Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

παραθετω εδω τις τιμες του μητερα να τις ξερετε

http://www.mitera.gr/default.asp?pageID=257&langID=1

Πανω κατω τα ιδια με το Ιασω ειναι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια...!Κρυο που εχει σημερα !!Αντωνια τελεια η τιμη που λες αλλα ειναι στην Κυπρο ε?

Μαλλον εδω εχουμε διαφορα στις τιμες...

Σας ακουω που λετε για τα ιδιωτικα κ θελω να σας πω οτι κ τα δημοσια πλεον βαλανε κατι τιμες τυπου ιδιωτικου.Με εναν προχειρο υπολογισμο για κτ το νοσοκομειο θελει 1600 ευρω συν την αναβαθμιση δωματιου 125 καθε μερα σε λουξ , συνολο 2100.Η γιατρος μου ζητησε 1500 -1600 ευρω αναλογα αν θα κανω επισκληριδιο η οχι...Αρα το resume: 3600 περιπου ..σε δημοσιο Πως σας φαινεται??

καλημερα Σοφακι!ασε ειναι να σου σηκωνεται η τριχα καγκελο!!

ντροπη κ αισχος!αχ ας πανε ολα καλα κ χαλαλι ολα!θα τα δωσουμε,τι να κανουμε;

καλημερα κοριτσια σε ολες!! τι μου κανετε??

εγω απο εχθες εχω ενα καινουργιο συμπτωμα και δεν ξερω γιατι το εχω..

Θελω να κλαιω και κλαιω συνεχεια,,χωρις λογο.Γιατι μου συμβαινει αυτο?

Αντι να ειμαι χαρουμενη που απο δω και περα ξεκιναν οι ομορφες στιγμες..

Αφου μου λεει ο αντρας μου να μου δωσει χρηματα και να βγω μια βολτα να ψωνισω οτι θελω για το μωρο και εγω τον κοιταω και κλαιω..Τι επαθα βρε κοριτσια?

καλημερα Ποπη μου!!επαθες ορμονες κοριτσακι μου!κ εγω περναω τετοιες φασεις!οι ετοιμασιες αντι να με χαροποιουν μου φαινονται βουνο καποιες στιγμες και κλαιω κ εγω χωρις λογο κ αιτια!μη στεναχωριεσαι!θα περασει!θα ερθουν τα μπεμπακια μας και θα μας κανουν να τα ξεχασουμε ολα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια σε ολες!! τι μου κανετε??

εγω απο εχθες εχω ενα καινουργιο συμπτωμα και δεν ξερω γιατι το εχω..

Θελω να κλαιω και κλαιω συνεχεια,,χωρις λογο.Γιατι μου συμβαινει αυτο?

Αντι να ειμαι χαρουμενη που απο δω και περα ξεκιναν οι ομορφες στιγμες..

Αφου μου λεει ο αντρας μου να μου δωσει χρηματα και να βγω μια βολτα να ψωνισω οτι θελω για το μωρο και εγω τον κοιταω και κλαιω..Τι επαθα βρε κοριτσια?

καλημερα!! γιατι ετσι καλε?? μηπως ειναι θεμα ορμονων??

BJVqp3.png

Kαλημερα κοριτσια...!Κρυο που εχει σημερα !!Αντωνια τελεια η τιμη που λες αλλα ειναι στην Κυπρο ε?

Σας ακουω που λετε για τα ιδιωτικα κ θελω να σας πω οτι κ τα δημοσια πλεον βαλανε κατι τιμες τυπου ιδιωτικου.Με εναν προχειρο υπολογισμο για κτ το νοσοκομειο θελει 1600 ευρω συν την αναβαθμιση δωματιου 125 καθε μερα σε λουξ , συνολο 2100.Η γιατρος μου ζητησε 1500 -1600 ευρω αναλογα αν θα κανω επισκληριδιο η οχι...Αρα το resume: 3600 περιπου ..σε δημοσιο Πως σας φαινεται??

καλημερα!! καλα κ καποιος που πραγματικα δεν εχει να φαει, απορος, τσιγγανος κτλ τι θα γινει? σπιτι με τη μαμη θα γεννησει??

BJVqp3.png

Αρα γιατι να μην πας σε ιδιωτικο σε τρικλινο??Ο γιατρος σου δεν παει σε καποιο ιδιωτικο??

Διαφημίσεις

θυμαμαι οταν ειχα κανει τη εγχειρηση που σου λεγα, μου κανανε κλισμα μετα γιατι επρεπε να ενεργουμαι καθε μερα για να μπουνε τα εντερα στη σειρα ελεγε ο γιατρος! ακομα ψυχολογικα μου εχουνε μεινει!!:oops:

Μια αλλη φιληπου εκανε καισαρικη της εκαναν κλισμα και αυτης καθε μερα:rolleyes:

Παντως σε άλλη κλινικη ΦΤ πηρανε σε μια γνωστη 2700 μονοκλινο ολα μεσα.. δεν ξέρω αλλα πολλη η διαφορα ρε παιδια.. δηλαδη εμεις πληρωνουμε για μονοκλινο οσα εσεις για δικλινο ή και τρίκλινο...

και εγω που νόμιζα ότι μου ζητήσανε πολλα....:confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!! γιατι ετσι καλε?? μηπως ειναι θεμα ορμονων??

θελω να ελπιζω οτι ειναι θεμα ορμονων τι αλλο μπορει να ειναι??

αλλα ακομα θεμα με τις ορμονες να εχω?

αχ πολυ κλαμα ακομα κ τωρα που γραφω δακρυσμενη ειμαι...:mad

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μια αλλη φιληπου εκανε καισαρικη της εκαναν κλισμα και αυτης καθε μερα:rolleyes:

Παντως σε άλλη κλινικη ΦΤ πηρανε σε μια γνωστη 2700 μονοκλινο ολα μεσα.. δεν ξέρω αλλα πολλη η διαφορα ρε παιδια.. δηλαδη εμεις πληρωνουμε για μονοκλινο οσα εσεις για δικλινο ή και τρίκλινο...

ελα ντε, κ υστερα λενε οτι ειναι ακριβη η Κυπρος!!

BJVqp3.png

καλημερα Μαργαριτα!πως εισαι;καλυτερα;ξεκουρασου τωρα μεχρι το β επιπεδου κ μετα ο,τι σου πει ο γιατρος!

Αννα μου πηγε 2000 + φπα;;τελεια!!ελα μαναρι μου να κανουμε κατασταση!σαν 5ημερη θα ειμαστε!χαχαχαχα

Τι εννοεις σου πηγε?? Εχεις κιαλλο παιδακι?? Κατσε τωρα γιατι μπερδευτηκα!

Σου ειπα το πηρα αποφαση θα ερθω, και να μου πει ο αντρας μου για 2κλινο θα του πω οχι!!:tongue:

μια χαρα σου ζητησανε τελικα ε;!κ εγω πολυ θα ηθελα να ειμαι σε μονοκλινο αλλα δεν αξιζει να πεταξω τοσα λεφτα για 4 μερες ανεσης!ειναι εξωφρενικες οι τιμες εδω.σκεφτομαι οτι λιγες μερουλες ειναι κ μετα θα παω σπιτι.ακομη κ να ζοριστω,θα κανω υπομονη και θα περασουν οι μερες.οπως ειπε κ η Αννα,προτιμω τα λεφτα που γλιτωνω να τα διαθεσω καπου που θα πιασουν τοπο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

θελω να ελπιζω οτι ειναι θεμα ορμονων τι αλλο μπορει να ειναι??

αλλα ακομα θεμα με τις ορμονες να εχω?

αχ πολυ κλαμα ακομα κ τωρα που γραφω δακρυσμενη ειμαι...:mad

μπα καλε, περιεργο μου φαινεται! βγες καμια βολτα, πηγαινε για ψωνια που λεει κ ο αντρας σου να αλλαξεις διαθεση!

BJVqp3.png

Τι εννοεις σου πηγε?? Εχεις κιαλλο παιδακι?? Κατσε τωρα γιατι μπερδευτηκα!

Σου ειπα το πηρα αποφαση θα ερθω, και να μου πει ο αντρας μου για 2κλινο θα του πω οχι!!:tongue:

χαχαχχα!οχι βρε!

''Αννα μου, πηγε 2000+φπα;;''

αυτη ηταν η ερωτηση,δεν εβαλα κομμα και σε μπερδεψα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αρα γιατι να μην πας σε ιδιωτικο σε τρικλινο??Ο γιατρος σου δεν παει σε καποιο ιδιωτικο??

Στην τελικη εχουμε καταντησει να γινουν ιδια δημοσια κ ιδιωτικα...Βρηκα αυτην την γιατρο που ειναι πολυ καλη κ δεν την αλλαζω..ειναι μονο στο δημοσιο κ δεν εχω καμια ορεξη να την αλλαξω...στην τελικη οπως λεει κ η Λιτσα θα τα δωσουμε τι να κανουμε??Η κοροιδια με ενοχλει περισσοτερο ..Δηλαδη ο ανεργος , ο ανασφαλιστος τι θα κανει??Οκ εχω εχω Ικα αλλα οι υπολοιποι τι θα γινουν?Κλεφτες??

Αν τα σκεφτομαστε συνεχεια οντως δεν θα χαρουμε αυτην την ομορφη περιοδο της ζωης μας..Γι'αυτο κ εγω λεω οτι ειναι να γινει ας γινει!!Ας ειναι υγιη τα μωρακια μας κ τιποτα αλλο δεν θελω!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

μια χαρα σου ζητησανε τελικα ε;!κ εγω πολυ θα ηθελα να ειμαι σε μονοκλινο αλλα δεν αξιζει να πεταξω τοσα λεφτα για 4 μερες ανεσης!ειναι εξωφρενικες οι τιμες εδω.σκεφτομαι οτι λιγες μερουλες ειναι κ μετα θα παω σπιτι.ακομη κ να ζοριστω,θα κανω υπομονη και θα περασουν οι μερες.οπως ειπε κ η Αννα,προτιμω τα λεφτα που γλιτωνω να τα διαθεσω καπου που θα πιασουν τοπο!

εδω στο 1ο αν γεννησεις μερα σε βγαζουν στις 3 μερες. στο 2ο σε βγαζουν την 2η μέρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...