Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια πήρα τον γιατρό κ είπε ότι αφού πέρασε να μην ανησυχώ κ ότι ήταν από το εντερο μάλλον. Αν νιώσω κατι πάλι να τον παρω τηλ.

σου περασε;;ευτυχως!αντε μη στεναχωριεσαι!ολα καλα λοιπον!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!!

Δωρακι περαστικα βρε μαναρι!οπως το περιγραφεις μου κανει για κολιτιδα γιατι κ εμενα με πιανει οταν δεν μπορω να ''εκφραστω'' ελευθερα την ωρα που το θελω!ευχομαι να σου περασει γρηγορα!

Γωγω μου ολα καλα με την μπουμπου ε;;αντε καλα εκανες κ πηγες,να ηρεμησεις!

Βουλα καλη επιτυχια για αυριο!επιασες τους τοιχους ε;εμενα μου αρεσει σαν θεμα ο μικυ κ η μινι απλα οχι να εχει πολλα πολλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια.

εγω εχθες το βραδυ απο τις 3:30 μεχρι τις 7 ημουν ξυπνια!μ'επιασε δυσφορια και στριφογυρνουσα,ωσπου σηκωθηκα και περιμενα να περασει η ωρα για να νυσταξω!το απογευμα ειχαμε παει γιατρο και μας ειπε οτι η μπουμπου μας ειναι τελεια!εγω δεν ηξερα που να κρυφτω οταν ανεβηκα στη ζυγαρια κ με εδειξε 4,5 κιλα παρακαλω πανω απο την περασμενη φορα!!επαθα σοκ!και ο γιατρος φυσικα ο οποιος μου ειπε οτι εβαλα παρα πολλα μεσα σε εναμιση μηνα.χαιρω πολυ!!ας μενει αυτος εγκυος να βαλει λιγοτερα!!πραγματικα το φαι που κανω δεν δικαιολογει τετοια αυξηση..αλλα το καθισιο ισως!!θα προσεξω πολυ απο εδω κ περα!

σορυ για το σεντονακι αλλα εχει γινει ο εφιαλτης μου το θεμα των κιλων..

καλημερα!! καλε ναι, την ειδα κ αλλαξε η ψυχολογια μου!!! για τα κιλα σε καταλαβαινω απολυτα κ εμενα μου την ειπε η γιατρος την τελευταια φορα! εχω τωρα 3-4 μερες προσπαθω να προσεχω τι τρωω. προς το παρον αντεχω κ δεν τρωω παχυντικα,δεν ξερω ομως για ποσο ακομα!

BJVqp3.png

καλημερα μανουλες!!

Δωρακι περαστικα βρε μαναρι!οπως το περιγραφεις μου κανει για κολιτιδα γιατι κ εμενα με πιανει οταν δεν μπορω να ''εκφραστω'' ελευθερα την ωρα που το θελω!ευχομαι να σου περασει γρηγορα!

Γωγω μου ολα καλα με την μπουμπου ε;;αντε καλα εκανες κ πηγες,να ηρεμησεις!

Βουλα καλη επιτυχια για αυριο!επιασες τους τοιχους ε;εμενα μου αρεσει σαν θεμα ο μικυ κ η μινι απλα οχι να εχει πολλα πολλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια.

εγω εχθες το βραδυ απο τις 3:30 μεχρι τις 7 ημουν ξυπνια!μ'επιασε δυσφορια και στριφογυρνουσα,ωσπου σηκωθηκα και περιμενα να περασει η ωρα για να νυσταξω!το απογευμα ειχαμε παει γιατρο και μας ειπε οτι η μπουμπου μας ειναι τελεια!εγω δεν ηξερα που να κρυφτω οταν ανεβηκα στη ζυγαρια κ με εδειξε 4,5 κιλα παρακαλω πανω απο την περασμενη φορα!!επαθα σοκ!και ο γιατρος φυσικα ο οποιος μου ειπε οτι εβαλα παρα πολλα μεσα σε εναμιση μηνα.χαιρω πολυ!!ας μενει αυτος εγκυος να βαλει λιγοτερα!!πραγματικα το φαι που κανω δεν δικαιολογει τετοια αυξηση..αλλα το καθισιο ισως!!θα προσεξω πολυ απο εδω κ περα!

σορυ για το σεντονακι αλλα εχει γινει ο εφιαλτης μου το θεμα των κιλων..

Καλε τι ζητας συγγνωμη, για να εκφραζομαστε δεν ειμαστε εδω??

Τα δικα μου σεντονια τα εχεις δει?? Υπερδυπλα ειναι!!:tongue::tongue:

Ασε με τα κιλα πονεμενη ιστορια.Εγω απο την αρχη ειμαι στα +6.5!

Το φαγητο μου δεν εχει αυξηθει ειναι το ιδιο, κανενα μπισκοτακι θα το φαω η κεικ αλλα και παλια ετσι ημουν.Τα βραδυα μαλιστα τωρα τρωω πολυ ελαφρια γιατι δεν μπορω να φαω ποσοτητα, ισως να φαω ενα γιαουρτι η ενα φρουτο, η ενα γαλα...

Πως σκ@@@ μπαινουν απανοτα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δωρα δυστυχως απο εδω και περα μικροενοχλησεις θα εχουμε γενικα.Και αυτος ο πονος στο εντερο δεν αντεχεται βρε παιδι μου!!

Τι να κανουμε ομως υπομονη, οπως λεγαμε και στην αρχη της γνωριμιας μας <<ειναι η πιο ωραια περιοδος στη ζωη της γυναικας!!>>:tongue::tongue:

καλημερα!! καλε ναι, την ειδα κ αλλαξε η ψυχολογια μου!!! για τα κιλα σε καταλαβαινω απολυτα κ εμενα μου την ειπε η γιατρος την τελευταια φορα! εχω τωρα 3-4 μερες προσπαθω να προσεχω τι τρωω. προς το παρον αντεχω κ δεν τρωω παχυντικα,δεν ξερω ομως για ποσο ακομα!

κουραγιο αδερφια!!!χαχαχα

Καλε τι ζητας συγγνωμη, για να εκφραζομαστε δεν ειμαστε εδω??

Τα δικα μου σεντονια τα εχεις δει?? Υπερδυπλα ειναι!!:tongue::tongue:

Ασε με τα κιλα πονεμενη ιστορια.Εγω απο την αρχη ειμαι στα +6.5!

Το φαγητο μου δεν εχει αυξηθει ειναι το ιδιο, κανενα μπισκοτακι θα το φαω η κεικ αλλα και παλια ετσι ημουν.Τα βραδυα μαλιστα τωρα τρωω πολυ ελαφρια γιατι δεν μπορω να φαω ποσοτητα, ισως να φαω ενα γιαουρτι η ενα φρουτο, η ενα γαλα...

Πως σκ@@@ μπαινουν απανοτα??

ελα μου ντε;;οπως λες κ εσυ,κ εγω τις παρασπονδιτσες τις εκανα παντα!!τωρα μονο στο οτι δεν κουνιεμαι οσο κουνιομουν μου παει το μυαλο μου οποτε θα ξεκινησω σιγα σιγα να καιω καμια θερμιδουλα με ρεγουλα γιατι καηκαμε!εγω συνολο ειμαι στα +5,5 απλα τα 4,5 μπηκαν σε συντομο διαστημα κ θορυβηθηκα πολυ!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Να πω και εγω κατι σχετικα με το ετνερακι..

ειχα να παω τουαλέτα εδω και 4 μέρες... ΄και πήγα σήμερα...

μολις τελειωσα αυτο που ήθελα:oops: ενιωσα τον μπεμπη να στριφογυρναει... εβλαλα το συμπερασμα ότι όταν το έντερο είναι γεμάτο δεν πολυνιώθουμε το νινι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μολις τελειωσα αυτο που ήθελα:oops: ενιωσα τον μπεμπη να στριφογυρναει... εβλαλα το συμπερασμα ότι όταν το έντερο είναι γεμάτο δεν πολυνιώθουμε το νινι....

Που να κουνηθει το καημενο?? Τωρα βρηκε χωρο!!:tongue::tongue:

το εχω παρατηρησει κ εγω αυτο!κ φοβομουν μηπως απο το ζορι το τρανταζω το καημενο!!

παντως κοριτσια πηρα να δοκιμασω το daily active το γαλα και τολμω να πω οτι με βοηθησε στο ζορι που ειχα προσφατα.μπορει να ηταν τυχαιο βεβαια,αλλα μια διαφορα στη συχνοτητα υπηρξε!

GjJbp3.png7IWup3.png

κοριτσια ασχετο,αλλα για το οικονομικο εχετε μιλησει με τους γιατρους σας;;μια πρωτη ερωτηση την καναμε χθες και μας ειπε να υπολογιζουμε 3200 με τα παντα μεσα!γιατρος,δωματιο,μαια,εξετασεις κλπ κλπ!λεπτομερειες δε μας ειπε.ειναι νωρις ακομη,αλλα μας ειπε να υπολογιζουμε τοσο.καλα δεν ειναι;

GjJbp3.png7IWup3.png

Που να κουνηθει το καημενο?? Τωρα βρηκε χωρο!!:tongue::tongue:

Αυτό λέω.. που να βρει χώρο.. αχ ρε κοριτσια θα αρχισω και σιδηρο τώρα πως θα την βγαλω με την δυσκοιλιοτητα...κανω που κανω 3-4 μέρες θα κανω 8-10 μερες τώρα... γιαυτό είναι και η κιλια τουρλα... και γιαυτο τοσα κιλα τον μηνα;; τα 2 κιλα θα υπολογίζονται σκ...α:oops::oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ασχετο,αλλα για το οικονομικο εχετε μιλησει με τους γιατρους σας;;μια πρωτη ερωτηση την καναμε χθες και μας ειπε να υπολογιζουμε 3200 με τα παντα μεσα!γιατρος,δωματιο,μαια,εξετασεις κλπ κλπ!λεπτομερειες δε μας ειπε.ειναι νωρις ακομη,αλλα μας ειπε να υπολογιζουμε τοσο.καλα δεν ειναι;

μιλας για ΦΤ;; και εγω τοσα έδωσα στον πρώτο μου όλα μέσα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

3200? για φ.τ.? Και γι καισαρική πόσο να υπολογίζω????:shock:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι κ εμενα τοσο μου ειπε περιπου για φτ!!

Αυτό λέω.. που να βρει χώρο.. αχ ρε κοριτσια θα αρχισω και σιδηρο τώρα πως θα την βγαλω με την δυσκοιλιοτητα...κανω που κανω 3-4 μέρες θα κανω 8-10 μερες τώρα... γιαυτό είναι και η κιλια τουρλα... και γιαυτο τοσα κιλα τον μηνα;; τα 2 κιλα θα υπολογίζονται σκ...α:oops::oops:

μ'αρεσε αυτο το τελευταιο:D:D

BJVqp3.png

Για το Ιασω?? Καλα ειναι! Εισαι σιγουρη πως θα ειναι τοσο?? Τρικλινο του ειπες??

Εγω αν θυμαμαι καλα ειχαμε δωσει 3000 μονο για το γιατρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...