Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Τα κιλά είναι από τις αναγούλες και τους εμετούς! Ακομα το στομάχι μου δεν έχει στρώσει αν και είμαι πολύ καλύτερα! Φοβαμαι ότι θα γίνω φαλαινίτσα στη συνέχεια! Κι εγώ πάντως ρεύομαι συνέχεια να ξέρεις κι έχω πρόβλημα με το χώνεψη...

κ εγω εχω εμετους κ ναυτιες κ μιλαμε για πολυ χαλια. πλεον κυριως ναυτιες αλλα ξερεις ποιο ειναι το περιεργο? νιωθω καλυτερα οταν τρωω. αν ειμαι νηστικια δεν παλευεται..και επειδη ετρωγα ολα αμυλο (ψωμι φρυγανιες μακαρονια ρυζι) να τα τα 2 κιλακια απο τωρα!!!! αλλα δεν πειραζει τρωω οσο πιο υγιεινα γινεται. δεν ειναι κ η πιο καταληλη ωρα για διαιτα. με το στομαχι που εχω κιολας δεν παιζει...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο τη μια λεω να μην παρω πολλα κιλα αυτη τη φορα γιατι θα ταλαιπωρηθω και απο την αλλη οταν πειναω αφηνομαι και το απολαμβανω και δεν με νοιαζει αν παραφουσκωσω εκεινη τη στιγμη.Βεβαια μετα το μετανιωνω αλλα ειναι αργα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα ειχες θρομβοφιλια και στην πρωτη εγκυμοσυνη και δεν το γνωριζες? ή εμφανιστηκε μετα και συνεβει το μοιραιο?

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή χωρις κανένα πρόβλημα..όταν εχασα το 2ο στις 22 βδομαδες και εκανα εξετασεις βρεθηκε οτι εχω κληρονομικη ετεροζυγη θρομβοφιλία αλλα οχι μεγαλου βαθμου,,η θρομβοφιλια ειναι κατι κληρονομικο που υπάρχει κ δεν αλλαζει εχει να κανει με το dna γι αυτο κ οι εξετασεις της γινονται μια φορα...απλα μπορει η φυση να σε αφησει να κανεις ενα παιδι,να χανεις αλλο κτλ...anyway,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή χωρις κανένα πρόβλημα..όταν εχασα το 2ο στις 22 βδομαδες και εκανα εξετασεις βρεθηκε οτι εχω κληρονομικη ετεροζυγη θρομβοφιλία αλλα οχι μεγαλου βαθμου,,η θρομβοφιλια ειναι κατι κληρονομικο που υπάρχει κ δεν αλλαζει εχει να κανει με το dna γι αυτο κ οι εξετασεις της γινονται μια φορα...απλα μπορει η φυση να σε αφησει να κανεις ενα παιδι,να χανεις αλλο κτλ...anyway,,,

Και ολα αυτα για να ταλαιπορουμαστε και να τρεχουμε για εξιδεικευμενες εξετασεις!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βρε κοριτσακια μου στην 17η ειστε!Αφου η16η ειναι συμπληρωμενη και μετρας +1ημ.Αν υποθεσουμε οτι εισαι στην 1η ημ. εγκυμοσυνης δεν διανυεις την 1η εβδομαδα?Θα με τρελανετε?

Για παραδειγμα το τικερακι της μαργκο γραφει 11εβδ+2ημ. και την αλλη εβδομαδα θα κανει αυχενικη που σημαινει οτι συμφωνα με τους γιατρους θα διανυει την 13η στην οποια κανουν την αυχενικη.

σωστη!!! ετσι ειναι. π.χ. εγω τωρα διανυω την 12 εβδομαδα.

βρε κοριτσια ολες εχετε τετοια κοιλια??? που να μοιαζει 6 μηνων? χαχχχαχα κ με κοροιδευε ο αντρας μου οτι ειμαι το θαυμα της φυσης που στον 3ο φαινεται για 6 μηνων! χαχαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσακια μου στην 17η ειστε!Αφου η16η ειναι συμπληρωμενη και μετρας +1ημ.Αν υποθεσουμε οτι εισαι στην 1η ημ. εγκυμοσυνης δεν διανυεις την 1η εβδομαδα?Θα με τρελανετε?

Για παραδειγμα το τικερακι της μαργκο γραφει 11εβδ+2ημ. και την αλλη εβδομαδα θα κανει αυχενικη που σημαινει οτι συμφωνα με τους γιατρους θα διανυει την 13η στην οποια κανουν την αυχενικη.

Αυχενικη κανεις απο την 11 εβδομαδα εως και την 13η.

Αρα αυτο συνεπαγεται οτι μπορεις να κανεις και την 12η εβδομαδα και στις 11βδ + 1 ημ. κλπ κλπ.Συμπληρωμενη ειναι η εβδομαδα που διανυεις και εχεις παρει και τις 6 ημερες της βδομαδας,πχ εγω ειμαι 10βδ + 2 μερες.Σε 5 μερες θα μπω στην 11 βδομαδα,οχι απο τωρα γιατι πρεπει να περασουν οι 5 μερες για να κλεισει η βδομαδα μου.Οταν διανυεις μια εβδομαδα το λεει και η ιδια η λεξη,την περπατας εκεινη τη στιγμη,οχι κατι που θα ερθει αργοτερα.Δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα να το καταλαβεις.Να μας πουν και τα αλλα κοριτσια τη γνωμη τους!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και πως γινεται? κανουνε εξετασεις και στο μωρο για να βρουν τον λογο που σταματησε η καρδουλα του ή μονο στην μητερα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

σωστη!!! ετσι ειναι. π.χ. εγω τωρα διανυω την 12 εβδομαδα.

βρε κοριτσια ολες εχετε τετοια κοιλια??? που να μοιαζει 6 μηνων? χαχχχαχα κ με κοροιδευε ο αντρας μου οτι ειμαι το θαυμα της φυσης που στον 3ο φαινεται για 6 μηνων! χαχαχαχα

Εγω παντως ετσι ειμαι!Και να δω μετα απο τρεις γεννες πως θα τη μαζεψω!Γιατι μετα πρεπει κατι να κανω, τωρα οσο ηθελα κι'αλλο παιδι δεν πιεζομουν και πολυ περα απο το να κανω διατροφη.Μετα ομως πρεπει να ιδρωσω μου φαινεται για να αποκτησω πιο εμφανισιμη κοιλια!!Και δεν ειμαι καθολου της γυμναστικης μιλαμε!:mad:

Αρα αυτο συνεπαγεται οτι μπορεις να κανεις και την 12η εβδομαδα και στις 11βδ + 1 ημ. κλπ κλπ.Συμπληρωμενη ειναι η εβδομαδα που διανυεις και εχεις παρει και τις 6 ημερες της βδομαδας,πχ εγω ειμαι 10βδ + 2 μερες.Σε 5 μερες θα μπω στην 11 βδομαδα,οχι απο τωρα γιατι πρεπει να περασουν οι 5 μερες για να κλεισει η βδομαδα μου.Οταν διανυεις μια εβδομαδα το λεει και η ιδια η λεξη,την περπατας εκεινη τη στιγμη,οχι κατι που θα ερθει αργοτερα.Δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα να το καταλαβεις.Να μας πουν και τα αλλα κοριτσια τη γνωμη τους!

Παρε παραδειγμα το μωρακι σου.Ειναι 8μ +2εβδ. δηλαδη διανυει τον 9ο μηνα της ζωης του.

Η αυχενικη στο 90% γινεται οταν διανυεις την 13η εβδ. εγκυμοσυνης, οχι οταν τη συμπληρωσεις.Οταν θα δεις το γιατρο σου επιβεβαιωσε το.

Διαφημίσεις

Παρε παραδειγμα το μωρακι σου.Ειναι 8μ +2εβδ. δηλαδη διανυει τον 9ο μηνα της ζωης του.

Η αυχενικη στο 90% γινεται οταν διανυεις την 13η εβδ. εγκυμοσυνης, οχι οταν τη συμπληρωσεις.Οταν θα δεις το γιατρο σου επιβεβαιωσε το.

Εσυ εισαι στην 11η τωρα, δηλαδη σε 2 εβδ. θα κανεις αυχενικη.

νομιζω εχει δικιο η dolphin. ειχα ρωτησει τον γιατρο μου για την αυχενικη και μου ειχε πει οτι θα την κανω την 13 εβδομαδα. τοτε που την κανονισε θα ειμαι 12 εβδομαδων κ 2 ημερων. οποτε θα διανυω την 13 εβδομαδα εγκυμοσυνης. δεν ξερω πως να σου το εξηγησω καλυτερα. ελπιζω να καταλαβες. οταν λεμε σε ποια εβδομαδα ειμαστε εννοουμε ποια περπαταμε. οχι ποια κλεισαμε.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω παντως ετσι ειμαι!Και να δω μετα απο τρεις γεννες πως θα τη μαζεψω!Γιατι μετα πρεπει κατι να κανω, τωρα οσο ηθελα κι'αλλο παιδι δεν πιεζομουν και πολυ περα απο το να κανω διατροφη.Μετα ομως πρεπει να ιδρωσω μου φαινεται για να αποκτησω πιο εμφανισιμη κοιλια!!Και δεν ειμαι καθολου της γυμναστικης μιλαμε!:mad:

αληθεια επανερχεται μετα η κοιλια? κατι κορσεδες που υπαρχουν κανουν τιποτα ξερει καμια? πως μαζευεται μετα η κοιλια? η μενει κρεμασμενη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τη διανυεις!Ποια διανυεις?Αυτη που θα συμπληρωθει!Παρτο απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δες'το.Η 10η σου εβδ. εχει κλεισει, το λεει και το τικερακι σου συμφωνα με την ΤΗΠ.Τωρα περπατας στην 11η δηλ. τη διανυεις.

νομιζω εχει δικιο η dolphin. ειχα ρωτησει τον γιατρο μου για την αυχενικη και μου ειχε πει οτι θα την κανω την 13 εβδομαδα. τοτε που την κανονισε θα ειμαι 12 εβδομαδων κ 2 ημερων. οποτε θα διανυω την 13 εβδομαδα εγκυμοσυνης. δεν ξερω πως να σου το εξηγησω καλυτερα. ελπιζω να καταλαβες. οταν λεμε σε ποια εβδομαδα ειμαστε εννοουμε ποια περπαταμε. οχι ποια κλεισαμε.

Ακριβως!Οι γιατροι παντως ετσι το πανε!Και ο γιατρος μου στην Αθηνα και φιλος μας γυναικολογος εδω στο νησι που μου εκανε και την αυχενικη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...