Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αναστασία μετά τον χρόνο συνήθως πλένουν τα ρουχαλάκια κανονικά, με κανονικό απορρυπαντικό γιατί δεν καθαρίζουν οι λεκέδες. Εμείς ευτυχώς είμαστε πολύ καθαροί και φοράει ακόμη σαλιάρες. Βαμβακερές για το φαγητό και πλαστικές για την φρουτόκρεμα γιατί τα φρούτα στύβουν!

και η ανηψουλα μου φοραει ακομα σαλιαρες!!!! αλλα δεν ξερω με της πλενουν τα ρουχα!

αχ τρελενομαι για σαλιαρες κ πιπιλες!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αναστασία μετά τον χρόνο συνήθως πλένουν τα ρουχαλάκια κανονικά, με κανονικό απορρυπαντικό γιατί δεν καθαρίζουν οι λεκέδες. Εμείς ευτυχώς είμαστε πολύ καθαροί και φοράει ακόμη σαλιάρες. Βαμβακερές για το φαγητό και πλαστικές για την φρουτόκρεμα γιατί τα φρούτα στύβουν!

εσυ δηλαδη τα εχεις ετοιμα ολα εκτος απο τα ρουχα ε??? (δωρα ειπαμε??? αχ μπερδευω τα ονοματα συγνωμη!!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια εχω νεα. πηγα στο γυναικολογο κ ειδαμε τα ινομυωματα βεβαιωθηκαμε αρκετα οτι αυτα κανουν τους πονους. ειδικα το δεξι που ειναι και 5,5 εκατοστα με ενοχλει πολυ. η μπεμπα μια χαρα ειναι 370 γραμμαρια μικρουλα ειναι μωρε ακομα!!!! απορω πως αισθανομαι τα κλωτσιδια! ειχαμε κ ενα λιγο δυσαρεστο βεβαια. μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι οριακα κοντος δηλαδη 2,5 εκατοστα κ να μην παω δουλεια μεχρι την β επιπεδου στις 26 κ θα δουμε...

οχι οτι απαραιτητα θα μου κανει προβλημα απλα προληπτικα να κατσω σπιτι κ να μην κουραζομαι κ θα μου πει κ μετα τη β επιπεδου τι θα πρεπει να κανω τελικα... αλλα το σημαντικο ειναι οτι το μωρο ειναι καλα!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εσυ δηλαδη τα εχεις ετοιμα ολα εκτος απο τα ρουχα ε??? (δωρα ειπαμε??? αχ μπερδευω τα ονοματα συγνωμη!!!)

Εδώ Ελευθερία, η Δώρα είναι η foyskitsa:p

Ναι έτοιμα είναι όλα. Ένα φρεσκάρισμα θα κάνω στο πορτ μπεμπέ και το παρκοκρέβατο μόνο, καθώς και στα ρουχαλάκια που ήδη έχω και στα καινούργια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω νεα. πηγα στο γυναικολογο κ ειδαμε τα ινομυωματα βεβαιωθηκαμε αρκετα οτι αυτα κανουν τους πονους. ειδικα το δεξι που ειναι και 5,5 εκατοστα με ενοχλει πολυ. η μπεμπα μια χαρα ειναι 370 γραμμαρια μικρουλα ειναι μωρε ακομα!!!! απορω πως αισθανομαι τα κλωτσιδια! ειχαμε κ ενα λιγο δυσαρεστο βεβαια. μου ειπε οτι ο τραχηλος ειναι οριακα κοντος δηλαδη 2,5 εκατοστα κ να μην παω δουλεια μεχρι την β επιπεδου στις 26 κ θα δουμε...

οχι οτι απαραιτητα θα μου κανει προβλημα απλα προληπτικα να κατσω σπιτι κ να μην κουραζομαι κ θα μου πει κ μετα τη β επιπεδου τι θα πρεπει να κανω τελικα... αλλα το σημαντικο ειναι οτι το μωρο ειναι καλα!!

Τουλαχιστον εμαθες τι ειναι αυτο που ποναει.Υπομονη τωρα και ολα θα ξεχαστουν σε λιγο καιρο!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εδώ Ελευθερία, η Δώρα είναι η foyskitsa:p

Ναι έτοιμα είναι όλα. Ένα φρεσκάρισμα θα κάνω στο πορτ μπεμπέ και το παρκοκρέβατο μόνο, καθώς και στα ρουχαλάκια που ήδη έχω και στα καινούργια!

Και εγω με προδερμ τα πλενω τα μωρουδιακα.

Παω να ξαπλωσω τα λεμε το πρωι.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγώ θα σου πρότεινα το γκρι μπεζ το είδα από κοντά κ είναι πολύ ωραίο! Το κόκκινο το πρόλαβα εγώ ένα τελευταίο κομμάτι από το συγκεκριμένο site!!! Χι χι!!!

Πάντως αν πάρεις κ καθισματακι αυτοκίνητου θα σου πρότεινα να πάρεις 0-18kg και όχι 0-12!!! Γνώμη μου πάντα!!

Ποιο είναι το γκρι μπεζ; Το βανίλια που λέει ή το καφέ; Βάλε μια φωτό αν μπορείς.

Ελα βρε Δωρα μου αυτο ρωταω και εγω, με απογοητευσες πριν! Αλλα δεν ηξερα που να παω και τι να ζητησω μη γινω και ρεζιλι!!Χα, χα!

Θα το παρω μαζι μου το λαπτοπ, ωραια!! Δεν θα εχει ο αντρας μου στο σπιτι αλλα δεν πειραζει εχει στο γραφειο!!:tongue::tongue:

Μπορείς να ζητήσεις ασύρματο ίντερνετ σε στικάκι και να το παίρνεις όπου θέλεις. Κι εγώ είχα όταν ήμουν στην Αθήνα και τους ζήτησα για 2 μήνες από τη vodafone. Όλες οι εταιρίες κινητής το κάνουν.

Και μένα τόσο μου είπε ότι είναι περίπου 2,6 εκ. Οριακά και έχει σχέση πόσο ήταν και πριν και απλά να το παρακολουθώ. Δηλαδή να μην ήταν παραπάνω και μειώθηκε. Αυτό στη β επιπεδου μου το είπε ο γιατρός. Όταν θα πάω στη γιατρό μου λογικά θα το ξαναμετρήσουμε.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Και μένα τόσο μου είπε ότι είναι περίπου 2,6 εκ. Οριακά και έχει σχέση πόσο ήταν και πριν και απλά να το παρακολουθώ. Δηλαδή να μην ήταν παραπάνω και μειώθηκε. Αυτό στη β επιπεδου μου το είπε ο γιατρός. Όταν θα πάω στη γιατρό μου λογικά θα το ξαναμετρήσουμε.

εσενα Ανθη σου ειπαν να κατσεις σπιτι? δουλευεις? δεν θυμαμαι...

Παντως πιο πριν δεν μου τον ειχε μετρησει.. θα τον μετρησουμε στην β επιπεδου κ θα δουμε λεει...καληνυχτα κ απο μενα....νυσταξα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πωπω μιλαμε δεν βαλατε γλωσσα μεσα σημερα...Σηκωθηκα απο το πρωι κ τρεχω σε διαφορα..εκατσα κανα 2 φορες να σας διαβασω αλλα που να προλαβω?Μου πηρε πολυ χρονο αλλα τα διαβασα ολα..Βασικα καταλαβα οτι ολες ετοιμαζεστε σιγα-σιγα ε?Πλενετε κ ψαχνετε ..Και εγω πηρα απο την αδελφη μου πολυ μωρουδιακα ...Γεμισα 2 συρταρια αλλα θα ξεκινησω να τα πλενω σε λιγο καιρο...Εχω αγορασει κ εγω απο τα H&M .Εχω παρει 2 τζιν εγκυμοσυνης κ 2 κολαν.Τελεια ειναι μ'αυτα θα την βγαλω...

Οσο για τον μπεμπη πηρα μια φορμιτσα σετ 13 ευρω..λαχανι-λευκο..τελεια!!

Πηραμε κ απο τα NEXT κατι αλλα ..λεω να σταματησω γιατι θα μας φερουν κ δωρα...

Μαργαριτα μου να σε ρωτησω πως ελεγχουν τον τραχηλο?Εμενα δεν το εχουν κοιταξει η δεν μου ειπαν τιποτα ..Μηπως να ανησυχω??

Δωρα μου τι εγινε τελικα πηγες την βολτα στα μαγαζια η το εριξες στην μουρμουρα??

Οσο για χρωμα καροτσιου εμεις πηραμε καραμελλο..Ειναι πολυ ωραιο κ unisex βεβαια..!

αντε σας καληνυχτω κ ελπιζω να προλαβω να μπω αυριο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Πωπω μιλαμε δεν βαλατε γλωσσα μεσα σημερα...Σηκωθηκα απο το πρωι κ τρεχω σε διαφορα..εκατσα κανα 2 φορες να σας διαβασω αλλα που να προλαβω?Μου πηρε πολυ χρονο αλλα τα διαβασα ολα..Βασικα καταλαβα οτι ολες ετοιμαζεστε σιγα-σιγα ε?Πλενετε κ ψαχνετε ..Και εγω πηρα απο την αδελφη μου πολυ μωρουδιακα ...Γεμισα 2 συρταρια αλλα θα ξεκινησω να τα πλενω σε λιγο καιρο...Εχω αγορασει κ εγω απο τα H&M .Εχω παρει 2 τζιν εγκυμοσυνης κ 2 κολαν.Τελεια ειναι μ'αυτα θα την βγαλω...

Οσο για τον μπεμπη πηρα μια φορμιτσα σετ 13 ευρω..λαχανι-λευκο..τελεια!!

Πηραμε κ απο τα NEXT κατι αλλα ..λεω να σταματησω γιατι θα μας φερουν κ δωρα...

Μαργαριτα μου να σε ρωτησω πως ελεγχουν τον τραχηλο?Εμενα δεν το εχουν κοιταξει η δεν μου ειπαν τιποτα ..Μηπως να ανησυχω??

Δωρα μου τι εγινε τελικα πηγες την βολτα στα μαγαζια η το εριξες στην μουρμουρα??

Οσο για χρωμα καροτσιου εμεις πηραμε καραμελλο..Ειναι πολυ ωραιο κ unisex βεβαια..!

αντε σας καληνυχτω κ ελπιζω να προλαβω να μπω αυριο..

Σοφακι μου με κολπικο υπερηχο το μετρησε! καληνυχτα ονειρα γλυκα παω κ εγω να ξεραθω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημεραααααααααααααα

ξαναρθα! πηρα τηλ τη γιατρο τελικα κ της ειπα οτι δεν νιωθω τιποτα κ μου ειπε να παω να με δει. με ανησυχησε λιγο για να πω την αληθεια! τελικα την ειδαμε τη μπεμπουλα μια χαρα ειναι!!! εκανε τουμπες εκεινη την ωρα βρε κοριτσια κ εγω χαμπαρι δεν επαιρνα!! η γιατρος μου ειπε οτι κατι θα επρεπε να νιωθω αλλα αφου ειναι καλα το μωρο δε με νοιαζει τιποτα!!!!!!!:D:D:D:D:D

μια χαρα γεωργια μου το μωρακι!!θα το νοιωσεις και εσυ που θα παει σημασια εχει οτι το μωρακι ειναι μια χαρα!!!

αχ ρε μαργαριτα μου ταλαιπορισε αλλα το σημαντικοειναι οτι το μωρακι σου ειναι καλα !!κοντεβεις και για την β επιπεδου!!ολα καλα θα πανε θετικη σκεψη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...