Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δώρα το έντερο θα είναι, ο γιατρός θα σου πει καλύτερα όμως.

Βούλα κάνε κοριτσάκι μου ό,τι σου αρέσει. Σύμφωνες γνώμεςδεν θα βρεις ποτέ! Δική σου η επιλογή!

Κορίτσια πάω να μαζέψω λίγο και να πάω Πράκτικερ μετά.

Σας φιλώ προς το παρόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραίο είναι αλλά αν βάλεις κ αντίστοιχο χαλί θα πέσει πολύ μίκυ ρε !!

Ναι εννοειται!Αν βαλω φιγουρα στον τοιχο η κουρτινα και το χαλι θα ειναι μονοχρωμα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ναι εννοειται!Αν βαλω φιγουρα στον τοιχο η κουρτινα και το χαλι θα ειναι μονοχρωμα..

Μπορείς να κανείς τις baby φιγούρες φουτ μίκυ και της μίνι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

249907_10150630746960045_185697785044_18911418_5757895_n.jpg

Eμενα γτ μου αρεσει πολυ αυτο??

Kαλημερα Αννααααα!

Ωραιο ειναι, με απλο χαλι και κουρτινες οπως λεει η Δωρα.Αν προσεξεις και τη φωτο αυτο εχουν κανει.

Θα βαλεις ταπετσαρια τελικα?? Μπορεις να βαλεις μονο στον ενα τοιχο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ωραιο ειναι, με απλο χαλι και κουρτινες οπως λεει η Δωρα.Αν προσεξεις και τη φωτο αυτο εχουν κανει.

Θα βαλεις ταπετσαρια τελικα?? Μπορεις να βαλεις μονο στον ενα τοιχο.

Στον ενα τοιχο θα κανω..

Ο θειος μου στην κρεβατοκαμαρα τους καναν το εξης:

Δωσανε στο φωτογραφιο 5-6 φωτο τους και αυτος τις εκτυπωσε σε καμβα, σε διαστασεις 2x1.5...και το βαλανε πανω απο το κρεβατι τους..Αυτο μοιαζει με ταπετσαρια γτ ναι μεν ειναι καμβας αλλα χωρις το ξυλο απο πισω..περνας μια ειδικη κολλα απο πισω και το κολλας!Αυτο τους στοιχισε 130 ευρω και ειναι υπεροχο...

Εγω αν κανω 1x1, φανταζομαι οτι θα ειναι καπου στο 100αρι...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω ερωτευτεί αυτό για το δωμάτιο της μικρής.Και όλα τα άλλα στο απαλό κίτρινο

εεε ξαναβαλτο..δεν φαινεται!αντε να παρουμε καμια ιδεα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ήθελα να παω το πρωί κ ήταν άλλος μέσα!!! Ζοριστηκα κ πόνεσα πολύ! Μετά πηγα αλλά πάλι ψιλοποναω...

αχ δώρα μου εύχομαι να μην είναι τίποτα!σίγουρα μόλις μιλήσεις με το γιατρό σου θα νιώσεις καλύτερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγώ έχω ερωτευτεί αυτό για το δωμάτιο της μικρής.Και όλα τα άλλα στο απαλό κίτρινο

Δε φαινεται.Για να το δουμε πρεπει να κανεις κλικ στο συνδεσμο, πανω πανω στην οθονη σου και υστερα να μας το βαλεις ,θα βγει με ροζ πλαγια γραμματα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα αντωνια μου!!ξυπνησα να ετοιμασω τον μικρο για το σχολειο και δεν ξανα κοιμηθηκα!!!μας εβρεξε εχτες και ειπαν οτι θα αλλαξει ο καιρος αντε να δουμε εαν θα ερθει και εδω χειμωνας!!
Και εμας εβρεχε εψες σχεδον όλη την νύχτα. ξυπνησα για νερο και πιπί κατα τις 1:30 και τα άκουσα! πρεπει να έβρεχε πολύ ώρα γιατι μεχρι το πρωί ήταν όλα βρεμένα.

Είπε ότι θα μας χειμωνιάσει..για να δούμε.. περιμένουμε... Ευτυχως το ερμαρι του μωρού είναι έτοιμο:D

καλημερα σε ολες!!!!!

λοιπον, στελνω λιγο χειμωνα σε ολες τις Κυπριες γιατι βλεπω οτι πολυ τον θελετε κ εμας μας περισσευει πλεον!!!! εχω ψοφησει απο το κρυο λεμε!!!!!!:D:D

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Εδώ χειμώνιασε για τα καλά στο Μαρούσι 7 βαθμούς!Μπρρρ.Μίλησα χθες με το γιατρό μου και μου είπε για καλό και για κακό να πάω να κάνουμε ένα υπέρηχο σήμερα να δούμε την μπλουμπλού μετά την πτώση όχι ότι είναι κάτι μου είπε αλλα για να μας φύγει η ιδέα.Έτσι σήμερα εκτάκτως ραντεβού το απόγευμα να τη δω ευκαιρία έψαχνα κι εγώ!Χιχι.Ετοιμάζεστε βλέπω πρέπει κι εγω να πείσω τους δικούς μου να κρατήσουν τον μικρό για να ξεκινήσω να τα κάνω με τον άντρα μου γιατι μας βλέπω ξεβράκωτες!

να πας να το δεις , εγω ειχα πεσει στον τριτο μηνα κ μου ειπε κ εμενα να παω να το δουμε, εννοειται οτι ηταν μια χαρα αλλα τοσημαδι στο γονατο θα το εχω για παντα νομιζω!!

Κοριτσια δεν είμαι καλα! Πονάω πάλι χαμηλά... Αφού μου ήρθε να κλάψω... Θα περιμένω λίγο κ θα πάρω τον γιατρό. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να παω τουαλετα κ ζοριστηκα που δεν πηγα άμεσα γιατί ήταν κατειλλημενη!!! Αχ ρε κοριτσια άρχισαν τα προβλήματα...

αντε καλε που αρχισαν τα προβληματα! το εντερο ειναι σιγουρα κ θα περασει!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...