Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!

Kοριτσακι μου δεν νομιζω να ητανε το μπεμπε σου,σε περιπου 3 βδομαδες και μετα θα αρχισεις να το νιωθεις.Εγω στην 22 βδομαδα το καταλαβα.

Βεβαια εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση και να το ενιωσες απο τωρα!!!!!Μακαρι!

Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω εσας τις πιο παλιές!! Μπορεί να ήταν ιδέα μου...

Εσύ τι κάνεις πως πάς??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα!Ναι εχω ήδη ενα αγοράκι 20 μηνών και περιμένω δίδυμα...Την προηγούμενη φορά που ειχα κανει την αυχενικη μου ειπε μαλλον κορες αλλά δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι ειναι στον ίδιο σάκο,το ένα πίσω από το άλλο...:)απλό υπέρηχο θα κάνω ναι και γενικα ειμαι υπο στενη παρακολούθηση λόγω και μιας μικρης αποκόλλησης που ειχα συν ότι πέρσι έχασα το 2ο μου παιδάκι όταν ημουν 22 εβδομαδες εγκυος λόγω θρομβοφιλίας που δεν γνώριζα ότι είχα...

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Αυτο το θεμα παντως με τη θρομβωφιλια!Εγω μετα τα παιδια μου επαθα 2 αποβολες, και αφου το εψαξα μου βγηκε πως εχω θρομβωφιλια.Γιατι ομως να πρεπει να περναμε απο αυτη την ψιχοφθορα κατασταση μιας αποβολης (εσυ μαλιστα και 22 εβδομ.), και υστερα να μας λενε γι'αυτη την εξεταση που θα μπορουσαμε να κανουμε απο την αρχη της εγκυμοσυνης?

Να υποθεσω οτι κανεις ενεσεις υπαρινης?Εγω αυτο κανω, 1 καθε πρωι.Τελος παντων αν ειναι να κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια χαλαλι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αχ κοριτσια την αλλη εβδομαδα παω για αυχενικη! εχω τρελλη αγωνια..

να ρωτησω κατι? εσεις χωνευετε νορμαλ? γιατι ρευομαι συνεχεια σαν νταλικερης? το εχει παθει καμια?

ολες μεσα ειστε κ θελει ο αντρας μου το λαπιτοπι!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Υπομονή!!Ας μην αγχωνόμαστε και να σκεφτόμαστε ότι ολα θα πάνε καλα!!Να περνάμε και αισιοδοξία στα/στο μωράκια/μωράκι στην κοιλίτσα μας!!

Να σου πω την αλήθεια το φύλλο αυτή τη φορά δεν με νοιάζει τόσο με αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη που ήθελα κοριτσι σαν τρελή...τώρα απλά θέλει να είναι αρτιμελή και με υγεία και όλα τα άλλα γίνονται...

Σαφέστατα θέλουμε πάνω απο όλα υγιή παιδιά και δεν μας νοιάζει το φύλο..Απλά είναι η περιέργεια... Λογικό είναι πιστεύω όλες την έχουμε...Αν ήταν θα το μαθαίναμε όλες στην γέννα!!

Εσύ πως νιώθεις που έχεις δυο μωράκια στην κοιλια??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω εσας τις πιο παλιές!! Μπορεί να ήταν ιδέα μου...

Εσύ τι κάνεις πως πάς??

Καλησπερα φουσκιτσα!Εγω παντως λεω πως ηταν το μπεμπε σου, γιατι τη πρωτη φορα ετσι το ακους!Αν ειναι εντερο η οχι το καταλαβαινεις.Εγω το πρωτο μου παιδι το καταλαβα στην 16η εβδομαδα, και το δευτερο στην 15η.Βεβαια ειχα και το νου μου οταν ημουν ξαπλωμενη η καθιστη στον καναπε σε ηρεμια;)

Διαφημίσεις

Σαφέστατα θέλουμε πάνω απο όλα υγιή παιδιά και δεν μας νοιάζει το φύλο..Απλά είναι η περιέργεια... Λογικό είναι πιστεύω όλες την έχουμε...Αν ήταν θα το μαθαίναμε όλες στην γέννα!!

πως νιωθεις κοριτσακι τωρα που εισαι πλεον βαθεια στο 2ο τριμηνο? νιωθεις περισσοτερη ενεργεια κ τετοια? η κοιλιτσα φαινεται?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μεσα στο σπιτι κυκλοφορουσα με το βρακι, με το μπαρδον, αλλα εσκαγα ολο το χειμωνα, κ απο πανω φουτερ του αντρα μου κ φανελάκια του. Τα οποια φανελακια δε στο τελος ειχαν γινει ωραιοτατα αθλητικά μπουστάκια κ με τετοια κοιλια που ειχα.

BLUBLU μου μια απτα ιδια!!!Τις μπλουζες και φανελες του αντρα μου φοραγα,αφου ειχανε γινει στα μετρα μου για τετοιο χαλι μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

αχ κοριτσια την αλλη εβδομαδα παω για αυχενικη! εχω τρελλη αγωνια..

να ρωτησω κατι? εσεις χωνευετε νορμαλ? γιατι ρευομαι συνεχεια σαν νταλικερης? το εχει παθει καμια?

ολες μεσα ειστε κ θελει ο αντρας μου το λαπιτοπι!!!

Αυτο που λες με τα ρεψιματα και τη δυσκολια χωνεψης το ειχε η αδερφη μου στις εγκυμοσυνες, γιατι ετρωγε και αυτη στεγνα ειδη.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεξεις λιγο τη διατροφη σου, και παρε γνωμη και απο τον γιατρο σου.Ευχομαι ολα καλα με την αυχενικη:P

Απο αυριο 14η εβδ. για μενα!Επιτελους μπηκα στον 4ο!Αντε μια-μια να περνουμε σειρα!Μου φαινεται πως η φουσκιτσα προηγειται!:D

Διαφημίσεις

α κοριτσια δεν σας ειπα πηγα σημερα στο h&m mama κ ειχε αρκετα πραγματακια! παντελονια τζιν κ υφασματινα κ πολυ φθηνα ολα! με 45 ευρω πηρα ενα φορεμα 2 μακριες μπλουζες με σχεδια για να τις φοραω με κολαν μια φουστιτσα απο τα κανονικα ρουχα αλλα με μαλακο λαστιχο(που θα μπαινει κ κατω απο την κοιλια) κ ενα μπλουζονυχτικακι..

Πολυ ωραια ηταν τα ψωνια αλλα ειχε ζεστη σημερα κατεβηκα με το μετρο κεντρο μεσημεριατικα κ με επιασε ζαλαδα ναυτια κ ασπρισα.. εκατσα για λιγο στα δοκιμαστηρια μεχρι να συνελθω κ μετα ολα οκ.. ελπιζω την αλλη εβδομαδα που θα ξαναπαω δουλεια να ειμαι καλυτερα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αυτο που λες με τα ρεψιματα και τη δυσκολια χωνεψης το ειχε η αδερφη μου στις εγκυμοσυνες, γιατι ετρωγε και αυτη στεγνα ειδη.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεξεις λιγο τη διατροφη σου, και παρε γνωμη και απο τον γιατρο σου.Ευχομαι ολα καλα με την αυχενικη:P

ευχαριστω πολυ dolphin! δεν ξερω με τι εχει να κανει οτι και να τρωω το ιδιο με πιανει. σημερα εχω φαει πολυ σωστα! τοστ το πρωι με χυμο σπανακοριζο με πολυ λιγο ρυζι κ φετα (εννοειται!!), σταφυλια, ενα νεκταρινι κ φιτνεσ σαν τσιπς κ τωρα παλι νιωθω μια λιγουριτσα....:rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπον επειδη το εψαξα για τους μηνες εχω να σας παραθεσω τα εξης:

1ος μηνας: αρχη 1ης εβδ.- τελος 4ης

2ος μηνας: αρχη 5ης εβδ.- τελος 8ης

3ος μηνας: αρχη 9ης εβδ.-τελος 13ης

4ος μηνας: αρχη 14ης εβδ.-τελος 17ης

5ος μηνας: αρχη 18ης εβδ.-τελος 22ης

6ος μηνας: αρχη 23ης εβδ. -τελος 27ης

7ος μηνας: αρχη 28ης εβδ.-τελος 31ης

8ος μηνας: αρχη 32ης εβδ.-τελος 35ης

9ος μηνας: αρχη 36ης εβδ.-τελος 40ης

1η εβδομαδα μετραμε απο την πρωτη μερα της τελευταια μας περιοδου + 7 ημερες ακομα.

Μαλλον ετσι νομιζω ειναι το σωστο.Αυτα τα βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα αν καμια ποιο εμεπειρη ξερει τιποτα σωστοτερο ας μας διαφωτισει.

Sophie πολυ σωστα τα εγραψες,ετσι ξερω και εγω οτι ειναι.

Kassandra ο πονοκεφαλος ειναι λογω εγκυμοσυνης,πολλες κοπελες το εχουν σαν συμπτωμα.Κουραγιο!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι εννοείται απλά εγώ δεν εχω καθολου αυτη την περιέργεια αυτή τη φορά επειδή ειμαι ακομα τρομοκρατημένη απο αυτο που είχα παθει.Αφού όταν μου είπε ο γιατρος ότι ειναι 2 κόρες μάλλον,που σε άλλη φάση θα με έκανε να σηκωθώ να χορευω απο χαρα εγώ κοιτούσα με φοβο στον υπερηχο να δω οτι και τα δύο ειναι αρτιμελή..Με 2 μωρά στην κοιλιά νιώθω κυρίως φόβο γιατί κουβαλάω 2 ψυχές πάνω μου και μια την δική μου τρεις..αλλά γενικά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιοδοξη γιατι έστι κι αλλιως ό τι ειναι να γινει θα γίνει...

Όσο για το θεμα της θρομβοφιλίας θελει συζητηση και θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στις εξετάσεις του προγεννετικού ελέγχου γιατί ειναι κατι το οποίο δεν έχει συμπτωματα απλά ξαφνικα σταματαει η καρδια του παιδιού,,,τραγικο και τρομακτικο..δεν θα ηθελα ποτε να το ξαναζησω..τωρα κανω ενεση καθε πρωι και ο Θεος βοηθός!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εμενα παντως η κοιλια μου φαινεται παρα πολυ, δε μπορω να κρυφτω πια!Ηδη εχουμε αρχισει τις ανακοινωσεις και στους γνωστους μας.Η ζυγαρια μου ομως λεει πως εχω παρει μονο 2 κιλα, αλλα εγω τα παιρνω παντα στην κοιλια γι'αυτο και φαινεται.Απο τα παιδια μου παντα τα εχανα μετα και τωρα πιστευω πως θα τα χασω γιατι θα κανω παλι διατροφη.Τι γινεται ομως με το θεμα της χαλαρωσης?Ποιος κανει κοιλιακους?Αυτο και αν ειναι βασανο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...