Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτό λέω.. που να βρει χώρο.. αχ ρε κοριτσια θα αρχισω και σιδηρο τώρα πως θα την βγαλω με την δυσκοιλιοτητα...κανω που κανω 3-4 μέρες θα κανω 8-10 μερες τώρα... γιαυτό είναι και η κιλια τουρλα... και γιαυτο τοσα κιλα τον μηνα;; τα 2 κιλα θα υπολογίζονται σκ...α:oops::oops:

Χα χα!!!! Με έκανες κ γελασα!!!!! :D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μιλας για ΦΤ;; και εγω τοσα έδωσα στον πρώτο μου όλα μέσα...
3200? για φ.τ.? Και γι καισαρική πόσο να υπολογίζω????:shock:

μωρε δε ρωτησα τπτ.ειχα παθει κ το σοκ των κιλων και της ψιλοκατσαδας κ ηθελα να φυγω.

παντως ξερω οτι ο συγκεκριμενος δεν παιρνει παραπανω σε κ.τ.τα ιδια με το φ.τ παιρνει.τωρα για το δωματιο,αντε να παμε στα 3.500 σε περιπτωση καισαρικης.αποκλειεται παραπανω.θα τα πουμε αναλυτικα την επομενη φορα ειπαμε.

γιατι βρε Δωρακι πολλα ειναι;;για Ιασω Αθηνα;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Για το Ιασω?? Καλα ειναι! Εισαι σιγουρη πως θα ειναι τοσο?? Τρικλινο του ειπες??

Εγω αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει 3000 μονο για το γιατρο.

για τρικλινο παμε ναι..Ιασω βεβαιως!αφου ειπαμε θα πιουμε καφεδακια μαζι!χαχαχα

GjJbp3.png7IWup3.png

για τρικλινο παμε ναι..Ιασω βεβαιως!αφου ειπαμε θα πιουμε καφεδακια μαζι!χαχαχα

το Ιασω στη Λαρισα νομιζω οτι ειναι πιο ακριβο! ετσι εχω ακουσει τουλαχιστον ισως γι'αυτο δεν εχει καθολου κοσμο!! γενικα δεν το προτιμανε οι Λαρισαιοι

BJVqp3.png

μωρε δε ρωτησα τπτ.ειχα παθει κ το σοκ των κιλων και της ψιλοκατσαδας κ ηθελα να φυγω.

παντως ξερω οτι ο συγκεκριμενος δεν παιρνει παραπανω σε κ.τ.τα ιδια με το φ.τ παιρνει.τωρα για το δωματιο,αντε να παμε στα 3.500 σε περιπτωση καισαρικης.αποκλειεται παραπανω.θα τα πουμε αναλυτικα την επομενη φορα ειπαμε.

Δεν ξέρω από τιμές απλά ρώτησα! Θα δω κ εγώ κ θα σας πω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μου κανει εντυπωση τωρα αυτο και πηρα τηλ. τον αντρα μου και μου το επιβεβαιωσε, ειχαμε δωσει το 2005 στο γιατρο μονο 3000 ευρω.Στο Ιασω μας ειχε παει 4200 ευρω +. Δλδ 7300!! Ενταξει ειχα μονοκλινο, αλλα τοση διαφορα με το τρικλινο, δλδ μονο 200?? Αρα θα ειναι και ο γιατρος σου πιο φθηνος τι να πω?

Μου φαινεται θα τηλ. στο Ιασω τωρα να μαθω τιμες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Μου κανει εντυπωση τωρα αυτο και πηρα τηλ. τον αντρα μου και μου το επιβεβαιωσε, ειχαμε δωσει το 2005 στο γιατρο μονο 3000 ευρω.Στο Ιασω μας ειχε παει 4200 ευρω +. Δλδ 7300!! Ενταξει ειχα μονοκλινο, αλλα τοση διαφορα με το τρικλινο, δλδ μονο 200?? Αρα θα ειναι και ο γιατρος σου πιο φθηνος τι να πω?

7300????????? ευτυχως καθομαι γιατι θα λιποθυμουσα!!!!!!! τωρα καταλαβα γιατι ειναι αδειο εδω!!!!

BJVqp3.png

εγω σε μονοκλινο ήμουν και έδωσα 3200 για ΦΤ αλλα με όλα μεσα (αναισθησιολ. ορρους, διαμονη, γιατρος κτλ κτλ)

η φιλη μου με καισαρκη εδωσε 4300 περιπου σε αλλη κλινικη βεβαια και αυτή σε μονοκλινο.... 7300 για μια γέννα:shock::shock::shock: παρα πολλα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ειναι οντως φθηνος ο γιατρος μου.μεχρι πριν 2 χρονια επαιρνε 1500 ειτε σε φ.τ ειτε σε κ.τ και τωρα πρεπει να το κατεβασε κ αλλο με την κριση.κ επισκεψη παιρνει μονο 30 παντα με αποδειξη.

επισης στο Ιασω εχουν ριξει κ εκει τις τιμες.κ νομιζω πως πια εχουν καταργησει τα 4κλινα κ πανω.μεχρι 3κλινο διαθετουν!καπου ειχα βρει εναν τιμοκαταλογο με τις νεες τιμες.νομιζω καπου στα 2 χιλιαρικα παει το τρικλινο σε φ.τ.μπορει να κανω λαθος.τα αλλαζουν κ συνεχεια τα διαολια!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα σε ολες! Βρε Αννα πανακριβος ο γιατρος σου! 3000!!!! πωπωπω 7300 παρα πολλα λεφτα! εμενα ο γιατρος στο μητερα θα παρει 1100 κ το νοσοκομειο 2000 περιπου. ο καθενας βεβαια οσο τον παιρνει! ωραιο το μονοκλινο αλλα αν μετα δεν εχω να φαω τι να το κανω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...