Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα. Διάφορα ψώνια έκανα το πρωί, μετά πήρα τον μικρό από τον παιδικό, μαγείρεψα, κοίμισα, κοιμήθηκα και εγώ λιγάκι και διάβασα όσα γράψατε.

Για τις τιμές δεν θυμάμαι ακριβώς. Στο Μητέρα Κρήτης πριν 2 χρόνια είχα δώσει 1200 στον γιατρό μου (τα ίδια παίρνει και στην καισαρική) και νομίζω 2500 σε τετράκλινο. Το οποίο τετράκλινο όμως χωριζόταν σε 2 δίκλινα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους σε ένα σημείο, σαν πόρτα αλλά ανοιχτή. Δεν με χάλασε καθόλου. Από την 1η μέρα ήμουν μόνη μου και από την 2η ήμασταν 2 κοπέλες στο 4κλινο. Το οποίο είχε 2 μπάνια, 2 ντουλάπες, 2 τηλεοράσεις κτλ. Σαν 2 δίκλινα μαζί.

Τώρα θα τσεκάρω τιμές και ίσως πάρω μονόκλινο μόνο και μόνο για τον αποκλειστικό θηλασμό αν και στο 4κλινο αποκλειστικά θήλαζα αλλά αλλιώς είναι να έχεις το παιδί μαζί σου σε 1 δωμάτιο μόνοι σας.

Ο γιατρός μου παίρνει 60Ευρώ σε κάθε επίσκεψη όταν κάνει υπέρηχο και 30 Ευρώ όταν βλέπει εξετάσεις. Είναι πανάκριβος για τα δικά μας δεδομένα. 190 έδωσα για αυχενική+Παπ Α και 160 Ευρώ για Β' Επιπέδου.

Το ντόπλερ είναι ο αντίστοιχος λεπτομερείς υπέρηχος του τρίτου τριμήνου και δεν σου βάζουν καλώδια!!!Αυτό είναι το nst τεστ, μην μπερδεύεστε. Το ντόπλερ γίνεται 32η εβδομάδα, εγώ έχω κλείσει ήδη για 21 Νοέμβρη!

Ελα μου ντε!! Προσπαθουσα και εγω να θημυθω τα καλωδια, και δε μιλαγα γιατι δε μου θυμιζαν τιποτα!Εσενα ομως ειναι πιο φρεσκα μεσα στο μυαλο σου!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ρωτησω αλλά 99% εκεί θα γεννησω! εσυ πότε εχεις ΠΗΤ?? εγω 18/01, αλλά το βλεπω χριστουγεννιατικο αν οχι πιο πριν!!!:rolleyes::rolleyes:

Αναστασια μου μεσα στον Ιανουαριο θα γεννησεις σιγουρα.

Αννιτα μου κ εγω τρελαινομαι για διαβασμα ειμαι τρομερος βιβλιοφαγος! το τελευταιο που διαβασα ειναι αυτο κ ηταν πραγματικα τελειο αν εισαι του μυθιστορηματος!

http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2724717

Μαργαριτα, τι κανεις?? Διαβαζεις Ελληνες συγγραφεις να σου πω καποια??

Αναστασάκι και εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 αλλά γιατί το βλέπεις Χριστουγεννιάτικο καλέ και είσαι και πρωτότοκη??Συνήθως οι πρωτότοκες γεννάνε μετά την 39η εβδομάδα!
Γεια σου Αναστασια! Γιατι το βλεπεις Χριστουγεννιατικο??

Εγω στον 1ο μου ειχα πητ 28-12 και γεννησα 2-01! Και εγω ηλπιζα για Χριστουγεννα η Πρωτοχρονια το αργοτερο και τελικα δεν ηταν τιποτα απο αυτα!! Οταν ειναι το 1ο αργει συνηθως.

Απο την αλλη στην περιπτωση μου καλυτερα που γεννηθηκε 2-01 γιατι πηγε σχολειο μεγαλος, ειναι ο μεγαλυτερος μεσα στην ταξη και τα κατανοει ολα παρα πολυ καλα.Ας πουμε ξερω περιπτωσεις που ειναι γεννημενα 28-12 η 20-12 και εχουν κερδισει χρονια, πηγαν μικρα.Αυτα τα παιδια δυσκολευονται , μηνα με το μηνα εχει σημασια στα μικρα παιδια που πανε σχολειο.

το λεω κοριτσια επειδη από τελος του4ου μηνα εχω προβλημα με συσπασεις κ παιρνω γιουτοπαρ! κ πολύυυυυυυυυυυ ξεκουρασηηη !!! κοοινως δεν κανω τίποτα!!!! μακαρι να μπω στον μηνα μου παντως!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξέρω περίπτωση Αναστασία που η κοπέλα ήταν με πρόωρες συσπάσεις από την 13η εβδομάδα, σταμάτησε τα χάπια την 37η και γέννησε 40+!!!

Εγώ που γέννησα το πρώτο 38+2 ίσως να γεννήσω τέλη Δεκέμβρη μια και είναι το δεύτερο αλλά αν ήταν καθυστερημένη σύλληψη όπως φαίνεται, τότε θα πάρω όλο τον 9ο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ διαβάζω-μάλλον διάβαζα πολλά βιβλία αλλά μόνο 2έχω καταφέρει τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν έχω χρόνο με την δουλειά και το παιδί και για να διαβάσω πρέπει να κοιμάται, πράγμα δύσκολο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξέρω περίπτωση Αναστασία που η κοπέλα ήταν με πρόωρες συσπάσεις από την 13η εβδομάδα, σταμάτησε τα χάπια την 37η και γέννησε 40+!!!

Εγώ που γέννησα το πρώτο 38+2 ίσως να γεννήσω τέλη Δεκέμβρη μια και είναι το δεύτερο αλλά αν ήταν καθυστερημένη σύλληψη όπως φαίνεται, τότε θα πάρω όλο τον 9ο!

αχχχ μακάρι μωρέ!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μαργαριτα, τι κανεις?? Διαβαζεις Ελληνες συγγραφεις να σου πω καποια??

ναι εννοειται να μου πεις Αννουλα! το εχεις διαβασει αυτο που ειπα? ειναι πολυ καλο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα. Διάφορα ψώνια έκανα το πρωί, μετά πήρα τον μικρό από τον παιδικό, μαγείρεψα, κοίμισα, κοιμήθηκα και εγώ λιγάκι και διάβασα όσα γράψατε.

Για τις τιμές δεν θυμάμαι ακριβώς. Στο Μητέρα Κρήτης πριν 2 χρόνια είχα δώσει 1200 στον γιατρό μου (τα ίδια παίρνει και στην καισαρική) και νομίζω 2500 σε τετράκλινο. Το οποίο τετράκλινο όμως χωριζόταν σε 2 δίκλινα που επικοινωνούσαν μεταξύ τους σε ένα σημείο, σαν πόρτα αλλά ανοιχτή. Δεν με χάλασε καθόλου. Από την 1η μέρα ήμουν μόνη μου και από την 2η ήμασταν 2 κοπέλες στο 4κλινο. Το οποίο είχε 2 μπάνια, 2 ντουλάπες, 2 τηλεοράσεις κτλ. Σαν 2 δίκλινα μαζί.

Τώρα θα τσεκάρω τιμές και ίσως πάρω μονόκλινο μόνο και μόνο για τον αποκλειστικό θηλασμό αν και στο 4κλινο αποκλειστικά θήλαζα αλλά αλλιώς είναι να έχεις το παιδί μαζί σου σε 1 δωμάτιο μόνοι σας.

Ο γιατρός μου παίρνει 60Ευρώ σε κάθε επίσκεψη όταν κάνει υπέρηχο και 30 Ευρώ όταν βλέπει εξετάσεις. Είναι πανάκριβος για τα δικά μας δεδομένα. 190 έδωσα για αυχενική+Παπ Α και 160 Ευρώ για Β' Επιπέδου.

Το ντόπλερ είναι ο αντίστοιχος λεπτομερείς υπέρηχος του τρίτου τριμήνου και δεν σου βάζουν καλώδια!!!Αυτό είναι το nst τεστ, μην μπερδεύεστε. Το ντόπλερ γίνεται 32η εβδομάδα, εγώ έχω κλείσει ήδη για 21 Νοέμβρη!

εχεις απολυτο δικαιο!! μπερδευτηκα αρχικα αλλα ευτυχως που θυμαστε κατι παραπανω και μας θυμιζετε κι εμας;)

Αναστασάκι και εγώ έχω ΠΗΤ 19/01 αλλά γιατί το βλέπεις Χριστουγεννιάτικο καλέ και είσαι και πρωτότοκη??Συνήθως οι πρωτότοκες γεννάνε μετά την 39η εβδομάδα!

Σωστο κιαυτο.. εγω ειχα ΠΗΤ 6/11 και γεννησα 9/11 με τεχνιτούς΄πόνους (ετσι λεμε τους ορούς σωστα;;;) αρα στην 40+3:rolleyes:

το λεω κοριτσια επειδη από τελος του4ου μηνα εχω προβλημα με συσπασεις κ παιρνω γιουτοπαρ! κ πολύυυυυυυυυυυ ξεκουρασηηη !!! κοοινως δεν κανω τίποτα!!!! μακαρι να μπω στον μηνα μου παντως!!

Η αδελφη μου είχε προορες συσπασεις και τελικα την επιασαν οι πονοι ακριβως στην ΠΗΤ της οποτε μην σε ανησυχει κατι τέτοιο...ολα είναι σχετικα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ελπιζω ολα να σου πανε τελεια! κ εγω φοβαμαι πολυ για πρωορο με τρομαξε λιγο ο γιατρος με το μηκος τραχηλου. εχεις νιωσει συσπασεις? πως ειναι? εγω εχω το βραδι πονακια αλλα μαλλον ειναι απο το ινομυωμα.

αχ κοριτσια σημερα δεν εχω καταλαβει πολυ το μωρο κ χωρις να το θελω ανησυχω....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ διαβάζω-μάλλον διάβαζα πολλά βιβλία αλλά μόνο 2έχω καταφέρει τα τελευταία 2 χρόνια. Δεν έχω χρόνο με την δουλειά και το παιδί και για να διαβάσω πρέπει να κοιμάται, πράγμα δύσκολο.

καλα εσυ που να προλαβεις!!!!! εγω τωρα καλο θα ηταν να ειχα μερικα βιβλιαρακια για παρεα αλλα δεν μου εχει μεινει τιποτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ελπιζω ολα να σου πανε τελεια! κ εγω φοβαμαι πολυ για πρωορο με τρομαξε λιγο ο γιατρος με το μηκος τραχηλου. εχεις νιωσει συσπασεις? πως ειναι? εγω εχω το βραδι πονακια αλλα μαλλον ειναι απο το ινομυωμα.

αχ κοριτσια σημερα δεν εχω καταλαβει πολυ το μωρο κ χωρις να το θελω ανησυχω....

Μαργαριτα δχιαβασες αυτο που εγραψα πιο πριν; οταν κανω μερες να παω τουαλετα ούτε εγω το νιώθω συχνα και μολις παω το νιωθω να κανει βολτες εκει μεσα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας!!! Εδω είμαι κι εγώ!!Το μεσημέρι κοιμήθηκα λίγο και μετά κατεβηκα με τον αντρα μου στο γραφειο. Βρηκα ευκαιρια και πήγα σε 2 μαγαζιά ακόμα... Και κατα 99% κατέληξα ποια θα κλεισω... Της nek baby θα παρω ενα κρεβατακι(οχι καναπε)το Γιολαντα,σε άσπρο και την προίκα της nek πάλι σε ροζ! Αν τα βρω φωτο θα σας τα βαλω! Συρταριέρα θα πάρω απο Ικεα... Το κρεβατακι ειναι 300? και το στρώμα 80?. Η προίκα ειναι λιγο τσουχτερη! 220?!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!! Εδω είμαι κι εγώ!!Το μεσημέρι κοιμήθηκα λίγο και μετά κατεβηκα με τον αντρα μου στο γραφειο. Βρηκα ευκαιρια και πήγα σε 2 μαγαζιά ακόμα... Και κατα 99% κατέληξα ποια θα κλεισω... Της nek baby θα παρω ενα κρεβατακι(οχι καναπε)το Γιολαντα,σε άσπρο και την προίκα της nek πάλι σε ροζ! Αν τα βρω φωτο θα σας τα βαλω! Συρταριέρα θα πάρω απο Ικεα... Το κρεβατακι ειναι 300? και το στρώμα 80?. Η προίκα ειναι λιγο τσουχτερη! 220?!

πολυ καλες οι τιμες Δώρα. θυμαμαι εγω κρεβατακι + ορθοπεδικο στρωμα ηταν 700 ευρω...πολυ καλη ποοιοτητα βεβαια και το κρεαβατακι γινετε και προεφηβικο αλλα ακριβο είναι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

φιλες μου γεια σας και απο εμενα ... χαθηκα σημερα... πήγα το πρωι για ψώνια κατα τις 12 ηρθα σπίτι, εφαγα λίγο σπαναχοριζο λόγο σιδήρου μέτα πηγα στη πεθερα μου έφαγα κολοκάσι (δεν ξερω αν τρώτε στην ελλαδα) κατα της 3 κοιμηθηκα μεχρι τις 6.30, μπηκα για λιγο διαβασα 2-3 σελίδες αλλά γραψατε πολλες σελίδες που το αφησα, περιπου 12 σελίδες:shock:.....

αρχισα και μπλέκω καπελάκι του μπέμπη στα χρωματα λιλα και μπεζ.....

αυριο πάλι θα χαθω γιατί εχω μάθημα και πρωι και απογευμα..... αχ μου αρεσει πολύ η παρεα σας ειλικρινα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...