Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλως την Εφη!!μια χαρα η τιμουλα σου!μη μιλας καθολου!

κοιτα που μας τρωτε λαχανο στη γεννα!στις εξετασεις κ στα λοιπα εκει ειναι πιο τσουχτερα,αλλα στη γεννα παιρνετε το αιμα σας πισω!

τον μετρανε ειτε απο την κοιλια ειτε με κολπικο υπερηχο.

εμενα οι μετρησεις ειναι στα ελληνικα κ το λεει καθαρα ''μηκος τραχηλου'',αλλιως κ εγω δε θα εβγαζα ακρη!χαχαχα

ναι ετσι ειναι στες εξετασεις μας τα παιρνουν χοντρα!!ασε που εμας οι ιδιωτες γιατροι δεν γεννανε στο δημοσιο,πρεπει να πας σε δημοσιο γοιατρο για να γεννησεις σε δημοσιο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια...!Κρυο που εχει σημερα !!Αντωνια τελεια η τιμη που λες αλλα ειναι στην Κυπρο ε?

Μαλλον εδω εχουμε διαφορα στις τιμες...

Σας ακουω που λετε για τα ιδιωτικα κ θελω να σας πω οτι κ τα δημοσια πλεον βαλανε κατι τιμες τυπου ιδιωτικου.Με εναν προχειρο υπολογισμο για κτ το νοσοκομειο θελει 1600 ευρω συν την αναβαθμιση δωματιου 125 καθε μερα σε λουξ , συνολο 2100.Η γιατρος μου ζητησε 1500 -1600 ευρω αναλογα αν θα κανω επισκληριδιο η οχι...Αρα το resume: 3600 περιπου ..σε δημοσιο Πως σας φαινεται??

μα ειναι δυνατον????? μηπως αυτη η τιμη ειναι αν δεν εχεις ικα? κ γιατι τοτε να πηγαινουν σε δημοσιο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εφη μου καλημερα!Το doppler εχω ξερω οτι το κανει εξειδικευμενος γιατρος , δηλαδη εμενα θα μου το κανει αυτος που κανει την αυχενικη κ την β' επιπεδου.Γινεται στην 32 εβδομαδα νομιζω μου ειχε πει νομιζω..Κοιλιακα γινεται ..οχι κολπικα.
εγω θα το κανω εκει που εκανα κ την αυχενικη κ το β επιπεδου.οχι στο γιατρο μου δλδ.τωρα για το πως γινεται,θα σε γελασω.

εχει μια επικεφαλιδα ''τραχηλος'' και απο κατω εκτος απο καποια αλλα χαρακτηριστικα εχει κ το μηκος τραχηλου.ρωτα τη γιατρο σου να σου εξηγησει.πιθανον να το εχει με αρχικα.

αχ καταλαβα θα μου τα παρουν κανονικα και για αυτη την εξετασει!!εδωσα 250 για αυχενικη και θα δωσω 300 για την β επιπεδου για το doppler τι να υπολογιζω????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το παραξενο ειναι οτι εγω δεν σκεφτομαι αρνητικα οπως αναφερεις πιο πανω,,χωρις να σκεφτομαι κατι απλα κλαιω με λιγμους..απο εχθες ειμαι ετσι.

Να φανταστεις εχθες ειμασταν παρεα για καφε σε ενα μαγαζι και ενω μιλουσαν ολοι μεταξυ τους εγω σε καποια φαση σταματησα να συμμετεχω απο την συζητηση και αρχισα να κλαιω χωρις να το θελω μπροστα σε ολους.Ρεζιλι εγινα..

αχ μωρε κ εγω το εχω παθει αλλα ενταξει,μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτο!θα περασει θα δεις!δε θα εισαι συνεχεια ετσι.κανε κατι να ξεχαστεις!παρε μια φιλη σου να βγεις μια βολτιτσα που ειπαν κ τα κοριτσια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Έφη εσυ στον 1ο σου έκανες doppler; εγω δεν θυμάμαι να εκανα..

δεν εκανα αλλα εχει και 6 χρονια που γεννησα και λεω οτι τωρα μπορει να μου πει να κανω!!ουτε καμπηλη δεν ειχα κανει στο πρωτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφη μου καλημερα!Το doppler εχω ξερω οτι το κανει εξειδικευμενος γιατρος , δηλαδη εμενα θα μου το κανει αυτος που κανει την αυχενικη κ την β' επιπεδου.Γινεται στην 32 εβδομαδα νομιζω μου ειχε πει νομιζω..Κοιλιακα γινεται ..οχι κολπικα.

κορτισια συγνωμη αλλα τι ειναι η εξεταση doppler? και κατι ακομα και μενα δεν μου εχουν μετρησει τον τραχηλο .την αλλη βδομαδα ειναι να κανω την β επιπεδου μηπως πρεπει να ανησυχω?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

αχ καταλαβα θα μου τα παρουν κανονικα και για αυτη την εξετασει!!εδωσα 250 για αυχενικη και θα δωσω 300 για την β επιπεδου για το doppler τι να υπολογιζω????

ειδες;;;εγω αυχενικη 130 και β επιπεδου 110!με συμβολικες αποδειξεις των 30 ευρω βεβαια.αλλιως ηταν 150 και 130 αντιστοιχα.

παντως δεν ειναι λογικο που για β επιπεδου σου πηραν παραπανω απο την αυχενικη!!αφου δεν υπαρχει η αιμοληψια που αυξανει την τιμη!αλλα ειναι το μονοπωλειο που ελεγες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

κορτισια συγνωμη αλλα τι ειναι η εξεταση doppler? και κατι ακομα και μενα δεν μου εχουν μετρησει τον τραχηλο .την αλλη βδομαδα ειναι να κανω την β επιπεδου μηπως πρεπει να ανησυχω?

λογικα θα στον μετρησουν τοτε!μην ανησυχεις κ γι'αυτο!!:)

GjJbp3.png7IWup3.png

ηρθα και εγω!!!

μπαινω και εγω στο θεμα εγω τον ρωτησα για την τιμη και μου ειπε 3500 ευρο με καισαρικη και τρεις νυκτες σε μονοκλινο δωματιο!!

παντως Εφακη μου πολυ φθηνοτερα απο εδω στην κυπρο το μονοκλινο! εδω για να πας σε μονοκλινο θες συνολικα κανενα 10.000! οποτε χαλαλι οι ακριβες εξετασει κ τα διαγνωστικα!!!!

εγω βεβαια θα παω σε οικονομικο τρικλινο δεν με παιρνει δυστηχως αν και πολυ θα το ηθελα για μονοκλινο!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε κ εγω το εχω παθει αλλα ενταξει,μεσα στο προγραμμα ειναι κ αυτο!θα περασει θα δεις!δε θα εισαι συνεχεια ετσι.κανε κατι να ξεχαστεις!παρε μια φιλη σου να βγεις μια βολτιτσα που ειπαν κ τα κοριτσια!

δυστυχως δεν ορεξη για τπτ..ουτε δουλειες στο σπιτι δεν θελω να κανω.καλα που εχω και εσας εδω μεσα και ξεχνιεμαι λιγο.

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειδες;;;εγω αυχενικη 130 και β επιπεδου 110!με συμβολικες αποδειξεις των 30 ευρω βεβαια.αλλιως ηταν 150 και 130 αντιστοιχα.

παντως δεν ειναι λογικο που για β επιπεδου σου πηραν παραπανω απο την αυχενικη!!αφου δεν υπαρχει η αιμοληψια που αυξανει την τιμη!αλλα ειναι το μονοπωλειο που ελεγες!!

η αιμοληψια στην κυπρο γινετε δωρεαν απο το κρατος!!αρα μονο για τον υπερηχο εδωσα τα 250!!!αστα δεν βρισκεις ακρη :confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αννα που μπορω να δω τις τιμες για το ΙΑΣΩ?

Πηρα τηλεφωνο και ρωτησα πριν 1 ωρα που ειχαμε την κουβεντα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω εδωσα 85 στην αυχενικη. οι τιμες που σας λεω ειναι παντοτε εχτος των αναλυσεων.. Για αναλυσεις εδωσα 135 μαζι με της αυχενικης + οι γενικες....:rolleyes:

Στο Β επιπεδου έδωσα 100...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...