανονικά και θα μεναμε εκει για χρόνια τότε θα του εκανα ενα ωραιο χρωματακι αλλά αφου δεν είναι καλύτερα ετσι....:P:p:p.. και ίσως βάλω ταινια τοίχου αν ξέρεις

Κι εγω θα θελα να το βαψω αλλα νοικιάζουμε κμδεν ξερω αν πρεπει..αν ρωτησω δεν θα μου πει οχι,αλλα δεν ξερω...Κι εγω τσαινια μαλλον θα βαλω ή απλα αυτοκολλητα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια...Σημερα παλι τρεχω απο το πρωι ...Ειχαμε παει σε ενα φιλικο ζευγαρι κ γυρισαμε πριν μιση ωρα...Μα και βεβαια εχετε γραψει τοσαααααα..αλλα κ εγω βραχος εκατσα κ τα διαβασα ολα!!

Δωρα μου πολυ ωραια η κουνια αλλα κ η προικα...Σε ασπρο ειπες ε?Ομορφη θα ειναι!!

Και εγω σε ουδετερο χρωμα λεω να την παρω ζαχαρι κ το απαλο χρωμα της αμμου...

Νικη μου μην ανησυχεις θα καταληξεις κ εσυ καπου...Εχουμε ακομα χρονο...

Το κρεβατάκι θα είναι ασπρο και η προικα ροζ οπως στην φωτο. Εσείς καταλαβατε οτι κ την προικα ασπρη θα την επαιρνα?:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το κρεβατάκι θα είναι ασπρο και η προικα ροζ οπως στην φωτο. Εσείς καταλαβατε οτι κ την προικα ασπρη θα την επαιρνα?:tongue:

εγω για την προικα καταλαβα ότι θα είναι ροζ....

εγω θα βάλω και ταινια αλλά θα βάλω και αυτοκόλλητα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μια χαρα τα καταλαβα ...την προικα ειχες πει ροζ για να δινει χρωμα στην ασπρη κουνια..Και εγω ετσι λεω ουδετερη κουνια με χρωματιστη προικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εγω για την προικα καταλαβα ότι θα είναι ροζ....

εγω θα βάλω και ταινια αλλά θα βάλω και αυτοκόλλητα...

Κι εγω μάλλον κατι τετοιο θα κανω... Εγω θελω πεταλουδιτσες ρε ροζ και φουξ χρωμα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα καταλαβα ...την προικα ειχες πει ροζ για να δινει χρωμα στην ασπρη κουνια..Και εγω ετσι λεω ουδετερη κουνια με χρωματιστη προικα...

Α οκ!! Συννενοηθήκαμε!!! χα χα χα !!!

Εσυ ρωτησες για στρωματα? Εβγαλες συμπερασμα? Δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο...Κοκοφοινικας λεει δεν κανει για αλλεργειες κ τετοια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγω μάλλον κατι τετοιο θα κανω... Εγω θελω πεταλουδιτσες ρε ροζ και φουξ χρωμα!!!

η πεταλούδδες ειλικρινα ειναι η λατρεια μου...

αν ειχα κοριτσακι και δικο του δωματιο έτσι θα το εκανα... γιατι αν μέναμε και εμεις στο ειδιο δωματιο και ειχαμε και κοριτσακι ο αντρας μου με τίποτα δεν θα με αφηνε να βάλω πεταλούδες....χεχεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Α οκ!! Συννενοηθήκαμε!!! χα χα χα !!!

Εσυ ρωτησες για στρωματα? Εβγαλες συμπερασμα? Δεν ξερω ποιο ειναι το καλυτερο...Κοκοφοινικας λεει δεν κανει για αλλεργειες κ τετοια...

Ρωτησα Δωρα μου για το στρωμα να και μου φανηκαν ακαταλαβιστικα ολα αυτα με τα υλικα.Εν τελει καταληξαμε σε ενα στρωμα κοκοφοινικα με λατεξ κ ελατηρια γιατι ειναι πιο μαλακο με τα ελατηρια , δεν ειναι σαν κουτσουρο με λιγα λογια μας ειπε η κοπελα.Οσο για τις αλλεργιες δεν μου ειπαν..Μηπως πρεπει να ξαναρωτησω?Εμας το στρωμα που διαλεξαμε μας το δινει 100ευρω τελικα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

η πεταλούδδες ειλικρινα ειναι η λατρεια μου...

αν ειχα κοριτσακι και δικο του δωματιο έτσι θα το εκανα... γιατι αν μέναμε και εμεις στο ειδιο δωματιο και ειχαμε και κοριτσακι ο αντρας μου με τίποτα δεν θα με αφηνε να βάλω πεταλούδες....χεχεχεχε

Αχ να παραγγειλω τα επιπλα κ να αρχισω να ασχολουμαι με το δωματιακι! Εγω θα θελα ριγε να το κανω,οχι όλο ενα κομματι του τοιχου.Ροζ και μπεζ-ασπρο ριγε.Και εκει να βαλω στις ριγες πανω αυτοκολλητα με πεταλουδιτσες!! Ειδα καποια ωραια στο sticky.gr

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρωτησα Δωρα μου για το στρωμα να και μου φανηκαν ακαταλαβιστικα ολα αυτα με τα υλικα.Εν τελει καταληξαμε σε ενα στρωμα κοκοφοινικα με λατεξ κ ελατηρια γιατι ειναι πιο μαλακο με τα ελατηρια , δεν ειναι σαν κουτσουρο με λιγα λογια μας ειπε η κοπελα.Οσο για τις αλλεργιες δεν μου ειπαν..Μηπως πρεπει να ξαναρωτησω?Εμας το στρωμα που διαλεξαμε μας το δινει 100ευρω τελικα.

Δεν θα σου πουν οι πωλητες οτι δεν ειναι καλο..Απλα εγω ξερω απο την κουνιαδα μου,αν εισαι λιγο ευαισθητος στις αλλεργειες ο κοκοφοινικας ειναι απαγορευτικος.Επισης εμεθα οτι μυριζει και βγαζει σαν αμμο αν βραχει..δεν ερω... Εμενα παλι σημερα μου ειπαν για λατεξ και να το προτιμησω!Δυσκολη αποφαση ομως...Κ εμενα το λατεξ απο 100 μου το δινει 80?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ να παραγγειλω τα επιπλα κ να αρχισω να ασχολουμαι με το δωματιακι! Εγω θα θελα ριγε να το κανω,οχι όλο ενα κομματι του τοιχου.Ροζ και μπεζ-ασπρο ριγε.Και εκει να βαλω στις ριγες πανω αυτοκολλητα με πεταλουδιτσες!! Ειδα καποια ωραια στο sticky.gr

Πολυ ωραια μου ακουγεται η ιδεα σου..Ριγε εννοεις θα το βαψεις? (πριν ελεγες οτι μαλλον δεν θα βαψεις γι'αυτο ρωταω...)

ασπρο-ροζ πολυ κοριτσιστικο!!Σουπερ!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πολυ ωραια μου ακουγεται η ιδεα σου..Ριγε εννοεις θα το βαψεις? (πριν ελεγες οτι μαλλον δεν θα βαψεις γι'αυτο ρωταω...)

ασπρο-ροζ πολυ κοριτσιστικο!!Σουπερ!

Ναι μαλλον δεν θα το βαψω... Απλα εκφραζω την βαθια μου επιθυμια!!! :D:D

Θα ρωτησω την σπιτονοικοκυρα βεβαια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

http://www.babynet.gr/el/diakosmisi/diafores-seires/zoakia/axi-undersea-adventure-96pcs-fun-to-see.html

βρηκα και αυτό εγω εδώ με ψαρια και τέτοια,,, ωραιο δεν ειναι;;;

Ωραιο...Μ'αρεσει πολυ!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

http://www.babynet.gr/el/diakosmisi/diafores-seires/zoakia/axi-undersea-adventure-96pcs-fun-to-see.html

βρηκα και αυτό εγω εδώ με ψαρια και τέτοια,,, ωραιο δεν ειναι;;;

Πολυ ωραιο!!!!!!!!!! Δεν το ειχα ανακαλυψει το site αυτο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...