Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλες μου γεια σας και απο εμενα ... χαθηκα σημερα... πήγα το πρωι για ψώνια κατα τις 12 ηρθα σπίτι, εφαγα λίγο σπαναχοριζο λόγο σιδήρου μέτα πηγα στη πεθερα μου έφαγα κολοκάσι (δεν ξερω αν τρώτε στην ελλαδα) κατα της 3 κοιμηθηκα μεχρι τις 6.30, μπηκα για λιγο διαβασα 2-3 σελίδες αλλά γραψατε πολλες σελίδες που το αφησα, περιπου 12 σελίδες:shock:.....

αρχισα και μπλέκω καπελάκι του μπέμπη στα χρωματα λιλα και μπεζ.....

αυριο πάλι θα χαθω γιατί εχω μάθημα και πρωι και απογευμα..... αχ μου αρεσει πολύ η παρεα σας ειλικρινα....

Γειά σου Νικάκη μου!!!!!!!! Κι εγώ έτσι νιώθω που σας βρήκα και τα λεμε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πολυ καλες οι τιμες Δώρα. θυμαμαι εγω κρεβατακι + ορθοπεδικο στρωμα ηταν 700 ευρω...πολυ καλη ποοιοτητα βεβαια και το κρεαβατακι γινετε και προεφηβικο αλλα ακριβο είναι...

Καλές τιμές είχε γενικά το μαγαζι αυτο... Την προίκα μας την δινει απο 280? στα 220?... Το κρεβατάκι απο 350? στα 300? και το στρωμα απο 100? στα 80?...

Εσύ Αντωνία μου τι στρωματάκι έχεις?Μου είπαν να μην προτιμησω με κοκοφοινικα αλλά σκετο λατεξ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βρε κοριτσια και εσας σκληραινει η κοιλιτσα σας;;;;

Ναι σκληραίνει..ειδικά όταν κουράζομαι η περπατάω πολύ!!! Λογικό είναι βρε! Πιστεύω δηλ.!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

GIOLANTA-1.jpg

δωρα μου τελεια ειναι πολύ ομορφη.... να τη χαρεις με τη μπεμπουλα σου....

ειναι ουδετερη και για αγορακι για αργοτερα.....

και σε πολυ καλη τιμη. αν βρω κατι τετοιο θα το παρω κι εγω..... μου φαινεται τελευται θα μεινω:(:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

GIOLANTA-1.jpg

δωρα μου τελεια ειναι πολύ ομορφη.... να τη χαρεις με τη μπεμπουλα σου....

ειναι ουδετερη και για αγορακι για αργοτερα.....

και σε πολυ καλη τιμη. αν βρω κατι τετοιο θα το παρω κι εγω..... μου φαινεται τελευται θα μεινω:(:(

Καλέ δεν την παρείγγειλα ακόμα!!χα χα!!! Σε ασπρο θα την πάρω λέω....για να μπορεσω να ταιριαξω μια ασπρη συρταριερα που ειδα στο ικεα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ δεν την παρείγγειλα ακόμα!!χα χα!!! Σε ασπρο θα την πάρω λέω....για να μπορεσω να ταιριαξω μια ασπρη συρταριερα που ειδα στο ικεα...

δεν διαβασα καλα χεχε!!!!

ε και η ασπρη θα ειναι ακομη πιο ωραια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δεν διαβασα καλα χεχε!!!!

ε και η ασπρη θα ειναι ακομη πιο ωραια....

Δεν πειράζει χα χα!!!!! Πάντως είναι πολύ δύσκολη απόφαση να διαλέξεις επιπλάκια για το μωρο! Στο στρώμα κολλάω λίγο... δεν ξερω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει χα χα!!!!! Πάντως είναι πολύ δύσκολη απόφαση να διαλέξεις επιπλάκια για το μωρο! Στο στρώμα κολλάω λίγο... δεν ξερω...

Ναι πολύ δυσκολο θελεισ όλα να ειναι τέλεια...

εχω αγχωθει λίγο εγω...

δεν θέλω να μείνω τελευταια στιγμή...

ακομα δεν ξέρω πως να κάνα το δωμάτιο.... θα είμαστε και εμεις στο ιδιο στο δωματιο μαζι με το μωρο μέχρι να βρούμε το δικό μας σπίτι.... απο τη μια λέω να το κάνω λαχανι με προρτοκαλι και απο την άλλη μπεζ, και να βάλω σχεδια του winnie ή looney tones. η κουνια θα ειναι λευκή παντως με πορτοκαλί και λαχανι κουνουπιερα και προίκα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

μπεζ όπως ειναι το χρωμα του λαμπραντορ χεχεχε....labrador-koytabia-hrwmatos-mpez_36799103_2_F.jpg

χε χε χε!!!! Ωραιο χρωμα και το μπεζ..Αν ειστε στον ιδιο χωρο δεν πειραζει το μπεζ συνδυαζεται ευκολα! Μου αρεσουν κ τα σχεδιακια με τα baby winnie... Τα έχεις δει?Θα ταιριαζουν πολυ με το λαχανι που λες..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

χε χε χε!!!! Ωραιο χρωμα και το μπεζ..Αν ειστε στον ιδιο χωρο δεν πειραζει το μπεζ συνδυαζεται ευκολα! Μου αρεσουν κ τα σχεδιακια με τα baby winnie... Τα έχεις δει?Θα ταιριαζουν πολυ με το λαχανι που λες..

oxi δεν τα εχω δει... αλλα αφου το λες εσ θα τα δω.....:D:D:D:D:D

για το χρωμα καλυτερα κατι απαλό ξεκουράζει και τα ματια... αν ήταν το δωματιο του μωρου κανονικά και θα μεναμε εκει για χρόνια τότε θα του εκανα ενα ωραιο χρωματακι αλλά αφου δεν είναι καλύτερα ετσι....:P:p:p.. και ίσως βάλω ταινια τοίχου αν ξέρεις

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεια σας κοριτσια...Σημερα παλι τρεχω απο το πρωι ...Ειχαμε παει σε ενα φιλικο ζευγαρι κ γυρισαμε πριν μιση ωρα...Μα και βεβαια εχετε γραψει τοσαααααα..αλλα κ εγω βραχος εκατσα κ τα διαβασα ολα!!

Δωρα μου πολυ ωραια η κουνια αλλα κ η προικα...Σε ασπρο ειπες ε?Ομορφη θα ειναι!!

Και εγω σε ουδετερο χρωμα λεω να την παρω ζαχαρι κ το απαλο χρωμα της αμμου...

Νικη μου μην ανησυχεις θα καταληξεις κ εσυ καπου...Εχουμε ακομα χρονο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...