Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημερα Έφη!! πρωινη πρωινη!!

Μαργαριτα όλα καλα με το μωρο.. το πιο σημαντικο είναι αυτό.. τωρα θα κανεις ότι σου πει ο γιατρος και όλα θα πανε καλα!

καλημερα αντωνια μου!!ξυπνησα να ετοιμασω τον μικρο για το σχολειο και δεν ξανα κοιμηθηκα!!!μας εβρεξε εχτες και ειπαν οτι θα αλλαξει ο καιρος αντε να δουμε εαν θα ερθει και εδω χειμωνας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημεραααα!Τι κανετε κοριτσια???

Αντε Μαργαριτακι..αφου ειναι το σκασμενο το ινομυωμα,ολα καλα!Υπομονη τωρα...η θυσια της μανας!:P

Εγω αυριο εχω την β'επιπεδου...Ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους φτανει η μερα!!Λιγο αγχος εχω, αλλα ειναι φυσιολογικο!

Παραλληλα ειμαι σε φαση αναζητησης για το τι θα κανω στο τοιχο του παιδικου...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα αντωνια μου!!ξυπνησα να ετοιμασω τον μικρο για το σχολειο και δεν ξανα κοιμηθηκα!!!μας εβρεξε εχτες και ειπαν οτι θα αλλαξει ο καιρος αντε να δουμε εαν θα ερθει και εδω χειμωνας!!

Και εμας εβρεχε εψες σχεδον όλη την νύχτα. ξυπνησα για νερο και πιπί κατα τις 1:30 και τα άκουσα! πρεπει να έβρεχε πολύ ώρα γιατι μεχρι το πρωί ήταν όλα βρεμένα.

Είπε ότι θα μας χειμωνιάσει..για να δούμε.. περιμένουμε... Ευτυχως το ερμαρι του μωρού είναι έτοιμο:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντε Μαργαριτακι..αφου ειναι το σκασμενο το ινομυωμα,ολα καλα!Υπομονη τωρα...η θυσια της μανας!:P

Εγω αυριο εχω την β'επιπεδου...Ειμαι πολυ χαρουμενη που επιτελους φτανει η μερα!!Λιγο αγχος εχω, αλλα ειναι φυσιολογικο!

καλημερα!!αυριο η μεγαλη μερα !!καλα αποτελεσματα να εχεις:tongue:

Και εμας εβρεχε εψες σχεδον όλη την νύχτα. ξυπνησα για νερο και πιπί κατα τις 1:30 και τα άκουσα! πρεπει να έβρεχε πολύ ώρα γιατι μεχρι το πρωί ήταν όλα βρεμένα.

Είπε ότι θα μας χειμωνιάσει..για να δούμε.. περιμένουμε... Ευτυχως το ερμαρι του μωρού είναι έτοιμο:D

και εγω το εκανα το ερμαρι του μικρου εμεινε να κανω τα δικα μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βούλα!

Αυριο εχεις Β επιπεδου επιτελους κι εσυ!! να φυγει ακομα ένα άγχος!!

Όσο για τον τοίχο του παιδικού παντως για κοριτσι εμενα θα μου άρεσε ένα φούξια απαλο με πεταλουδιτσες και νεραιδούλες αυτοκολλητα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Εδώ χειμώνιασε για τα καλά στο Μαρούσι 7 βαθμούς!Μπρρρ.Μίλησα χθες με το γιατρό μου και μου είπε για καλό και για κακό να πάω να κάνουμε ένα υπέρηχο σήμερα να δούμε την μπλουμπλού μετά την πτώση όχι ότι είναι κάτι μου είπε αλλα για να μας φύγει η ιδέα.Έτσι σήμερα εκτάκτως ραντεβού το απόγευμα να τη δω ευκαιρία έψαχνα κι εγώ!Χιχι.Ετοιμάζεστε βλέπω πρέπει κι εγω να πείσω τους δικούς μου να κρατήσουν τον μικρό για να ξεκινήσω να τα κάνω με τον άντρα μου γιατι μας βλέπω ξεβράκωτες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα σε όλες!!

Μαργαρίτα μου,είδες ότι είναι καλά η μπεμπα ε!? Άντε με το καλό τώρα κ η β επιπέδου!

Ανθή μου,το μπεζ λέω το πιο ανοιχτόχρωμο.

Τελικά χτες πήγαμε στο μαγαζί κατα τις 20:20! Είδαμε αρκετά σχέδια που είχε εκει. Σήμερα θα παω κ σε άλλο ένα κ μετά θα αποφασίσω! Είδα κ την προικα που θέλω από κοντά,είναι στα 196? καλή τιμή σε σχέση με κατι άλλες που είχε στα 300?!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Βούλα!

Αυριο εχεις Β επιπεδου επιτελους κι εσυ!! να φυγει ακομα ένα άγχος!!

Όσο για τον τοίχο του παιδικού παντως για κοριτσι εμενα θα μου άρεσε ένα φούξια απαλο με πεταλουδιτσες και νεραιδούλες αυτοκολλητα...

Kανονικα σαν κοριτσι που θα κανω και εμενα κατι τετοιο θα επρεπε να μου αρεσει...Αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν μου αρεσουν και τα πολυ ροζουλια...

Μεχρι στιγμης λεω να κανω ολο το δωματιο σε ενα μπεζακι χρωμα, εναν τοιχο να τον βαψω ενα πααααρα πολυ απαλο ροζακι και απο επανω θα φτιαξω ενα πραγμα σαν καδρο με μια φωτο σαν αυτη..

Mickey-Mouse-and-Friends-Wallpaper-disney-6603910-1024-768.jpg

ή σαν αυτη..

MickeyMouseAllFriend-iphone4-320x480.jpg

με ενα ροζ χαλακι και νομιζω θα ειναι μουρλια..Και αργοτερα αν κανω αγορι, μπορει ο mickey με την minnie να χρησιμοποιηθουν και για αυτο...

Σου αρεσει?Αληθεια πες..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Kανονικα σαν κοριτσι που θα κανω και εμενα κατι τετοιο θα επρεπε να μου αρεσει...Αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν μου αρεσουν και τα πολυ ροζουλια...

Μεχρι στιγμης λεω να κανω ολο το δωματιο σε ενα μπεζακι χρωμα, εναν τοιχο να τον βαψω ενα πααααρα πολυ απαλο ροζακι και απο επανω θα φτιαξω ενα πραγμα σαν καδρο με μια φωτο σαν αυτη..

Mickey-Mouse-and-Friends-Wallpaper-disney-6603910-1024-768.jpg

ή σαν αυτη..

MickeyMouseAllFriend-iphone4-320x480.jpg&w=320&h=480&ei=ZRGdTom3EdPa4QSw_siqCQ&zoom=1&iact=rc&dur=462&sig=104205414733028727256&page=1&tbnh=142&tbnw=95&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=21&ty=35

με ενα ροζ χαλακι και νομιζω θα ειναι μουρλια..Και αργοτερα αν κανω αγορι, μπορει ο mickey με την minnie να χρησιμοποιηθουν και για αυτο...

Σου αρεσει?Αληθεια πες..

Πολυ ωραίο είναι!! Αν κάνεις και τα έπιπλα άσπρα για να μην είναι βαρυ απο χρώματα και κουραστικό στα ματια νομιζω θα είναι τέλειο!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βούλα.Άντε η δεύτερη φουρνιά για Β ξεκίνησε με εσένα!Καλά αποτελέσματα να έχεις θα περιμένουμε νέα σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα!Βρέχει και εδώ τώρα 2 μέρες και σήμερα μου φαίνεται κάνει περισσότερο κρύο. Θέρμανση δεν ανοίξαμε ακόμη όμως.

Βούλα προκαταβολικά καλή επιτυχία για αύριο! Όλα θα είναι σούπερ, άντε να φύγει και αυτό!

Γεωργία να πας να σε δει, δεν χάνεις κάτι αλλά δεν θα είναι τίποτα. Και εγώ είχα πέσει περίπου 21 εβδομάδα στην 1η εγκυμοσύνη μου και έπεσε με τα γόνατα στην μέση της παραλιακής!!!

Δώρα έχεις πάρει ζεστά τις προετοιμασίες ε? Καλά κάνεις, πλησιάζει ο καιρός!

Εφάκη καλημέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πολυ ωραίο είναι!! Αν κάνεις και τα έπιπλα άσπρα για να μην είναι βαρυ απο χρώματα και κουραστικό στα ματια νομιζω θα είναι τέλειο!!!

Ε δεν θα το κανω πολυ μεγαλο..1x1 μαλλον..και απο επιπλα λεω σε ξυλο να τα κανω αλλα το ανοιχτοχρωμο ξυλο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...