Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννα αν γεννησω μερα και η τριτη μερα ζωης του μωρού είναι μολις περασει η 2η νύχτα σε βγαζουν λόγω του ότι είσαι πιο έμπειρη...δεν ξέρω γιατι αλλα εμας το κάνουν συχνά αυτό... σε μπέρδεψα;;;

Οχι, ειναι κατανοητο αλλα πρωτη φορα το ακουω.Εδω μαλιστα σου λενε οτι σε κρατανε αυτες τις μερες για παρακολουθηση του μωρου μην ανεβασει ικτερο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αιμοληψια στην κυπρο γινετε δωρεαν απο το κρατος!!αρα μονο για τον υπερηχο εδωσα τα 250!!!αστα δεν βρισκεις ακρη :confused::confused:

Ποια αιμοληψια γίνεται δωρεαν;; δεν το ξέρω αυτό.. εγω πηγαινω σε χημειο που συνεργαζεται με την κλινικη και πληρωνω εξτρα:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δυστυχως δεν ορεξη για τπτ..ουτε δουλειες στο σπιτι δεν θελω να κανω.καλα που εχω και εσας εδω μεσα και ξεχνιεμαι λιγο.

αν δεν εχεις ορεξη κατσε εδω και μη σκας που εισαι ετσι.μπορει να μην ειναι ευχαριστο,αλλα ειναι φυσιολογικο!τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες;ισως σ'εχει πιασει κ ενας ψιλοπανικος για τον ερχομο του μωρου γενικοτερα.το λεω γιατι κ εμενα μ'εχει πιασει κ ωρες ωρες δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος μου,αλλα μου περναει!θα ηρεμησεις και θα εισαι καλυτερα ,θα δεις!

κοριτσια ειχα μπει σε διαφορα σαιτ με δωρεαν δειγματα και μου ηρθε πριν απο λίγο από την MAM!! ενα μπουκαλι!! είναι τελειο! κααι κατι διαφημιστικα!:P

μεγεια!!!μπιμπερο εννοεις;

GjJbp3.png7IWup3.png

εγω εδωσα 85 στην αυχενικη. οι τιμες που σας λεω ειναι παντοτε εχτος των αναλυσεων.. Για αναλυσεις εδωσα 135 μαζι με της αυχενικης + οι γενικες....:rolleyes:

Στο Β επιπεδου έδωσα 100...

ο γιατροσ σου ομως σου εκανε την αυχενικη??δεν πηγες σε αλλο γιατρο??αν θυμαμαι καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποια αιμοληψια γίνεται δωρεαν;; δεν το ξέρω αυτό.. εγω πηγαινω σε χημειο που συνεργαζεται με την κλινικη και πληρωνω εξτρα:confused:

το paap που κανεις με την αυχενικη αυτο που παιρνεις το αιμα!!!~

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Οχι, ειναι κατανοητο αλλα πρωτη φορα το ακουω.Εδω μαλιστα σου λενε οτι σε κρατανε αυτες τις μερες για παρακολουθηση του μωρου μην ανεβασει ικτερο.

Ναι βγαινεις με την προυποθεση οτι το μωρο και η μαμα είναι καλα σε υγεια.

Ξέρω πολες κοπελες που βγήκανε νωρις γιαυτό το είπα..φυσικα δεν ξέρω αν το εφαρμοζει η δικη μου γιατρος αν το εφαρμοζει όμως καλα θα είναι..

ξαδελφη μου με ΦΤ βγήκε στις 2 νύχτες, πολυ καλη μου φιλη με ΚΤ βγήκε στις 3 νύχτες...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αν δεν εχεις ορεξη κατσε εδω και μη σκας που εισαι ετσι.μπορει να μην ειναι ευχαριστο,αλλα ειναι φυσιολογικο!τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες;ισως σ'εχει πιασει κ ενας ψιλοπανικος για τον ερχομο του μωρου γενικοτερα.το λεω γιατι κ εμενα μ'εχει πιασει κ ωρες ωρες δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος μου,αλλα μου περναει!θα ηρεμησεις και θα εισαι καλυτερα ,θα δεις!

ναι! δωρεαν! ειναι της MAM που ειναι κατα των κολικων. θελεις διευθυνση να παραγγειλεις??? ουτε εξοδα αποστολης δεν πληρωσα! με κουριερ στην πόρτα μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ο γιατροσ σου ομως σου εκανε την αυχενικη??δεν πηγες σε αλλο γιατρο??αν θυμαμαι καλα!!

ναι η γιατρος μου μου την έκανε.

το paap που κανεις με την αυχενικη αυτο που παιρνεις το αιμα!!!~

Α! αυτο εμας μας το στέλνουν Λεμεσο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι βγαινεις με την προυποθεση οτι το μωρο και η μαμα είναι καλα σε υγεια.

Ξέρω πολες κοπελες που βγήκανε νωρις γιαυτό το είπα..φυσικα δεν ξέρω αν το εφαρμοζει η δικη μου γιατρος αν το εφαρμοζει όμως καλα θα είναι..

ξαδελφη μου με ΦΤ βγήκε στις 2 νύχτες, πολυ καλη μου φιλη με ΚΤ βγήκε στις 3 νύχτες...

εδω εμενα μου ειπε 3 νυκτες και θα ειναι και καισαρικη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι! δωρεαν! ειναι της MAM που ειναι κατα των κολικων. θελεις διευθυνση να παραγγειλεις??? ουτε εξοδα αποστολης δεν πληρωσα! με κουριερ στην πόρτα μου!

Ναι, θελω και εγω!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

για πες να κανουμε τα κουμαντα μας!απο που αλλου πηρες;εγω λεω θα μας δωσουν και στην κλινικη,αλλα ο,τι παρεις καλο ειναι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ε ο καθε γιατρος εχει την τακτικη του φένετε.. οι κοπελλες που προαναφερα γεννησαν στον ίδιο γιατρο...

Οπως

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι η γιατρος μου μου την έκανε.

Α! αυτο εμας μας το στέλνουν Λεμεσο...

για αυτο πληρωσες πιο λιγα εμενα δεν το κανει ο γιατρος μου!!

ναι για αυτο λεω που στειλατε λεμεσο ,οτι δεν πληρωνεις!!

παω να πιασω το μικρο απο το σχολειο!!

θα επιστρεψω σε λιγο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ε ο καθε γιατρος εχει την τακτικη του φένεται.. οι κοπελλες που προαναφερα γεννησαν στον ίδιο γιατρο...

Οπως και ναχει θα σας πω ποσο θα με κρατησουν:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτο θα κανω ..εεε τι να κανουμε θα κατσω να "απολαυσω " και αυτην διαδικασια της εγκυμοσυνης μας..ολα μαζι με εχουν πιασει..αυριο θα παω σε ενα σεμιναριο ανωδυνου τοκετου..αν και ειναι πολυ νωρις το παρεχει η κλινικη που θα γεννησω δωρεαν οποτε θα παω να δω τι θα μας πουν;)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...