Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα τα σχεδια με τον μικυ μου αρεσουν παρα πολυ , το σκφτηκα κ εγω αλλα ο αντρας μου θελει νεραιδες!!!!

χαχαχ.ατσααα τον μπαμπα που εχει και αποψη...και μαλιστα θελει και νεραϊδες!!:P

εμενα ουτε που με ακουει οταν μιλαω...ας ηταν αγορι και να δεις πως θα με προσεχε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχ.ατσααα τον μπαμπα που εχει και αποψη...και μαλιστα θελει και νεραϊδες!!:P

εμενα ουτε που με ακουει οταν μιλαω...ας ηταν αγορι και να δεις πως θα με προσεχε!

μπα, το χει εμενα, σε ολα ανακατευεται κ εχει αποψη!! μη χασει!! τωρα που ειναι κ ανεργος, αστα , ψαχνει να ασχολειται!

BJVqp3.png

μπα, το χει εμενα, σε ολα ανακατευεται κ εχει αποψη!! μη χασει!! τωρα που ειναι κ ανεργος, αστα , ψαχνει να ασχολειται!

αχχχ τι καλα!και εγω θα ηθελα να ασχολειται περισσοτερο αλλα ειναι λογικο να τα βαριεται!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Επεστρεψα!!!! Καλημερα σας!!

Μια συμβουλή να δώσω; μην ακούτε τους άντρες δεν καταλαβαινουν αυτοί.. εμενα ο δικός μού που ήθελε να εχει άποψη σε όλα αφού ήταν το πρωτο και ήταν και αγορακι πήραμε ότι του άρεσε αυτουνού και είδαμε τα χαίρια μας..λιγους μηνες μετα τρεχαμε για αλλαγες....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αχχχ τι καλα!και εγω θα ηθελα να ασχολειται περισσοτερο αλλα ειναι λογικο να τα βαριεται!

ναι βρε λογικο ειναι, ο δικος μου ειναι λιγο περιπτωση! ωρες ωρες μου ερχεται να τον βρισω!σε ολα αποψη εχει!!

BJVqp3.png

τεστ τεστ τεστ

Το εστειλα απο το κινητο!! Τα καταφερα!!

Ευχαριστω Αναστασια! Καλα πως το βρηκες??

Ετσι θα σας εχω μαζι μου οπου παω! Να δουμε βεβαια και τι λογαριασμος θα μου ερθει μετα στο κινητο!!Χα,χα,χα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Επεστρεψα!!!! Καλημερα σας!!

Μια συμβουλή να δώσω; μην ακούτε τους άντρες δεν καταλαβαινουν αυτοί.. εμενα ο δικός μού που ήθελε να εχει άποψη σε όλα αφού ήταν το πρωτο και ήταν και αγορακι πήραμε ότι του άρεσε αυτουνού και είδαμε τα χαίρια μας..λιγους μηνες μετα τρεχαμε για αλλαγες....

το χειροτερο ειναι οτι ο δικος μου τελικα εχει παντα δικιο! συνηθως αυτα που παιρνω εγω για το σπιτι βγαινουν αποτυχια!!:rolleyes:

BJVqp3.png

το χειροτερο ειναι οτι ο δικος μου τελικα εχει παντα δικιο! συνηθως αυτα που παιρνω εγω για το σπιτι βγαινουν αποτυχια!!:rolleyes:

Μακαρι να ήταν και εμενα έτσι... Ουσιαστικά ο δικός μου βλεπει μόνο ομορφια αλλα δεν βλέπει την πρακτικότητα που την βλέπω εγω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλε ειμαστε ακριβως το αντιθετο!! εγω βλεπω κατι κ ενθουσιαζομαι κ το παιρνω χωρις να το πολυσκεφτω ενω ο αντρας μου ολοκληρη αναλυση κανει για να δει τι μας συμφερει!! :D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλε ειμαστε ακριβως το αντιθετο!! εγω βλεπω κατι κ ενθουσιαζομαι κ το παιρνω χωρις να το πολυσκεφτω ενω ο αντρας μου ολοκληρη αναλυση κανει για να δει τι μας συμφερει!! :D

χεχεχε αν είχες τον άντρα μου ενα σπιτι καταστροφη θα κάνατε:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα μανουλες!!

Δωρακι περαστικα βρε μαναρι!οπως το περιγραφεις μου κανει για κολιτιδα γιατι κ εμενα με πιανει οταν δεν μπορω να ''εκφραστω'' ελευθερα την ωρα που το θελω!ευχομαι να σου περασει γρηγορα!

Γωγω μου ολα καλα με την μπουμπου ε;;αντε καλα εκανες κ πηγες,να ηρεμησεις!

Βουλα καλη επιτυχια για αυριο!επιασες τους τοιχους ε;εμενα μου αρεσει σαν θεμα ο μικυ κ η μινι απλα οχι να εχει πολλα πολλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια.

εγω εχθες το βραδυ απο τις 3:30 μεχρι τις 7 ημουν ξυπνια!μ'επιασε δυσφορια και στριφογυρνουσα,ωσπου σηκωθηκα και περιμενα να περασει η ωρα για να νυσταξω!το απογευμα ειχαμε παει γιατρο και μας ειπε οτι η μπουμπου μας ειναι τελεια!εγω δεν ηξερα που να κρυφτω οταν ανεβηκα στη ζυγαρια κ με εδειξε 4,5 κιλα παρακαλω πανω απο την περασμενη φορα!!επαθα σοκ!και ο γιατρος φυσικα ο οποιος μου ειπε οτι εβαλα παρα πολλα μεσα σε εναμιση μηνα.χαιρω πολυ!!ας μενει αυτος εγκυος να βαλει λιγοτερα!!πραγματικα το φαι που κανω δεν δικαιολογει τετοια αυξηση..αλλα το καθισιο ισως!!θα προσεξω πολυ απο εδω κ περα!

σορυ για το σεντονακι αλλα εχει γινει ο εφιαλτης μου το θεμα των κιλων..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερούδια και από μενα!!! Βλέπω η διακόσμηση πάει κι έρχεται όπως και τα ψώνια αρχίζουν. Τι καλά όσες έχετε πράγματα από τα προηγούμενα παιδιά ή από συγγενείς και φίλους!

εσενα Ανθη σου ειπαν να κατσεις σπιτι? δουλευεις? δεν θυμαμαι...

Παντως πιο πριν δεν μου τον ειχε μετρησει.. θα τον μετρησουμε στην β επιπεδου κ θα δουμε λεει...καληνυχτα κ απο μενα....νυσταξα....

Εγώ κάθομαι ούτως ή άλλως. Παίρνω αναρρωτική. Με ρώτησε γι' αυτό και μου είπε γενικά να μην κουράζομαι και να μη σηκώνω βάρη.

Μαργαριτα μου να σε ρωτησω πως ελεγχουν τον τραχηλο?Εμενα δεν το εχουν κοιταξει η δεν μου ειπαν τιποτα ..Μηπως να ανησυχω??

Συνήθως δεν τον μετράνε από ότι κατάλαβα μέχρι τη β' επιπέδου αν και θα έπρεπε. Βέβαια στο περίπου μπορεί να τον βλέπουν από τους απλούς υπέρυχους. Εμένα στη β' επιπέδου προσπάθησε να με μετρήσει από πάνω, αλλά δεν τα κατάφερε και κάναμε κολπικό. Το μετράνε όπως μετράνε και το μέγεθος του στομαχιού ή του κεφαλιού κοκ.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κοριτσια πήρα τον γιατρό κ είπε ότι αφού πέρασε να μην ανησυχώ κ ότι ήταν από το εντερο μάλλον. Αν νιώσω κατι πάλι να τον παρω τηλ.

το εντερο μας κανει τη ζωη δυσκολη εχω να πω!! κ εγω ολη την ωρα πονους κ διαφορα εχω αλλα το εμαθα πλεον, δεν καθεται ησυχο!

χεχεχε αν είχες τον άντρα μου ενα σπιτι καταστροφη θα κάνατε:tongue:

καλα λες, πλακα θα ειχαμε!! το ιδιο λεμε κ με την αδερφη μου γιατι ο αντρας της ειναι σαν κ εμενα ενω η αδερφη μου ειναι σαν τον αντρα μου!!ειδες τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!! τα ετερωνυμα ελκονται!!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...