Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσιαααα τα νεύρα μου,θα τον δαγκωσω τον άντρα μου! Τώρα του ήρθε να πάρει έναν πελάτη τηλ! Θα κλείσει το πολυκατάστημα κ μετά θα έχει κρεβατομουρμουρα!!!

αμαν μωρε!! πολυ σπαστικο ξερω! κ εμενα μου το εχει κανει!! κ ας στεκομουν ακριβως απεναντι του κουνοντας νευρικα το ποδι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετσι μου λενε και εμενα ακομη και γυναικες που εχουν ηδη παιδια, οτι θα μυρισει μωρουδιλα!!!

Αχ! τι ωραια που ειναι, δεν τα χορταινεις τα μωρακια κι ας εχω κανει 2.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι είναι ίντερνετ με στικακι. Αυτό διαφημιζε. Θα πας στο Γερμανό πχ κ θα πάρεις ασύρματο ίντερνετ σε στικακι θα πεις για 1 μήνα πχ ή για όσο νομίζεις. Κ θα το βάλεις στο λαπτοπ κ εμείς θα συνεχίσουμε να μηδενιζουμε τις αποστάσεις!!! Χα χα!

Ελα βρε Δωρα μου αυτο ρωταω και εγω, με απογοητευσες πριν! Αλλα δεν ηξερα που να παω και τι να ζητησω μη γινω και ρεζιλι!!Χα, χα!

Θα το παρω μαζι μου το λαπτοπ, ωραια!! Δεν θα εχει ο αντρας μου στο σπιτι αλλα δεν πειραζει εχει στο γραφειο!!:tongue::tongue:

αμαν μωρε!! πολυ σπαστικο ξερω! κ εμενα μου το εχει κανει!! κ ας στεκομουν ακριβως απεναντι του κουνοντας νευρικα το ποδι!!!

Καλα ο δικος μου ετσι και πιασει το τηλ. ξεχναει να το κλεισει, και μου το εχει κανει και εμενα αυτο πολλες φορες να τον περιμενω για κατι....

Αντρες!!!

Καλα ο δικος μου ετσι και πιασει το τηλ. ξεχναει να το κλεισει, και μου το εχει κανει και εμενα αυτο πολλες φορες να τον περιμενω για κατι....

Αντρες!!!

αντρες τι να πεις !!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγω ετσι νομιζω. αν πας στον γερμανο πρεπει να εχει στικακια και φωρτονεις οσο χρονο θελεις! κανε μια ερωτηση!

Ναι, βρε! Να εχουμε επικοινωνια να δουμε ποια θα γεννησει πρωτη, πως γεννησε κ.λπ.Μη σου πω οτι θα το παρω και στο Ιασω!!!:tongue::tongue:

Ναι, βρε! Να εχουμε επικοινωνια να δουμε ποια θα γεννησει πρωτη, πως γεννησε κ.λπ.Μη σου πω οτι θα το παρω και στο Ιασω!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα εγω παντως θα εχω το κινητο κ θα μπω απο εκει να σας γραψω πρωτα ο θεος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα εγω παντως θα εχω το κινητο κ θα μπω απο εκει να σας γραψω πρωτα ο θεος!!!!

Εγω στο κινητο μου οταν μπαινω στο φορουμ παω να γραψω το μηνυμα και οταν το γραφω δεν το δεχεται, δε μου το στελνει.

Μ'αρεσει και λατρευω τη Θεσσαλονικη!!

Διαφημίσεις

Εγω στο κινητο μου οταν μπαινω στο φορουμ παω να γραψω το μηνυμα και οταν το γραφω δεν το δεχεται, δε μου το στελνει.

Μ'αρεσει και λατρευω τη Θεσσαλονικη!!

α κ εμενα μου το εκανε κ εχθες καταφερα να μπω! λοιπον πας

settings & options ,

επεξεργασια επιλογων

και κατω κατω που λεει διαφορες επιλογες, διαλεγεις βασικος επεξεργαστης κειμενου κ αποθηκευση

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να΄μαι. Πιστεύω αύριο να έχω τελιώσει με τις ντουλάπες και τα παπούτσια. Αχ την βαριέμαι αυτή την αλλαγή με τα ρούχα αλλά χρειάζεται.

Άννα έχεις τα περισσότερα λοιπόν και εννοείται να επικεντρωθείς στην εξωτερική εμφάνιση της μπέμπας σου:)

Και εγώ όλα τα έχω και καινούργια μάλιστα, μόνο στράτα ίσως χρειαστώ γιατί δεν είχα πάρει στον μικρό. Μου είχαν δανείσει και την έσπασε:)

Εμείς εδώ ακόμη μωρουδίλα μυρίζουμε. Με προδέρμ του πλένω τα ρουχαλάκια ακόμη:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να΄μαι. Πιστεύω αύριο να έχω τελιώσει με τις ντουλάπες και τα παπούτσια. Αχ την βαριέμαι αυτή την αλλαγή με τα ρούχα αλλά χρειάζεται.

Άννα έχεις τα περισσότερα λοιπόν και εννοείται να επικεντρωθείς στην εξωτερική εμφάνιση της μπέμπας σου:)

Και εγώ όλα τα έχω και καινούργια μάλιστα, μόνο στράτα ίσως χρειαστώ γιατί δεν είχα πάρει στον μικρό. Μου είχαν δανείσει και την έσπασε:)

Εμείς εδώ ακόμη μωρουδίλα μυρίζουμε. Με προδέρμ του πλένω τα ρουχαλάκια ακόμη:):)

ε τι ειναι!!! μωρο ειναι ακομα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασία μετά τον χρόνο συνήθως πλένουν τα ρουχαλάκια κανονικά, με κανονικό απορρυπαντικό γιατί δεν καθαρίζουν οι λεκέδες. Εμείς ευτυχώς είμαστε πολύ καθαροί και φοράει ακόμη σαλιάρες. Βαμβακερές για το φαγητό και πλαστικές για την φρουτόκρεμα γιατί τα φρούτα στύβουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...