Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Blu24 είπε:

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Expand  

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

nia85! είπε:
εδω στο 1ο αν γεννησεις μερα σε βγαζουν στις 3 μερες. στο 2ο σε βγαζουν την 2η μέρα...

εσυ σε ποσες μερες βγηκες;;ισως γι'αυτο να ηρθε πιο φθηνα.διοτι στο δωματιο ουσιαστικα τη βραδια πληρωνεις.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

litsa 84 είπε:
χαχαχχα!οχι βρε!

''Αννα μου, πηγε 2000+φπα;;''

αυτη ηταν η ερωτηση,δεν εβαλα κομμα και σε μπερδεψα!

Ναι, τοσο μου ειπαν στο τηλ. για τρικλινο με φπα 13%.Θα ρωτησουμε και το γιατρο οταν τον δουμε να δω τι θα μας πει.Α! η τιμη αυτη ειναι για το πακετο καισαρικης, εσυ ομως ακομη δεν ξερεις τι θα κανεις εε??

Αν γεννησεις φυσιολ. πρωτα ο Θεος, δεν ξερω αν μπορουμε στο ιδιο δωματιο, παντως ο καφες ισχυει!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ggwgw είπε:
μπα καλε, περιεργο μου φαινεται! βγες καμια βολτα, πηγαινε για ψωνια που λεει κ ο αντρας σου να αλλαξεις διαθεση!

Ποπη μου (αν δεν κανω λαθος) και εγω αυτο λεω!!Βγες εξω να παρεις κατι για το μωρακι, για σενα !Να δεις θα αλλαξει η διαθεση σου..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

litsa 84 είπε:
εσυ σε ποσες μερες βγηκες;;ισως γι'αυτο να ηρθε πιο φθηνα.διοτι στο δωματιο ουσιαστικα τη βραδια πληρωνεις.

εγω βγηκα κανονικα επειδη γεννησα νυχτα και με ήθελαν μεσα για την εξεταση που κανουν στο μωρο για θυρωειδη...Γέννησα Δευτερα και Πεμπτη βγήκα αρα 4 μερες εμεινα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

nia85! είπε:
εγω βγηκα κανονικα επειδη γεννησα νυχτα και με ήθελαν μεσα για την εξεταση που κανουν στο μωρο για θυρωειδη...Γέννησα Δευτερα και Πεμπτη βγήκα αρα 4 μερες εμεινα...

Τις νυχτες μετρανε, 3 εμεινες.Εκανες φ.τ ετσι??

Εγω και στους 2 γεννησα Πεμπτη και βγηκα Δευτερα.

Αντωνια μου εννοεις οτι στο 2ο παιδι καθεσαι μονο 2 βραδιες ?Και την τριτη μερα φευγεις?Οντως εχει διαφορα στην τιμη γιατι στην ουσια πληρωνεις το δωματιο(την διανυκτερευση δηλαδη)

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

dolphin73 είπε:
Ναι, τοσο μου ειπαν στο τηλ. για τρικλινο με φπα 13%.Θα ρωτησουμε και το γιατρο οταν τον δουμε να δω τι θα μας πει.Α! η τιμη αυτη ειναι για το πακετο καισαρικης, εσυ ομως ακομη δεν ξερεις τι θα κανεις εε??

Αν γεννησεις φυσιολ. πρωτα ο Θεος, δεν ξερω αν μπορουμε στο ιδιο δωματιο, παντως ο καφες ισχυει!!

παμε για φυσιολογικο εμεις,εκτος απροοπτου.αρα το δωματιο για φ.τ θα ειναι ενα κλικ φθηνοτερο.παλι καλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

sophie jolie είπε:
Αντωνια μου εννοεις οτι στο 2ο παιδι καθεσαι μονο 2 βραδιες ?Και την τριτη μερα φευγεις?Οντως εχει διαφορα στην τιμη γιατι στην ουσια πληρωνεις το δωματιο(την διανυκτερευση δηλαδη)

Αυτο δεν το καταλαβαινω με το 2ο παιδι, δεν το εχω ξανακουσει.

kalliopi poul είπε:
θελω να ελπιζω οτι ειναι θεμα ορμονων τι αλλο μπορει να ειναι??

αλλα ακομα θεμα με τις ορμονες να εχω?

αχ πολυ κλαμα ακομα κ τωρα που γραφω δακρυσμενη ειμαι...:mad

Πόπη να σου πω.. και εμενα μου συμβαίνει αυτό... ξυπναω το πρωι και είμαι χαλια, θελω να κλαίω συνέχεια νομιζω δεν με αγαπα ο άντρας μου, νομιζω ότι μου συμπεριφερονται όλοι χαλια θελω να φωναζω κτλ κτλ... αλλες μερες ξυπνάω και είμαι πολύ χαρούμενη χαμογελαω είμαι ευγενική θελω να τραγουδω απτη χαρα μου κτλ κτλ...

Ορμονες παιδι μου, μια πανω μια κατω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλο?Σας εχουν κοιταξει ολες τον τραχηλο?Γιατι εμενα δεν τον εχουν κοιταξει κολπικα σιγουρα..Τωρα με τον υπερηχο ισως ναι αλλα δεν μου εχουν πει τιποτα ..Μηπως πρεπει να ρωτησω την γιατρο μου στο επομενο ραντεβου?Πρεπει να ανησυχω ?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

sophie jolie είπε:
Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι αλλο?Σας εχουν κοιταξει ολες τον τραχηλο?Γιατι εμενα δεν τον εχουν κοιταξει κολπικα σιγουρα..Τωρα με τον υπερηχο ισως ναι αλλα δεν μου εχουν πει τιποτα ..Μηπως πρεπει να ρωτησω την γιατρο μου στο επομενο ραντεβου?Πρεπει να ανησυχω ?

εμενα μονο στο β επιπεδου το μετρησαν υπερηχογραφικα.δες κ εσυ τις μετρησεις σου μηπως το γραφει.

GjJbp3.png7IWup3.png

dolphin73 είπε:
Τις νυχτες μετρανε, 3 εμεινες.Εκανες φ.τ ετσι??

Εγω και στους 2 γεννησα Πεμπτη και βγηκα Δευτερα.

Ναι 3 βραδιες με ΦΤ. στο 2ο φεύγεις πιο νωρις..

sophie jolie είπε:

Ακριβως αυτο εννοω!!

dolphin73 είπε:
Αυτο δεν το καταλαβαινω με το 2ο παιδι, δεν το εχω ξανακουσει.

Στο 1ο παιδι 3 βραδυες εμεινα ναι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...