Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πάντως που ρώτησα πως μπορώ να κάνω τα πάντα μέχρι την εμβρυομεταφορα. Επομένως έκλεισα κομμωτηριο κανονικά την άλλη βδομάδα 😝

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Να τα βάψεις όποτε θέλεις,δεν επηρεάζει κάπου στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά 

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πωπω αυτό είναι πολύ ζορικο..υπομονή τότε μέχρι τη Δευτέρα..εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και πηγαίνω στο Γένεσις,όπου το μικροβιολογικό του είναι ανοιχτό 24/7 και έχω βρει τη χαρά μου. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα εσύ??

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχα!Ναι εχω ήδη ενα αγοράκι 20 μηνών και περιμένω δίδυμα...Την προηγούμενη φορά που ειχα κανει την αυχενικη μου ειπε μαλλον κορες αλλά δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι ειναι στον ίδιο σάκο,το ένα πίσω από το άλλο...:)απλό υπέρηχο θα κάνω ναι και γενικα ειμαι υπο στενη παρακολούθηση λόγω και μιας μικρης αποκόλλησης που ειχα συν ότι πέρσι έχασα το 2ο μου παιδάκι όταν ημουν 22 εβδομαδες εγκυος λόγω θρομβοφιλίας που δεν γνώριζα ότι είχα...

Συγνωμη για την ερωτηση αλλα ειχες θρομβοφιλια και στην πρωτη εγκυμοσυνη και δεν το γνωριζες? ή εμφανιστηκε μετα και συνεβει το μοιραιο?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω πολυ dolphin! δεν ξερω με τι εχει να κανει οτι και να τρωω το ιδιο με πιανει. σημερα εχω φαει πολυ σωστα! τοστ το πρωι με χυμο σπανακοριζο με πολυ λιγο ρυζι κ φετα (εννοειται!!), σταφυλια, ενα νεκταρινι κ φιτνεσ σαν τσιπς κ τωρα παλι νιωθω μια λιγουριτσα....:rolleyes::rolleyes:

Να ξερεις οτι το στομαχι δεν επανερχεται αμεσως, θελει το χρονο του.Συνεχισε ετσι και θα δεις!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι εννοείται απλά εγώ δεν εχω καθολου αυτη την περιέργεια αυτή τη φορά επειδή ειμαι ακομα τρομοκρατημένη απο αυτο που είχα παθει.Αφού όταν μου είπε ο γιατρος ότι ειναι 2 κόρες μάλλον,που σε άλλη φάση θα με έκανε να σηκωθώ να χορευω απο χαρα εγώ κοιτούσα με φοβο στον υπερηχο να δω οτι και τα δύο ειναι αρτιμελή..Με 2 μωρά στην κοιλιά νιώθω κυρίως φόβο γιατί κουβαλάω 2 ψυχές πάνω μου και μια την δική μου τρεις..αλλά γενικά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιοδοξη γιατι έστι κι αλλιως ό τι ειναι να γινει θα γίνει...

Όσο για το θεμα της θρομβοφιλίας θελει συζητηση και θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στις εξετάσεις του προγεννετικού ελέγχου γιατί ειναι κατι το οποίο δεν έχει συμπτωματα απλά ξαφνικα σταματαει η καρδια του παιδιού,,,τραγικο και τρομακτικο..δεν θα ηθελα ποτε να το ξαναζησω..τωρα κανω ενεση καθε πρωι και ο Θεος βοηθός!

κουραγιο κοριτσακι μου! ειναι επομενο να εισαι τρομοκρατημενη. ελπιζω οσο περναει ο καιρος να λιγοστευει ο φοβος σου και να γινεσαι ολο και πιο αισιοδοξη. κ κυριως ελπιζω να πανε ολα καλα! σε εσενα κ σε ολες μας..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω εσας τις πιο παλιές!! Μπορεί να ήταν ιδέα μου...

Εσύ τι κάνεις πως πάς??

Καλα ειμαι κοπελιτσα μου στον αγωνα και εγω!Αρχιζω και βαραινω καποιες στιγμες,νιωθω το στομαχι μου ετοιμο να σκασει,δεν ξερω εχω και εγω τουμπανιασει λιγο.Εσυ εχεις το ονομα δεν εχεις την χαρη ακομη???(φουσκιτσα)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας εγκυούλες! Μάλλον χωράω κι εγω στην παρέα σας! (έχω πάρει 2 κιλά μόνο!) Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά η βαρεμάρα μου δεν παλεύεται..!

Όπως βλέπετε είμαι στη 16η εβδομάδα μαζί με τη fouskitsa82 νομίζω και περιμένω πώς και πώς να έρθει η Δευτέρα να πάω για υπέρηχο!

Κάλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες!:-)

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Τη θρομβωφιλια μπορει να την εχεις και να μην παρουσιαστει σε καποια εγκυμοσυνη σου.Οσο ομως μεγαλωνεις ειναι πολυ πιθανο να κανει την εμφανιση της απ'οτι λεει ο γιατρος μου.

Οσο για το ημερολογιο της εγκυμοσυνης τα ιδια λεμε η καθεμια με τον δικο της τροπο.Για μενα αυριο ξεκιναει η 14η εβδ. αφου σημερα ειμαι 13 ακριβως.Αρα απο αυριο που ξεκινω να διανυω τη 14η μπαινω και στον 4ο μηνα ουσιαστικα!

Καλα ειμαι κοπελιτσα μου στον αγωνα και εγω!Αρχιζω και βαραινω καποιες στιγμες,νιωθω το στομαχι μου ετοιμο να σκασει,δεν ξερω εχω και εγω τουμπανιασει λιγο.Εσυ εχεις το ονομα δεν εχεις την χαρη ακομη???(φουσκιτσα)

και εσυ τουμπανο!! εγω ειμαι συνεχεια ετσι!!! εχω παρει 2 κιλα κ ειναι λες κ εχω παρει 6! κ ολα στην κοιλια. ειναι που παντα ειχα προδιαθεση να παιρνω εκει μαλλον.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας εγκυούλες! Μάλλον χωράω κι εγω στην παρέα σας! (έχω πάρει 2 κιλά μόνο!) Σας παρακολουθώ καιρό τώρα αλλά η βαρεμάρα μου δεν παλεύεται..!

Όπως βλέπετε είμαι στη 16η εβδομάδα μαζί με τη fouskitsa82 νομίζω και περιμένω πώς και πώς να έρθει η Δευτέρα να πάω για υπέρηχο!

καλως ηλθες κ εσυ στην παρεα!! 16η εβδομαδα κ μονο 2 κιλα? μπραβοοο εγω θα εχω παρει σιγουρα 4 μεχρι τοτε οπως παω!!:tongue::tongue::tongue:

καλο υπερηχο ευχομαι!!! κ καλη εγκυμοσυνη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλως ηρθες τουλαλα στην παρεα μας!Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο το μωρακι σου!!

αχ κοριτσια την αλλη εβδομαδα παω για αυχενικη! εχω τρελλη αγωνια..

να ρωτησω κατι? εσεις χωνευετε νορμαλ? γιατι ρευομαι συνεχεια σαν νταλικερης? το εχει παθει καμια?

ολες μεσα ειστε κ θελει ο αντρας μου το λαπιτοπι!!!

Εγω παντως δεν χωνευω ευκολα Margo μου,σαν να εχω πετρες στο στομαχι ωρες ωρες και ειναι πολυ νωρις ακομη!!!

Λοιπον νομιζω ηρθε η ωρα να σου κανει ο αντρας σου ενα δωρακι,ετσι για να σου δειξει ποσο σε αγαπαει:P :p :P :p :P :p

Ενα λαπιτοπι :D :D :D :D

Ε μα καλη μου ειναι πραγματα αυτα?εδω εχουμε συζητησεις υψηλου επιπεδου,δεν ειναι για να τις κοβουμε στη μεση!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

και εσυ τουμπανο!! εγω ειμαι συνεχεια ετσι!!! εχω παρει 2 κιλα κ ειναι λες κ εχω παρει 6! κ ολα στην κοιλια. ειναι που παντα ειχα προδιαθεση να παιρνω εκει μαλλον.

Αχ, και εγω τα ιδια με την κοιλια, ποτε δεν ηταν πλακα!Ο εφιαλτης μου!!

καλως ηλθες κ εσυ στην παρεα!! 16η εβδομαδα κ μονο 2 κιλα? μπραβοοο εγω θα εχω παρει σιγουρα 4 μεχρι τοτε οπως παω!!:tongue::tongue::tongue:

καλο υπερηχο ευχομαι!!! κ καλη εγκυμοσυνη!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!

Τα κιλά είναι από τις αναγούλες και τους εμετούς! Ακομα το στομάχι μου δεν έχει στρώσει αν και είμαι πολύ καλύτερα! Φοβαμαι ότι θα γίνω φαλαινίτσα στη συνέχεια! Κι εγώ πάντως ρεύομαι συνέχεια να ξέρεις κι έχω πρόβλημα με το χώνεψη...

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Και εγω ολα στη κοιλια,σαν να ειμαι 6 -7 μηνων ενα πραγμα.Οταν δε τους λεω οτι ειμαι στον 3ο μηνα κοιτανε τη κοιλια και γουρλωνουν τα ματια τους

:shock: :shock: :shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω παντως δεν χωνευω ευκολα Margo μου,σαν να εχω πετρες στο στομαχι ωρες ωρες και ειναι πολυ νωρις ακομη!!!

Λοιπον νομιζω ηρθε η ωρα να σου κανει ο αντρας σου ενα δωρακι,ετσι για να σου δειξει ποσο σε αγαπαει:P :p :P :p :P :p

Ενα λαπιτοπι :D :D :D :D

Ε μα καλη μου ειναι πραγματα αυτα?εδω εχουμε συζητησεις υψηλου επιπεδου,δεν ειναι για να τις κοβουμε στη μεση!!

αχχαχαχα..και η πλακα ειναι οτι το λαπιτοπι ειναι δικο μου!!! δωρο του αδερφου μου! οποτε τον ξαποστειλα μεσα στο pc! εμ αφου εχουμε κ σταθερο γιατι δεν παει? καλομαθε το μαναρι μου!!!

κ εσυ με το στομαχι χαλια ε? ρε συ και εγω αυτο σκεφτομαι πολυ νωρις δεν ξεκινησαν τα τερτιπια του στομαχου?? ερε τι με περιμενει!!! χαχαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Βρε κοριτσακια μου στην 17η ειστε!Αφου η16η ειναι συμπληρωμενη και μετρας +1ημ.Αν υποθεσουμε οτι εισαι στην 1η ημ. εγκυμοσυνης δεν διανυεις την 1η εβδομαδα?Θα με τρελανετε?

Για παραδειγμα το τικερακι της μαργκο γραφει 11εβδ+2ημ. και την αλλη εβδομαδα θα κανει αυχενικη που σημαινει οτι συμφωνα με τους γιατρους θα διανυει την 13η στην οποια κανουν την αυχενικη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...